Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10409
 • 381-02250
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
821,90 Kr. * 911,90 Kr. * (9,87% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 5x Device CAL
System  Exchange Server
CAL Device CAL
Leveringsomfang Ret til brug
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog


Forudsætningen for at få adgang til alle tjenester i Microsoft Exchange Server 2016, der er tilgængelige i udgaverne Standard og Enterprise, er, ud over den egentlige serverlicens, også en klientadgangslicens til slutenheder: Exchange Server 2016 Device CAL. Kun denne licens giver en bestemt registreret computer (pc, laptop, tablet, mobiltelefon) de tilsvarende adgangsrettigheder.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"

5 CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 som brugt software

Forudsætningen for at få adgang til alle tjenester i Microsoft Exchange Server 2016, der er tilgængelige i standard- og virksomhedsudgaverne, er ud over den egentlige serverlicens også en klientadgangslicens til slutenheder: Exchange Server 2016 Device CAL. Kun dette giver en bestemt registreret computer (pc, bærbar computer, tablet, mobiltelefon) de tilsvarende adgangsrettigheder.

I overensstemmelse med bestemmelserne i Microsofts licensadministration indeholder serverlicensen til Exchange Server 2016 ikke yderligere brugerrettigheder, så disse skal derfor erhverves separat i form af en Device CAL. Den registrerede enheden kan derefter bruges af enhver autoriseret bruger til at få adgang til de respektive Exchange Server-funktioner.

Brugte CAL'er til Exchange Server 2016 Standard og Enterprise Edition fås til en rimelig pris hos Wiresoft - for fleksibel, behovsbaseret licensering af slutenhederne kan de også fås enkeltvis. Som brugt software tilbyder disse licenser for adgang til slutenheder de samme funktioner som de Device CAL'er til Exchange Server 2016, der tilbydes som nye via Microsofts officielle volumenlicensprogram.

Brug den brede vifte af Exchange Server 2016-funktioner med en brugt CAL til en enhed

I en moderne virksomhed er Microsoft Exchange Server 2016 det uundværlige grundlag for kontrol og administration af relevante processer i kommunikationssystemet. Exchange Server fungerer som en grænseflade for intern og ekstern kommunikation  og forbinder alle medarbejdere og afdelinger på tværs af lokationer og øger dermed også effektiviteten af arbejdsgange: Exchange Server 2016 giver mulighed for central administration og overskuelig arkivering af e-mails og kontakter samt opgaver; den integrerede versionsstyring forbedrer også det fælles arbejde med dokumenter. I 2016-versionen er antallet af serverroller blevet reduceret til to i serverarkitekturen: Mailbox og Edge Transport; desuden er skaleringen af postkasser også blevet forenklet og understøttelsen af cloud-tjenester optimeret. Andre funktioner:

 • Arkitekturen til eDiscovery-søgning har adgang til flere servere og fungerer asynkront og decentralt.
 • Kontekstrelaterede filtre gør det lettere at finde oplysninger.
 • Søgningen efter indhold er mere skalerbar ved at øge antallet af søgbare postkasser og arkivpostkasser til i alt 20.000.
 • Styringen af afsendelse af data via Outlook 2016 eller Outlook on the er blevet forbedret, bl.a. ved at adgangsrettighederne kan tilpasses individuelt.
 • Hybride scenarier for postkasser understøttes også.
 • Data Loss Prevention (DLP) i Enterprise Edition øger sikkerheden for data, selv for e-mails, der indeholder potentiel malware.
 • Outlook-standardprotokollen MAPI via HTTP optimerer pålideligheden og stabiliteten af Exchange-forbindelser.

Overblik over oplysninger om anvendte CAL'er til Exchange Server 2016 Standard og Enterprise Edition til enheden

Enheds-CAL'er, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, adskiller sig ikke fra tilsvarende nye Enheds-CAL'er, fordi de giver de samme muligheder for at bruge de funktioner, der er tilgængelige med Exchange Server 2016 Standard- og Enterprise-udgaverne. Brugt software til Device CAL'er tilbyder derfor mange virksomheder og institutioner et billigt alternativ til at udstyre slutenheder med en Exchange Server-adgangslicens. I den følgende oversigt forklares alle fordelene og de særlige funktioner.

Microsoft-licensstyring med CAL'er til Exchange Server 2016

Microsoft-licensadministration forklarer alle bestemmelser for supplerende udstyr af enheder eller slutenheder med adgangsrettigheder til Exchange Server 2016 i standard- og virksomhedsudgaverne, så brugerne kan få adgang til e-mails osv. via dem. Sådanne CAL'er, som allerede er inkluderet i serverlicensen, er dog udelukkende beregnet til administratorer og må derfor ikke bruges til Exchange-typiske tjenester. Kun en klientadgangslicens som f.eks. en Device CAL giver slutenheden rettighederne, så en - eller flere medarbejdere på skift - kan bruge Exchange Server-funktionerne. Denne CAL til enheden indeholder ikke yderligere software ud over de dedikerede adgangsrettigheder til Exchange Server 2016-klient/servermiljøet.

Hvilke typer CAL'er er tilgængelige for Exchange Server 2016 Standard og Enterprise Edition?

CAL-baseret licensering til Exchange Server 2016 i standard- og virksomhedsudgaverne giver præcis styring af adgangsrettigheder til alle tilsvarende computere (enkeltstående eller mobile enheder) i en organisation. Microsofts licensmodel tilbyder i alt to typer af CAL'er til Exchange Server 2016:

 • Enheds-CAL til Exchange Server 2016 til en dedikeret slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon)
 • Bruger-CAL til Exchange Server 2016 - til en dedikeret bruger

Hvad er forskellene mellem enheds-CAL'er og bruger-CAL'er til Exchange Server 2016?

Enheds-CAL til Exchange Server 2016 adskiller sig grundlæggende ikke fra bruger-CAL'en med hensyn til tilgængelige funktioner og tjenester. Der er dog en vigtig forskel i de fordele, som de respektive typer af adgang til Exchange Serveren giver: Afhængigt af antallet og udstyret af arbejdsstationer i en virksomhed og de arbejdsgange, hvortil der er adgang til Exchange Server, kan flere medarbejdere dele en enkelt slutenhed til dette formål for at få adgang til Exchange Server skiftevis, eller en enkelt bruger kan bruge helt forskellige slutenheder til dette formål.

En Windows-egnet slutenhed, der er godkendt til adgang med en Device CAL, kan bruges af enhver medarbejder, der har tilladelse til at bruge de tilgængelige Exchange-tjenester. I en virksomhed med skifteholdsarbejde deler flere medarbejdere f.eks. en enkelt slutenhed til at hente e-mails osv., så her er der brug for færre klientadgangslicenser end ved en User CAL.

Hvis denne licensfinansierede slutenhed også kan bruges som en mobil enhed, f.eks. en bærbar computer, tablet eller smartphone, kan den pågældende bruger også få adgang til Exchange Server via internetadgang uanset hvor han/hun befinder sig - f.eks. på farten, fra et andet sted eller på hjemmekontoret. En CAL for enheder tilbyder også muligheder for mobil brug.

Hvad er forskellene mellem enheds-CAL'er til Exchange Server 2016 i standard- og virksomhedsudgaverne?

Enheds-CAL'er til MS Exchange Server 2016 tilbyder forskellige funktionaliteter afhængigt af Standard- eller Enterprise Edition, for Enterprise Edition på grund af den højere skalerbarhed af postkassekravene. Det er dog også muligt at bruge Exchange Server Enterprise Edition med en Device CAL til Standard Edition - med den tilsvarende begrænsede funktionalitet i Standard Edition samt det mindre antal postkassedatabaser. Enheds-CAL'er til Enterprise Edition tilbyder derfor med en tilsvarende Enterprise Edition-serverlicens et udvidet omfang af tjenester og funktioner, som der ofte er behov for i større virksomheder eller organisationer, herunder forebyggelse af datatab.

Bemærk versionskompatibilitet af enheds-CAL'er til Exchange Server 2016

Ud over de funktioner, der er tilgængelige afhængigt af udgaven, giver en Device CAL til Exchange Server 2016 ikke kun en computer osv. adgangsrettigheder til netop denne serverversion, men giver den også adgang til ældre Exchange-versioner, f.eks. 2013 (nedgradering). En Enheds-CAL til serverversion 2016 kan dog ikke bruges til at få adgang til den højere Exchange Server-version 2019 (opgradering).

Derfor bør købere af Device CALs til Exchange Server ud over de funktioner, der er tilgængelige pr. udgave, altid overveje kompatibiliteten mellem den anvendte serverlicens og klientadgangslicenser.

Hvad skal man ellers overveje, når man licenserer Exchange Server 2016 med Device CAL'er?

En CAL til en enhed til Exchange Server Version 2016 er gyldig for præcis én endenhed og udstyrer den med de tilsvarende adgangsrettigheder. Når registreringen er gennemført, kan enheds-CAL'en ikke længere overføres til en anden enheden. Det er også udelukket at ændre CAL-typen, i dette tilfælde: for at bruge Device CAL som User CAL.

Formålet med disse Microsoft-licensstyringsbestemmelser er at forhindre ukorrekt adgang til Exchange Server 2016 og at give virksomheden større sikkerhed i kommunikationen, da computere uden licens ikke kan få adgang til e-mailtjenester og serverdata.

Konklusion om valget af CAL'er for enheder

Hvilken type licens til klientadgang til brug af Exchange Server 2019, der giver en virksomhed flere muligheder, skal derfor altid angives i den enkelte sag. Ud over antallet af slutenheder, der bruger Exchange Server, spiller antallet af brugere også en rolle: Så snart flere medarbejdere skiftes til at bruge en enkelt slutenhed til at få adgang til Exchange Server, giver en Device CAL flere fordele.

Præcist kendskab til typiske virksomhedsscenarier er derfor det bedste udgangspunkt for valg af den rigtige CAL-type til Exchange Server 2016. Under visse omstændigheder er licensering med Device CALs mere fordelagtig for en virksomhed end med User CALs, fordi der samlet set skal købes færre adgangslicenser.

Brugte Device CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 kan fås i Wiresoft Online Shop for så lidt som en enkelt licens

Brugte Device CAL'er til Exchange Server 2016 kan også købes enkeltvis i Wiresoft Online Shop - fordi Microsofts bestemmelser om volumenlicensering i forbindelse med tiering ikke gælder her; desuden er der ingen ulemper eller begrænsninger i anvendeligheden af brugt software - ikke kun fordi software i princippet ikke kan slides op. Mere om dette nedenfor.

Hvor kommer de Device CAL'er til Exchange Server 2016, som Wiresoft tilbyder som brugt software, fra?

Enheds-CAL'er til MS Exchange Server 2016, der tilbydes af Wiresoft som brugte, er originale licenser fra Microsofts licensprogram; som brugte Enheds-CAL'er var de tidligere en del af en Enhedsvolumenlicens til Exchange Server 2016, som en virksomhed har købt. Denne volumenlicens og de individuelle adgangslicenser til enheder, som ikke var nødvendige, blev købt af Wiresoft, og volumenlicensen blev opdelt i individuelle licenser. De resulterende såkaldte Single Device CAL'er betegnes derefter som brugt software. Men på trods af at de er mærket som brugte adgangslicenser, kan de bruges som en ubrugt licens til adgang til Exchange Server 2016, fordi de ikke adskiller sig fra hinanden med hensyn til begrænsninger på funktionalitet eller anvendelsesperiode.

Enheds-CAL'er til Exchange Server 2016 som brugt software giver køber sikkerhed

Wiresofts tilbud om pre-owned software for Device CALs til Exchange Server 2016 giver kunderne en omkostningseffektiv licensmulighed for Exchange Server 2016, fordi brugen af dem er sikker! Brugt enheds-CAL'er fra Wiresoft tilbyder også den sædvanlige sikkerhed for køberen med øjeblikkelig download efter købet og øjeblikkelig licensaktivering med en gyldig volumenlicensnøgle.

Er det lovligt at købe og bruge brugte CAL'er til Exchange Server 2016?

Enheds-CAL'er til Exchange Server 2016 og andre klientadgangslicenser, som Wiresoft tilbyder, stammer fra virksomhedernes licensbeholdning. Det følger heraf, at handelen med brugte CAL'er er baseret på den gældende retspraksis, som udtrykkeligt tillader salg samt køb og brug af brugte Microsoft-licenser; forskellige domstolsafgørelser har klart og tydeligt bekræftet dette faktum gang på gang.

Wiresoft-kunder har derfor retssikkerhed, når de køber brugte Device CALs til Exchange Server 2016 og bruger dem, da de ikke overtræder nogen juridiske bestemmelser i processen.

Brugt software fra Wiresoft giver også revisionssikkerhed gennem komplet dokumentation for alle tidligere købere!

Oversigt over alle fordelene ved enheds-CAL'er til Exchange Server 2016 som anvendt software

Brugt software af User CALs for Exchange Server 2016 fra Wiresoft er et billigt alternativ i forhold til sammenlignelig ny software fra konventionelle softwareudbydere - denne prisfordel gælder også for anden brugt serversoftware med tilsvarende adgangslicenser fra Microsoft.

Licensering med brugte enheds-CAL'er indeholder ikke nogen numeriske begrænsninger på købstidspunktet, som det normalt er tilfældet, så du kan skræddersy din licensering til at passe til den faktiske brug af servertjenesterne i forhold til det nøjagtige antal slutenheder i din virksomhed. Wiresoft-kunder kan således også reducere deres licensomkostninger for enhedsadgang til Exchange Server ved fleksibelt at vælge antallet af licenser.

Brugte licenser fra Wiresoft er derfor en særdeles økonomisk måde at supplere din softwareopbevaring på til en rimelig pris. Flere versioner af softwaren betyder også, at kompatibilitetsproblemer, som kan opstå ved brug af uensartede softwareversioner, kan undgås, og dermed kan du også reducere omkostningerne ved køb af ny hardware. I Wiresoft Software Shop finder du derfor ikke kun Device CALs til Exchange Server 2016, men også de tilsvarende User CALs som brugt software samt klientadgangslicenser til andre versioner af MS Exchange Server.

Wiresofts tilbud om brugt software omfatter også Microsoft-software til brug inden for andre forretningsområder - med alle de nævnte fordele. Hvis du har spørgsmål om Device CALs til MS Exchange Server 2016 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier