Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10410
 • 381-02250
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
1.543,90 Kr. * 1.714,90 Kr. * (9,97% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Mængde 10x Device CAL
System  Exchange Server
CAL Device CAL
Leveringsomfang Ret til brug
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog


Forudsætningen for at få adgang til alle tjenester i Microsoft Exchange Server 2016, der er tilgængelige i udgaverne Standard og Enterprise, er, ud over den egentlige serverlicens, også en klientadgangslicens til slutenheder: Exchange Server 2016 Device CAL. Kun denne licens giver en bestemt registreret computer (pc, laptop, tablet, mobiltelefon) de tilsvarende adgangsrettigheder.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL"

10 CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 som brugt software

Forudsætningen for at få adgang til alle tjenester i Microsoft Exchange Server 2016, der er tilgængelige i udgaverne Standard og Enterprise, er ud over den egentlige serverlicens også en klientadgangslicens til slutenheder: Exchange Server 2016 Device CAL. Kun dette giver en bestemt registreret computer (pc, bærbar computer, tablet, mobiltelefon) de tilsvarende adgangsrettigheder.

I overensstemmelse med bestemmelserne i Microsofts licensstyring indeholder serverlicensen til Exchange Server 2016 ikke yderligere brugerrettigheder, så disse skal derfor købes separat i form af en Device CAL. Den registrerede enheden kan derefter bruges af enhver autoriseret bruger til at få adgang til de respektive Exchange Server-funktioner.

Brugte CAL'er til Exchange Server 2016 Standard og Enterprise Edition er tilgængelige til en rimelig pris hos Wiresoft - for fleksibel, behovsbaseret licensering af slutenhederne kan de også fås enkeltvis. Som brugt software tilbyder disse licenser til slutpunktsadgang den samme funktionalitet som de Device CAL'er til Exchange Server 2016, der tilbydes som nye via det officielle Microsoft Volume Licensing Program.

Få mest muligt ud af Exchange Server 2016 med en brugt Device CAL

Microsoft Exchange Server 2016 er det uundværlige grundlag for styring og administration af relevante processer i kommunikationssystemet i en moderne virksomhed. Exchange Server fungerer som en grænseflade for intern og ekstern kommunikation  og forbinder alle medarbejdere eller afdelinger på tværs af lokationer og øger dermed også effektiviteten af arbejdsgange: Exchange Server 2016 giver mulighed for central administration og overskuelig arkivering af e-mails og kontakter samt opgaver; den integrerede versionsstyring forbedrer også det fælles arbejde med dokumenter. I 2016-versionen er antallet af serverroller blevet reduceret til to i serverarkitekturen: Mailbox og Edge Transport; desuden er det også blevet forenklet at skalere postkasser, og understøttelsen af cloud-tjenester er blevet optimeret. Andre funktioner:

 • Arkitekturen til eDiscovery-søgning har adgang til flere servere og fungerer asynkront og eksternt.
 • Kontekstuelle filtre forbedrer informationsopdagelsen.
 • Indholdssøgning er mere skalerbart ved at øge antallet af søgbare postkasser og arkivpostkasser til i alt 20.000.
 • Administrationen af data, der sendes via Outlook 2016 eller Outlook on the, er blevet forbedret, bl.a. ved at adgangsrettighederne kan tilpasses.
 • Hybride scenarier for postkasser understøttes også.
 • Data Loss Prevention (DLP) i Enterprise Edition øger datasikkerheden, selv for e-mails, der indeholder potentiel malware.
 • Outlook-standardprotokollen MAPI over HTTP optimerer pålideligheden og stabiliteten af Exchange-forbindelser.

Overblik over oplysninger om anvendte CAL'er til Exchange Server 2016 Standard- og Enterprise-Edition

Enheds-CAL'er, der tilbydes som brugt software hos Wiresoft, er ikke anderledes end tilsvarende nye Enheds-CAL'er, da de tilbyder de samme muligheder for at udnytte de funktioner, der er tilgængelige med Exchange Server 2016-udgaverne Standard og Enterprise. Brugt software til Device CAL'er tilbyder derfor mange virksomheder og institutioner et omkostningseffektivt alternativ til at udstyre slutenheder med en Exchange Server-adgangslicens. I den følgende oversigt forklares alle fordelene og de særlige funktioner.

Microsoft License Management med CAL'er til Exchange Server 2016

Microsoft License Management forklarer alle bestemmelser for supplerende udstyr af enheder eller slutenheder med adgangsrettigheder til Exchange Server 2016 i Standard og Enterprise-udgaverne, så brugerne kan få adgang til e-mails osv. via dem. Sådanne CAL'er, der allerede er inkluderet i serverlicensen, er dog udelukkende beregnet til administratorer og må derfor ikke bruges til Exchange-typiske tjenester. Kun en klientadgangslicens som f.eks. en Device CAL giver slutenheden rettighederne, så en - eller flere medarbejdere på skift - kan bruge Exchange Server-funktionerne. Denne CAL til enheden indeholder ikke yderligere software ud over de dedikerede adgangsrettigheder til Exchange Server 2016-klient/servermiljøet.

Hvilke typer CAL'er er tilgængelige for Exchange Server 2016 Standard- og Enterprise-udgaven?

CAL-baseret licensering til Exchange Server 2016 i udgaverne Standard og Enterprise giver præcis styring af adgangsrettigheder til alle relevante computere (faste eller mobile) i en organisation. Microsofts licensmodel tilbyder i alt to typer af CAL'er til Exchange Server 2016:

 • Enheds-CAL til Exchange Server 2016 til en dedikeret slutpunktsenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon)
 • Bruger-CAL til Exchange Server 2016 - til en dedikeret bruger

Hvad er forskellene mellem enheds-CAL'er og bruger-CAL'er til Exchange Server 2016?

Enheds-CAL til Exchange Server 2016 adskiller sig grundlæggende ikke fra bruger-CAL'en med hensyn til tilgængelige funktioner og tjenester. Der er dog en væsentlig forskel i de fordele, som de respektive typer af adgang til Exchange-serveren giver: Afhængigt af antallet og konfigurationen af arbejdsstationer i en virksomhed og de arbejdsgange, hvortil der er adgang til Exchange Server, kan flere medarbejdere dele en enkelt slutenhed til dette formål for at få adgang til Exchange Server på skift, eller en enkelt bruger kan bruge helt forskellige slutenheder til dette formål.

En enhedsenheden, der er godkendt til adgang med en Device CAL og Windows-capable, kan bruges af enhver medarbejder, der har tilladelse til at bruge de tilgængelige Exchange-tjenester. I en virksomhed med skifteholdsarbejde deler flere medarbejdere f.eks. en enkelt slutenhed til at hente e-mails osv., så her kræves færre klientadgangslicenser end med en bruger-CAL.

Hvis denne licensfinansierede slutenhed også kan bruges som en mobil enhed, f.eks. en bærbar computer, tablet eller smartphone, kan den pågældende bruger også bruge den til at få adgang til Exchange Server via internetadgang uanset hvor han/hun befinder sig - f.eks. på farten, fra et andet sted eller hjemmeOffice. En CAL for enheder tilbyder derefter også muligheder for mobil brug.

Hvad er forskellene mellem enheds-CAL'er til Exchange Server 2016 i udgaverne Standard og Enterprise?

Enheds-CAL'er til MS Exchange Server 2016 tilbyder forskellige funktioner afhængigt af Standard eller Enterprise Edition, for Enterprise Edition er der større skalerbarhed af postkasseanmodningerne. Det er dog også muligt at bruge Exchange Server Enterprise Edition med en Device CAL til Standard Edition - med den tilsvarende begrænsede funktionalitet i Standard Edition samt det lavere antal postkassedatabaser. Enheds-CAL'er til Enterprise Edition tilbyder derfor med en tilsvarende Enterprise Edition-serverlicens et udvidet omfang af tjenester og funktioner, som der ofte er behov for i større virksomheder eller organisationer, herunder forebyggelse af datatab.

Bemærk versionskompatibilitet af enheds-CAL'er til Exchange Server 2016

Ud over de funktioner, der er tilgængelige afhængigt af udgaven, udstyrer en Device CAL til Exchange Server 2016 ikke kun en computer osv. med adgangsrettigheder til netop denne serverversion, men giver den også adgang til ældre Exchange-versioner, f.eks. 2013 (nedgradering). En Device CAL til Server version 2016 kan dog ikke bruges til at få adgang til den højere Exchange Server version 2019 (opgradering).

Derfor bør købere af Enheds-CAL'er til Exchange Server ud over de funktioner, der er tilgængelige pr. udgave, altid overveje kompatibiliteten mellem den anvendte serverlicens og klientadgangslicenser.

Hvad skal jeg ellers overveje, når jeg licenserer Exchange Server 2016 med CAL'er til enheder?

En CAL til en enhed til Exchange Server Version 2016 er gyldig for præcis én endenhed og udstyrer den med de tilsvarende adgangsrettigheder. Når registreringen er gennemført, kan enheds-CAL'en ikke overføres til en anden enhedsenhed. Det er heller ikke muligt at ændre CAL-typen, i dette tilfælde: at bruge enhedens CAL som en bruger-CAL.

Formålet med disse Microsoft-licensstyringsbestemmelser er at forhindre ukorrekt adgang til Exchange Server 2016 og at give virksomheden større sikkerhed i kommunikationen, da computere uden licens ikke kan få adgang til e-mailtjenester og serverdata.

Konklusion om valg af CAL'er til enheder

Så hvilken type licens til klientadgang til brug af Exchange Server 2019, der giver en virksomhed flere muligheder, afhænger altid af den enkelte sag. Ud over antallet af slutenheder, der bruger Exchange Server, spiller antallet af brugere også en rolle her: Så snart flere medarbejdere bruger en enkelt slutenhed til at få adgang til Exchange Serveren, giver en Device CAL flere fordele.

Det bedste udgangspunkt for at vælge den rigtige CAL-type til Exchange Server 2016 er at kende din virksomheds typiske scenarier. Det kan være billigere for en virksomhed at købe licenser med enheds-CAL'er end med bruger-CAL'er, fordi der samlet set skal købes færre adgangslicenser.

Brugte CAL'er til Microsoft Exchange Server 2016 er tilgængelige i Wiresoft Online Shop for så lidt som en enkelt licens

Brugte Device CAL'er til Exchange Server 2016 kan også købes enkeltvis i Wiresoft Online Shop - fordi Microsofts regler for volumenlicenser ikke gælder her, og fordi der ikke er nogen ulemper eller begrænsninger i brugen af brugt software - ikke kun fordi software i princippet ikke kan slides op. Mere om dette nedenfor.

Hvor kommer de Device CAL'er til Exchange Server 2016, som Wiresoft tilbyder som brugt software, fra?

Enheds-CAL'er til MS Exchange Server 2016, der tilbydes af Wiresoft som brugte, er originale licenser fra Microsofts licensprogram; som brugte Enheds-CAL'er var de tidligere en del af en Enhedsvolumenlicens til Exchange Server 2016, som en virksomhed tidligere har købt. Denne volumenlicens og de individuelle enhedsadgangslicenser, som ikke var nødvendige, blev købt af Wiresoft, og volumenlicensen blev opdelt i individuelle licenser. De resulterende såkaldte Single Device CAL'er betegnes derefter som brugt software. På trods af at de betegnes som licenser for brugt adgang, kan de dog bruges som en ubrugt licens til adgang til Exchange Server 2016, da de ikke adskiller sig fra hinanden med hensyn til begrænsninger på funktionalitet eller brugstid.

Enheds-CAL'er til Exchange Server 2016 som brugt software giver køber sikkerhed

Wiresofts tilbud om pre-owned software i Device CALs til Exchange Server 2016 giver kunderne en prisbillig licensmulighed til Exchange Server 2016, fordi brugen af dem er sikker! CAL'er til brugte enheder fra Wiresoft tilbyder også den sædvanlige sikkerhed for køberen med øjeblikkelig download efter købet samt øjeblikkelig licensaktivering med en gyldig volumenlicensnøgle.

Er det lovligt at købe og bruge brugte CAL'er til Exchange Server 2016?

Enheds-CAL'er til Exchange Server 2016 samt andre klientadgangslicenser, der tilbydes hos Wiresoft, kommer fra virksomhedernes licensbeholdning. Det følger heraf, at handel med brugte CAL'er er baseret på gyldig retspraksis, som udtrykkeligt tillader salg samt køb og brug af brugte Microsoft-licenser; forskellige domstolsafgørelser har klart bekræftet dette faktum gang på gang.

Wiresoft-kunder har derfor retssikkerhed, når de køber brugte Device CALs til Exchange Server 2016 og bruger dem, da de ikke overtræder nogen lovbestemmelser i processen.

Brugt software fra Wiresoft giver også revisionssikkerhed gennem komplet dokumentation for alle tidligere købere!

Oversigt over alle fordelene ved enheds-CAL'er til Exchange Server 2016 som anvendt software

Brugt software af User CALs for Exchange Server 2016 fra Wiresoft er et billigt alternativ i forhold til sammenlignelig ny software fra konventionelle softwareudbydere - denne prisfordel gælder også for anden brugt serversoftware med tilsvarende adgangslicenser fra Microsoft.

Licensering med brugte enheds-CAL'er indeholder ikke nogen numeriske begrænsninger på købstidspunktet som den sædvanlige niveaudeling, og du kan derfor få en skræddersyet licens, da den svarer til den faktiske brug af servertjenesterne over det nøjagtige antal slutenheder i din virksomhed. Wiresoft-kunder kan således også reducere deres licensomkostninger for enhedsadgang til Exchange Server ved fleksibelt at vælge antallet af licenser.

Brugte licenser fra Wiresoft er derfor en særdeles økonomisk måde at supplere softwarelageret på til en fornuftig pris. Flere versioner af softwaren hjælper også med at undgå kompatibilitetsproblemer, der kan opstå ved brug af uensartede softwareversioner, og reducerer dermed også omkostningerne til køb af ny hardware. I Wiresoft Software Shop finder du derfor ikke kun Device CALs til Exchange Server 2016, men også de tilsvarende User CALs som brugt software samt klientadgangslicenser til andre versioner af MS Exchange Server.

Wiresofts tilbud om brugt software omfatter også Microsoft-software til brug inden for andre forretningsområder - med alle de nævnte fordele. Hvis du har spørgsmål om Device CALs til MS Exchange Server 2016 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier