Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10070
 • R18-04277
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
74,90 Kr. * 81,90 Kr. * (8,55% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x R2-enhed CAL
System  Windows Server 
CAL Enhed CAL R2
Leveringsomfang Brugsret
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminal Server ikke kompatibel (se RDS CAL )


For at kunne bruge de tjenester, der er tilgængelige i Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard- og Datacenter-udgaverne, kræves der ud over serverlicensen også en tilsvarende klientadgangslicens til en endenhed: Windows Server 2012 R2 Device CAL. Dette giver adgangsrettigheder til en bestemt computer (pc, bærbar computer, tablet osv.), der er registreret på den.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL"

Køb en brugt CAL til en enhed til Microsoft Windows Server 2012 R2

For at kunne bruge de tjenester, der er tilgængelige i Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard- og Datacenter-udgaverne, kræves der ud over serverlicensen også en tilsvarende klientadgangslicens til en endenhed: Windows Server 2012 R2 Device CAL. Dette giver adgangsrettigheder til en bestemt computer (pc, bærbar computer, tablet osv.), der er registreret på den.

I overensstemmelse med de bestemmelser, der er defineret i Microsofts licensadministration, omfatter en serverlicens til Windows Server 2012 R2 ikke brugerrettigheder, så disse skal erhverves yderligere i form af en Device CAL. En slutenhed, der er registreret på denne måde, kan derefter bruges af enhver autoriseret bruger til at få adgang til Windows Server-funktionerne i en af disse udgaver.

Enheds-CAL'er til Windows Server 2012 R2 fås fra Wiresoft til en rimelig pris som brugt software - de kan også fås individuelt til fleksibel, behovsbaseret licensering af slutenhederne. En brugt softwareadgangslicens til en slutenhed til Windows Server 2012 R2 tilbyder de samme funktioner som de Device CAL'er, der tilbydes som nye via Microsofts almindelige volumenlicensprogram.

Brug alle funktionerne i Windows Server 2012 R2 med en brugt CAL til en enhed

Selv med en tidligere anvendt Device CAL kan du bruge alle de muligheder, der tilbydes af serverversion 2012 R2, efterfølgeren til Windows Server 2012: Ud over at understøtte Windows 8 er den også cloud-ready, hvilket betyder, at der også kan oprettes en cloud-server med den for at sikre data via en adgangsgodkendt endenhed.

Hvilke funktioner og fordele tilbyder Windows Server 2012 R2 Datacenter- og Standard-udgaverne med en CAL til en enhed?

Windows Server 2012 R2 fås hos Wiresoft i standard- og datacenterudgaverne. De adskiller sig primært ved den forskellige grad af virtualisering, men funktionsudbuddet er det samme.

Mens Windows Server 2012 R2 Standard Edition er tilstrækkelig for kunder, der ikke bruger virtualisering eller kun bruger få virtuelle maskiner, tilbyder Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition derimod alle de nødvendige funktioner til at drive et virtualiseret privat cloud-miljø samt et vilkårligt antal virtuelle maskiner i Hyper-V-rollen på den anvendte Windows-server.

Blandt de vigtigste nyskabelser i Microsoft Windows Server 2012 R2 er, ud over talrige forbedringer og yderligere funktioner inden for netværk, lagring og administration, den forbedrede adgangs- og informationsbeskyttelse - herunder virtuel desktop-infrastruktur - samt serverfunktionen IP Address Management (IPAM) sammen med en moderne brugergrænseflade, der er optimeret til touchskærme. Følgende funktioner er også inkluderet i Windows Server 2012 R2, som også kan bruges med en brugt CAL til en enhed:

 • PowerShell 3.0 til effektiv styring af systemindstillinger
 • Ny task manager giver mere ydeevne gennem optimerede processer
 • IIS (Internet Information Service 8.0) med certifikatstyring med udvidet validering
 • SMB 3.0 giver endnu hurtigere og bedre adgang til filandele
 • Højere virtualiseringsniveau med Hyper-V gennem forbedret adgang til virtuelle servere baseret på RDP
 • Sessioner via Remote Desktop Protocol (RDP) kører via værten, og en direkte RDP-forbindelse til den virtuelle server er derfor ikke længere nødvendig
 • Understøttelse af Windows Server 2012 R2 og Hyper-V Server 2012 R2 via System Center Virtual Machine Manager 2012 R2, så begge systemer kan drives parallelt
 • VM's Generation 2 understøtter den nye BIOS-standard UEFI samt den integrerede Secure Boot-funktion
 • Understøttelsen af Linux er blevet forbedret, så dynamisk hukommelse også kan bruges i Linux-klienter
 • Datadeduplikering også på virtuelle harddiske
 • SSD- og SATA-diske er kombineret i Storage Spaces
 • ReFS (Resilient File System) supplerer NTFS

Microsoft-licenssystemet med enheds-CAL'er

Med udgivelsen af Windows Server 2012 R2 har Microsoft også opdateret sin licensmodel. Afhængigt af udgaven skelnes der bl.a. mellem licensering pr. kerne, hvortil der ikke kræves yderligere adgangslicenser, og licensering pr. server plus et virksomhedsafhængigt antal klientadgangslicenser (CAL'er). Varianten med adgangstilladelse med CAL'er til enheden er den mest fordelagtige løsning for små og mellemstore virksomheder.

Hver serverlicens suppleres således med klientadgangslicenser som f.eks. en Device CAL, der udstyrer en slutenhed med de tilsvarende rettigheder, så den pågældende bruger kan bruge de typiske Windows Server-funktioner. Bortset fra de dedikerede adgangsrettigheder til klient/server-miljøet i Windows Server 2012 R2 indeholder enheds-CAL'en ingen anden software.

Brug af brugte CAL'er til enheder til udgaverne Windows Server 2012 R2 Standard og Datacenter

Enheds-CAL'er, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, adskiller sig ikke fra sammenlignelige nye Enheds-CAL'er, fordi de giver de samme muligheder for at bruge de funktioner, der er tilgængelige i Windows Server 2012 R2 Standard- og Datacenter-udgaverne. Derfor er brugte CAL'er til enheder et økonomisk alternativ for mange virksomheder og organisationer til at udstyre slutenheder med en licens til serveradgang. I den følgende oversigt er alle fordele og særlige funktioner i den anvendte software anført.

Hvilke CAL-typer er tilgængelige for Windows Server 2012 R2 Standard og Datacenter Edition?

Klientadgangslicenser til Windows Server 2012 R2 er tilgængelige i to CAL-typer:

 • Enheds-CAL til Windows Server 2012 R2 - til en endenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon)
 • Bruger-CAL til Windows Server 2012 R2 - til én bruger

Hvad er forskellene mellem enheds-CAL'er og bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2?

En enheds-CAL til Windows Server 2012 R2 adskiller sig ikke i funktioner og tjenester fra den tilsvarende bruger-CAL. Den eneste forskel er dog den respektive type adgangstilladelse til Windows Server: Med Enheds-CAL 'en er der adgangstilladelse til en enkelt enhedsenhed, men den kan bruges skiftevis af flere brugere til at få adgang til Windows Server-tjenesterne; afhængigt af antallet og udstyret af arbejdsstationer med en computer og de typiske arbejdsgange i nogle virksomheder kan dette være den fremherskende situation - i modsætning til, når en enkelt bruger med sin egen konto overvejende bruger helt forskellige enhedsenheder.

F.eks. kan et slutpunkt udstyret med en Device CAL give flere fordele i virksomheder med skifteholdsarbejde, hvor flere medarbejdere deler et enkelt slutpunkt for at tjekke deres e-mails osv.; her er der brug for færre licenser til slutpunktsadgang. Hvis den licenserede slutenhed er en mobil enhed, f.eks. en bærbar computer, tablet eller smartphone, kan brugeren få adgang til Windows-serveren uanset hvor han/hun befinder sig - f.eks. på hjemmekontoret, på farten eller et andet sted. En Device CAL tilbyder således også muligheder for mobil brug.

Hvilke forskellige anvendelsesmuligheder tilbyder en brugt enheds-CAL til Windows Server 2012 R2 i standard- og datacenterudgaverne?

Afhængigt af, om Standard Edition eller Datacenter Edition er installeret til Windows Server 2012 R2, tilbyder enhedskatalysatoren også forskellige funktioner: Det er muligt at få adgang til Datacenter Edition af Windows Server 2012 R2 med en Device CAL til Standard Edition - men kun den begrænsede funktionalitet i Standard Edition er tilgængelig. Kun Device CAL til Datacenter Edition tilbyder et tilsvarende udvidet omfang af funktioner og egenskaber. Hvis en Enheds-CAL til Datacenter Edition bruges til at få adgang til en Windows Server 2012 R2 Standard, er kun funktionaliteten i Standard Edition tilgængelig.

Bemærk versionskompatibilitet for CAL'er til Windows Server 2012 R2 for enheder

Med en Device CAL til Windows Server 2012 R2 har en slutenhed adgangsrettigheder til ældre Windows Server-versioner (nedgradering) ud over at kunne bruge de funktioner, der er tilgængelige afhængigt af udgaven. Omvendt kan en Device CAL til Windows Server version 2012 R2 dog ikke bruges til at få adgang til en højere version som f.eks. 2016 (opgradering). Når kunderne køber enheds-CAL'er til Windows Server 2012 R2, skal de derfor være opmærksomme på kompatibiliteten mellem den eksisterende serverlicens og den krævede klientadgangslicens ud over de funktioner, der er tilgængelige for den pågældende udgave.

Hvad skal man ellers være opmærksom på, når man køber brugte CAL'er til Windows Server 2012 R2?

Enheds-CAL til Windows Server 2012 R2 giver kun licens til én endenhed og udstyrer den med de adgangsrettigheder, der er defineret pr. udgave. Når registreringen er afsluttet, kan enheds-CAL 'en ikke længere overføres til en anden enhedsenhed. Det er heller ikke muligt at ændre CAL-typen og bruge enhedens CAL som en bruger-CAL.

Sådanne bestemmelser for CAL'er, der er defineret i Microsoft-licensadministrationen, tjener til at forhindre uautoriseret adgang til Windows Server 2012 R2, hvilket giver virksomhederne større sikkerhed for data og kommunikation, da der ikke kan opnås adgang til e-mail-tjenester eller serverdata uden den tilsvarende Device CAL.

Konklusion om CAL'er for enheder

Hvilken type klientadgangslicens der giver større fleksibilitet i en virksomhed og dermed også den mest fordelagtige licensmulighed afhænger derfor af det enkelte tilfælde. Ud over antallet af licenserede slutenheder til at få adgang til Windows Server er antallet af brugere også afgørende: Hvis flere brugere skiftevis får adgang til Windows Server 2012 R2 via en enkelt slutenhed som standard, giver licensering med Device CAL'er flere fordele.

Før du træffer en beslutning om køb af CAL'er, er et præcist kendskab til de typiske virksomhedsprocesser derfor det bedste udgangspunkt for valg af CAL-type til Windows Server 2012 R2. I den beskrevne situation er det billigere for en virksomhed at licensere med Enheds-CAL'er end at licensere med Bruger-CAL'er, fordi der skal købes færre klientadgangslicenser.

Brugte CAL'er til Microsoft Windows Server 2012 R2 i Wiresoft Online Shop

Brugte Device CAL'er til Windows Server 2012 R2-udgaverne kan også købes enkeltvis i Wiresoft Online Shop - eventuelle Microsoft-bestemmelser om trinvise licenser gælder ikke her; ellers har brugt software ingen ulemper eller begrænsninger i forhold til nye licenser - ikke kun fordi software i princippet ikke slides op, men også fordi der ikke er nogen begrænsninger i funktionaliteten.

Hvor kommer de Device CAL'er til Windows Server 2012 R2, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, fra?

Brugte Device CAL'er til Windows Server 2012 R2-udgaver, som Wiresoft tilbyder, er originale Microsoft-licenser fra Microsofts licensprogram; før de blev solgt af Wiresoft, var de en del af en Device Volume Licence til Windows Server 2012 R2, som en virksomhed har købt. Denne volumenlicens eller individuelle ubrugte adgangslicenser til enheder blev købt af Wiresoft, og hele volumenlicenser blev opløst til individuelle licenser. De resulterende individuelle Enheds-CAL'er betegnes som brugt software. På trods af denne betegnelse kan de bruges som en ny licens til adgang til Windows Server 2012 R2, da de ikke adskiller sig fra nye licenser, hverken med hensyn til begrænsninger i deres funktionalitet eller i deres anvendelsesperiode.

Brugte CAL'er til Windows Server 2012 R2 med købsgaranti for enheden

Wiresofts tilbud om brugt software med Device CALs til Windows Server 2012 R2 giver kunderne sikker licensering til Windows Server 2012 R2! Brugt enheds-CAL'er fra Wiresoft tilbyder også den sædvanlige sikkerhed for køberen med øjeblikkelig download efter købet, herunder øjeblikkelig licensaktivering med en gyldig volumenlicensnøgle.

Er det lovligt at købe eller bruge brugte CAL'er til Windows Server 2012 R2 til en enhed?

Wiresofts kunder kan stole på retssikkerheden, når de køber brugte Device CALs til Windows Server 2012 R2 og når de bruger dem, da de ikke overtræder nogen juridiske bestemmelser. Det skyldes, at både de brugte Device CAL'er til Windows Server 2012 R2 og andre klientadgangslicenser, der er tilgængelige i Wiresoft Shop, kommer fra virksomhedernes licenslagre. Derfor er handel med brugte CAL'er baseret på gældende retspraksis, som udtrykkeligt tillader salg, køb og brug af brugte Microsoft CAL'er; dette er blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

Desuden giver brugt software fra Wiresoft også revisionssikkerhed på grund af det komplette bevis for alle tidligere købere!

Alle fordelene ved den anvendte software til Device CALs til Windows Server 2012 R2 på et overblik

Bruger-CAL'er til Windows Server 2012 R2 som brugt software fra Wiresoft er et billigere alternativ sammenlignet med tilsvarende nye produkter fra de fleste konventionelle softwareudbydere - denne fordel gælder også for Microsoft Server-brugt software eller andre klientadgangslicenser.

Da licensering af brugte Enheds-CAL'er ikke er reguleret af den ellers ofte almindelige graduering, kan du licensere det nøjagtige antal slutenheder i overensstemmelse med den faktiske brug af Windows Server-tjenesterne i din virksomhed. Wiresoft-kunder kan også reducere omkostningerne ved køb af slutenheder ved hjælp af denne fleksible licensering af klientadgang.

Brugte adgangslicenser fra Wiresoft er også en særdeles praktisk måde at supplere sin egen softwarebeholdning til en fornuftig pris, fordi tilbuddet også dækker flere softwareversioner. Dermed undgås også kompatibilitetsproblemer, som f.eks. kan opstå ved parallel brug af forskellige softwareversioner, og dermed reduceres omkostningerne ved køb af ny hardware. Ud over enheds-CAL'er til Windows Server 2012 R2-udgaver kan du også finde de tilsvarende bruger-CAL'er som brugt software i Wiresoft Software Shop.

Wiresofts tilbud om brugt software omfatter Microsoft-software til mange andre områder - med alle de fordele, der er nævnt ovenfor. Hvis du har spørgsmål om Device CALs til MS Windows Server 2012 R2 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier