Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10593
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
302,90 Kr. * 335,90 Kr. * (9,82% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x
System  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Leveringsomfang Ret til brug
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog


Udgivelsen af Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL giver virksomheder et velkendt miljø med intuitiv betjening samt en række nye funktioner. Samarbejdssoftwaren dækker flere anvendelsesområder med sine funktioner, som gør samarbejde på tværs af niveauer og afdelinger mere effektivt og lettere.

Ud over forbedret samarbejde via særlige funktioner til styring og koordinering af opgaver og projekter, scorer MS Sharepoint 2016 Server Standard med oprettelsen af intranetportaler, teamwebsteder, diskussionsgrupper og blogs. Dertil kommer omfattende indholdsstyring via kraftfulde dokumentstyringsfunktioner, en brugerspecifik søgefunktion samt en revideret indholdsstyring.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"

Køb Microsoft SharePoint Server 2016 Standard med Device CAL - Den skræddersyede løsning

Udgivelsen af Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL bringer ud over et velkendt miljø med intuitiv betjening en række nyskabelser til virksomheder. Samarbejdssoftwaren dækker flere anvendelsesområder med sine funktioner, som gør samarbejdet på tværs af niveauer og afdelinger mere effektivt og nemmere.


Ud over forbedret samarbejde via særlige funktioner til styring og koordinering af opgaver og projekter scorer MS Sharepoint 2016 Server Standard med oprettelsen af intranetportaler, teamwebsteder, diskussionsgrupper og blogs. Dertil kommer omfattende indholdshåndtering via effektive dokumenthåndteringsfunktioner, en brugerspecifik søgefunktion og revideret indholdshåndtering.


De vigtigste nyskabelser i Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL

Som ved hver ny version begrænser softwarefirmaet fra Redmond sig ikke til en visuel makeover. Virksomheder, der køber Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , nyder også godt af en række funktionelle nyskabelser, der gør samarbejdet så bekvemt og enkelt som muligt.

  • Moderne OneDrive-miljø: Den problemfri integration i Microsofts OneDrive-miljø gør upload og administration af indhold meget nemmere end tidligere. Dette gælder både direkte adgang via SharePoint og browseradgang via Edge, Chrome og Firefox. Desuden kan kompatible billeder og videoer nu ses i preview-tilstand, hvilket gør det mærkbart hurtigere at gennemse større billedsæt.
  • Touchscreen- og mobiloptimering: Takket være en omfattende optimering kan SharePoint Server 2016 nu betjenes lige så intuitivt på mobile enheder som smartphones og tablets som på stationære computere og bærbare computere.
  • Nyt overensstemmelsescenter: Ved hjælp af In-Place Policy Hold Centre og Compliance Centre kan virksomheder implementere overholdelse af interne og juridiske regler på ingen tid. F.eks. kan den automatiske sletning af dokumenter fra OneDrive for Business hurtigt defineres takket være det nye Compliance Centre.
  • Større upload-filer: Tiderne med den begrænsede uploadstørrelse på maksimalt 2 GB er forbi med SharePoint Server 2016. Virksomheder, der køber Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , nyder nu godt af en Microsoft-anbefalet maksimal uploadstørrelse på 10 GB.
  • Nul nedetid: Et mindre antal pakker samt reduktionen af pakkestørrelsen sikrer en revolution af de tidligere tidskrævende patchprocedurer i SharePoint Server 2016. Fra nu af hører nedetider fortiden til.

Optimal udnyttelse af Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Enheds-CAL'er og bruger-CAL'er

Alle, der ønsker at drage fordel af fordelene ved Microsoft Sharepoint Standard, har først brug for en serverlicens. For den endelige adgang er der behov for yderligere brugerlicenser. Microsoft tilbyder to modeller for disse såkaldte Client Access Licenses (CAL). På den ene side bruger-CAL'er og på den anden side enheds-CAL'er.

Bruger-CAL'er er licenser, der er bundet til en bestemt bruger. Efter udstedelse af licensen kan denne bruger få adgang til det indhold og de funktioner, der er frigivet til ham eller hende, fra forskellige enheder, uanset hvor han eller hun befinder sig.

Virksomheder, der køber Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , licenserer derimod Sharepoint til en specifik arbejdsstation. Uanset om det er en bærbar eller en stationær computer - adgang via den licenserede enhed er mulig for et vilkårligt antal brugere. Enheds-CAL'er er derfor den optimale løsning, hvis den samme arbejdsstation ofte bruges af flere medarbejdere.

Begge licenstyper kan nemt kombineres med hinanden og gør det således muligt at designe en skræddersyet licensløsning. Virksomheder, der ønsker at købe Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , er velkomne til at kontakte vores licenseksperter med spørgsmål vedrørende optimal licensering.

Platform Windows
Operativsystem Windows Server 2012 R2 (standard eller datacenter), Windows Server 2016 (standard eller datacenter), Windows Server 2019 (standard eller datacenter)
Processor 64-bit quad-core CPU (minimum)
Hukommelse 16 GB (minimum for en enkelt serverrolle), 12 GB (minimum for serverfarm-rollen), 24 GB (eller mere anbefales)
Grafikkort n/a
Lydkort n/A
Harddisk 80 GB (minimum for systemdrevet), 100 GB (minimum for det andet drev og hvert yderligere drev)
Skærm n.a.
Optisk drev Kun til DVD-installation
Yderligere links til "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier