Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10019
 • 076-05334
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
773,90 Kr. * 858,90 Kr. * (9,9% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


MS Project Standard 2013 er en populær udgave af Microsofts softwareløsning til registrering, planlægning samt administration og dokumentation af de mest forskellige typer projekter, ikke kun i små og mellemstore virksomheder, men også af freelancere. Programmet tilbyder alle de nødvendige funktioner og værktøjer til at definere og uddelegere de typiske opgaver inden for projektledelse. Denne projektstyringssoftware kan også hurtigt bruges af uerfarne brugere, der allerede er fortrolige med brugergrænsefladen, som den kendes fra Office. Derudover er alle funktioner intuitivt nemme at bruge, bortset fra deres klare arrangement.

For yderligere spørgsmål om produktet, kontakt venligst vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"

Project 2013 Standard - den gennemprøvede Microsoft-projektstyringssoftware som en købsversion

MS Project Standard 2013 er en populær udgave af Microsofts softwareløsning til registrering, planlægning samt administration og dokumentation af de mest forskellige typer projekter, ikke kun i små og mellemstore virksomheder, men også af freelancere: Programmet tilbyder alle de nødvendige funktioner og værktøjer til at definere og uddelegere de typiske opgaver inden for projektstyring. Selv sådanne uerfarne brugere kan hurtigt bruge denne projektstyringssoftware, som allerede er bekendt med brugergrænsefladen, der er kendt fra Office, og desuden er alle funktioner ud over den klare indretning intuitivt nemme at bruge.

De værktøjer, der er tilgængelige i MS Project Standard 2013, bruges til sikker planlægning og kontrol af ressourcer, frister og budgetter for at sikre en vellykket gennemførelse af de registrerede projekter. Desuden forenkler mange automatiseringer i Project 2013 Standard projektplanlægningen, så flaskehalse i forhold til ressourcer og tidsfrister opdages og elimineres i tide. Visningen af projekter på en tidslinje giver et bedre overblik, især for komplekse projekter, og individuelle opgaveforløb kan fremhæves, så alle teammedlemmer hurtigt kan få et indblik i den aktuelle status. Desuden kan der i Project 2013 Standard oprettes mange evalueringer i form af informative rapporter om status, resultater, ressourcer osv. til effektiv kommunikation med alle involverede, og disse kan også bruges videre i Office applikationer som Word og PowerPoint.

Til hvilke brugere blev Project Standard 2013 udviklet?

MS Project 2013 i StandardEdition er designet til at opfylde behovene hos projektledere, der udvikler og styrer projekter uafhængigt eller i små og mellemstore virksomheder. De omfattende funktioner og features, der er integreret i Project 2013 Standard, giver alle de muligheder, der opstår i forbindelse med typiske projektstyringsopgaver: fra oprettelse af projektplaner, ressource- og omkostningsplanlægning til styring af alle individuelle opgaver og rapportering.

Denne enkeltlicens til Microsoft Project 2013 Standard edition er tilgængelig fra Wiresoft som brugt software i form af en købsversion, hvilket gør prisen særligt fordelagtig, så købet også giver en økonomisk fordel for selvstændige og freelancere. Project 2013 understøttes desuden af Windows 7, så det er ikke nødvendigt at købe et nyere styresystem for at bruge softwaren.

Ud over andre Project-udgaver og nyere versioner kan du også finde andre Microsoft-applikationer som f.eks. operativsystemer i Wiresoft Softwares online-shop - altid som brugt software og derfor på favorable vilkår. I følgende oversigt præsenteres de vigtigste funktioner i Project 2013 Standard -udgaven.

Vigtige funktioner i Project 2013 Standard Edition til effektiv projektstyring

Hovedformålet med MS Project 2013 Standard Edition er at gøre planlægningen og gennemførelsen af projekter klar og enkel i alle faser lige fra starten. Det begynder allerede med oprettelsen af en ny opgave: Med Project Center integreret i Project 2013 kan brugerne oprette et nyt projekt i få trin, selv uden meget forudgående viden. Hertil kan de også vælge mellem mange foruddefinerede skabeloner og importere de relevante oplysninger, f.eks. fra Excel. Projektledere, der allerede er fortrolige med Project 2013, kan også oprette et tomt projekt med et uudfyldt Gantt-diagram eller åbne et ældre projekt til dette formål. Mange intuitivt anvendelige funktioner og værktøjer muliggør en differentieret identifikation af alle ressourcer samt en nøjagtig sporing af projektforløbet, herunder oprettelse af rapporter for alle afgørende faser. Desuden giver den optimerede desktop-grænseflade brugerne mulighed for hurtigt at registrere alle vigtige oplysninger, så de altid har overblik over alle detaljer.

Effektiv ressourceforvaltning med Project 2013 Standard

En af de centrale opgaver i projektledelse er en klar forvaltning af alle tilgængelige ressourcer. I MS Project Standard 2013 er de to visninger "Ressourcetabel" og "Ressourceinformation" tilgængelige til dette formål.

Project 2013 Standard skelner mellem tre typer ressourcer: arbejde, materiale og omkostninger.

 • Under "Arbejdskraft" kan der - afhængigt af projekttypen - angives både mennesker og maskiner. Disse kan suppleres yderligere med en kalender for arbejdstider eller uopholdstidspunkter samt timelønninger eller maksimale enheder.
 • I afsnittet "Materiale" registreres alle typiske forbrugsstoffer og deres mængder.
 • I afsnittet "Omkostninger" kan der skelnes mellem omkostninger, der kun opstår én gang, og omkostninger, der opstår med jævne mellemrum.

Til den nøjagtige indtastning og definition af den pågældende ressourcetype kan der ud over den nøjagtige specifikation af ressourcens navn anvendes en e-mail-adresse til direkte kommunikation - også via Lync, hvis det anvendes -, en separat login-konto samt en kode til identifikation og også et fritekstfelt til ressourcetildeling. Desuden kan der under "Booking type" skelnes mellem forpligtede og planlagte ressourcer, som definerer den respektive tilgængelighed mere detaljeret, ud over yderligere indtastningsmuligheder for omkostninger eller budget og materiale - her er der yderligere muligheder for yderligere specifikationer såsom "Generisk", "Aktiv" eller "Inaktiv" osv.

Derudover giver Project 2013 Standard mulighed for yderligere differentiering mellem ressourcer, der er tilgængelige for hele virksomheden - såkaldte "virksomhedsressourcer", som administreres af en administrator - samt lokale ressourcer, som kun kan bruges af en bestemt projektleder, og generiske ressourcer til en mere præcis definition af individuelle færdigheder.

For at gøre det nemmere at planlægge ressourcer, især for et stort antal projekter, indeholder Project 2013 Standard forskellige automatiseringer, der forenkler projektplanlægningen. Programmet angiver f.eks., når en ressource er tildelt to samtidige opgaver. Alle ændringer, der foretages i et projekt, påvirker automatisk alle andre komponenter, der berøres af dem.

Tidslinjer i Project 2013 Standard for større klarhed

Med tidslinjevisningen kan projektledere holde styr på mere komplekse og langsigtede processer med MS Project 2013 Standard. Gantt-stregdiagrammet giver et differentieret øjebliksbillede af den aktuelle status, der viser de vigtigste opgaver og milepæle; dette kan også bruges til rapportering.

Individuelle opgavestier i et Gantt-diagram kan fremhæves for at skabe klarhed ved hjælp af menuen "Opgavesti" af samme navn på opgavebjælkerne. Når du klikker på en specifik opgave, vises de respektive stier i deres egen farve, så de skiller sig ud fra de andre.

Professionel rapportering i MS Project Standard 2013

Både under et igangværende projekt og efter dets afslutning er udarbejdelsen af informative rapporter en af Standard-opgaverne inden for projektledelse for at dokumentere den aktuelle status og beskrive vigtige faser eller  for at bruge repræsentationen af hele projektforløbet som en skabelon for fremtidige lignende opgaver. Der kan også skrives dynamiske burndown-rapporter i MS Project Standard 2013, som viser planlagte og afsluttede faser og arbejde i et linjediagram ved siden af basisplanen, så det med et enkelt blik kan ses, om tidsplanen for det pågældende projekt overholdes.

Microsoft Project 2013 indeholder matchende rapportskabeloner til alle typer rapportering samt skabeloner og værktøjer til tabelformater, visninger, tegnings- og diagramværktøjer m.m. til at dokumentere vigtige basisværdier som varighed, arbejde, omkostninger og datoer i forskellige dybder efter behov.

Rapporter, der oprettes til et igangværende projekt, justeres automatisk og indeholder således altid opdaterede oplysninger. Desuden er der også en delt visning tilgængelig i Project 2013 Standard for at observere eller kontrollere, hvordan rapporten ændres, når dataene opdateres i realtid.

Systemkrav til Microsoft Project Standard 2013

Microsoft Project Standard 2013 er tilgængelig til download i følgende versioner: 32-bit og 64-bit. Både 32-bit og 64-bit versioner af Project 2013 understøttes af Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1 operativsystemer. Softwaren på Windows Server 2008 R2 og Windows Server 2012 understøttes dog kun i 64-bit versionen

støttet. Microsoft Project Standard 2013 er dog ikke kompatibel med Microsoft Office 2016! Der gælder følgende minimumskrav:

 • Operativsystemer: Windows 7, Windows 8, Windows 8 - 32-bit eller 64-bit
 • Serveroperativsystemer: Windows Server 2008 R2 eller Windows Server 2012 - 64-bit
 • Processor: x86- eller x64-bit processor med mindst 1 GHz og SSE2
 • RAM: mindst 1 GB (32-bit) eller 2 GB (64-bit)
 • Plads på harddisken: mindst 3 GB
 • Visning: DirectX10-kompatibelt grafikkort og en opløsning på mindst 1.024 x 576 pixel

The Edition Project 2013 Standard hos Wiresoft køb billigt som brugt software

Standard Edition af MS Project 2013 tilbydes i Wiresofts online shop som en enkeltbrugerlicens - som brugt software er prisen betydeligt lavere end for sammenlignelig ny software - selv om denne mærkning ikke indebærer nogen begrænsninger i funktionsomfanget, da softwaren ikke er udsat for slitage; desuden tilbydes sådanne ældre versioner af Microsoft-software næsten aldrig i almindelig handel.

Denne enkeltbrugerlicens til Standard -udgaven af MS Project 2013 i form af såkaldt brugt software blev oprettet ved at opdele en volumenlicens og konvertere den til individuelle licenser af det samme program, som tidligere blev købt og muligvis brugt af en virksomhed eller organisation. Denne opsplitning af den underliggende volumenlicens har således ingen negative virkninger som f.eks. en begrænsning af anvendeligheden og er heller ikke en juridisk uautoriseret proces; Alle licenser, som Wiresoft tilbyder som brugt software til Microsoft Project 2013 og andre Microsoft-programmer, stammer oprindeligt fra virksomheder, og derfor gælder den gældende retspraksis også: Dette gør det klart, at køb eller salg af brugt software er en lovlig proces, hvilket er blevet bekræftet af forskellige retligt bindende domstolsafgørelser. Dermed er en eventuel ansvarsrisiko for dig som køber pålideligt udelukket, og Wiresofts brugte software er også revisionssikker på grund af den komplette dokumentation af køber- og sælgerkæden.

Den tilbudte købsversion af MS Project 2013 Standard tilbyder ud over en klart lavere salgspris også fordelen af den tidsmæssigt ubegrænsede brugbarhed, da der ikke er forbundet med et abonnement med ekstra omkostninger. Derfor er dit køb af software fra Wiresoft en sikker aftale, der kun giver dig fordele! Ud over den særligt fordelagtige pris på en licens til MS Project 2013 Standard, kan du også drage fordel af den sikre øjeblikkelige download, herunder den øjeblikkelige licensaktivering med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

Med en brugt softwarelicens til MS Project 2013 eller til enhver anden Microsoft-software kan du som køber fortsætte med at bruge ældre Microsoft-programudgaver samt eksklusive eller endnu nyere programmer, der ikke er tilgængelige i den almindelige handel for individuelle brugere. Wiresofts softwareshop for brugt software tilbyder mange andre Microsoft-programmer til dette formål, ud over dem, der er kompatible med MS Project 2013 Standard, samt nyere versioner - herunder dem fra Windows operativsystemer. Hvis du har spørgsmål om MS Project 2013 Standard eller andre Microsoft-programmer, kan du bruge vores kompetente rådgivning på chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier