Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 10 PACK DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10470
 • 6VC-00979
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
5.546,90 Kr. * 6.161,90 Kr. * (9,98% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Mængde 10x Device CAL
System  Windows Server
CAL RDS Device CAL
Leveringsomfang Licens-ID + Autentificeringskode 
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminalserver Kompatibel med


Med Remote Desktop Services (RDS) til Windows Server 2022 kan de tilknyttede applikationer gøres tilgængelige for brugerne centralt. For at brugerne kan få fjernadgang til disse med en bestemt Windows-kompatibel terminalenhed, kræves der en Client Access License (Device CAL) til denne enhed, som kun giver brugeren ret til at oprette forbindelse til Windows Server 2022 inden for rammerne af en fjernskrivebordssession . Enhver medarbejder, der har adgangsrettighederne til den respektive slutenhed udstyret med en RDS Device CAL, kan derefter få adgang til Windows Server, f.eks. til support, adgang til en anden computer eller til at bruge en Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"

10x den seneste enhedskalkulationsklient til fjernskrivebordstjenester til Windows Server 2022

Med Remote Desktop Services (RDS) til Windows Server 2022 kan de tilhørende programmer stilles til rådighed centralt for brugerne. For at brugerne kan bruge disse eksternt med en bestemt Windows-kompatibel slutenhed, kræves der en Client Access License (Device CAL) til denne enhed, som kun giver tilladelse til at oprette forbindelse til Windows Server 2022 inden for rammerne af en fjernskrivebordssession . Enhver medarbejder, der har adgangsrettighederne til den relevante slutenhed, der er udstyret med en RDS Device CAL, kan derefter få adgang til Windows Serveren, f.eks. til support, for at få adgang til en anden computer eller for at bruge en Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Hos Wiresoft kan du allerede nu finde RDS Device CALs til Windows Server 2022 som billig brugt software. Du kan også drage fordel af det frie valg af et vilkårligt antal RDS Device CAL'er til din tilpassede licensering.

Hvad er fordelene ved en RDS-enheds-CAL til Windows Server 2022?

I Windows Server 2022 er Fjernskrivebordstjenester en dedikeret serverrolle, der styrer fjernadgang til forskellige Windows-programmer, som er tilgængelige via en tilsvarende Windows-server, der fungerer som vært. Kun brugere, der har en tilsvarende klientadgangslicens - f.eks. til en slutenhed - kan derfor bruge Windows-serveren og de tjenester, der er tilgængelige via den, lokalt uafhængigt (eksternt) via en internetforbindelse med den pc, bærbare computer osv. som er udstyret med den.

Windows Server 2022 tilbyder også mange nye funktioner og optimeringer inden for netværkssikkerhed, oprettelse af containere med Windows og Kubernetes samt migrering af data og servere, lagring og virtualisering på Remote Desktop sessioner. Blandt andet er den nyeste version af Transport Layer Security, Software-Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct (SSD) samt Storage Replica, Virtual OSE, Hyper-V og Shielded Virtual Machines (SVM) tilgængelige for at skabe og administrere meget sikre virtualiseringsinfrastrukturer.

Windows Server 2022 understøtter også Nested Virtualisation ved hjælp af AMD-processorer, nye versioner af Transmission Control Protocol (TCP), RACK (Recent ACKnowledgment) og RSC (Receive Segment Coalescing) og bruger Microsoft Edge som standardbrowser.

Fordele ved RDS CAL'er for administratorer

Administratorer har også mange praktiske fordele med en RDS Device CAL til Windows Server 2022, fordi de reducerer den nødvendige indsats for at administrere slutenhederne i en virksomhed betydeligt og dermed gør implementeringen f.eks. meget mere effektiv. Software og opdateringer kan leveres centralt i et virksomhedsmiljø og skal ikke længere installeres individuelt på hver enkelt slutenhed. Applikationer stilles kun til rådighed på serveren eller opdateres via den.

Den individuelle adgang for brugere, der bruger en RDS Device CAL, kan også styres individuelt af en administrator, fordi Remote Desktop Services også giver mulighed for at tildele forskellige rettigheder pr. registreret medarbejder. Dette reducerer den samlede indsats for tilvejebringelse eller vedligeholdelse af arbejdsstationer betydeligt.

Typiske fordele ved Remote Desktop Services Device CAL for brugere

Det er dog først og fremmest medarbejderne i en virksomhed, der på mange forskellige måder har gavn af RDS Device CAL til Windows Server 2022 . De nyder godt af et standardiseret Windows-arbejdsmiljø, uanset hvor den registrerede slutenhed, som de har adgang til det, befinder sig.

Til dette formål kan der også anvendes ældre ender enheder, som har en svagere ydeevne eller hardware, der normalt ikke er tilstrækkelig til hardwarekravene i Windows Server 2022. Dette skyldes, at så snart den licenseret pc får adgang til et bestemt program via en Device CAL inden for rammerne af en fjernskrivebordssession via værten, udføres dette program kun på serveren. Dette sker uafhængigt af andre klientforbindelser, og den pågældende medarbejder får kun vist sin egen session. Med en Device CAL til Remote Desktop Services i Windows Server 2022 kan omkostningerne til levering af ny hardware derfor reduceres eller undgås, og det er også muligt at bruge tynde klienter.

Microsoft-licensstyring af CAL'er til Remote Desktop Service

Som hovedregel er implementeringen af enhver Microsoft-server-software altid adskilt fra den faktiske brug af den. For hver adgang til Windows-serveren, hvad enten den er direkte eller ekstern, kræves der altid en tilsvarende klientadgangslicens (CAL). Microsoft regulerer adgangsrettighederne til brugen af Windows Server-programmer via sin egen licensstyring, som er baseret på Client Access Licenses (CAL'er).

Enheds-CAL'er til Remote Desktop Services sikrer f.eks., at adgang til Windows-serveren kun er mulig for en slutenhed, der er autoriseret med dem. Ifølge Microsoft sikrer dette også sikkerheden for de data og tjenester, der leveres af en server, da uregistrerede slutenheder, dvs. uden en tilsvarende adgangslicens, nægtes adgang til de tjenester eller data, der er tilgængelige via serveren.

Microsoft tilbyder to forskellige typer af Remote Desktop Services CAL'er til Windows Server 2022:

 • Enheds-CAL til RDS, som en dedikeret slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, mobiltelefon) får adgangsrettigheder med
 • Bruger-CAL til RDS, som giver adgangsrettigheder til en bestemt bruger

En CAL til fjernskrivebordstjenesterne i Windows Server 2022 består af forskellige komponenter, som tilsammen gør det muligt for en slutenhed eller en bruger at bruge Windows Server-tjenesterne:

 • Den egentlige Remote Desktop-licensering regulerer brugen af den pågældende CAL og gør den tilgængelig for en enhed eller bruger.
 • Fjernskrivebordssessionsværten administrerer alle skriveborde eller programmer, der stilles til rådighed under en fjernsession.
 • Remote Desktop Connection Broker administrerer alle fjernforbindelser og genopretter dem i tilfælde af, at en session bliver afbrudt.
 • Remote Desktop Gateway styrer adgangen via en terminal til et Windows-skrivebord på et offentligt netværk.
 • Webadgang til fjernskrivebordstjenester giver adgang for specifikke brugere eller grupper via en webportal.

Som allerede nævnt regulerer Device CAL for Remote Desktop Services adgangsrettighederne for en specifik slutenhed, der er registreret via den. Under licenseringsprocessen, første gang der etableres en forbindelse mellem slutenheden og klientcomputeren, får førstnævnte en midlertidig adgangslicens. Når sidstnævnte opretter forbindelse til værtsserveren for anden gang i en fjernskrivebordssession, udstedes den permanente enhed RDS-CAL.

Hvad er de særlige fordele ved RDS-enheds-CAL'er?

RDS-enheds-CAL'en forvalter derefter de relevante adgangsrettigheder til Windows-serveren eller -værten for hver fjernskrivebordssession. Alle medarbejdere, der er autoriseret eller i stand til at bruge denne slutenhed - uanset om det er en pc, bærbar computer, tablet osv. - kan derefter gøre brug af fjernskrivebordstjenesterne, især lokalt, uanset hvor serveren befinder sig. RDS Device CAL er derfor en større fordel, hvis flere medarbejdere deler en terminalenhed.

Versionskompatibilitet er vigtig for RDS-enheds-CAL'er til Windows Server

Når du licenserer en RDS-enheds-CAL, er det vigtigt at sikre, at versionen af klientadgangslicensen altid er kompatibel med den aktuelle version af Windows Server. Nedgradering er også mulig, men ikke opgradering: Det skyldes, at RDS Device CAL 2022 indeholder adgangsrettigheder til Windows Server 2022 samt rettigheder til ældre serverversioner som f.eks. 2019, men ikke til fremtidige højere serverversioner. Derfor kan en tidligere version af RDS Device CAL ikke bruges til fjernforbindelser med Windows Server 2022.

Flere oplysninger om RDS-enheds-CAL'er til Windows Server 2022

 • RDS-enheds-CAL'en er fysisk tildelt en bestemt slutenhed - ikke en individuel bruger
 • Hver RDS-enheds-CAL spores af den respektive licensserver, uanset om den er registreret i Active Directory eller ej
 • En midlertidigt tilgængelig RDS-enheds-CAL er gyldig i mellem 52 og 89 dage
 • Antallet af foruddefinerede CAL'er for enheden kan ikke overskrides

Konklusion om RDS-enheds-CAL'er

Hvilken type Remote Desktop Services CAL til Windows Server 2022, der giver den største fordel i en virksomhed, afhænger derfor af den enkelte sag eller virksomhedens størrelse. Især hvis flere medarbejdere bruger en slutenhed skiftevis, f.eks. i skifteholdsarbejde, giver RDS Device CAL flere anvendelsesmuligheder, og du har derfor brug for færre klientadgangslicenser.

Da det ikke er muligt efterfølgende at ændre en RDS DeviceCAL til en User CAL og omvendt, skal beslutningen om at vælge en type klientadgangslicens træffes på købstidspunktet. Spørg derfor en Wiresoft-medarbejder om den bedste licensering for dig med Remote Desktop Services CAL'er.

Din købers sikkerhed med Wiresoft for brugte RDS Device CALs til Microsoft Windows Server 2022

De nuværende enheds-CAL'er til Remote Desktop Services for Windows Server 2022 er tilgængelige i Wiresoft Online Shop som brugt software fra én klientadganglicens. Du kan ikke kun drage fordel af den lavere pris på CAL brugt software sammenlignet med tilsvarende ny software, men også af køberens sikkerhed på grund af følgende fordele:

 • Når Wiresoft-kunder køber en eller flere brugte RDS-enheds-CAL'er, modtager de originale Microsoft-licenser, som tidligere er købt af en virksomhed og solgt til Wiresoft.
 • Retsgrundlaget for den lovlige handel med såkaldte brugte klientadgangslicenser til Microsoft Windows Server 2022 fjernskrivebordstjenesterne er den gældende lovgivning, som udtrykkeligt tillader videresalg samt køb og brug af dem.
 • Når Wiresoft videresælger en RDS-enheds-CAL til Windows Server 2022, markeres den som brugt, selv om "brugt" ikke indebærer nogen begrænsninger i funktionaliteten af denne klientadgangslicens.
Yderligere links til "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier