Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10414
 • 381-02255
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
3.811,90 Kr. * 4.233,90 Kr. * (9,97% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Mængde 25x User CAL
System  Exchange Server
CAL User CAL
Omfang af levering Ret til brug
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog


For at få adgang til servertjenesterne i Microsoft Exchange Server 2016 i udgaverne Standard og Enterprise skal hver bruger ud over den egentlige serverlicens have en personlig klientadgangslicens: Exchange Server 2016 User CAL. Alene dette giver en bestemt person, der er registreret til dette formål, de tilsvarende adgangsrettigheder.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"

25 bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 som brugt software

For at få adgang til servertjenesterne i Microsoft Exchange Server 2016 i standard- og virksomhedsudgaverne skal hver bruger have en personlig klientadgangslicens ud over den egentlige serverlicens: Exchange Server 2016 User CAL. Kun dette giver en specifik person, der er registreret til dette formål, de tilsvarende adgangsrettigheder.

Dette skyldes, at licensen til Exchange Server 2016 Standard eller Enterprise ikke indeholder yderligere brugerrettigheder i henhold til Microsofts licensadministration; disse skal derfor erhverves separat i form af en User CAL. En registreret bruger kan derefter bruge de respektive Exchange Server-funktioner via en frit valgbar slutenhed.

Brugte bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 Standard og Enterprise Edition fås til en rimelig pris hos Wiresoft - også individuelt til fleksibel, behovsbaseret licensering. Denne brugte software tilbyder de samme funktioner som de brugerklientadgangslicenser til Exchange Server 2016, der tilbydes som nye licenser via Microsofts officielle volumenlicensprogram.

Brug alle funktioner i MS Exchange Server 2016 med en brugt bruger-CAL

Exchange Server 2016 danner grundlaget for styring og forvaltning af kommunikationssystemprocesser i en moderne virksomhed. Som en intern og ekstern grænseflade forbinder den medarbejdere og afdelinger på tværs af lokationer og øger effektiviteten af processerne: Med Exchange Server 2016 kan både kontakter og e-mails administreres centralt og arkiveres overskueligt, og det fælles arbejde med dokumenter forbedres bl.a. ved hjælp af versionsstyring. Den optimerede serverarkitektur reducerer antallet af serverroller til to: postkasse og kanttransport; skalering er også blevet forenklet, og understøttelsen af forskellige cloud-tjenester er forbedret. Andre funktioner:

 • Arkitekturen for eDiscovery-søgning anvender nu flere servere og arbejder således asynkront og decentralt.
 • Kontekstuelle filtre gør det lettere at finde de oplysninger, der søges efter.
 • Den forbedrede skalerbarhed af søgningen øger antallet af søgbare postkasser og arkivpostkasser til i alt 20.000.
 • Outlook 2016 eller Outlook on te Web tilbyder bedre styring ved afsendelse af data, inkl. individuelt tilpassede adgangsrettigheder.
 • Understøttelse af hybride scenarier for postkasser.
 • DLP (Data Loss Prevention) giver øget sikkerhed for data og for modtagelse af e-mails med malware.
 • Outlooks standardprotokol - MAPI over HTTP - forbedrer pålideligheden og stabiliteten af Exchange-forbindelser.

Oversigt over bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 Standard og Enterprise Edition som anvendt software

Grundlæggende adskiller bruger-CAL'er, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, sig ikke fra sammenlignelige nye CAL'er: de indeholder de samme muligheder som disse for at kunne bruge de tjenester, der er tilgængelige i hver af Exchange Server 2016 Standard- og Enterprise-udgaverne. For mange virksomheder og organisationer er brugt software i form af bruger-CAL'er derfor et billigt alternativ til at udstyre medarbejderne med en adgangslicens til Exchange Server. Alle fordele og særlige funktioner er forklaret i den følgende oversigt.

Oplysninger om Microsoft-licensadministration for Exchange Server 2016 med CAL'er

Microsoft Licence Management indeholder bestemmelser om supplerende licensering af brugere med adgangsrettigheder i Standard- og Enterprise-udgaverne af Exchange Server 2016, så de kan få adgang til e-mails m.m. CAL'erne er allerede inkluderet i serverlicensen. De CAL'er, der allerede er inkluderet i serverlicensen, er udelukkende beregnet til administratorer og må ikke bruges til Exchange-typiske tjenester. Kun en klientadgangslicens som f.eks. en User CAL giver således en medarbejder personlige rettigheder til at bruge Exchange Server-funktionerne - på enhver Windows-kompatibel slutenhed. Denne bruger-CAL indeholder ikke yderligere software ud over de personlige adgangsrettigheder til Exchange Server 2016-klient/server-miljøet.

Hvilke CAL'er er tilgængelige for Exchange Server 2016 Standard- og Enterprise-udgaverne?

CAL-baseret licensering til standard- og virksomhedsudgaverne af Exchange Server 2016 gør det muligt at administrere adgangsrettigheder for alle medarbejdere i en virksomhed. Microsofts licensmodel tilbyder to typer af CAL'er til Exchange Server 2016:

 • Bruger-CAL til Exchange Server 2016 - gælder for én dedikeret bruger
 • Enheds-CAL til Exchange Server 2016 - gælder for en dedikeret slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon) Serveradgangsrettigheder

Hvad er forskellene mellem bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Exchange Server 2016?

En bruger-CAL til Exchange Server 2016 tilbyder grundlæggende de samme funktioner som en enheds-CAL - men de adskiller sig begge ved de respektive muligheder for adgang til Exchange Server. Dette resulterer i forskellige fordele:

Enhver medarbejder, der er autoriseret til at få adgang til Exchange Server med en User CAL, kan bruge enhver Windows-kompatibel enhedsenhed til at få adgang til Exchange-tjenesterne. Der er heller ingen begrænsninger med hensyn til placering, så længe der er en internetforbindelse til rådighed, så det er muligt at få adgang til Exchange Server lokalt uafhængigt enten med sin egen mobile computer eller smartphone, når man er på farten og på hjemmekontoret, eller også via en anden computer, der er tilgængelig på stedet.

User CAL giver derfor gode muligheder for mobil brug, da den licenserede bruger frit kan vælge, hvilken slutenhed han bruger, og han kan også logge på den på en anden computer.

Ud over antallet af medarbejdere og udstyret af arbejdsstationerne med en pc eller lignende spiller arbejdsgangen, hvor brugerne får adgang til Exchange Serveren, også en rolle i en virksomhed: Især i små og mellemstore virksomheder kan brugerne ofte dele flere forskellige enheder og skiftevis få adgang til Exchange Serveren for at hente og administrere e-mails.

Hvad er forskellene mellem CAL'er til Exchange Server 2016 for standard- og virksomhedsudgaverne?

Bruger-CAL'er til MS Exchange Server 2016 adskiller sig fra Standard- og Enterprise-udgaven med hensyn til visse funktionelle udvidelser samt i forhold til udgavens skalerbarhed - typiske postkassekrav for Enterprise. Det er dog muligt at bruge servertjenesterne i Enterprise Edition med en bruger-CAL til Standard Edition - i dette tilfælde har brugeren den tilsvarende begrænsede funktionalitet i Standard Edition til rådighed, samt det mindre antal postkassedatabaser. Bruger-CAL'er til Enterprise Edition tilbyder derfor en bredere vifte af funktioner i forbindelse med Enterprise Server-licensen, som især større virksomheder og organisationer eller institutioner har brug for; dette omfatter bl.a. forebyggelse af datatab.

Sikre versionskompatibilitet for bruger-CAL'er til Exchange Server 2016

Ud over de ovennævnte muligheder afhængigt af udgaven giver bruger-CAL'en til en af Exchange Server 2016-udgaverne ikke kun en bruger adgangsrettighederne til netop denne serverversion, men også adgangsrettighederne til ældre Exchange-versioner, f.eks. 2013 (nedgradering). En bruger-CAL til serverversion 2016 kan dog ikke bruges til at få adgang til den højere Exchange Server-version 2019 (opgradering).

Når du køber bruger-CAL'er, bør du derfor ud over de udgivelsesspecifikke tilgængelige funktioner altid være opmærksom på kompatibiliteten af den anvendte serverlicens og klientadgangslicenser.

Hvad skal man overveje, når man licenserer Exchange Server 2016 med bruger-CAL'er?

Som nævnt giver en bruger-CAL i version 2016 præcis én bruger personlige adgangsrettigheder til Exchange Server 2016. Når registreringen af denne bruger er afsluttet, kan denne bruger-CAL ikke længere overdrages til en anden person. Det er også udelukket at ændre CAL-typen, i dette tilfælde: at bruge User CAL som Device CAL.

Disse bestemmelser i Microsofts licensadministration har til formål at forhindre enhver uberettiget adgang til Exchange Server 2016-tjenesterne. De giver også større sikkerhed for en virksomhed og dens kommunikation, da personer uden licens ikke har ret til at bruge e-mailtjenesterne og få adgang til serverdata.

Konklusion om bruger-CAL'er til Exchange Server 2016

Hvilken CAL-type til Windows Exchange Server 2016 der giver flest fordele til den specifikke anvendelse i en virksomhed kan derfor variere fra sag til sag. En afgørende rolle spiller den fremherskende adgangstype via de anvendte slutenheder: Så snart de fleste medarbejdere skiftevis bruger forskellige mobile slutenheder eller enkeltstående enheder, som kan være placeret på forskellige arbejdspladser eller endda uden for virksomheden, til at få adgang til Windows Exchange Server, giver den personbundne bruger-CAL flere fordele, fordi brugeren frit kan vælge computer og kun behøver at bruge sin personlige konto.

Kendskab til virksomhedens typiske arbejdsgange er derfor udgangspunktet for valg af den rigtige CAL-type til Exchange Server 2016. For en virksomhed kan licensering med User CALs derfor være mere fordelagtig end med Device CALs, fordi der samlet set kræves færre licenser.

Brugt bruger-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 - fås fra en enkelt licens i Wiresoft Online Shop

Bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 er også tilgængelige i Wiresoft Online Shop som individuelle klientadgangslicenser - eventuelle Microsoft volumenlicensbestemmelser om tiering gælder ikke for brugte licenser; ellers er der ingen ulemper eller begrænsninger i brugbarheden forbundet med dem - ikke kun fordi software i princippet ikke kan slides op.

Hvor kommer Wiresofts brugte software til bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 fra?

De bruger-CAL'er til MS Exchange Server 2016, som Wiresoft tilbyder som brugte, er originale Microsoft-licenser, da de også tilbydes inden for Microsoft-licensprogrammet; den eneste forskel er, at de brugte bruger-CAL'er tidligere var en del af en volumenlicens til Exchange Server 2016, som en europæisk virksomhed tidligere havde erhvervet som ejer. Denne brugervolumenlicens eller individuelle brugeradgangslicenser, som ikke var nødvendige, blev videresolgt af sidstnævnte til Wiresoft, hvorved Wiresoft opløste volumenlicenserne i individuelle licenser. Disse resulterende enkeltbruger-CAL'er betegnes som brugt software. På trods af denne mærkning som en brugt licens kan de bruges som en ny licens til adgang til Exchange Server 2016, da de ikke adskiller sig fra disse licenser, hverken med hensyn til begrænsninger i funktionaliteten eller med hensyn til anvendelsesperioden.

Bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 som brugt software tilbyder købersikkerhed

User CAL'er til Exchange Server 2016, som Wiresoft tilbyder som brugt software, er en omkostningseffektiv form for licensering af Exchange Server 2016 for kunder, fordi brugen af dem er sikker og lovlig! Brugt bruger-CAL'er indeholder derfor også den sædvanlige sikkerhed for køberen: med øjeblikkelig download efter det gennemførte køb, herunder øjeblikkelig licensaktivering via en gyldig volumenlicensnøgle.

Er køb og brug af brugt software til bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 lovligt?

Bruger-CAL'er til Exchange Server 2016, som Wiresoft tilbyder, samt alle andre klientadgangslicenser kommer fra forskellige virksomheders licensbeholdning. Når der handles med brugte CAL'er, gælder derfor den gældende jurisdiktion, som udtrykkeligt tillader køb og salg samt brug af brugte Microsoft-licenser, hvilket er blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

Det betyder, at Wiresoft-kunder har juridisk sikkerhed som købere og brugere af brugte User CALs til Exchange Server 2016, da de ikke overtræder nogen lovbestemmelser.

En anden fordel: Den brugte software fra Wiresoft er også revisionssikker på grund af fuldstændige beviser for alle tidligere købere!

Oversigt over alle fordele ved bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 som anvendt software

Bruger-CAL'er til Exchange Server 2016 som brugt software fra Wiresoft er et billigt alternativ i forhold til tilsvarende nye produkter fra traditionelle softwareudbydere - denne fordel gælder også for de tilsvarende adgangslicenser til anden serversoftware fra Microsoft.

Når du licenserer med brugte CAL'er, er der heller ingen begrænsninger såsom en glidende skala, hvor der skal købes bruger-CAL'er, så du kan bruge dem til at skræddersy det nøjagtige antal medarbejdere, der skal have licens, som svarer til din faktiske brug af servertjenesterne. Wiresoft-kunder kan derfor også reducere deres licensomkostninger for brugeradgang til Exchange Server ved hjælp af fleksibel tilpasning.

I Wiresoft Software Shop finder du ikke kun bruger-CAL'er til Exchange Server 2016, men også enheds-CAL'er samt begge typer klientadgangslicenser som anvendt software til andre versioner af MS Exchange Server samt softwarelicenser plus adgangslicenser til mange andre populære Microsoft Server-programmer. Wiresofts brugte licenser er derfor en økonomisk fordelagtig måde at supplere softwarebeholdningen på andre forretningsområder til en rimelig pris, hvilket også gør det muligt at undgå kompatibilitetsproblemer, der kan opstå som følge af brugen af uensartede softwareversioner, og dermed reducere omkostningerne til ny hardware.

Ud over de forskellige typer serverlicenser kan du også finde andre Microsoft-softwareprogrammer som brugt software i Wiresoft Software Shop - med alle de ovennævnte fordele. Hvis du har spørgsmål om bruger-CAL'er til MS Exchange Server 2016 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier