Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10403
 • 359-06555
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
18.581,90 Kr. * 20.645,90 Kr. * (10% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Mængde 25x Device CAL
System  SQL Server 
CAL Device CAL
Omfang af levering Licens-ID + Autentificeringskode 
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog


Ved licensering af Microsoft SQL Server 2017 i Standard-udgaven kræves der desuden en klientadgangslicens i form af SQL Server 2017 Device CALs til brug af de tilknyttede tjenester: dette giver fem individuelle, registrerede slutenheder adgangsrettigheder til SQL Server. Ved denne form for server/CAL-licensering til SQL 2017 Server indeholder serverlicensen nemlig ingen egentlige brugerrettigheder; disse skal købes separat, f.eks. i form af en Device CAL til en slutenhed. Det betyder, at slutenheden kun har adgang til SQL Server via sin egen Device CAL.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL"

25x CAL'er til MS SQL Server 2017 som brugt software

Ved licensering af Microsoft SQL Server 2017 i Standard Edition kræves der desuden en klientadgangslicens i form af SQL Server 2017 Device CAL'er til brug af de tilhørende tjenester: Dette giver 25 individuelle, registrerede slutenheder adgangsrettigheder til SQL Server. Det skyldes, at med denne form for server/CAL-licensering til SQL 2017 Server indeholder serverlicensen ikke nogen egentlige brugerrettigheder; disse skal købes separat, f.eks. i form af en Device CAL til en slutenhed. Denne enhed er derfor kun autoriseret til at få adgang til SQL Server via sin egen CAL til enheden.

Device CALs til SQL Server 2017 som brugt software fra Wiresoft har her en stor prisfordel i forhold til tilbuddene som nye varer, og de har også den fordel, at de også kan købes enkeltvis. Licenser til klientadgang til brugte enheder til SQL Server 2017 har de samme funktioner som de nye licenser, der er tilgængelige i Microsofts officielle volumenlicensprogram.

Få gavn af alle fordelene ved MS SQL Server Standard 2017 med en brugt CAL til en enhed

Ud over mange optimeringer indeholder SQL Server 2017 Standard Edition også yderligere funktioner og egenskaber, som allerede nu giver mindre og mellemstore virksomheder større fleksibilitet i brugen af systemrelevante data samt omfattende beskyttelse mod uautoriseret adgang til dem, som alle allerede er tilgængelige med en brugt Device CAL. Denne kraftfulde version af Microsofts dataplatform har også alle de vigtige database-, rapporterings- og analysefunktioner, der opfylder alle kravene til et moderne, højtydende RDMS (Relational Database Management System). Med en klientadgangslicens til SQL Server 2017 får du bl.a. gavn af In-Database Advanced Analytics med R og Python, herunder interaktive visualiseringer. Ud over forbedringer af ydeevnen i Master Data Services (MDS) og Reporting Services (SSRS) er følgende funktioner også inkluderet:

 • Nye databasefunktioner, herunder forbedret ydeevne med CLR-samlinger samt adaptive joints i adaptiv forespørgselsbehandling
 • Forbedringer af SQL Server Analysis Services (SSAS) med installationsmuligheder for tabulære modeller og Get Data for Power Query
 • SQL Server 2017 Integration Services (SSIS) med optimeret udskalering og forenklet udførelse på flere pc'er samt understøttelse af høj tilgængelighed for den udskalede master
 • Brug af Linux med SQL Server 2017 samt Java-applikationer via Java Database Connectivity Driver
 • SQL Server Machine Learning Services erstatter SQL Server R Services med understøttelse af Python

Brugte CAL'er til enheden til SQL Server Standard Edition 2017

Sammenlignet med en ubrugt licens har en brugt Device CAL fra Wiresoft ingen forskelle med hensyn til funktionalitet for at kunne bruge alle tjenester i SQL Server 2017 Standard Edition. Med denne licensering pr. Server/CAL kan især små og mellemstore virksomheder spare penge:

Licensering af SQL Server 2017 med serverlicenser plus CAL'er

Licensering af SQL Server 2017 med en serverlicens plus supplerende enheds-CAL'er er defineret af Microsoft i licensreglerne som en alternativ mulighed for Standard Edition: Denne licensmodel kaldes normalt for Server/CAL-licensering. I modsætning til kernebaseret licensering skelner Microsoft-licensstyring mellem SQL-serverlicensen og den supplerende licensering af de enkelte slutenheder (eller brugere): Med server/CAL-licensering kræver hver server, hvorpå en SQL Server-instans skal køres, således en standard SQL Server-licens 2017 plus en separat adgangslicens (Device CAL) til den licenserede SQL Server for hver enkelt dedikeret enhedsenhed. Selv om der er to CAL'er inkluderet i serverlicensen, har disse kun administratorrettigheder!

Det er kun den almindelige CAL til en enhed, der giver en pc, bærbar computer osv. tilladelse til at bruge SQL Server-funktionerne i version 2017. Licensen til klientadgang til slutenheder indeholder ikke yderligere software, som stadig skal installeres, men kun adgangsrettighederne i et klient/server-miljø til SQL Server 2017.

Versionskompatibilitet mellem enheds-CAL'er og SQL Server-licens skal overholdes

Med en Device CAL til SQL Server 2017 får en slutenhed adgangsrettigheder til SQL Server 2017 og også til ældre versioner af SQL Server, f.eks. 2016 (nedgradering). En enhedsenhed, der er udstyret med en Device CAL til SQL Server 2017, kan dog ikke få adgang til en højere SQL Server-version som f.eks. 2019 (opgradering). Derfor skal du altid være opmærksom på kompatibiliteten af serverlicensen og adgangslicensen, når du køber enheds-CAL'er til SQL Server 2017. Wiresoft tilbyder også brugte enheds-CAL'er til forgænger- og efterfølgerversioner af SQL Server 2017 her.

Hvorfor er der en alternativ licensmulighed med CAL'er til SQL Server 2017 Standard Edition?

For standardudgaverne af SQL Server Version 2017 tilbyder Microsoft CAL-baseret licensering af enheder eller brugere ud over licensering efter kerner. Denne form for SQL Server-adgangslicensering tager hensyn til små og mellemstore virksomheders hardware, hvis SQL Server ofte har en lavere ydeevne med kun en eller få kerner, der er tilstrækkelige til deres behov. Her er server/CAL-licensering med køb af licenser til klientadgang til enheden ofte billigere end serverlicensering pr. kerne.

Ud over SQL Server-licensen tilbydes der to typer CAL'er til adgang til SQL Server 2017 i Microsofts licensmodel:

 • SQL Server 2017 Device CAL: Dette giver SQL Server-adgangsrettigheder til en dedikeret Windows-aktiveret enhedsenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon)
 • SQL Server 2017 User CAL: Denne giver SQL Server-adgangsrettigheder til en dedikeret, individuel bruger

Hvad skal du være opmærksom på, når du licenserer SQL Server 2017 med Device CAL'er?

En enheds-CAL giver adgangsrettigheder til SQL Server 2017 til en enkelt enheds enhed (enhed). Når registreringen er afsluttet, kan disse rettigheder ikke længere overføres til en anden computer. Det er heller ikke muligt at ændre CAL-typen for en Device CAL - fra Device CAL til User CAL. Disse begrænsninger forhindrer misbrug af Device CAL'er og giver samtidig større sikkerhed, fordi de forhindrer uautoriseret adgang til en virksomheds SQL Server fra både interne og eksterne kilder.

Hvad er fordelene ved enheds-CAL'er til SQL Server 2017?

I princippet adskiller funktionaliteten af en Device CAL sig ikke fra User CAL til SQL Server 2017. De typiske muligheder i hvert enkelt tilfælde kan dog ses i typen af almindelig SQL Server-adgang: Virksomheder adskiller sig f.eks. i antallet af arbejdsstationer og også i den arbejdsgang, som en SQL Server bruges i: I små og mellemstore virksomheder bruger mange medarbejdere ofte en enkelt enhed til at få adgang til SQL Serveren, mens en enkelt bruger i andre arbejdsmiljøer gør det via helt forskellige enheder.

Enhedslicensen til SQL Server 2017, som er bundet til en enkelt Windows-kompatibel slutenhed - i stedet for til en bestemt bruger - giver således forskellige måder at få adgang til SQL Server på: Hvis den licenserede slutenhed er en mobil bærbar computer eller tablet, kan den pågældende bruger også få adgang til SQL Server lokalt uafhængigt - f.eks. på farten eller på hjemmekontoret - og ikke kun på arbejdspladsen i virksomheden. Device CAL kan derfor også bruges på farten.

Konklusion

Hvorvidt Device CAL til SQL Server 2017 giver bedre anvendelsesmuligheder afhænger af den typiske arbejdsgang i virksomheden. Dette har indflydelse på beslutningen om at købe den rette klientadgangslicens til SQL Server 2017, fordi Microsofts licenssystem som nævnt ovenfor ikke tillader, at en Device CAL efterfølgende ændres til en User CAL eller omvendt.

Ud over den primære anvendelse af de licenserede slutanordninger bør der også tages hensyn til antallet af medarbejdere: For så snart forskellige medarbejdere skiftevis bruger en og samme computer til at få adgang til SQL Serveren, uanset om den bruges internt eller mobilt, giver enhedsbaseret licensering flere fordele.

Køb et vilkårligt antal brugte Device CALs til Microsoft SQL Server 2017 i Wiresoft Online Shop

Device CALs til SQL Server 2017 kan fås i Wiresoft Online Shop allerede fra en enkelt licens, da de øvrige volumenlicensregler ikke gælder for brugt software - uden at betegnelsen "brugt" medfører ulemper ved brug af Device CALs.

Hvad er enheds-CAL'er til SQL Server 2017 som brugte licenser?

Enheds-CAL'er (og også andre CAL-typer) til SQL Server 2017, som tilbydes af Wiresoft som brugte licenser, er almindelige, anvendelige adgangslicenser til hver en enheds enhed, som de også tilbydes i Microsofts licensprogram; forskellen på disse er, at de tidligere hørte til en volumenlicens til SQL Server 2017 til en enheds enheder, som blev købt af en virksomhed, der videresolgte de unødvendige individuelle adgangslicenser eller også den komplette volumenlicens til Wiresoft. Wiresoft opdelte denne volumenlicens og konverterede den til individuelle licenser og mærkede derefter de resulterende Device CAL'er som brugt software. Som allerede nævnt er en brugt Device CAL lige så anvendelig som en ny på trods af denne mærkning, da der ikke er slitage på softwaren, men heller ingen andre begrænsninger i funktionalitet eller levetid.

Hvorfor er brugte CAL'er til enheder til SQL Server 2017 sikre?

Brugt software såsom Device CALs til SQL Server hos Wiresoft har ikke kun en prisfordel for vores kunder, men er også lige så sikker som ny - uden skjulte begrænsninger eller risici! Det er umiddelbart tilgængeligt for dig efter den gennemførte betalingsproces via øjeblikkelig download og øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende volumenlicensnøgle, herunder den sædvanlige købersikkerhed.

Hvor kommer enheds-CAL'er til SQL Server 2017 fra?

Enhedsklientadgangslicenser til SQL Server 2017, som Wiresoft tilbyder, kommer fra virksomheders og organisationers licensbeholdning. For disse gælder derfor den gældende jurisdiktion, som udtrykkeligt tillader handel med brugt software med Microsoft CAL'er, hvilket også gentagne gange er blevet bekræftet ved forskellige domstolsafgørelser.

Hvad betyder det for dig som Wiresoft-kunde?

Både køb af brugte Enheds-CAL'er til SQL Server 2017 eller andre klientadgangslicenser, der tilbydes af Wiresoft, og brugen af dem giver retssikkerhed, fordi hverken du eller Wiresoft overtræder nogen lovbestemmelser. 

Dine fordele ved at købe brugte CAL'er til SQL Server 2017

Enheds-CAL'er til SQL Server 2017 som brugt software fra Wiresoft med eller andre adgangslicenser tilbyder kunderne et billigt alternativ til tilbud fra de fleste andre licensudbydere af alle disse grunde, netop fordi der ikke er nogen begrænsninger på grund af licensskalaer for Enheds-CAL'er. Dette giver dig valgfrihed i din licensering af SQL Server-tjenester, så de passer til den faktiske brug i din virksomhed, hvilket også reducerer omkostningerne til serverlicensering.

I Wiresofts onlineshop finder du ikke kun Device CALs som adgangslicenser til brugt software, men også tilsvarende User CALs til SQL Server 2017 - herunder adgangslicenser fra andre versioner af MS SQL Server med de serverlicenser, der er nødvendige for dem. Dette reducerer også eventuelle anskaffelsesomkostninger til nyere slutenheder eller risikoen for kompatibilitetsproblemer på grund af forskellige softwareversioner.

Ud over Device CAL'er til SQL Server 2017 kan du også finde klientadgangslicenser og serverlicenser til andre Microsoft-servere i Wiresoft Software Shop - også her med alle fordelene ved brugt software. Hvis du har spørgsmål om Device CALs til SQL Server 2017 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier