Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10396
 • 359-06320
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
6.096,90 Kr. * 6.772,90 Kr. * (9,98% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Mængde 10x Device CAL
System  SQL Server 
CAL Device CAL
Omfang af levering Licens-ID + Autentificeringskode
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog


Ud over licenseringen af Microsoft SQL Server 2016 i Standard-udgaven kræves der supplerende klientadgangslicenser, f.eks. i form af SQL Server 2016 Device CALs, til brug; dette giver en enkelt, registreret slutenhed adgangsrettigheder til SQL Server. Dette skyldes, at med Server/CAL-licenser til SQL 2016 Server i Standard-udgaven, indeholder serverlicensen ikke yderligere brugerrettigheder; disse skal erhverves separat, f.eks. til en slutenhed, i form af en Device CAL. Der tildeles en enkelt Device CAL pr. slutenhed, som kun giver den computer, der er udstyret med den, tilladelse til at få adgang til serveren.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL"

10x CAL'er til MS SQL Server 2016 som brugt software

Ud over licensen til Microsoft SQL Server 2016 i Standard-udgaven kræves der yderligere klientadgangslicenser til brug, f.eks. i form af SQL Server 2016 Device CALs; dette giver ti individuelle, registrerede slutenheder adgangsrettigheder til SQL Server. Det skyldes, at med Server/CAL-licensering til SQL 2016 Server i Standard-udgaven omfatter serverlicensen ikke yderligere brugerrettigheder; disse skal købes separat, f.eks. til en slutenhed i form af en Device CAL. Der udstedes en enkelt Enheds-CAL til hver endenhed, som kun giver den computer, der er udstyret med den, tilladelse til at få adgang til serveren.

SQL Server 2016 Device CALs som brugt software fra Wiresoft har ikke kun en stor prisfordel i forhold til sammenlignelige tilbud fra softwarehandlen, men de kan også købes enkeltvis. Samtidig har de de samme funktioner som de Device Client Access Licenses for SQL Server 2016, der er tilgængelige i Microsofts officielle Volume Licensing Program.

Få gavn af alle fordelene ved MS SQL Server 2016, selv med en brugt CAL til en enhed

SQL Server 2016 Standard-udgaven indeholder funktioner til både design og administration af hybride, skalerbare databaseplatforme. Funktionerne i denne version understøtter bl.a. også udførelsen af intelligente missionskritiske applikationer. Brugere med en Device CAL vil få gavn af Hadoop- og cloud-integration, R-analyser og avancerede forespørgselsfunktioner, mens SQL Server 2016's forbedrede sikkerhed understøtter effektiv og sikker virksomhedsdrift. Andre nye funktioner og forbedringer omfatter:

 • Optimeret serverydelse, herunder in-memory-funktioner, Temporal Tables til historisering af data, in-memory columnstore og query store
 • SQL Server R-tjenester, herunder det statistiske sprog R, til accelereret udførelse af R-scripts direkte på SQL Server
 • Master Data Services til effektiv forvaltning og tilvejebringelse af master datasæt
 • SQL Server Reporting Services til oprettelse af mobile rapporter eller rapporter med sideopdeling
 • Analysetjenester til at levere analysedata til forretningsrapporter og rapporter fra rapporteringstjenester
 • Forbedret sikkerhed med Row-Level Security (RLS), Always Encrypted og dynamisk datamaskering
 • Forbedret cloud-understøttelse gennem integration af Stretch Databaser
 • Støtte til konventionelle OLAP-løsninger (Online Analytical Processing)
 • Transact-SQL til maksimering af SQL-serverens ydeevne
 • PolyBase til behandling af Transact-SQL-forespørgsler fra eksterne datakilder

Enheds-CAL'er til SQL Server Standard-Edition 2016

En brugt Device CAL fra Wiresoft har de samme funktioner som en tidligere ubrugt CAL for at kunne bruge tjenesterne i SQL Server 2016 Standard-Editionen: Det betyder, at især små og mellemstore virksomheder kan drage fordel af licensering via Server/CAL, der som nævnt kræver et vist antal Client Access Licenses for Devices ud over serverlicensen.

Licensering af SQL Server 2016 med serverlicenser plus CAL'er

Den alternative licensmulighed for SQL Server 2016 med en serverlicens plus enheds-CAL'er er defineret af Microsoft i licensreglerne: Denne licensmodel kaldes der for Server/CAL-licensering. Microsoft-licensstyring skelner mellem den grundlæggende licensering af en SQL Server og den supplerende licensering af individuelle slutenheder eller brugere. Med Server/CAL-licensering kræver hver server, hvorpå en SQL Server-instans køres, en Standard Server License 2016, og for at få adgang til SQL Server, der er licenseret på denne måde, kræves der en separat adgangslicens(Device CAL) til hver dedikeret enhedsenhed, som er designet til en identisk eller højere serverversion.

Det er kun enheds-CAL 'en, der giver en pc, bærbar computer osv. ret til at bruge SQL Server-funktionerne i version 2016; CAL'erne, der er inkluderet i serverlicensen, giver kun administratorrettigheder! Denne klientadgangslicens til slutenheder indeholder ikke nogen software, der skal installeres, men består kun af adgangsrettigheder i klient/server-miljøet til SQL Server 2016.

Versionskompatibilitet mellem SQL Server 2016 og Enheds-CAL'er skal overholdes

Med en Device CAL til SQL Server 2016 får en slutenhed ikke kun adgangsrettigheder til SQL Server 2016, men også til ældre versioner af SQL Server, f.eks. 2014 (nedgradering). Enheds-CAL til SQL Server 2016 kan dog ikke bruges til at få adgang til en højere SQL Server-version, f.eks. 2019 (opgradering). Når du køber enheds-CAL'er til SQL Server 2016, skal du derfor sikre dig, at serverlicensen og adgangslicensen er kompatible.

Hvorfor er der alternativ licensering til SQL Server 2016 Standard edition med CAL'er?

For Standard-udgaver af SQL Server i version 2016 tilbyder Microsoft CAL-baseret licensering af enheder (slutpunkter) eller brugere ud over kernelicensering. Denne type licensering af serveradgang henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder, hvis SQL Server ofte har lavere ydeevne, men er tilstrækkelig til deres behov. Det er normalt billigere at købe klientadgangslicenser til flere enheder end at købe serverlicenser efter kerner.

Ud over serverlicensen tilbyder Microsofts licensmodel to typer CAL'er til SQL Server 2016-adgang:

 • SQL Server 2016 Device CAL: Dette giver en dedikeret slutpunktsenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon) serveradgangsrettigheder
 • SQL Server 2016 User CAL: Dette giver serveradgangsrettigheder til en dedikeret bruger

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg licenserer med Device CAL'er til SQL Server 2016?

Med Device CAL'en får en bestemt enheden(Device) adgangsrettigheder til SQL Server 2016. Når registreringen er gennemført, kan dette ikke længere ændres på et senere tidspunkt. Det er i princippet ikke muligt at ændre CAL-typen - fra Device CAL til User CAL eller omvendt. Disse begrænsninger har til formål at forhindre misbrug af CAL'er, og dette licenssystem giver også større sikkerhed, fordi det forhindrer uautoriserede brugere eller tredjepartsbrugere i at få adgang til en virksomheds server.

Hvad er fordelene ved Device CAL til SQL Server 2016?

Funktionaliteten af en Enheds-CAL adskiller sig i princippet ikke fra den brugerbaserede klientadgangslicens. De respektive fordele kan dog ses i den type typiske eller hyppigste SQL Server-adgang: Virksomheder, hvor en SQL Server anvendes, kan være forskellige både med hensyn til antallet af involverede arbejdsstationer og de sædvanlige arbejdsgange, som SQL Serveren anvendes i: Især i små og mellemstore virksomheder deler medarbejderne en enkelt computer til tilsvarende projekter eller bruger den i skifteholdsarbejde, mens brugere i andre arbejdsmiljøer regelmæssigt får adgang til SQL-serveren via helt andre slutenheder.

Da en enhedslicensen til SQL Server 2016 er bundet til en enkelt Windows-dygtig slutenhed - og ikke til en bestemt bruger for at få adgang til SQL Server, giver den forskellige muligheder for brug: Hvis den licenserede slutenhed f.eks. er en bærbar computer eller tablet, der bruges på farten, kan den pågældende bruger få adgang til SQL Server ikke kun på arbejdspladsen i virksomheden, men også lokalt uafhængigt - f.eks. på farten eller hjemmeOffice. Når du bruger Device CAL'en via en pc, er der naturligvis kun adgang til SQL Server på virksomhedens lokation.

Konklusion

Hvilken CAL-type til SQL Server 2016, der giver mere omfattende implementeringsmuligheder, afhænger derfor af det almindelige applikationsscenarie i en virksomhed. Det er vigtigt at vide dette, fordi beslutningen om den respektive type klientadgangslicens til SQL Server 2016 skal træffes i forbindelse med købet, da Microsofts licenssystem ikke giver mulighed for efterfølgende at ændre en Device CAL til en User CAL eller omvendt og dermed udelukker dette.

Der skal tages hensyn til den primære anvendelse af de licenserede slutenheder samt antallet af medarbejdere: Hvis en og samme computer bruges skiftevis af forskellige medarbejdere til at få adgang til SQL Serveren, giver en Device CAL-licensering flere fordele, uanset om slutenheden bruges internt, eksternt eller mobilt.

Køb Device CALs til Microsoft SQL Server 2016 fra en enkelt licens i Wiresoft Online Shop

Device CALs til MS SQL Server 2016 er også tilgængelige i Wiresoft Online Shop som enkeltbrugerlicenser - de sædvanlige regler for volumenlicenser gælder ikke for brugt software, uden at "brugt" betyder ulemper for anvendeligheden af Device CALs, da softwaren ikke kan slides op.

Hvad bruges enheds-CAL'er til SQL Server 2016?

Enheds-CAL'er til SQL Server 2016 fra Wiresoft er adgangslicenser til slutenheder, da de også er tilgængelige inden for rammerne af Microsofts licensprogram; forskellen på disse er, at de tidligere var en del af en volumenlicens til slutenheder til SQL Server 2016, som tidligere blev købt af en virksomhed, og de individuelle adgangslicenser til enheder, som virksomheden ikke havde brug for, eller den komplette volumenlicens blev videresolgt til Wiresoft. I Wiresofts tilfælde blev volumenlicensen opdelt og konverteret til individuelle licenser, hvilket markerede Enheds-CAL'erne som brugt software eller Brugt software. Som allerede nævnt er brugte enhedsklientrettigheder fuldt anvendelige på trods af denne mærkning, da der ikke er tale om slitage af softwaren eller nogen anden begrænsning af funktionaliteten eller levetiden.

Hvilken sikkerhed giver brugte CAL'er til SQL Server 2016 købere?

Køb af brugt software som f.eks. Device CALs til SQL Server fra Wiresoft giver ikke kun kunderne et prisbilligt alternativ, men er også lige så sikkert! Så du får selv en enkelt Device CAL til Microsoft SQL Server 2016 ikke kun til en billigere pris end sammenlignelig "ny" software, men du har også den sædvanlige købersikkerhed efter den gennemførte betalingsproces via øjeblikkelig download samt øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende volumenlicensnøgle.

Hvor kommer CAL'erne til SQL Server 2016 fra? De Device Access Licenses for SQL Server 2016, der er tilgængelige hos Wiresoft, stammer fra forskellige organisationers og virksomheders licensbeholdninger. Derfor gælder den sædvanlige jurisdiktion her, som udtrykkeligt tillader handel med brugt software, hvilket også er blevet klart bekræftet af flere domstolsafgørelser.

For dig som Wiresoft-kunde er køb af brugte Device CALs til SQL Server 2016 samt enhver anden klientadgangslicens, som vi tilbyder, og brugen af dem en retssikkerhed, da hverken vi eller du overtræder nogen lovbestemmelser. På grund af Wiresofts fuldstændige beviser for alle købere er brugte CAL'er også revisionssikre!

Dine fordele ved at købe brugte CAL'er til SQL Server 2016

Brugt software fra Wiresoft til Device CALs til SQL Server 2016 eller andre adgangslicenser tilbyder således vores kunder et virkelig billigt alternativ til mange andre udbyderes tilbud, men frem for alt også uden begrænsning af det nøjagtige antal nødvendige Device CALs, så den faktiske brug af SQL Server-tjenester kan licenseres præcist - i modsætning til den ufleksible fordeling af CALs - hvilket reducerer omkostningerne til serverlicensering.

Wiresoft online butik tilbyder hos Used Software adgangslicenser ikke kun Device CALs, men også User CALs til SQL Server 2016 - samt andre versioner af adgangslicenser til MS SQL Server, herunder de tilsvarende serverlicenser. På den måde undgår du anskaffelsesomkostninger til nyere hardware eller eventuelle kompatibilitetsproblemer på grund af forskellige softwareversioner.

Ud over enheds- og andre CAL'er til SQL Server 2016 kan du også finde licenser til andre Microsoft Server-softwares inklusive de tilsvarende nødvendige CAL'er i Wiresoft Software Shop - med alle Wiresofts fordele ved brugt software. Hvis du har spørgsmål om Device CALs til SQL Server 2016 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier