Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10068
  • R18-04277
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
74,90 Kr. * 81,90 Kr. * (8,55% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x CAL-enhed
System  Windows Server 
CAL Enhed CAL
Leveringsomfang Brugsret
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminal Server ikke kompatibel (se RDS CAL )


For at kunne bruge begge de funktioner, der er tilgængelige i Microsoft Windows Server 2012-versionerne - som fås hos Wiresoft i standard- og datacenterudgaverne - kræves der ud over en tilsvarende serverlicens pr. enhedsenhed en klientadgangslicens: Windows Server 2012 Device CAL. Dette giver den registrerede Windows-kompatible computer (pc, bærbar computer, tablet) de tilsvarende adgangsrettigheder, som derefter også kan bruges af de ansatte.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL"

Køb Device CAL'er til en enhed til Microsoft Windows Server 2012

For at kunne bruge begge de funktioner, der er tilgængelige i Microsoft Windows Server 2012-versionerne - som fås hos Wiresoft i standard- og datacenterudgaverne - kræves der ud over en tilsvarende serverlicens pr. slutenhed også en klientadgangslicens: Windows Server 2012 Device CAL. Dette giver den registrerede Windows-kompatible computer (pc, bærbar computer, tablet) de tilsvarende adgangsrettigheder, som derefter også kan bruges af medarbejdere på skift.

Det skyldes, at serverlicensen til Windows Server 2012 i Microsofts licensstyring er adskilt fra adgangslicensen, så disse brugsrettigheder skal erhverves yderligere i form af en Device CAL. Kun en slutenhed, der er registreret via denne, har adgang til Windows Server-funktionerne.

Enheds-CAL'er til Windows Server 2012 tilbydes af Wiresoft til en rimelig pris som brugt software. Brugte licenser til softwareadgang adskiller sig ikke fra tilsvarende ubrugte licenser i Microsofts volumenlicensprogram - som heller ikke længere er tilgængelige der. Derudover kan der købes brugte enheds-CAL'er her, der starter med en enkelt klientadgangslicens - hvilket giver mulighed for fleksibel, behovsbaseret licensering af slutenheder, der har adgang til Windows Server 2012. Windows Server 2012-enheds-CAL 'en kan også bruges til at bruge tjenesterne på en server, der er udstyret med en Windows Server 2012 R2-licens.

Brugte enheds-CAL'er til brug af alle Windows Server 2012-tjenester

Med de Device CAL'er, som Wiresoft tilbyder som brugt software til Windows Server 2012-versionen, efterfølgeren til Windows Server 2008 R2, er data også tilgængelige i skyen via en tilsvarende slutenhed m.m. - mere om dette i det følgende.

Oversigt over de funktioner, der er tilgængelige med en Device CAL til Windows Server 2012 / R2 i Datacenter- og Standard-udgaverne

Microsoft Windows Server 2012 er efterfølgeren til Windows Server 2008 R2 og serverversionen af Windows 8. Den adskiller sig først og fremmest ved den komplette revision af task manager, hvor kørende programmer opdeles i kategorier, og ikke-aktive programmer stoppes for at forbedre ydeevnen. Windows Server 2012 indeholder en opdateret version af Hyper-V, virtualiseringsplatformen til skalerbare virtuelle switche, med Hyper-V Replica til distribution af virtuelle servere på flere værter, både i standard- og datacenterudgaven.

2012 R2-serverversionen tilføjer også funktioner som UEFI-opstart af VM'er, hurtigere live-migrering og udvidelsesmuligheder til flere steder samt automatisk aktivering af Windows i VM'er af anden generation. NTFS er blevet suppleret med det nye filsystem ReFS - især til lagring på filservere. SMB 3-understøttelse sikrer hurtigere og mere stabil adgang til filandele samt accelerationsfunktioner såsom RDMA eller brug af parallelle TCP-forbindelser mellem klient og server via SMB Multichannel. Ud over sikkerhedsretningslinjerne i Active Directory regulerer Dynamic Access Control adgangen til filer, PowerShell 3.0 muliggør også konfiguration via en webbrowser med Web Access samt direkte udførelse af Windows Workflow Foundation.

Enheds-CAL'er til Windows Server 2012 kan også bruges til versionen Windows Server 2012 R2

I modsætning til andre versioner af Windows Server kan en Device CAL til Windows Server 2012 også bruges til den næsthøjeste version - Windows Server 2012 R2 - som indeholder nogle forbedringer og udvidelser.

Wiresoft tilbyder også begge serverversioner som brugt software i Standard- og Datacenter-udgaverne; disse adskiller sig fra hinanden ved den forskellige grad af virtualisering.

Microsoft-licensstyring med CAL'er

Sideløbende med udgivelsen af Windows Server 2012 har Microsoft også tilpasset sin licensmodel: Afhængigt af den valgte udgave kan serveren f.eks. være licenseret efter kerner, hvor der ikke kræves yderligere Enheds-CAL'er, eller selve serveren, hvor der kræves yderligere klientadgangslicenser. Denne model med adgangslicenser med CAL'er er ofte det billigere alternativ for små og mellemstore virksomheder.

Hvilke CAL-typer er tilgængelige for Windows Server 2012 Standard- og Datacenter-udgaverne?

Der findes to CAL-typer til klientadgangslicensering til Windows Server 2012:

  • Enheds-CAL til Windows Server 2012 - til en enkelt slutenhed (f.eks. pc, bærbar computer, tablet)
  • Bruger-CAL til Windows Server 2012 - til en enkelt bruger

Som nævnt ovenfor skal Windows Server-licensen suppleres med sådanne Enheds-CAL'er eller Bruger-CAL'er, så de respektive adgangsrettigheder kan tildeles. CAL'erne indeholder ikke anden software end adgangsrettighederne til klient/server-miljøet i Windows Server 2012/R2.

Hvad er forskellene mellem enheds-CAL'er og bruger-CAL'er til Windows Server 2012?

Enheds-CAL'er adskiller sig kun fra bruger-CAL'er til Windows Server 2012 ved den form, som adgangstilladelsen til Windows Server gives i: Enheds-CAL 'en udstyrer en bestemt Windows-kompatibel slutenhed med adgangsrettigheder til serveren og de tilgængelige tjenester og data; alle medarbejdere, der har adgang til denne slutenhed, kan derefter bruge den til dette formål; f.eks. kan denne computer bruges skiftevis i skifteholdsarbejde. Hvis der ikke er tale om en stationær computer på arbejdspladsen, men om en bærbar computer eller tablet, kan servertjenesterne også bruges lokalt uafhængigt, f.eks. på farten eller på hjemmekontoret.

I en arbejdssituation, hvor flertallet af brugerne skiftevis bruger forskellige slutenheder, giver User CAL derimod flere muligheder.

Tilgængelighed og prisfordel ved brugte CAL'er til Windows Server 2012-udgaverne Standard og Datacenter

For mange virksomheder og organisationer, der ikke bruger den nyeste Windows Server-version, f.eks. af omkostningsmæssige årsager, er brugte Device CALs ikke kun en økonomisk løsning til at udstyre slutenheder med en serveradgangslicens til Windows Server, men også en mulighed for at fortsætte med at bruge ældre CAL-versioner, som Microsoft og forhandlere ikke længere tilbyder. Her er brugt software fra Wiresoft den passende løsning, f.eks. som supplement til eksisterende adgangslicenser til slutenheder.

I den følgende oversigt finder du en oversigt over alle fordele og særlige funktioner ved de anvendte Device CAL'er.

Hvordan kan brugte CAL'er til Windows Server 2012 i standard- og datacenterudgaverne bruges?

Med den anvendte Device CAL er de forskellige skaleringsmuligheder for Windows Server 2012 Standard- og Datacenter-udgaverne tilgængelige, dvs.: Med en Device CAL til Standard Edition kan Datacenter Edition af Windows Server 2012 eller R2 også anvendes - men så er kun den typiske Standard-funktionalitet tilgængelig. Med en Device CAL til Datacenter Edition og dens udvidede anvendelsesområde er det også muligt at få adgang til en Windows Server 2012 / R2 i Standard Edition, men kun begrænset funktionalitet er tilgængelig.

Med Device CAL'er til Windows Server 2012 skal du også være opmærksom på versionskompatibilitet

Enheds-CAL til Windows Server 2012 giver adgang til Windows Server 2012 samt den næsthøjeste version 2012 R2, men omfatter ikke adgangsrettigheder til højere serverversioner, f.eks. 2016, så den omfatter ikke en opgradering. Ældre Windows Server-versioner som f.eks. 2008 eller 2008 R2 kan bruges (nedgradering).

Når du køber enheds-CAL'er til en Windows Server 2012-udgave, skal du derfor også være opmærksom på kompatibiliteten mellem den eksisterende Windows Server-licens og de valgte klientadgangslicenser.

Hvad skal man ellers være opmærksom på, når man bruger en brugt CAL til Windows Server 2012?

Microsoft-licensbetingelserne gælder også for brugte CAL'er til enheder: Så snart en bestemt slutenhed er registreret med Device CAL til Windows Server 2012, kan denne klientadgangslicens ikke længere overføres til en anden. Desuden er det principielt udelukket at ændre CAL-typen og dermed bruge en Device CAL som en User CAL for at registrere en medarbejder personligt.

Disse bestemmelser i Microsofts licensadministration har bl.a. til formål at forhindre uautoriseret adgang til den licenserede Windows Server 2012, hvilket skal sikre en bedre beskyttelse af data og kommunikationssikkerheden i en virksomhed.

Brugen af brugte CAL'er til Microsoft Windows Server 2012

Afhængigt af organisationen eller virksomheden tilbyder de to typer klientadgangslicenser både mere fleksible anvendelsesmuligheder og mere omkostningseffektive licenser. For at finde den rigtige CAL-type er antallet af slutenheder, der bruges til at få adgang til Windows Server, afgørende for det nødvendige antal licenserede medarbejdere. Enheds-CAL'er giver en større fordel, især hvis forskellige brugere regelmæssigt bruger en bestemt slutenhed - selv lokalt uafhængigt af hinanden - til at få adgang til Windows Server 2012-tjenesterne.

Den bedste forudsætning for køb af brugte CAL'er er derfor et præcist kendskab til de typiske arbejdsgange. I den beskrevne eksempelsituation er det mere fordelagtigt og derfor også mere omkostningseffektivt at licensere med brugte enheds-CAL'er, fordi der skal købes færre klientadgangslicenser. Wiresoft-teamet vil gerne rådgive dig om dette.

Hvad er Wiresoft Used Device CALs til Microsoft Windows Server 2012?

Brugte Device CAL'er til Windows Server 2012 kan fås individuelt hos Wiresoft, Microsofts sædvanlige licensskalaer gælder ikke; ellers adskiller brugt software sig ikke fra nye licenser ved ulemper eller begrænsninger - fordi en software i princippet ikke kan slides op.

Hvor kommer de brugte CAL'er til Windows Server 2012 fra Wiresoft fra?

Brugte Device CAL'er til Windows Server 2012, der tilbydes af Wiresoft, er originale licenser og en del af en Device Volume Licence fra Microsofts licensprogram, som en virksomhed har købt og derefter solgt til Wiresoft. Efter købet kan hele volumenlicenser også opdeles i enkeltlicenser; de resulterende CAL'er til en enkelt enhed betegnes derefter som brugt software og kan bruges som en ny licens til at registrere en endenhed.

Brugt software med købersikkerhed - også til CAL'er til Windows Server 2012

Ved køb af Wiresofts brugte software - uanset om det er Device CALs til Windows Server 2012 eller andre CALs - har vores kunder de samme fordele som ved køb af nye licenser: CAL'er til brugte enheder giver også køberen sikkerhed med øjeblikkelig download efter det gennemførte køb og øjeblikkelig licensaktivering ved hjælp af en gyldig volumenlicensnøgle.

Er det lovligt at købe og bruge brugte CAL'er til Windows Server 2012?

Ikke kun ved køb, men også ved brug af brugte Device CAL'er til Windows Server 2012 med en slutenhed kan Wiresoft-kunder være sikre på, at de ikke overtræder nogen juridiske bestemmelser: De brugte Device CAL'er til Windows Server 2012, der tilbydes i Wiresoft Shop - og andre klientadgangslicenser - kommer fra virksomhedernes licensbeholdning. Derfor er handelen med brugte CAL'er og brugen af dem baseret på gældende retspraksis, som udtrykkeligt tillader begge dele; dette er blevet bekræftet igen og igen af flere domstolsafgørelser. Brugt software fra Wiresoft er også kendetegnet ved det komplette bevis for alle købere gennem revisionssikkerhed!

Fordelene ved Device CALs til Windows Server 2012 som brugt software i et overblik

Brugte Device CAL'er fra Wiresoft fås ikke kun til lave priser til Windows Server 2012, men også som adgangslicenser til nyere og ældre versioner af serverprogrammer i shoppen - det gælder også for anden Microsoft-server-software og de tilsvarende klientadgangslicenser.

Dette giver dig mulighed for at supplere ældre softwareopbeholdninger med brugte CAL'er fra Wiresoft, så du undgår kompatibilitetsproblemer ved parallel brug af forskellige softwareversioner, hvilket i sidste ende også kan undgå omkostningerne ved køb af ny hardware.

Desuden eliminerer licensering med brugte Enheds-CAL'er den sædvanlige licensskala, hvilket betyder, at du kun kan købe præcis det antal adgangslicenser, der svarer til dine faktiske behov, når du bruger Windows Server-tjenester.

I Wiresoft Software Shop for brugt software kan du finde enheds-CAL'er til Windows Server 2012-udgaverne, som også er tilgængelige, samt de respektive bruger-CAL'er. Wiresofts tilbud om brugt software omfatter også mange andre Microsoft-softwareprogrammer - med alle de beskrevne fordele. Hvis du har spørgsmål om licensering med Device CALs til MS Windows Server 2012 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier