Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10073
  • R18-05123
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
122,90 Kr. * 135,90 Kr. * (9,57% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x bruger CAL
System  Windows Server 
CAL Bruger CAL
Leveringsomfang Brugsret
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminal Server ikke kompatibel (se RDS CAL )


For at en bruger kan bruge de tjenester, der er tilgængelige i standard- og datacenterudgaverne af Microsoft Windows Server 2016, kræves der en klientadgangslicens ud over den respektive serverlicens: den Windows Server 2016 bruger-CAL. Dette giver en bestemt registreret bruger de tilsvarende adgangsrettigheder, som han eller hun kan bruge på enhver Windows-kompatibel enhedsenhed.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL"

User-CAL'er til Microsoft Windows Server 2016 som brugt software

For at en User kan bruge de tjenester, der er tilgængelige i Standard - og Datacenter-udgaverne af Microsoft Windows Server 2016, kræves der en klientadgangslicens ud over den respektive serverlicens: Windows Server 2016 User CAL. Dette giver en bestemt registreret User de tilsvarende adgangsrettigheder, som han kan bruge på enhver Windows-aktiveret slutenhed.

Da serverlicensen til Windows Server 2016 i henhold til Microsofts licensforvaltningsregler ikke omfatter adgangsrettigheder til Usere, skal disse købes separat i form af en User-CAL.

User-CAL'er til Windows Server 2016-udgaverne Standard og Datacenter fra Wiresoft fås til en rimelig pris som brugt software - og de kan desuden også fås enkeltvis - til fleksibel, behovsbaseret licensering af alle Usere. Disse brugte Useradgangslicenser til Windows Server 2016 har samme funktionalitet som de User-CAL'er, der tilbydes som nye via det almindelige Microsoft Volume Licensing Program.

Brug alle tjenester på Windows Server 2016 med en brugt User-CAL

Med en brugt User-CAL kan du bruge alle de funktioner, der er tilgængelige i

Server version 2016, efterfølgeren til Windows Server 2012: Windows Server 2016 understøtter Windows 10 og kan også bruges til at oprette en cloudserver til at levere og sikkerhedskopiere data på den.

Windows Server 2016 fås fra Wiresoft i Standard og Datacenter-udgaverne. Disse omfatter funktioner som Core & Nano serverimplementering og Host Guardian-tjenesten, og de tilbyder desuden brug af virtualiserings/Hyper-V-containere ud over Windows servercontainere. Kun i Datacenter Edition af Windows Server 2016 er det muligt at bruge funktioner som Software Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct (S2D), Storage Replica samt netværksstacks (Protocol Stack) og Shielded Virtual Machines (Shielded VMs) under forudsætning af en tilsvarende User CAL.Det er primært funktioner, der især er nødvendige i større virksomheder med omfattende arbejdsbelastninger og flere virtuelle systemer i brug.

Oversigt over User-CAL'er for udgaverne Windows Server 2016 Standard og Datacenter som anvendt software

User-CAL'er, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, har samme funktionalitet som nye User-CAL'er, da de indeholder samme brug af de funktioner og tjenester, der er tilgængelige i Windows Server 2016-udgaverne Standard og Datacenter. Brugt User-CAL'er er derfor en økonomisk løsning for mange virksomheder og organisationer til at give Userne en personlig serveradgangslicens. Du kan finde flere oplysninger i følgende oversigt.

Microsoft Management of Client Access Licenses på Windows Server 2016

Microsoft License Management beskriver den supplerende adgangslicens for Usere af Windows Server 2016-udgaverne Standard og Datacenter for at få adgang til e-mail, kontakter, kalender og andre tjenester. Serverlicensen omfatter også adgangslicenser, men disse er kun for administratorer, så de kan ikke bruges til Usertypiske tjenester. Disse kan kun anvendes sammen med en tilsvarende klientadgangslicens, f.eks. en User-CAL, som giver en specifik, individuel User de tilsvarende adgangsrettigheder, som han eller hun kan få adgang til via en terminal efter eget valg. Bortset fra disse dedikerede Useradgangsrettigheder til klient/server-miljøet i Windows Server 2016 indeholder User-CAL 'en ikke yderligere software.

Hvilke CAL-typer er tilgængelige for Windows Server 2016 Standard- og Datacenter-udgaven?

Microsoft-licensmodellen Client Access Licensing for Windows Server 2016 tilbyder to typer CAL'er:

  • User-CAL til Windows Server 2016 - til én dedikeret User
  • Enheds-CAL til Windows Server 2016 til en dedikeret slutpunktsenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon)

Hvad er forskellene mellem User-CAL'er og enheds-CAL'er til Windows Server 2016?

Som udgangspunkt kan de samme funktioner og tjenester bruges med en User-CAL til Windows Server 2016 som med en enheds-CAL. De adskiller sig kun ved, hvem eller hvad der er licenseret med den: User CAL giver den dedikerede User mulighed for at få adgang til servertjenesterne på Windows på en frit valgbar slutenhed, skiftevis og uafhængigt af placering; afhængig af antallet og udstyret af arbejdsstationer i en virksomhed kan dette være den fremherskende arbejdssituation - i modsætning til, når flere Usere User en og samme slutenhed med deres egen konto.

En User, der er autoriseret via User-CAL 'en, kan således bruge enhver Windows-kompatibel slutenhed med en passende version af operativsystemet til at benytte Windows-tjenesterne. Han kan f.eks. bruge sin bærbare computer på farten i stedet for den stationære computer på sin arbejdsplads, og på hjemmekontoret kan han bruge den pc eller bærbare computer, der er til rådighed der. Især hvis medarbejderne ofte arbejder mobilt og tjekker deres e-mails eller får adgang til serverdata osv. kan det være mere omkostningseffektivt at licensere med User-CAL'er end at licensere med slutenheder.

Hvilke specifikke anvendelsesmuligheder tilbydes af User-CAL'er til Windows Server 2016 i udgaverne Standard og Datacenter?

Afhængigt af, om der er installeret Standard eller Datacenter Edition af Windows Server 2016, er forskellige funktioner tilgængelige med en User-CAL: Det er også muligt at bruge Datacenter Edition af Windows Server 2016 med en User-CAL til Standard Edition - men med den begrænsning, at kun funktionaliteten i Standard Edition er tilgængelig. Fordi kun med en User-CAL til Datacenter Edition er det udvidede omfang af tjenester og funktioner tilgængelige med Datacenter Edition-serverlicensen.

Omvendt kan der med en User-CAL til Datacenter Edition kun anvendes den tilsvarende definerede funktionalitet ved adgang til en server, der er licenseret til Standard-udgaven.

Bemærk versionskompatibilitet af User-CAL'er til Windows Server 2016

Med den brugte User-CAL til Windows Server 2016 kan en medarbejder som nævnt ikke kun bruge de funktioner, der er indeholdt i udgaven, men den indeholder også adgangsrettigheder til ældre Windows Server-versioner, f.eks. 2013 (nedgradering). Det omvendte er dog ikke muligt, så User-CAL 'en til Windows Server version 2016 kan ikke bruges til at få adgang til den højere version 2019 (opgradering).

Når du køber User-CAL'er til Windows Server 2016, skal du derfor ikke kun være opmærksom på de respektive anvendelige funktioner pr. udgave, men også på kompatibiliteten mellem serverlicens og klientadgangslicenser.

Hvad skal du ellers overveje, når du licenserer Windows Server 2016 med User-CAL'er?

User-CAL'en til Windows Server 2016 giver licens til præcis én User og udstyrer ham med anvendelsesmulighederne for den pågældende serverudgave. Når registreringen er gennemført, kan denne User-CAL ikke længere overføres til en anden User. Det er heller ikke muligt at ændre CAL-typen og bruge User-CAL'en som en enhed-CAL.

Formålet med disse bestemmelser, der er defineret i Microsoft License Management, er at forhindre uautoriseret adgang til Windows Server 2016, hvilket giver større sikkerhed både for kommunikation og for selve dataene, da tredjeparter uden den relevante User-CAL ikke kan få adgang til e-mail-tjenesterne eller serverdataene.

Konklusion om User-CAL'er

Hvilken type klientadgangslicens for en bestemt virksomhed der giver flere anvendelsesmuligheder for Windows Server 2016 og er den mest fordelagtige licensmulighed, afhænger derfor af den enkelte sag. Ud over antallet af Usere er den afgørende faktor, hvor mange slutenheder der anvendes til at få adgang til Windows -serveren: Så snart størstedelen af Userne User meget forskellige slutenheder til at få adgang til tjenesterne på Windows Server 2016, giver licensering med User-CAL'er flere fordele.

Inden du køber CAL'er, er det derfor tilrådeligt at undersøge, hvordan den typiske arbejdsgang i en virksomhed ser ud, så du kan finde den mest passende CAL-type til Windows Server 2016. Så kan licensering med User-CAL'er være billigere end licensering med enheds-CAL'er, fordi der skal købes færre klientadgangslicenser.

User-CAL'er til Microsoft Windows Server 2016 fås som brugt software i Wiresoft Online Shop fra en enkelt licens

Brugte User-CAL'er til Windows Server 2016-udgaverne kan også købes enkeltvis i Wiresoft Online Shop, da der ikke er nogen graduering, som det normalt er tilfældet med Microsofts licensregler; ellers har den brugte software ingen ulemper eller begrænsninger i funktionaliteten - ikke mindst fordi software i princippet ikke kan slides op.

Hvor kommer de brugte User-CAL'er til Windows Server 2016, der tilbydes hos Wiresoft, fra?

User-CAL'erne til Windows Server 2016-udgaverne, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, er originale licenser, da de også tilbydes inden for rammerne af Microsofts licensprogram; den eneste forskel er, at de tidligere var en del af en Uservolumenlicens til Windows Server 2016, som en virksomhed havde købt. Disse volumenlicenser eller individuelle Useradgangslicenser blev købt af Wiresoft, idet volumenlicenserne blev opdelt i individuelle licenser. De resulterende individuelle User-CAL'er betegnes som brugt software. Selv om de er mærket som "brugte", kan de bruges som en ny licens til at få adgang til Windows Server 2016, da de ikke adskiller sig fra dem med hensyn til begrænsninger på funktionalitet eller brugstid.

Brugt software med User-CAL'er til Windows Server 2016 med købersikkerhed

Selv med brugte User-CAL'er fra Wiresoft kan kunderne stole på den sædvanlige købersikkerhed med øjeblikkelig download efter købet, herunder øjeblikkelig licensaktivering med en gyldig volumenlicensnøgle.

Er køb og implementering af brugt software lovlig for User-CAL'er til Windows Server 2016?

Købet af brugte User-CAL'er til Windows Server 2016 og brugen af dem er juridisk set uproblematisk for kunderne, da ingen lovbestemmelser overtrædes i processen. For det første kommer de User-CAL'er til Windows Server 2016, der tilbydes i Wiresoft Shop, samt andre klientadgangslicenser fra virksomhedernes licensbeholdning. Salget samt køb og brug af brugte CAL'er er derfor baseret på gældende retspraksis, som udtrykkeligt tillader handel med og brug af brugte Microsoft-licenser; dette er blevet klart bekræftet flere gange af forskellige domstolsafgørelser.

En anden fordel ved Wiresoft brugt software er dens revisionssikkerhed på grund af det komplette bevis på alle tidligere købere!

Oversigt over dine fordele ved brugt software til User-CAL'er til Windows Server 2016

User CALs til Windows Server 2016, som Wiresoft tilbyder som brugt software, er et billigt alternativ til sammenlignelige nye produkter fra konventionelle softwareudbydere - denne prisfordel gælder også for andre brugte Microsoft Server-licenser eller adgangslicenser fra Wiresoft.

Da licensering med brugte User-CAL'er eliminerer den ellers ofte almindelige niveaudeling, kan du med Wiresoft skræddersy dit behov for klientadgangslicenser til den faktiske brug af Windows -servertjenesterne i din virksomhed. Derfor kan fleksibel licensering af klientadgang for Usere til Windows Server 2016 også reducere dine anskaffelsesomkostninger.

Wiresofts tilbud om brugte licenser er også en særlig billig måde at supplere din softwareopbevaring på, fordi flere versioner af en bestemt software er tilgængelige i processen, hvorved kompatibilitetsproblemer, der f.eks. kan opstå ved parallel brug af forskellige softwareversioner, undgås, hvilket også kan reducere omkostningerne ved køb af ny hardware.

I Wiresoft Software Shop kan du finde User-CAL'er til de tilgængelige Windows Server 2016-udgaver samt de tilsvarende enheds-CAL'er som brugt software. Desuden omfatter Wiresofts tilbud om brugt software også applikationer til andre områder, hvor Microsoft-software anvendes - med alle de nævnte fordele. Hvis du har spørgsmål om User-CAL'er til MS Windows Server 2016 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier