Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10063
 • 359-06557
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
715,90 Kr. * 794,90 Kr. * (9,94% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x User CAL
System  SQL Server 
CAL User CAL
Omfang af levering Licens-ID + Autentificeringskode 
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog


For at få adgang til Microsoft SQL Server 2017 Standardeditionkræves der ved server/CAL-licensering ud over serverlicensen også en klientadgangslicens, f.eks. i form af en User CAL: Med denne får en bestemt bruger sine personlige adgangsrettigheder til SQL Server. Det skyldes, at der ved denne variant af licensering af SQL 2017-serveren ikke er inkluderet brugerrettigheder i serverlicensen, så disse skal købes separat i form af en User CAL licens til en bruger. Brugeren har derfor kunadgang til serveren SQL , valget af slutenhed er frit.

For yderligere spørgsmål om produktet, kontakt venligst vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2017 USER CAL"

Bruger-CAL til MS SQL Server 2017 - billigere end brugt software

For at få adgang til Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition kræves der ud over serverlicensen for Server/CAL-licensering en klientadgangslicens, f.eks. i form af en bruger-CAL: Med denne får en bestemt bruger sine personlige adgangsrettigheder til SQL Server. Det skyldes, at der med denne variant af licensering af SQL 2017 Server ikke er nogen brugerrettigheder inkluderet i serverlicensen, så disse skal købes separat i form af en bruger-CAL til en bruger. Brugeren har derfor kun tilladelse til at få adgang til SQL Serveren via denne, og brugeren kan frit vælge slutenhed.

Bruger-CAL'er til SQL Server 2017 kan fås hos Wiresoft som brugt software, hvilket giver dem en prisfordel i forhold til nye produkter; de har også den fordel, at de er tilgængelige i butikken som enkeltlicenser. Disse licenser til klientadgang for brugte brugere til SQL Server 2017 adskiller sig ikke i funktionalitet fra de ubrugte licenser, der er tilgængelige i det officielle Microsoft-volumenlicensprogram.

Brug af funktionerne i MS SQL Server Standard 2017 med en brugt bruger-CAL

Sammenlignet med forgængerversionen indeholder SQL Server 2017 Standard Edition ikke kun nogle optimeringer, men også mange nye funktioner og egenskaber, og den tilbyder således også mindre og mellemstore virksomheder fleksible muligheder for at anvende relevante data, f.eks. til ERP- og andre varestyringssystemer, og desuden omfattende beskyttelse mod uautoriseret adgang - alt dette er tilgængeligt for dem med en brugt User CAL.

Denne kraftfulde version af Microsofts dataplatform har alle de database-, rapporterings- og analysefunktioner, der opfylder de typiske aktuelle virksomhedskrav til et kraftfuldt relationelt databaseadministrationssystem. Med en brugerlicens til klientadgang til SQL Server 2017 er Python nu tilgængelig ud over avancerede analyser i databasen med R, herunder interaktive visualiseringsmuligheder. Plus mange forbedringer af ydeevnen, herunder Master Data Services (MDS) og Reporting Services (SSRS), samt følgende funktioner:

 • Yderligere databasefunktioner med forbedret ydeevne via CLR-samlinger
 • Adaptive sammenføjninger til adaptiv forespørgselsbehandling
 • Forbedret SQL Server Analysis Services (SSAS) med nye installationsmuligheder for tabulære modeller
 • Hent data til Power Query
 • SQL Server 2017 Integration Services (SSIS) tilbyder optimeret udskalering, herunder understøttelse af høj tilgængelighed og forenklet udførelse på flere pc'er
 • Brug af Linux
 • Brug af Java-programmer med Java Database Connectivity Driver
 • SQL Server Machine Learning Services erstatter de tidligere SQL Server R Services, herunder understøttelse af Python

Hvad er de anvendte bruger-CAL'er til SQL Server Standard Edition 2017?

Brugt bruger-CAL'er, som tilbydes af Wiresoft, har ingen forskelle med hensyn til funktionalitet i forhold til en licens, der endnu ikke er blevet brugt, hvis brugerne benytter sig af tjenesterne i SQL Server 2017 Standard Edition. Men med licensering pr. Server/CAL kan især små og mellemstore virksomheder spare penge ved køb af brugt software:

Licensering af SQL Server 2017 Standard med serverlicenser plus CAL'er

I Microsofts licensbetingelser tilbydes licensering af SQL Server 2017 med en serverlicens plus bruger-CAL'er til standardudgaven som en alternativ mulighed: Denne licensmodel kaldes Server/CAL-licensering. I modsætning til den alternative kernebaserede licensering består denne af en SQL Server-licens og supplerende klientadgangslicenser til de respektive brugere (eller de enkelte slutenheder): Hver bruger, der ønsker at få adgang til SQL Server-instansen, skal således have en separat adgangslicens (User CAL). To CAL'er er allerede inkluderet i serverlicensen, men disse er udelukkende udstyret med administratorrettigheder og er ikke beregnet til normale brugere!

Kun en almindelig bruger-CAL giver en bruger ret til at bruge de typiske SQL Server-værktøjer og -programmer i Standard Edition 2017. Denne brugerlicens til klientadgang indeholder ikke yderligere software, der skal installeres, men kun adgangsrettigheder i klient/server-miljøet til SQL Server 2017 Standard.

Versionskompatibilitet mellem bruger-CAL'er og SQL Server-licens skal overholdes

Med en User CAL til SQL Server 2017 får en slutenhed ikke kun adgangsrettighederne til SQL Server 2017, men også brugsrettighederne til ældre versioner af SQL Server, f.eks. 2016 (nedgradering). Omvendt kan en bruger med en bruger-CAL til SQL Server 2017 dog ikke få adgang til en højere SQL Server-version som f.eks. 2019 (opgradering). Når du køber bruger-CAL'er til SQL Server, skal du derfor altid være opmærksom på, om adgangslicensen er kompatibel med den specifikke serverlicens. Wiresoft tilbyder også brugte bruger-CAL'er til forgænger- og efterfølgerversioner af SQL Server 2017 i softwareshoppen!

Hvorfor tilbyder Microsoft den alternative licensmulighed med CAL'er til SQL Server 2017 Standard Edition?

For Standard Edition af SQL Server Version 2017 tilbyder Microsoft CAL-baseret licensering af brugere eller slutenheder som et alternativ til kernebaseret licensering. Denne form for SQL Server-adgangslicensering tager hensyn til behovene hos SMV'er, hvis serverkapacitet ofte er mindre, da den ofte kun er udstyret med én kerne (eller to), hvilket dog er tilstrækkeligt til deres behov. Så er server/CAL-licensering normalt billigere end serverlicensering efter kerner.

For denne Microsoft-licensmodel tilbydes to CAL-typer ud over SQL Server-licensen for adgang til SQL Server 2017 Standard:

 • SQL Server 2017 User CAL: Denne giver SQL Server-adgangsrettigheder til en dedikeret, individuel bruger
 • SQL Server 2017 User CAL: Dette giver SQL Server-adgangsrettigheder til en dedikeret Windows-kompatibel slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon)

Hvad skal du overveje, når du licenserer SQL Server 2017 Standard med bruger-CAL'er?

Som allerede nævnt får en bestemt medarbejder personligt adgangsrettighederne til SQL Server 2017 med User CAL 'en, og han kan frit vælge, hvilken Windows-kompatibel slutenhed han bruger den på. Når denne bruger er blevet registreret, kan hans rettigheder ikke længere overføres til en anden bruger. Det er heller ikke muligt at bruge en bruger-CAL som en enheds-CAL, dvs. at ændre typen. Disse begrænsninger i licenseringen af bruger-CAL'er har til formål at forhindre uautoriserede eller udenlandske brugere i at få ukorrekt adgang til SQL Serveren. Derfor giver Server/CAL-licensering også sikkerhed eller beskyttelse af virksomheder og deres data.

Hvad er fordelene ved en bruger-CAL til SQL Server 2017 Standard?

I princippet adskiller bruger-CAL'en til SQL Server sig ikke i rettigheder fra den enhedsbaserede klientadgangslicens. De særlige muligheder eller fordele ved bruger-CAL'en afspejles primært i den type SQL Server-adgang, der er typisk eller hyppig i en virksomhed.

Selv om brugerlicensen til SQL Server 2017 udelukkende er bundet til en bestemt person, giver den denne person frit valg af slutenhed til at få adgang til SQL Server via, men kun fra en enkelt pc eller lignende ad gangen.

Sammenlignet med den enhedsrelaterede Device CAL til slutenheder har User CAL til SQL Server et andet anvendelsesområde: Den licenserede bruger er ikke bundet lokalt - forudsat at den slutenhed, han bruger, har adgang til internettet. Det betyder, at brugeren kan få adgang til SQL Serveren skiftevis på sin arbejdsplads i virksomheden og eksternt via en bærbar computer, tablet eller smartphone - f.eks. et andet sted, på en rejse eller på hjemmekontoret.

User CALs til SQL Server 2017 gør det således muligt for sådanne medarbejdere, der ofte befinder sig forskellige steder, at bruge SQL Server-funktionerne mere fleksibelt og bruge de computere, der er til rådighed i hvert enkelt tilfælde, uden at være afhængige af deres egen slutenhed, fordi de med User CAL altid bruger deres personlige konto til at få adgang.

Konklusion

Hvilken type klientadgangslicens til SQL Server 2017 Standard der giver flest fordele for brugerne, varierer derfor fra sag til sag alt efter det respektive arbejdsmiljø: antallet af medarbejdere i forhold til den fremherskende type brug af de adgangsgodkendte slutenheder: Så snart størstedelen af brugerne bruger forskellige computere - og især mobile typer som f.eks. bærbare computere eller tablets - som bruges forskellige steder til at få adgang til SQL Server, giver User CAL'er mere fleksibilitet. Men som allerede nævnt ovenfor skal beslutningen om typen af klientadgangslicens træffes inden købet, fordi bruger-CAL'en til SQL Server 2017 ikke efterfølgende kan ændres eller ombyttes til en enheds-CAL.

Køb brugte bruger-CAL'er til Microsoft SQL Server 2017 fleksibelt i Wiresoft Online Shop

Bruger-CAL'er til SQL Server 2017 kan fås i Wiresoft Online Shop fra kun 1 enkelt licens, da de sædvanlige regler for volumenlicenser ikke gælder for denne brugte software - en anden fordel ved brugt software.

Hvad er de anvendte licenser for bruger-CAL'er til SQL Server 2017?

Alle bruger-CAL'er (samt enheds-CAL'er) til SQL Server 2017, som Wiresoft tilbyder som brugte licenser, er almindelige adgangslicenser, som nyligt blev tilbudt i Microsofts licensprogram til brug af serverspecifikke funktioner; den eneste forskel i forhold til disse er, at de tidligere var en del af en User Volume Licence til SQL Server 2017, som først blev købt af en virksomhed, og derefter blev alle unødvendige individuelle User Access Licences eller endda den komplette Volume Licence videresolgt af denne virksomhed til Wiresoft. Volumenlicensen blev opløst og konverteret til individuelle licenser, og de deraf følgende individuelle bruger-CAL'er blev derefter mærket som brugt software. Som allerede nævnt ovenfor kan en sådan brugt bruger-CAL bruges på nøjagtig samme måde som en "ny" på trods af denne betegnelse, ikke kun fordi der generelt ikke er nogen slitage på softwaren, men især fordi der ikke er nogen begrænsninger i funktionaliteten eller anvendelsesperioden.

Er brugte bruger-CAL'er til SQL Server 2017 sikre?

Brugt software som User CALs til SQL Server har ikke kun en klar prisfordel for Wiresoft-kunder, men giver også den samme sikkerhed som en ny adgangslicens - uden skjulte begrænsninger eller uidentificerbare risici! Brugte licenser er også umiddelbart tilgængelige for dig, når betalingsprocessen er afsluttet, via øjeblikkelig download og øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende volumenlicensnøgle, så de tilbyder også den sædvanlige købersikkerhed.

Hvor kommer de brugte bruger-CAL'er til SQL Server 2017 fra?

Alle licenser til brugerklientadgang til SQL Server 2017 Standard Edition, der tilbydes i Wiresoft Software Shop, kommer fra virksomheders eller organisationers licenslagre. Derfor gælder den gyldige jurisdiktion også for dem: Dette tillader udtrykkeligt handel med Microsoft CAL'er som brugt software, hvilket også er blevet bekræftet flere gange ved forskellige domstolsafgørelser.

Hvad betyder køb af brugte bruger-CAL'er for dig som Wiresoft-kunde?

Ikke kun dit køb af brugte User CALs til SQL Server 2017 eller andre licenser, som Wiresoft tilbyder, men også deres faktiske brug giver retssikkerhed, fordi ingen lovbestemmelser overtrædes i processen - hverken af dig eller Wiresoft.

Alle fordelene ved at købe CAL'er til SQL Server 2017 som brugt software

Bruger-CAL'er til SQL Server 2017 eller andre adgangslicenser fra Wiresoft som brugt software tilbyder kunderne et alternativ til de fleste andre udbydere af nye licenser af alle de nævnte grunde - også fordi der ikke er nogen begrænsninger her på grund af niveauinddelingen af bruger-CAL'er. Derfor kan du frit vælge, når du licenserer dine SQL Server-tjenester, og du kan således dække de faktiske brugskrav i din virksomhed på en skræddersyet måde, hvilket reducerer dine omkostninger på købstidspunktet.

I Wiresofts online shop finder du ikke kun User CALs, men også Device CALs til SQL Server 2017 - samt adgangslicenser til andre versioner af MS SQL Server, herunder de respektive serverlicenser. På den måde undgår du anskaffelsesomkostninger til ny hardware og eventuelle kompatibilitetsproblemer på grund af uensartede softwareversioner.

Ud over bruger-CAL'er til SQL Server 2017 kan du også finde serverlicenser plus klientadgangslicenser til anden Microsoft-server-software i Wiresoft Software Shop - med alle fordelene ved Wiresofts brugte software. Hvis du har spørgsmål om din licensering med User CALs til SQL Server 2017 eller et andet Microsoft-produkt, er du velkommen til at bruge vores kompetente rådgivning i chatten eller via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2017 USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2017 USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier