Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10528
 • PGI-00252
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
291,90 Kr. * 322,90 Kr. * (9,6% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x enhed Enterprise CAL
System  Exchange Server
CAL Enterprise Device CAL
Leveringsomfang Ret til brug
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog


Microsoft Exchange Server Enterprise CAL 2019 er et softwareprodukt, der giver adgang til funktionerne og funktionaliteten i Microsoft Exchange Server. Det er en ekstra licens til Microsoft Exchange Server Standard CAL. Licensen gør det muligt for enheder som arbejdsstationer, bærbare computere og mobile enheder at oprette forbindelse til en Exchange Server og bruge dens funktioner.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE DEVICE CAL"

Enterprise Device CAL til Microsoft Exchange Server 2019 som brugt software

Microsoft Exchange Server Enterprise CAL 2019 er et softwareprodukt, der giver adgang til funktionerne og funktionaliteten i Microsoft Exchange Server. Det er en ekstra licens til Microsoft Exchange Server Standard CAL. Licensen gør det muligt for enheder som arbejdsstationer, bærbare computere og mobile enheder at oprette forbindelse til en Exchange Server og bruge dens funktioner. 

Brug alle de ekstra muligheder i MS Exchange Server 2019 med en brugt CAL til virksomhedsenheder

Windows Exchange Server 2019 kører på Windows Server 2019 Core og giver en pålidelig platform til virksomhedens messaging-infrastrukturer. Standard- og Enterprise-udgaverne understøtter dem endnu bedre ved at flytte fokus fra kommunikation til samarbejde. Følgende funktioner og egenskaber er til rådighed til dette formål:

 • Meta Cache Database (MCDB) sikrer metainformationer som f.eks. mappestrukturer for postkasser og fremskynder adgangen og søgningen efter indhold.
 • DDC (Dynamic Database Cache) gør det muligt at foretage en dynamisk justering af lagerkapaciteten for at udnytte den bedre og øge Exchange Server's hastighed.
 • Det nye søgeindeks er placeret i postkassens database, hvilket i høj grad forenkler administrationen og øger søgehastigheden.
 • Windows Server Core giver mulighed for en forenklet udførelse af en standardversion af serversystemet. Dette forenkler konfigurationen og giver større sikkerhed mod ubudne gæster.
 • Regler for klientadgang giver forbedrede muligheder for at begrænse adgangen til konfigurationsområdet for Exchange Server.
 • Nye kalenderforbedringer, især til tilrettelæggelse af møder: herunder standard slutdato, videresend ikke, forbedret kalenderstyring og flere muligheder for at konfigurere meddelelser fra kontoret.
 • Forbedret dokumentsamarbejde med mulighed for at uploade og gemme filer til OneDrive for Business.
 • Unified Messaging, integreret arkiveringsfunktionalitet, DLP

Oversigt over de vigtigste enheds-CAL'er til Exchange Server Standard og Enterprise Edition 2019 som anvendt software

Enheds-CAL'er fra Wiresoft, der tilbydes som brugt software, har de samme adgangsmuligheder som tilsvarende nye licenser for at kunne bruge de funktioner, der er tilgængelige i hver af de to Exchange Server 2019-udgaver. Brugt enheds-CAL'er er en billig mulighed, især for små og mellemstore virksomheder og organisationer, for at udstyre de tilsvarende slutenheder med en adgangslicens til Exchange Server, også fordi det giver mulighed for skræddersyet licensering.

Generelle oplysninger om licensering af Exchange Server 2019 med CAL'er

For Standard- og Enterprise-udgaverne af Exchange Server 2019 tilbyder Microsoft Licence Management licensering med en serverlicens plus klientadgangslicenser; som nævnt skal serverlicensen suppleres med licenser til slutenheder (eller brugere), så medarbejderne kan få adgang til e-mails osv. CAL'er, der er inkluderet i serverlicensen, er kun for it-administratorer og kan derfor ikke bruges til de typiske tjenester. Kun en klientadgangslicens som f.eks. en Device CAL giver derfor en medarbejder rettighederne til at bruge Exchange Server-funktionerne på en Windows-aktiveret enhedsenhed. CAL'en indeholder ikke yderligere software ud over adgangsrettighederne til Exchange Server 2019-klient/server-miljøet.

Hvad er fordelene ved enheds-CAL'er til Exchange Server 2019 Standard og Enterprise Edition?

CAL-baseret licensering til Standard- og Enterprise-udgaverne af Exchange Server 2019 giver mulighed for fleksibel og behovsbaseret styring af adgangsrettigheder til de anvendte computere. Microsofts licensmodel tilbyder i alt to typer af CAL'er til Exchange Server 2019:

 • Enheds-CAL til Exchange Server 2019: gælder for én dedikeret enhedsrettigheder (pc, bærbar computer, tablet, telefon) til serveradgang
 • Bruger-CAL til Exchange Server 2019: gælder for én dedikeret bruger ad gangen

Forskellige anvendelsesmuligheder for enheds-CAL'er til Exchange Server 2019 Standard og Enterprise

Standard- og Enterprise-udgaverne til Exchange Server 2019 adskiller sig primært med hensyn til skalerbarheden af postkassekravene. Det er dog principielt muligt at bruge funktionaliteten i Enterprise Edition med en Device CAL, der er godkendt til Standard Edition - men så er der kun et tilsvarende mindre antal postkassedatabaser til rådighed, og også kun den begrænsede standardfunktionalitet. Enheds-CAL'er til Enterprise Edition har derimod en udvidet række funktioner.

Bemærk versionskompatibilitet for CAL'er til Exchange Server 2019!

En Device CAL til Exchange Server 2019-udgaverne udstyrer ikke kun den pågældende slutenhed med adgangsrettighederne til denne version, den giver også adgang til ældre Exchange-versioner som f.eks. 2016 (nedgradering). Dette giver Enheds-CAL 2019 en fordel i forhold til ældre Enheds-CAL-versioner, som er gyldige for den tilsvarende tidligere version af Exchange Server, men som ikke kan bruges til at få adgang til Exchange Server version 2019 (opgradering).

Selv om der i øjeblikket ikke findes nyere Device CAL'er til Exchange Server end 2019-versionen, skal man ved køb altid være opmærksom på kompatibiliteten af serverlicensen og klientadgangslicensen samt de editionsspecifikke funktioner, der er indeholdt.

Hvad skal man overveje, når man licenserer Exchange Server 2019 med en brugt CAL til en enhed?

Som allerede nævnt udstyrer en Enheds-CAL en enkelt slutenhed med adgangsrettigheder til Exchange Server 2019. Når registreringen af computeren er afsluttet, kan Enheds-CAL'en ikke længere overføres til en anden slutenhed. Det er heller ikke muligt at ændre CAL-typen og bruge en Device CAL som en User CAL.

Disse begrænsninger i Microsoft-licensadministrationen har til formål at forhindre enhver ukorrekt adgang til Exchange Server 2019-tjenesterne. På den måde giver de større sikkerhed for en virksomhed og dens kommunikation, da udenlandske eller licensløse slutenheder ikke har adgang til e-mails og andre serverdata.

Hvad er forskellene mellem enheds-CAL'er og bruger-CAL'er til Exchange Server 2019?

Grundlæggende adskiller enheds-CAL til Exchange Server 2019 sig ikke fra bruger-CAL'en med hensyn til funktionalitet. Forskellen ligger i de fordele, som den respektive type adgang til Exchange Server har. Dertil kommer antallet og udstyret af arbejdsstationer i en virksomhed samt den arbejdsgang, som brugerne har adgang til Exchange Server: I nogle SMV'er deler forskellige medarbejdere f.eks. en enkelt slutenhed for skiftevis at få adgang til Exchange Server og ringe e-mails osv. op, mens brugerne i andre virksomheder har adgang til Exchange Server via helt forskellige slutenheder.

En Windows-aktiveret enhed med en Enheds-CAL kan bruges af alle medarbejdere, der har tilladelse til at få adgang til Exchange-tjenesterne. Hvis den licenseret slutenhed er mobil, f.eks. en bærbar computer eller tablet, kan den pågældende bruger også få adgang til Exchange-serveren lokalt uafhængigt - f.eks. på farten eller på hjemmekontoret - via internetadgang. Enhed CAL tilbyder således også muligheder for mobil brug.

Konklusion om CAL'er for enheder

Det kan derfor være forskelligt fra sag til sag, hvilken type klientadgangslicenser til Exchange Server 2019 der giver flest fordele ved brug i en virksomhed. Ud over antallet af medarbejdere, der bruger Exchange Serveren til kommunikation, skal der også tages hensyn til den fremherskende adgangstype via eksisterende slutenheder i relation hertil: Hvis flere medarbejdere regelmæssigt deler en bestemt enheds enhed - uanset om den er mobil eller stand-alone - og bruger den skiftevis til at få adgang til Exchange Serveren, f.eks. i skifteholdsarbejde, giver Device CAL flere fordele.

Om licensering med Device CALs til Exchange Server 2019 er mere fordelagtig end User CALs, fordi der så kræves færre licenser, er derfor et resultat af den typiske arbejdsgang i virksomheden. Derfor bør viden om dette være grundlaget for valget af CAL, når du køber brugte klientadgangslicenser til Exchange Server 2019.

Enheds-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2019 fås fra en enkelt licens i Wiresofts onlineshop

Enheds-CAL'er til Exchange Server 2019 er tilgængelige i Wiresoft Online Shop for så lidt som én klientadgangslicens - eventuelle krav om volumenlicenser fra Microsoft er ikke længere gældende. Samtidig medfører betegnelsen "brugt" ikke nogen ulemper for deres anvendelighed - ikke kun fordi software i princippet ikke kan slides op.

Oplysninger om oprindelsen af Device CALs for Exchange Server 2019 som brugt software fra Wiresoft

Alle Device CAL'er til Exchange Server 2019, der tilbydes som brugt af Wiresoft, er originale licenser, da de også tilbydes inden for Microsofts licensprogram; i modsætning hertil er CAL'er fra Wiresoft tidligere komponenter i en Device Volume Licence til Exchange Server 2019, som den tidligere ejer, en virksomhed, har købt. Individuelle adgangslicenser til enheder eller den komplette volumenlicens til enheder blev videresolgt af Wiresoft til Wiresoft, og volumenlicenserne blev opløst til individuelle licenser. Disse Device CAL'er er således mærket som brugt software. På trods af den nye mærkning som brugte licenser kan de dog bruges som en ny licens til adgang til Exchange Server 2019, da de ikke adskiller sig fra disse hverken ved begrænsninger i funktionaliteten eller i anvendelsesperioden.

Enheds-CAL'er til Exchange Server 2019 som brugt software giver køber sikkerhed

Enheds-CAL'er til Exchange Server 2019, der tilbydes som brugt software, er ikke kun en omkostningseffektiv løsning til licensering af Exchange Server for Wiresoft-kunder, men deres brug er også sikker og lovlig! Wiresoft Device CALs til Microsoft Exchange Server 2019 giver dig som kunde også den sædvanlige købersikkerhed gennem øjeblikkelig download efter købet, herunder øjeblikkelig licensaktivering med en volumenlicensnøgle.

Er det lovligt at købe eller bruge brugte CAL'er til Exchange Server 2019?

Ikke kun de Device CAL'er til Exchange Server 2019, som du kan købe hos Wiresoft, men også alle andre licenser til klientadgang, der tilbydes, kommer fra virksomhedens licensbeholdning. Derfor er ethvert salg og ethvert køb af CAL'er baseret på den gældende retspraksis, som udtrykkeligt tillader handel med brugte Microsoft-licenser, hvilket i øvrigt er blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

Du har således som kunde retssikkerhed ved køb af brugte Device CALs til Exchange Server 2019 og ved brug af dem, da hverken Wiresoft eller du som køber og bruger overtræder nogen lovbestemmelser som følge heraf.

En anden fordel: den brugte software fra Wiresoft er også revisionssikker på grund af det komplette bevis for alle tidligere købere!

Resumé: Dine fordele ved at købe Device CALs til Exchange Server 2019 som brugt software fra Wiresoft

Brugt software fra Wiresoft til Device CALs til Exchange Server 2019 er et godt alternativ til de konventionelle tilbud fra mange andre softwareudbydere - dette gælder også for andre adgangslicenser.

Desuden er der ingen begrænsninger på det mindste antal Device CAL'er, der skal købes, så licensering kan være skræddersyet og fleksibel - i stedet for en rigid skala. Wiresoft-kunder kan også reducere omkostningerne til licensering af Exchange Server-adgang i forhold til deres faktiske brug af servertjenesterne.

Ud over de brugte enhedsadgangslicenser til Exchange Server 2019 kan du også finde bruger-CAL'er og tilsvarende klientadgangslicenser til de nuværende tidligere versioner af MS Exchange Server i Wiresoft Software Shop samt softwarelicenser til anden Microsoft-server-software, herunder de respektive nødvendige adgangslicenser. Dette giver dig mulighed for at supplere din softwareopbevaring inden for andre forretningsområder med brugte licenser fra Wiresoft, så du undgår ekstra omkostninger til ny hardware samt kompatibilitetsproblemer, der kan opstå ved brug af uensartede softwareversioner.

Ud over Device CAL'er og serverlicenser kan du også finde andre Microsoft-softwareprogrammer i Wiresoft Software Shop - med alle de fordele, som brugt software giver. Hvis du har spørgsmål om Device CALs til MS Exchange Server 2019 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at bruge vores kompetente rådgivning i chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier