Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10071
 • R18-04281
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
74,90 Kr. * 81,90 Kr. * (8,55% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x R2 bruger-CAL
System  Windows Server 
CAL Bruger CAL R2
Leveringsomfang Brugsret
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminal Server ikke kompatibel (se RDS CAL )


For at kunne bruge de funktioner, der er tilgængelige i Microsoft Windows Server 2012 R2 - som fås hos Wiresoft i standard- og datacenterudgaverne - kræves der ud over serverlicensen også en klientadgangslicens pr. bruger: Windows Server 2012 R2 User CAL. Den giver en registreret bruger de tilsvarende adgangsrettigheder, som han eller hun derefter kan bruge på enhver Windows-kompatibel slutenhed.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL"

Køb brugte User-CAL'er til Microsoft Windows Server 2012 R2

For at kunne bruge de funktioner, der er tilgængelige i Microsoft Windows Server 2012 R2 - som fås hos Wiresoft i standard- og datacenterudgaverne - kræves der ud over serverlicensen også en klientadgangslicens pr. bruger: Windows Server 2012 R2 User CAL. Den giver en registreret bruger de tilsvarende adgangsrettigheder, som han eller hun derefter kan bruge på enhver Windows-kompatibel slutenhed.

I henhold til Microsofts licensadministration indeholder serverlicensen til Windows Server 2012 R2 ikke yderligere brugerrettigheder, så disse skal erhverves yderligere i form af en bruger-CAL. Kun den bruger, der er registreret med denne, har adgang til Windows Server-funktionerne.

Bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2 kan ikke kun købes hos Wiresoft til særligt fordelagtige priser som brugt software - de kan også købes for så lidt som én klientadgangslicens - for fleksibel, behovsbaseret licensering af medarbejdere. Brugte softwareadgangslicenser til Windows Server 2012 R2 tilbyder de samme funktioner som de tilsvarende bruger-CAL'er, der tilbydes i Microsofts volumenlicensprogram som nye varer - hvis de overhovedet er tilgængelige der.

Få fuld udnyttelse af Windows Server 2012 R2 med en brugt bruger-CAL

De allerede anvendte bruger-CAL'er tilbyder også alle anvendelsesmulighederne for serverversion 2012 R2, efterfølgeren til Windows Server 2012: På grund af understøttelsen af Windows 8 er den også klar til cloud-brug, så der kan oprettes en cloud-server for at bruge data via en slutenhed i skyen.

Hvilke funktioner og fordele er tilgængelige i Windows Server 2012 R2 Datacenter- og Standard-udgaverne med en bruger-CAL?

Windows Server 2012 R2-versionen er tilgængelig fra Wiresoft som Standard- og Datacenter Edition. Funktionerne er de samme, men de adskiller sig fra hinanden ved den forskellige grad af virtualiseringsfunktioner:

Windows Server 2012 R2 Standard Edition er designet til virksomheder, der enten slet ikke bruger virtualisering eller kun driver nogle få virtuelle maskiner, mens Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition indeholder alle funktioner til at drive et virtualiseret cloud-miljø samt et vilkårligt antal virtuelle maskiner i Hyper-V-rollen på den anvendte Windows Server.

Ud over talrige optimeringer af funktioner inden for netværk, lagring og administration - f.eks. med forbedret adgangs- og informationsbeskyttelse samt en virtuel desktop-infrastruktur med en brugergrænseflade, der er optimeret til touch-skærme - indeholder Microsoft Windows Server 2012 R2 også serverfunktionen IP Address Management (IPAM) og følgende nye funktioner, som også er tilgængelige med en brugt bruger-CAL:

 • Ny, mere kraftfuld Task Manager
 • Internet Information Service 8.0 med certifikatstyring med udvidet validering
 • SMB 3.0 for hurtigere og nemmere adgang til fildeling
 • Hyper-V tilbyder en højere grad af virtualisering med adgang til virtuelle servere baseret på RDP
 • PowerShell 3.0 til effektiv styring af systemindstillinger
 • RDP-sessioner (Remote Desktop Protocol) kører gennem værten, hvilket eliminerer behovet for en direkte RDP-forbindelse til den virtuelle server
 • System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 understøtter Windows Server 2012 R2 og Hyper-V Server 2012 R2 til parallel drift
 • VM'er af generation 2 understøtter Secure Boot og BIOS-standarden UEFI
 • Forbedret understøttelse af Linux med dynamisk hukommelse for Linux-klienter
 • Datadeduplikering på virtuelle harddiske
 • Storage Spaces forbinder SSD- og SATA-diske
 • NTFS er blevet suppleret med Resilient File System

Bruger-CAL'er i Microsoft-licenssystemet

Sammen med udgivelsen af Windows Server 2012 R2 har Microsoft opdateret licensmodellen. Afhængigt af udgaven er det enten muligt at licensere efter serverkerner, så der ikke kræves yderligere bruger-CAL'er, eller licensering af serveren plus det nødvendige antal Client Access Licences (CAL'er). Sidstnævnte variant af adgangslicensering med bruger-CAL'er er derfor ofte den mere fordelagtige løsning for små og mellemstore virksomheder.

I dette tilfælde suppleres hver serverlicens f.eks. med bruger-CAL'er, som giver en bruger de tilsvarende rettigheder til at bruge de typiske Windows-serverfunktioner. Bortset fra disse adgangsrettigheder til klient/server-miljøet i Windows Server 2012 R2 indeholder bruger-CAL'en ingen anden software.

Brug af bruger-CAL'er som brugt software til Windows Server 2012 R2 Standard- og Datacenter-udgaverne

Bruger-CAL'er, der tilbydes som brugt software i Wiresoft Shop, adskiller sig derfor ikke fra nye bruger-CAL'er: de giver de samme muligheder for at bruge de tjenester, der er tilgængelige i Windows Server 2012 R2 per Standard eller Datacenter Edition. For mange virksomheder og organisationer er brugte bruger-CAL'er en mere økonomisk løsning til at udstyre medarbejdere med en serveradgangslicens; desuden tilbydes sådanne ældre CAL-versioner normalt ikke længere som nye. Følgende oversigt opsummerer alle fordelene og de særlige funktioner ved CAL's software.

Hvilke CAL-typer er tilgængelige for Windows Server 2012 R2 Standard- og Datacenter-udgaverne?

Klientadgangslicensering til Windows Server 2012 R2 er tilgængelig som to CAL-typer:

 • Bruger-CAL til Windows Server 2012 R2 - til én bruger
 • Enheds-CAL til Windows Server 2012 R2 - til en endenhed (f.eks. pc, bærbar computer, tablet, telefon)

Hvad er forskellene mellem bruger-CAL og enheds-CAL til Windows Server 2012 R2?

Bruger-CAL'er og Enheds-CAL'er til Windows Server 2012 R2 adskiller sig ikke fra hinanden med hensyn til de tilgængelige funktioner og tjenester. Den grundlæggende forskel ligger i den måde, hvorpå der gives adgangstilladelse til Windows Server: Med bruger-CAL 'en får en person adgang til Windows Server-tjenesterne, og med denne personlige konto kan han eller hun bruge helt forskellige slutenheder til dette formål, skiftevis og uanset hvor de befinder sig, forudsat at de er Windows-kompatible og har en kompatibel version af operativsystemet. Det betyder, at brugeren f.eks. kan bruge en bærbar computer eller tablet, når han er på farten, den stationære computer på arbejdspladsen i forvejen, og sin personlige pc eller bærbare computer på hjemmekontoret osv. Licensering med bruger-CAL'er kan derfor være mere fordelagtig end licensering med slutenheder, hvis medarbejderne i en virksomhed ofte arbejder på farten og ofte tjekker deres e-mails eller har adgang til serverdata osv. - i modsætning til en arbejdssituation, hvor flere brugere bruger en og samme registrerede slutenhed.

Hvilket anvendelsesområde tilbyder den brugte bruger-CAL til Windows Server 2012 R2 i hver af standard- og datacenterudgaverne?

Afhængigt af om Windows Server 2012 R2 Standard Edition eller Datacenter Edition er installeret i en virksomhed eller lignende, er forskellige funktioner tilgængelige via bruger-CAL 'en: Det er muligt at bruge Datacenter Edition af Windows Server 2012 R2 med en bruger-CAL til Standard Edition - dog er kun den begrænsede funktionalitet i Standard Edition tilgængelig. Bruger-CAL'en til Datacenter Edition tilbyder det udvidede omfang af funktioner og egenskaber til Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition. Hvis der er adgang til Windows Server 2012 R2 Standard Edition med denne bruger-CAL, er det kun funktionaliteten i Standard Edition, der er tilgængelig.

Bemærk versionskompatibilitet af bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2

Bruger-CAL til Windows Server 2012 R2 giver den registrerede bruger ud over brugsrettighederne til de funktioner, der er tilgængelige afhængigt af udgaven, brugsrettigheder til ældre Windows Server-versioner (nedgradering). Omvendt omfatter bruger-CAL'en til Windows Server version 2012 R2 ikke rettigheder til højere serverversioner som f.eks. 2016 (opgradering). Før du køber bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2, skal du derfor ikke kun overveje de tilgængelige funktioner pr. udgave, men også være opmærksom på kompatibiliteten mellem den eksisterende Windows Server-licens og klientadgangslicensen.

Hvad skal man ellers være opmærksom på, når man køber brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2?

Som allerede nævnt giver bruger-CAL 'en til Windows Server 2012 R2 kun licens til én bruger og giver ham de adgangsrettigheder, der er defineret pr. udgave. Så snart brugerens registrering er afsluttet, kan bruger-CAL'en ikke længere overføres til en anden bruger. I princippet er det også umuligt at ændre CAL-typen og bruge bruger-CAL 'en som en Device CAL.

Disse bestemmelser for bruger-CAL'er, der er fastsat i Microsoft Licence Management, har til formål at forhindre uautoriseret adgang til Windows Server 2012 R2, hvilket giver virksomhederne større databeskyttelse og sikkerhed i kommunikationen, da servertjenester og data ikke kan tilgås uden bruger-CAL'en.

Konklusion om brugte bruger-CAL'er til Microsoft Windows Server 2012 R2

Hvilken type licens til klientadgang, der giver større fleksibilitet og giver den mest omkostningseffektive licensering i en virksomhed, afgøres fra sag til sag. Ud over antallet af medarbejdere med licens, der har adgang til Windows Server, er antallet af anvendte slutenheder også vigtigt: Så snart de fleste brugere får adgang til Windows Server 2012 R2 via forskellige slutenheder og lokalt uafhængigt af hinanden, giver licensering med bruger-CAL'er flere fordele.

Det bedste udgangspunkt for valg af CAL-type er derfor et præcist kendskab til de typiske virksomhedsprocesser, når Windows Server 2012 R2 anvendes. I den ovenfor beskrevne eksempelsituation er licensering med bruger-CAL'er mere fordelagtig for virksomheden end licensering med enheds-CAL'er, fordi der skal købes færre klientadgangslicenser.

Bruger-CAL'er til Microsoft Windows Server 2012 R2 som brugt software i Wiresoft Online Shop

User CAL'er som brugt software til Windows Server 2012 R2 kan fås i Wiresoft Online Shop allerede fra en enkelt licens - eventuelle ellers gældende Microsoft-bestemmelser om licensskalering gælder ikke her; ellers er der ved brugt software ingen forskelle i form af ulemper eller begrænsninger i forhold til nye licenser - også fordi software i princippet ikke kan slides op.

Hvor kommer Wiresofts brugte software til bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2 fra?

De brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2, som Wiresoft tilbyder, er originale licenser fra Microsofts licensprogram; som sådan var de en del af en brugervolumenlicens til Windows Server 2012 R2, som blev købt af en virksomhed og derefter solgt til Wiresoft. Hele volumenlicenser blev således opdelt i individuelle licenser, og de deraf følgende individuelle bruger-CAL'er betegnes som brugt software, men kan bruges som en ny licens til adgang til Windows Server 2012 R2, da de kan bruges igen til registrering, da de ikke adskiller sig fra nye licenser hverken ved begrænsninger i deres funktionalitet eller i deres anvendelsesperiode.

Købersikkerhed med brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2

Tilbuddet om brugt software på bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2 fra Wiresoft giver kunderne sikkerhed ved licensering af Windows Server 2012 R2! Brugt bruger-CAL'er indeholder derfor den sædvanlige købersikkerhed med øjeblikkelig download efter købet, herunder øjeblikkelig licensaktivering med en gyldig volumenlicensnøgle.

Er køb og brug af brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2 lovligt?

Når Wiresoft-kunder køber brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2 og bruger dem, kan de være sikre på, at de ikke overtræder nogen juridiske bestemmelser. Brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2 - samt andre klientadgangslicenser, der er tilgængelige i Wiresoft Shop - kommer fra virksomhedernes licensbeholdning. Ved handel med brugte bruger-CAL'er gælder derfor den gældende retspraksis, som udtrykkeligt tillader salg samt køb og brug af brugte Microsoft-bruger-CAL'er; dette er blevet klart bekræftet flere gange ved forskellige domstolsafgørelser. Brugt software fra Wiresoft tilbyder også revisionssikkerhed her på grund af det komplette bevis for alle tidligere købere!

Fordelene ved brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2 i et overblik

Brugt software fra Wiresoft til User CALs for Windows Server 2012 R2 er ikke kun rimeligt prissat, men er også stadig tilgængelig her i butikken sammenlignet med CAL-tilbuddet hos de fleste softwareudbydere, selv om det ikke er en aktuel version - disse fordele gælder også for Microsofts andre klientadgangslicenser og serverlicenser som brugt software.

Desuden eliminerer licensering med brugte bruger-CAL'er den ofte almindelige niveaudeling, så du kan tilpasse licenserne til det nøjagtige antal slutenheder i din virksomhed - i overensstemmelse med din faktiske brug af Windows Server-tjenester.

Brugte CAL'er fra Wiresoft giver den praktiske mulighed for også at supplere ældre softwarebeholdninger, fordi tilbuddet er tilgængeligt for både nuværende og ældre softwareversioner; det betyder, at kompatibilitetsproblemer, som f.eks. kan opstå ved parallel brug af forskellige softwareversioner, kan undgås, hvilket også reducerer omkostningerne ved køb af ny hardware.

Ud over bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2-udgaver kan du også finde de tilsvarende enheds-CAL'er som brugt software i Wiresoft Software Shop. Desuden omfatter Wiresofts tilbud om brugt software til Microsoft-software også andre programmer - med alle de ovennævnte fordele. Hvis du har spørgsmål om bruger-CAL'er til MS Windows Server 2012 R2 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier