Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10399
 • 359-06322
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
6.096,90 Kr. * 6.772,90 Kr. * (9,98% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 10x User CAL
System  SQL Server 
CAL User CAL
Leveringsomfang Licens-ID + Autentifikationskode
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog


Ved licensering af Standard-udgaven af Microsoft SQL Server 2016 kræves der ud over serverlicensen også en klientadgangslicens for hver User: den SQL Server 2016 User CAL det giver en enkelt registreret bruger adgangsrettigheder til den tilsvarende SQL . Det skyldes, at i modsætning til -licensen for -udgaven indeholder server/CAL-licensen for en SQL 2016-server ingen brugerrettigheder i serverlicensen, så disse skal købes separat som en Server Core Standard User CAL således at en bestemt bruger er personligt autoriseret til at få adgang til SQL Server via en hvilken som helst slutenhed.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"

Køb 10x User CAL til Microsoft SQL Server 2016 som brugt licens

Når du licenserer Standard-udgaven af Microsoft SQL Server 2016, kræves der ud over serverlicensen til hver bruger også en klientadgangslicens: SQL Server 2016 User CAL; den giver en enkelt registreret bruger adgangsrettigheder til den tilsvarende SQL Server. Dette skyldes, at server/CAL-licensering til en SQL 2016-server i modsætning til core-licensering til Standard-udgaven ikke omfatter brugerrettigheder, så disse skal købes separat som en bruger-CAL for at en bestemt bruger kan få personlig tilladelse til at få adgang til SQL Server via en hvilken som helst slutenhed.

5x User CALs til SQL Server 2016 som brugt software fra Wiresoft har ikke kun en fordelagtig pris i forhold til de sædvanlige CAL-tilbud i softwarehandlen, men er også tilgængelige i en pakke med 10 stk. Disse licenser har samme funktionalitet som de sædvanlige User Client Access Licenses for SQL Server 2016 i det officielle Microsoft Volume Licensing Program.

Få gavn af alle fordelene ved MS SQL Server 2016 med brugte bruger-CAL'er

Standard-udgaven af SQL Server 2016 indeholder alle de funktioner, der er nødvendige for at udvikle og administrere skalerbare hybride databaseplatforme. Desuden indeholder denne version også værktøjer, der understøtter typiske intelligente missionskritiske applikationer inden for BI-området. Brugere med en User CAL kan også bruge Apache Hadoop-rammen og cloud-integration samt R-analyse og yderligere forespørgselsfunktioner. SQL Server 2016 tilbyder også forbedrede sikkerhedsfunktioner, der understøtter effektiv og sikker virksomhedsdrift. Andre nye funktioner og optimeringer i softwaren omfatter:

 • In-memory kolonne lager, forespørgselslager samt Temporal Tables til historisering af data for at forbedre serverens ydeevne
 • Accelereret udførelse af R-scripts via SQL Server R Services med R-statistiksprog direkte på SQL Server
 • Master Data Services giver mulighed for strømlinet styring og levering af master datasæt
 • Row-Level Security (RLS), Always Encrypted (altid krypteret) og Dynamic Data Masking (dynamisk datamaskering) giver øget sikkerhed
 • Integration af Stretch Databaser udvider cloud-understøttelsen
 • Konventionelle OLAP-løsninger (Online Analytical Processing) understøttes
 • SQL Server Reporting Services gør det muligt at oprette sideordnede og mobile rapporter
 • Analysetjenester leverer analysedata til forretningsrapporter og rapporter fra rapporteringstjenester
 • Udnyttelse af PolyBase til Transact-SQL-forespørgsler fra eksterne datakilder
 • Transact-SQL maksimerer SQL Server-ydelsen

Oplysninger om brugte bruger-CAL'er til SQL Server Standard-Edition 2016

Som brugt software har bruger-CAL'en fra Wiresoft de samme rettigheder til at bruge funktionerne i SQL Server 2016 Standard-udgaven som en "ny" Client Access-licens: Dette er især en fordel for små og mellemstore virksomheder, men også for større virksomheder, der ønsker at drive deres SQL Server med Server/CAL-licensering, hvor der kræves Client Access-licenser til brugerne.

Oplysninger om Server/CAL-licensering af SQL Server 2016 Standard

Afhængigt af udgaven tilbyder Microsofts licensbetingelser også den alternative mulighed for at licensere SQL Server 2016 med en serverlicens plus bruger-CAL'er - kaldet Server/CAL-licensering. Dette kombinerer den grundlæggende licensering af en SQL Server med licensering af individuelle brugere eller slutenheder. I Server/CAL-licensvarianten for Standard-udgaven kræves der således først en Serverlicens 2016 for hver enkelt server, hvorpå der skal køres en SQL Server-instans; de CAL'er, der er indeholdt heri, er kun udstyret med administratorrettigheder, således at hver enkelt dedikeret bruger til brug af SQL Server-tjenesterne har brug for en separat personlig adgangslicens(User CAL), som også skal svare til mindst den samme eller en højere SQL Server-version.

Kun denne bruger-CAL giver ham ret til at bruge SQL Server-funktionerne i version 2016, den indeholder ikke nogen ekstra software, der stadig skal installeres, men kun adgangsrettighederne til klient/server-miljøet i SQL Server 2016.

Fordele ved at licensere SQL Server 2016 Standard edition med bruger-CAL'er

Ved at vælge mellem core-licensering og server/CAL-baseret licensering af brugere (eller slutenheder) til Standard-udgaven af SQL Server 2016 tager Microsoft hensyn til de virksomheder og organisationer, hvis SQL Server har en lavere ydelse. Den supplerende licensering med CAL'er til brugere er en mere økonomisk løsning for disse kunder til at bruge SQL Server-tjenesterne, da der her kun skal købes en klientadgangslicens for så mange medarbejdere, som de faktisk har brug for. Microsofts licensmodel tilbyder to typer CAL'er til SQL Server 2016:

 • SQL Server 2016 User CAL: Dette giver en dedikeret bruger server adgangsrettigheder
 • SQL Server 2016 User CAL: Dette giver serveradgangsrettigheder til en dedikeret slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon)

Bemærk versionskompatibilitet af bruger-CAL'er med SQL Server 2016!

Bruger-CAL til SQL Server 2016 giver ikke kun brugeren adgang til SQL Server 2016, men også til ældre versioner som f.eks. 2014 (nedgradering). Omvendt kan denne bruger-CAL til SQL Server 2016 ikke bruges til at få adgang til en højere SQL Server-version som f.eks. 2019 (opgradering). Når du køber bruger-CAL'er til SQL Server 2016, skal du derfor overveje kompatibiliteten mellem serverlicensen og klientadgangslicensen.

Hvad skal du overveje, når du licenserer SQL Server 2016 med bruger-CAL'er?

Som allerede nævnt får en bestemt medarbejder personlige adgangsrettigheder til SQL Server 2016 på en frit valgbar Windows-dygtig slutenhed via bruger-CAL 'en. Når registreringen af brugeren er afsluttet, kan den ikke længere ændres. Det er heller ikke muligt at ændre CAL-typen fra bruger til bruger-CAL eller omvendt. Disse begrænsninger på CAL'er har til formål at forhindre ukorrekt adgang til SQL Server. På denne måde giver Server/CAL-licensering også sikkerhed for virksomheden og dens data, da uautoriserede eller tredjepartsbrugere er udelukket.

Hvad er fordelene ved en bruger-CAL til SQL Server 2016?

Bruger-CAL til SQL Server adskiller sig i princippet ikke i sine funktioner fra den enhedsbaserede klientadgangslicens. Deres respektive fordele kan ses i den type SQL Server-adgang, der er typisk i en virksomhed, hvor der anvendes en SQL Server.

Mens SQL Server 2016-brugerlicensen udelukkende er bundet til en enkelt person, giver den mulighed for frit valg af den slutenhed, hvorigennem der kan gives adgang i hvert enkelt tilfælde, selv om dette kun er muligt fra en enkelt pc eller lignende.

Sammenlignet med den enhedsrelaterede Device CAL til slutenheder giver User CAL til SQL Server derfor et andet anvendelsesområde, da en licenseret bruger er mindre lokalt bundet - forudsat at den anvendte slutenhed har adgang til internettet. Det betyder, at brugeren kan få adgang til SQL Serveren både på arbejdspladsen i virksomheden og eksternt via en bærbar computer, tablet eller smartphone - uanset om han er på forretningsrejse eller hjemmeOffice.

Bruger-CAL'er til SQL Server 2016 giver således en mere fleksibel brug af SQL Server-funktionerne, især for de medarbejdere, der regelmæssigt befinder sig forskellige steder og regelmæssigt opretter forbindelse til serveren med deres respektive computere, fordi de med bruger-CAL'en altid bruger deres personlige konto.

Konklusion

Så hvilken type klientadgangslicens til SQL Server 2016, der giver flest fordele i et arbejdsmiljø, er forskelligt fra sag til sag. Beslutningen om køb afhænger af antallet af medarbejdere, der bruger SQL Server i forhold til den fremherskende type brug af de tilsvarende slutenheder: Så snart flertallet bruger enten en mobil bærbar computer eller tablet eller forskellige computere på forskellige arbejdsstationer til at få adgang til SQL Server, giver bruger-CAL'er flere fordele. Men som nævnt ovenfor skal beslutningen om den rigtige type klientadgangslicens træffes inden købet, da bruger-CAL'en til SQL Server 2016 ikke kan omklassificeres til en enheds-CAL eller omvendt.

Brugte bruger-CAL'er til Microsoft SQL Server 2016 kan fås fra en enkelt licens i Wiresoft Online Shop

User CAL'erne til MS SQL Server 2016 er tilgængelige som brugt software i Wiresoft Online Shop allerede som enkeltbrugerlicens - fordi de sædvanlige regler for volumenlicenser ikke gælder her. Mærkningen "Brugt" betyder ikke nogen ulemper for bruger-CAL'ernes anvendelighed, da software i princippet ikke kan slides op.

Oplysninger om brugte bruger-CAL'er til SQL Server 2016

De brugte bruger-CAL'er til SQL Server 2016 fra Wiresoft er typiske adgangslicenser til brugere, som de er tilgængelige inden for Microsofts licensprogram; den eneste forskel på disse er, at de tidligere var en del af en brugervolumenlicens til SQL Server 2016; den første køber, som regel en virksomhed, videresolgte de unødvendige enkeltbruger-adgangslicenser eller endda en komplet volumenlicens til Wiresoft. Volumenlicensen blev opløst og konverteret til individuelle licenser, hvorved de individuelle bruger-CAL'er, som blev resultatet, fremover blev betegnet som brugt software. På trods af mærkningen som "brugt" er disse bruger-CAL'er fuldt anvendelige til SQL Server 2016, da der ikke er opstået nogen begrænsninger i deres funktionalitet eller levetid.

Hvilken købersikkerhed tilbyder den anvendte software til bruger-CAL'er til SQL Server 2016?

Bruger-CAL'er til SQL Server som brugt software fra Wiresoft tilbyder ikke kun vores kunder et billigt alternativ til SQL Server-licensering, men er også sikre! Som kunde modtager du allerede en enkelt bruger-CAL til Microsoft SQL Server 2016 til en reduceret pris i forhold til "ubrugt" ny software, men du kan også drage fordel af den sædvanlige købersikkerhed gennem øjeblikkelig download og øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende volumenlicensnøgle.

Er brugte CAL'er til SQL Server 2016 lovlige?

De brugeradgangslicenser til SQL Server 2016, som du kan købe hos Wiresoft, kommer fra organisationers og virksomheders licensbeholdninger. Salget eller købet er derfor også underlagt den gældende jurisdiktion, som udtrykkeligt tillader handel med brugt software, hvilket er blevet klart bekræftet af flere domstolsafgørelser.

For Wiresoft-kunder giver købet af User CALs til SQL Server 2016 samt andre tilbudte klientadgangslicenser som brugt software, herunder brugen heraf, derfor også retssikkerhed, da hverken Wiresoft eller du som kunde overtræder de juridiske bestemmelser. Desuden er brugte CAL'er også revisionssikre på grund af Wiresofts komplette beviser for alle tidligere købere!

Dine fordele ved at købe brugte bruger-CAL'er til SQL Server 2016

Brugt software fra Wiresoft tilbyder vores kunder et billigt alternativ til de fleste tilbud fra andre udbydere - ikke kun for User CALs til SQL Server 2016, men også for andre adgangslicenser. Frem for alt er der ingen begrænsninger på antallet af nødvendige User CALs i forhold til den ufleksible tiering for klientadgangslicenser, hvilket betyder, at omkostningerne til serverlicensering kan reduceres, da den faktiske brug af SQL Server-tjenester kan licenseres præcist.

I Wiresofts onlineshop finder du i kategorien Brugt software adgangslicenser ikke kun User CALs, men også Device CALs til SQL Server 2016 - herunder andre versioner af klientadgangslicenser til SQL samt til andre Microsoft-servere, herunder de respektive serverlicenser. Dette giver dig mulighed for at licensere din eksisterende software til en lav pris, fordi du undgår både anskaffelsesomkostninger til ny hardware og kompatibilitetsproblemer på grund af inkonsekvente softwareversioner.

Ud over bruger-CAL'er kan du også finde andre Microsoft-softwareprodukter i Wiresoft Software Shop - med fordelene ved Wiresofts brugte software. Hvis du har spørgsmål om bruger-CAL'er til SQL Server 2016 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier