Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10412
 • 381-02255
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
821,90 Kr. * 911,90 Kr. * (9,87% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 5x User CAL
System  Exchange Server
CAL User CAL
Leveringsomfang Brugsret
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog


For at få adgang til Server-tjenesterne i Microsoft Exchange Server 2016 i Standard - og Enterprise -udgaverne skal hver bruger have en personlig klientadgangslicens ud over den egentlige serverlicens: Exchange Server 2016 User CAL . Kun dette giver en specifik person, der er registreret til dette formål, de tilsvarende adgangsrettigheder.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"

5 bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 som brugt software

For at få adgang til servertjenesterne i Microsoft Exchange Server 2016 i udgaverne Standard og Enterprise skal hver bruger have en personlig klientadgangslicens ud over den egentlige serverlicens: Exchange Server 2016 User CAL. Kun dette giver en specifik person, der er registreret til dette formål, de tilsvarende adgangsrettigheder.

I henhold til Microsofts licenshåndteringsregler omfatter licensen til Exchange Server 2016 Standard eller Enterprise ikke yderligere brugerrettigheder, som derfor skal købes separat i form af en bruger-CAL. En registreret bruger kan derefter bruge de respektive Exchange Server-funktioner via en frit valgbar slutenhed.

Brugte bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 Standard og Enterprise Edition fås til en rimelig pris hos Wiresoft - også individuelt til fleksibel, behovsbaseret licensering. Denne brugte software tilbyder de samme funktioner som User Client Access Licenses for Exchange Server 2016, der tilbydes som nye licenser via Microsofts officielle Volume Licensing Program.

Brug alle funktioner i MS Exchange Server 2016 med en brugt bruger-CAL

Exchange Server 2016 danner grundlaget for styring og forvaltning af kommunikationssystemets processer i en moderne virksomhed. Det forbinder medarbejdere og afdelinger på tværs af lokationer som en intern og ekstern grænseflade og øger effektiviteten af processerne: Med Exchange Server 2016 kan både kontakter og e-mails administreres centralt og arkiveres overskueligt, og det fælles arbejde med dokumenter forbedres bl.a. ved hjælp af versionsstyring. Den optimerede serverarkitektur reducerer antallet af serverroller til to: postkasse og kanttransport; skalering er også blevet forenklet, og understøttelsen af forskellige cloud-tjenester er blevet forbedret. Andre funktioner:

 • Arkitekturen for eDiscovery-søgning bruger nu flere servere, hvilket gør det muligt at arbejde asynkront og decentralt.
 • Kontekstuelle filtre gør det nemmere at finde de oplysninger, du leder efter.
 • Forbedret skalerbarhed for søgninger øger antallet af søgbare postkasser samt arkivpostkasser til i alt 20.000.
 • Outlook 2016 eller Outlook på nettet giver bedre styring, når du sender data, herunder tilpassede adgangsrettigheder.
 • Understøttelse af hybride postkasse-scenarier.
 • Data Loss Prevention (DLP) giver øget sikkerhed for data og for modtagelse af e-mails med malware.
 • Outlooks standardprotokol - MAPI over HTTP - forbedrer pålideligheden og stabiliteten af Exchange-forbindelser.

Oversigt over bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 Standard- og Enterprise Edition som anvendt software

Grundlæggende er bruger-CAL'er, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, ikke anderledes end sammenlignelige nye CAL'er: de indeholder de samme funktioner som disse til at bruge de tjenester, der er tilgængelige i hver af Exchange Server 2016-udgaverne Standard og Enterprise. For Bruger-CAL'er er brugt software derfor et omkostningseffektivt alternativ for mange virksomheder og organisationer til at give medarbejderne en adgangslicens til Exchange Server. Alle fordele og særlige funktioner er forklaret i den følgende oversigt.

Om Microsoft License Management for Exchange Server 2016 med CAL'er

Microsoft License Management indeholder bestemmelser om supplerende licensering af brugere med adgangsrettigheder i Standard og Enterprise-udgaverne af Exchange Server 2016 for at få adgang til e-mail osv. De CAL'er, der allerede er inkluderet i serverlicensen, er kun til administratorer og må ikke bruges til Exchange-tjenester. Kun en klientadgangslicens som f.eks. en bruger-CAL giver således en medarbejder personlige rettigheder til at bruge Exchange Server-funktionerne - på enhver Windows-aktiveret slutenhed. Denne bruger-CAL indeholder ikke yderligere software ud over de personlige adgangsrettigheder til Exchange Server 2016-klient/server-miljøet.

Hvilke CAL'er er tilgængelige for Exchange Server 2016 Standard- og Enterprise-udgaverne?

CAL-baseret licensering til Standard og Enterprise-udgaverne af Exchange Server 2016 giver dig mulighed for at administrere adgangsrettigheder for alle medarbejdere i en organisation. Microsofts licensmodel tilbyder to typer af CAL'er til Exchange Server 2016:

 • Bruger-CAL til Exchange Server 2016 - gælder for én dedikeret bruger
 • Enheds-CAL til Exchange Server 2016 - gælder for en dedikeret slutpunktsenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon) Serveradgangsrettigheder

Hvad er forskellene mellem bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Exchange Server 2016?

En bruger-CAL til Exchange Server 2016 tilbyder grundlæggende de samme funktioner som en enheds-CAL - men de adskiller sig begge ved de respektive muligheder for adgang til Exchange Server. Dette resulterer i de forskellige fordele:

Alle medarbejdere, der har adgangstilladelse med en bruger-CAL, kan bruge en hvilken som helst Windows-kompatibel slutenhed til at bruge Exchange-tjenesterne. Der er heller ingen begrænsninger med hensyn til placering, så længe der er en internetforbindelse til rådighed, så det er muligt at få adgang til Exchange Server lokalt og uafhængigt enten med sin egen mobilcomputer eller smartphone på farten og hjemmeOffice, eller via en anden computer på stedet.

User CAL giver derfor gode muligheder for mobil brug, da den licenserede bruger frit kan vælge, hvilken slutenhed han bruger, og han kan også logge på den på en tredjeparts computer.

Ud over antallet af medarbejdere og udstyret af arbejdsstationerne med en pc eller lignende spiller arbejdsgangen, hvor brugerne får adgang til Exchange Serveren, også en rolle i en virksomhed: Især i små og mellemstore virksomheder kan brugerne ofte dele flere forskellige enheder og bruge dem til at få adgang til Exchange Server for at hente og administrere e-mails.

Hvad er forskellene i CAL'er til Exchange Server 2016 for udgaverne Standard og Enterprise?

Bruger-CAL'er til MS Exchange Server 2016 adskiller sig fra hinanden afhængigt af Standard - og Enterprise-udgaverne ved visse funktionelle forbedringer samt i udgavens skalerbarhed - typiske postkassekrav for Enterprise. Det er dog muligt at bruge servertjenesterne i Enterprise Edition med en bruger-CAL til Standard Edition - i dette tilfælde har brugeren adgang til den tilsvarende begrænsede funktionalitet i Standard Edition samt det mindre antal postkassedatabaser. Bruger-CAL'er til Enterprise Edition tilbyder derfor sammen med Enterprise Server-licensen en større række funktioner, som især større virksomheder og organisationer eller institutioner har brug for; dette omfatter bl.a. forebyggelse af datatab.

Vær opmærksom på versionskompatibilitet af bruger-CAL'er til Exchange Server 2016

Ud over de ovennævnte muligheder afhængigt af udgaven giver bruger-CAL'en til en af Exchange Server 2016-udgaverne ikke kun en bruger adgangsrettighederne til netop denne serverversion, men også adgangsrettighederne til ældre Exchange-versioner, f.eks. 2013 (nedgradering). En bruger-CAL til 2016-serverversionen kan dog ikke bruges til at få adgang til den højere Exchange Server-version 2019 (opgradering).

Når du køber bruger-CAL'er, skal du derfor ud over de udgivelsesspecifikke tilgængelige funktioner altid være opmærksom på kompatibiliteten af den anvendte serverlicens og klientadgangslicenser.

Hvad skal man overveje, når man licenserer Exchange Server 2016 med bruger-CAL'er?

Som nævnt giver en bruger-CAL i version 2016 præcis én bruger personlige adgangsrettigheder til Exchange Server 2016. Når registreringen af denne bruger er afsluttet, kan denne bruger-CAL ikke længere overdrages til en anden person. Det er også udelukket at ændre CAL-typen, i dette tilfælde: at bruge User CAL som Device CAL.

Disse Microsoft License Management-bestemmelser har til formål at forhindre enhver ukorrekt adgang til Exchange Server 2016-tjenester. De giver også større sikkerhed for en organisation og dens kommunikation, da personer uden licens ikke har ret til at bruge e-mailtjenesterne og få adgang til serverdata.

Konklusion om bruger-CAL'er til Exchange Server 2016

Så hvilken CAL-type til Windows Exchange Server 2016, der giver flest fordele for den specifikke implementering i en organisation, kan variere fra sag til sag. En afgørende rolle spiller den fremherskende adgangstype via de anvendte slutenheder: Så snart størstedelen af medarbejderne skiftevis bruger forskellige mobile slutenheder eller enkeltstående enheder, som kan være placeret på forskellige arbejdspladser eller uden for virksomheden, til at få adgang til Windows Exchange Server, giver den personbundne bruger-CAL flere fordele, fordi brugeren frit kan vælge computer og kun behøver at bruge sin personlige konto.

Kendskab til virksomhedens typiske arbejdsgang er derfor udgangspunktet for valg af den rigtige CAL-type til Exchange Server 2016. For en virksomhed kan licensering med bruger-CAL'er derfor være mere omkostningseffektiv end med enheds-CAL'er, fordi der samlet set er brug for færre licenser.

Brugt bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 - fås fra en enkelt licens i Wiresoft Online Shop

Bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 er også tilgængelige som enkeltklientlicenser i Wiresoft Online Shop - eventuelle Microsoft volumenlicensbestemmelser om tiering gælder ikke for brugte licenser; ellers er der ingen ulemper eller begrænsninger i brugbarheden forbundet med dem - ikke kun fordi en software i princippet ikke kan slides op.

Hvor kommer Wiresofts brugte software til bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 fra?

De bruger-CAL'er til MS Exchange Server 2016, som Wiresoft tilbyder som brugte, er originale Microsoft-licenser, da de også tilbydes inden for Microsofts licensprogram; den eneste forskel er, at de brugte bruger-CAL'er tidligere var en del af en volumenlicens til Exchange Server 2016, som en europæisk virksomhed tidligere har erhvervet som ejer. Denne brugervolumenlicens eller individuelle brugeradgangslicenser, der ikke var nødvendige, blev videresolgt af sidstnævnte til Wiresoft, hvorved Wiresoft opløste volumenlicenserne til enkeltlicenser. Disse resulterende enkeltbruger-CAL'er er mærket som brugt software, men på trods af denne mærkning som brugte licenser kan de bruges som en ny licens til adgang til Exchange Server 2016, fordi de ikke adskiller sig fra disse hverken ved begrænsninger i funktionalitet eller i anvendelsestidspunktet.

Bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 som brugt software tilbyder købersikkerhed

User CAL'er til Exchange Server 2016, som Wiresoft tilbyder som brugt software, er en omkostningseffektiv form for licensering af Exchange Server 2016 for kunder, fordi brugen af dem er sikker og lovlig! Brugt bruger-CAL'er indeholder derfor også den sædvanlige sikkerhed for køberen: med øjeblikkelig download efter det gennemførte køb, herunder øjeblikkelig licensaktivering via en gyldig volumenlicensnøgle.

Er køb og brug af brugt software med bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 lovligt?

Bruger-CAL'er til Exchange Server 2016, som Wiresoft tilbyder, samt alle andre klientadgangslicenser kommer fra forskellige virksomheders licensbeholdning. Når der handles med brugte CAL'er, gælder således den gældende jurisdiktion, som udtrykkeligt tillader køb og salg samt brug af brugte Microsoft-licenser, hvilket er blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

Wiresoft-kunder har således retssikkerhed med brugte User CALs til Exchange Server 2016 som køber og også som bruger, da de ikke overtræder nogen juridiske bestemmelser i processen.

En anden fordel: Den brugte software fra Wiresoft er også revisionssikker på grund af et komplet bevis for alle tidligere købere!

Oversigt over alle fordele ved bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 som anvendt software

Bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 som brugt software fra Wiresoft er et billigt alternativ i forhold til sammenlignelige nye produkter fra konventionelle softwareudbydere - denne fordel gælder også for de tilsvarende adgangslicenser til anden serversoftware fra Microsoft.

Når du licenserer med brugte CAL'er, er der heller ingen begrænsninger såsom en skala for, hvor mange bruger-CAL'er der skal købes, så du kan således licensere det nøjagtige antal medarbejdere, der er skræddersyet til din faktiske brug af servertjenesterne. Wiresoft-kunder kan derfor også reducere deres licensomkostninger for brugeradgang til Exchange Server ved hjælp af fleksibel tilpasning.

I Wiresoft Software Shop kan du finde bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 samt enheds-CAL'er og begge typer klientadgangslicenser som brugt software til andre versioner af MS Exchange Server samt softwarelicenser og adgangslicenser til mange andre populære Microsoft Server-programmer. Wiresofts brugte licenser er derfor en økonomisk måde at supplere softwarebeholdningen på inden for andre forretningsområder til en rimelig pris, hvilket også gør det muligt at undgå kompatibilitetsproblemer, der kan opstå som følge af brugen af uensartede softwareversioner, og dermed reducere omkostningerne til ny hardware.

Ud over de forskellige typer af serverlicenser kan du også finde andre Microsoft-softwareprogrammer som brugt software i Wiresoft Software Shop - med alle de fordele, der er nævnt ovenfor. Hvis du har spørgsmål om bruger-CAL'er til MS Exchange Server 2016 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier