Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10154
 • 6VC-02073
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
194,90 Kr. * 215,90 Kr. * (9,73% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x User CAL
System  Windows Server
CAL RDS User CAL 
Omfang af levering Licens-ID + Autentificeringskode
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminalserver Kompatibel med


Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) er efterfølgeren til de gamle Terminal Server CAL'er. RDS er en centraliseret desktop- og applikationsplatform, der giver dig en bred vifte af muligheder for at levere og administrere desktops og forbinde fjernarbejdere gennem sessionsvirtualisering og Virtual Desktop Infrastructure (VDI)-teknologier. Det giver dig mulighed for at øge fleksibiliteten og datasikkerheden i virksomheden gennem en centraliseret desktop-løsning, samtidig med at din IT-afdeling slipper for byrden med at administrere desktops og applikationer.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"

Bruger-CAL'er til fjernskrivebord til tjenester Windows Server 2012 / R2 køb brugt

For at kunne få adgang til Windows Server 2012 eller R2 via Remote Desktop Services skal hver bruger have en separat klientadgangslicens, RDS User CAL, for at kunne få adgang til Server 2012 eller R2. Det giver mulighed for at få adgang til Windows programmer osv. på et virksomhedsnetværk fra enhver slutenhed og uafhængigt af lokale forhold. Den sædvanlige bruger-CAL til Windows Server 2012 omfatter ikke ekstra fjernadgangs-rettigheder, så disse skal købes yderligere i form af en RDS-bruger-CAL.

RDS User CALs version 2012 / R2 fra Wiresoft har som brugt software den fordel, at de har en meget lavere pris end RDS User CALs fra mange andre licensudbydere, samtidig med at de har de samme funktioner som RDS User klientadgangslicenser, der tilbydes i Microsofts officielle volumenlicensprogram for Windows Server.

Hvad er fordelene ved RDS-bruger-CAL'er til Windows Server 2012 eller R2?

Remote Desktop Services for Windows Server - tidligere kaldet Terminal Services - henviser til en dedikeret serverrolle for brugere (eller slutpunkter), hvorigennem alle typiske tjenester i Windows Server 2012 kan bruges uden at de tilsvarende Windows programmer skal installeres lokalt på en computer. Bruger-CAL'en til RDS 2012 giver fjernadgang for den pågældende medarbejder; via Windows -serveren, der fungerer som vært, stilles programmerne på Windows til rådighed for denne CAL-autoriserede bruger i forbindelse med en fjernskrivebordssession. Denne bruger kan derefter bruge en hvilken som helst pc eller bærbar computer osv. - men frem for alt også en tynd klient - til at få adgang til dem med sin RDS User CAL både på virksomhedens område og lokalt uafhængigt (eksternt) via en internetforbindelse.

Med RDS User CAL 2012 kan brugerne derfor bruge næsten alle ældre Windows-kompatible enheder med lavere ydelse, da Remote Desktop Services leverer den aktuelle ydelse fra den tilsvarende Windows -server; det er således ikke en obligatorisk forudsætning for at kunne bruge Windows -serverens tjenester og de respektive programmer i de aktuelle versioner, at der er mere kraftfuld hardware til rådighed.

Oversigt over de funktioner, der er tilgængelige med en Remote Desktop Service User CAL til Windows Server 2012

Med en RDS User CAL til Windows Server 2012 eller R2 kan en bruger drage fordel af alle fordelene ved den tilsvarende serverversion; ud over mange vigtige optimeringer, især inden for virtualisering, samt mange innovationer i Hyper-V, omfatter disse:

 • Forbindelse til Windows Azure cloud-tjenester til at administrere cloud-baserede, virtuelle servere og lokale servere sammen på et enkelt netværk
 • Forbedret samarbejde mellem Windows Server og System Center
 • Mere effektivt samarbejde om IPAM (IP Address Management) for virtuelle miljøer med System Center 2012 R2
 • Touchscreen-optimeret brugergrænseflade
 • PowerShell 3.0 til effektiv administration
 • Ny, mere kraftfuld opgavestyrer
 • IIS (Internet Information Service 8.0) med certifikatstyring med udvidet validering
 • SMB 3.0 for forbedret adgang til filandele
 • Parallel drift af Windows Server 2012 R2 og Hyper-V Server 2012 R2 i System Center Virtual Machine Manager 2012 R2
 • VM Connect gør det muligt at kopiere og flytte filer via træk og slip
 • Virtuelle harddiske (VHDX) kan udvides eller reduceres i Windows Server 2012 R2 under drift
 • Kombination af SSD- og SATA-diske i Storage Spaces

Fordele ved RDS CAL'er til Windows Server 2012 / R2 for administratorer

Ud over de allerede nævnte fordele ved en RDS User CAL for brugerne giver et Remote Desktop Services -system også visse fordele for administratorer: Licensering med RDS-bruger-CAL'er gør administrationen af alle registrerede brugere og pc'er mere effektiv, da den implementerede Windows -software kan administreres centralt i et virksomhedsnetværk og også stilles til rådighed i stedet for at installere den på hver enkelt slutenhed som normalt og også foretage opdateringer.

Derudover definerer RDS-bruger-CAL'er også de individuelle rettigheder for de registrerede brugere, så de kan bruge Windows -serveren med deres individuelle adgangsrettigheder. RDS User CAL'er til Windows Server 2012 reducerer således også indsatsen for tilrådighedsstillelse og vedligeholdelse af arbejdsstationer betydeligt.

Teknisk information om RDS-bruger-CAL'er til Windows Server 2012 / R2

Tilvejebringelsen og brugen af Remote Desktop Services via en bruger-CAL reguleres af visse serverroller. Ud over kompatibiliteten af RDS CAL og serverversionen skal der også tages hensyn til følgende betingelser.

For Remote Desktop Service-bruger-CAL'er skal du være opmærksom på versionskompatibilitet for Windows Server 2012 og R2

En RDS-bruger-CAL skal altid være kompatibel med den version af Windows -serveren, som den opretter forbindelse til. I det specifikke tilfælde af RDS CAL'er til brugere af Windows Server 2012 kan den bruges til at få adgang til både Windows Server 2012 og den næsthøjeste version Windows Server 2012 R2 samt en ældre version af Windows Server, f.eks. 2008 (nedgradering). Denne RDS-CAL 2012 kan dog ikke bruges til at få adgang til en højere Windows Server-version som f.eks. 2016 (opgradering). Dette er kun muligt med en tilsvarende version af Remote Desktop Services CAL. Det er ligegyldigt, om det er en ny bruger-CAL eller brugt software.

Forskel i RDS CAL'er til Microsoft Windows Server 2012 R2-udgaverne Datacenter og Standard

Wiresoft tilbyder både Standard og Datacenter-udgaverne til Windows Server 2012 R2. De adskiller sig fra hinanden ved det forskellige niveau af virtualisering; ellers er de ens med hensyn til de funktioner, som 2012 R2-versionen tilbyder som sådan.

Standard -udgaven af Windows Server 2012 R2 er designet til kunder, der enten slet ikke anvender virtualisering eller kun et lavt virtualiseringsniveau, mens Datacenter-udgaven også tilbyder alle de nødvendige funktioner til et virtualiseret, privat cloud-miljø til at køre et vilkårligt antal virtuelle maskiner i Hyper-V-rollen.

Med en RDS User CAL er de funktioner, der er tilgængelige pr. udgave, altid tilgængelige.

Sammenligning mellem bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Remote Desktop Services fra Windows Server 2012

Som beskrevet ovenfor er implementeringen af Microsoft Server software 2012 eller R2 adskilt fra den videre brug - fjernbrugsrettighederne reguleres i Microsofts licenssystem via en tilsvarende klientadgangslicens. Ud over RDS-bruger-CAL'en er der også en RDS-enheds-CAL. Begge CAL'er er kun gyldige for én bruger eller én bestemt enhedsenhed.

Microsoft RDS CAL-systemet gør det således muligt for serveradministratorer at administrere alle adgangsrettigheder eksplicit, hvilket giver større sikkerhed, fordi uregistrerede brugere ikke kan få adgang til en Windows -server uden en af de to adgangslicenser. Hver RDS CAL-type har et vist spillerum med hensyn til brugen af servertjenesterne.

Bruger-CAL'er til Remote Desktop Services 2012 / R2

Med RDS User Client Access-licensen til Windows Server 2012 / R2 registreres der kun én enkelt dedikeret bruger. RDS CAL'en giver denne bruger fjernadgang til Windows -serveren i forbindelse med en fjernskrivebordssession; denne bruger kan frit vælge slutenhed eller klientcomputer med den begrænsning, at der kun er adgang til én pc eller lignende på et hvilket som helst tidspunkt. Det betyder, at denne autoriserede bruger kan vælge at bruge f.eks. den stationære pc i virksomheden, en mobiltelefon eller tablet osv. på farten eller den bærbare computer derhjemmeOffice, fordi han med RDS User CAL altid bruger sin personlige konto.

Med en RDS-bruger-CAL tvinges licensering af fjernskrivebord ikke igennem. Det betyder, at den pågældende klientforbindelse etableres uanset antallet af bruger-CAL'er på licensserveren for Remote Desktop Services. Der skal dog være en gyldig bruger-CAL til rådighed for hver tilsvarende bruger. I en virksomhed skal det nøjagtige antal bruger-CAL'er derfor defineres, og der skal installeres et tilsvarende antal brugeradgangslicenser på Windows -serveren, så disse brugere kan få adgang til en RDS-bruger-CAL. Dette gøres via

Remote Desktop Licensing Manager på serveren.

Oversigt over alle funktioner i RDS-bruger-CAL'er til Windows Server 2012 / R2

 • En RDS User CAL er tildelt en bestemt bruger i Active Directory - i modsætning til en enkelt enhed (Device CAL).
 • En RDS-bruger-CAL er ikke midlertidigt tilgængelig og kan derfor ikke tilbagekaldes.
 • Bruger-CAL'en på Remote Desktop Services spores af licensserveren.
 • CAL'er kan ikke spores inden for et team.
 • Antallet af specificerede bruger-CAL'er kan overskrides - dette vil dog være i strid med Remote Desktop-licensaftalen.

Konklusion om RDS-bruger-CAL'er

Hvilken type CAL til Remote Desktops Services til Windows Server 2012 eller R2 der giver flest fordele i en organisation og er det billigste alternativ, når der købes brugt software, varierer fra sag til sag. Denne beslutning er ikke kun baseret på antallet af medarbejdere, men også på, hvordan de primært bruger de eksisterende slutenheder: Så snart størstedelen af medarbejderne bruger forskellige slutenheder eller forskellige arbejdsstationer til fleksibel adgang til Windows -serveren, dvs. ikke kun internt, men også eksternt og mobilt, giver RDS User CAL mere spillerum.

Inden du køber RDS CAL'er, bør du derfor gøre dig klart, hvilken type der giver flest fordele i din virksomhed, da en RDS User CAL ikke kan ændres til en Device CAL. Det er heller ikke muligt at ændre brugeren på et senere tidspunkt.

Køb brugte Microsoft User CALs til Remote Desktop Services 2012 / R2 fra en enkelt licens til en lav pris i Wiresoft Online Shop

RDS User CALs til Windows Server 2012 eller R2 er tilgængelige i Wiresoft Online Shop fra en enkelt licens - vores CAL-tilbud til brugt software giver en særlig fordelagtig pris uden at mærket "brugt" medfører ulemper i forhold til brugervenligheden.

Hvilken software anvendes i RDS-bruger-CAL'er til Windows Server 2012?

De bruger-CAL'er, der tilbydes i Wiresoft Online Shop på Remote Desktop Services til Windows Server 2012 / R2, er typiske Microsoft-adgangslicenser, da de også er tilgængelige i det tilsvarende licensprogram; de er en del af en volumenlicens for brugerklientadgangslicenser, som blev købt af en virksomhed, der solgte individuelle, ikke nødvendige adgangslicenser til brugere eller hele volumenlicensen til Wiresoft, RDS-volumenlicenser blev derved opløst i tilsvarende individuelle licenser. Ved videresalg og opdeling i enkeltbruger-CAL'er markeres disse som brugt software. Dette betyder dog ikke en generel slitage af RDS User CAL-funktionaliteten eller nogen anden begrænsning af deres anvendelighed, heller ikke midlertidigt.

Hvilken sikkerhed tilbyder Remote Desktop Services User CALs til Windows Server 2012 / R2 som brugt software?

Køb af brugte RDS CALs 2012 fra Wiresoft er ikke kun billigt, men også sikkert for vores kunder! Allerede en enkelt bruger CAL til Remote Desktop Services af Microsoft Windows Server 2012 får du ikke kun til en lavere pris sammenlignet med lignende nye produkter, men du har også købers sikkerhed gennem den øjeblikkelige download inklusive licensaktivering med den gyldige volumenlicensnøgle.

Sikker oprindelse af RDS-bruger-CAL'er

Alle Remote Desktop Services User CAL'er til Windows Server 2012 og R2, som Wiresoft tilbyder i butikken, stammer fra virksomhedens licensbeholdning. For dig som kunde er retssikkerheden derfor garanteret både ved køb af en User CAL til RDS eller en anden Microsoft klientadgangslicens som brugt software og ved brug af den, fordi ingen gældende regler overtrædes i processen. Denne kendsgerning er blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser. På grund af den komplette dokumentation af alle købere/sælgere er brugt software fra Wiresoft også revisionssikker!

Dine fordele ved at købe brugt software til bruger-CAL'er til Remote Desktop Services 2012 / R2

Wiresofts tilbud om brugte bruger-CAL'er til RDS for Windows Server 2012 og R2 samt andre klientadgangslicenser er ikke kun et billigere alternativ for vores kunder sammenlignet med de kommercielle tilbud, men tilbyder i stedet for faste licensskalaer det ubegrænsede valg af det antal CAL'er, der er nødvendige for at licensere fjerntjenesterne til Windows Server. Dette giver mulighed for en tilpasset og dermed omkostningseffektiv licensering.

Udvalget af RDS CAL'er i Wiresofts onlineshop omfatter ikke kun den tilsvarende RDS-enheds-CAL, men også ældre eller nyere versioner af licenser til fjernklientadgang til Windows Server. På denne måde undgår du kompatibilitetsproblemer eller køb af ny hardware. Få glæde af det store udvalg af brugt software til forskellige RDS-CAL-versioner til Windows Server hos Wiresoft!

I Wiresoft Software-Shop kan du finde bruger- og enheds-CAL'er til Windows Server samt andre Microsoft Server-programmer og de tilhørende klientadgangslicenser - billigt som brugt software inkl. øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om RDS User CALs til Windows Server 2012 / R2 eller et andet Microsoft-produkt, kan du kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier