Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10406
 • 359-06557
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
18.581,90 Kr. * 20.645,90 Kr. * (10% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 25x User CAL
System  SQL Server 
CAL User CAL
Leveringsomfang Licens-ID + Autentifikationskode 
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog


For at få adgang til Microsoft SQL Server 2017 Standard udgaven kræves der ved server/CAL-licensering ud over serverlicensen også en klientlicens, f.eks. i form af en User CAL , som giver en bestemt bruger personlige adgangsrettigheder til SQL Server. Det skyldes, at der med denne variant af licensering af SQL 2017-serveren ikke er inkluderet brugerrettigheder i serverlicensen, så disse skal købes separat i form af en User CAL licens til en bruger. Brugeren er derfor kun berettiget til atfå adgang til SQL Server via denne, men kanfrit vælge slutenhed.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK USER CAL"

25x User CAL til MS SQL Server 2017 - billigere end brugt software

For adgang til Microsoft SQL Server 2017 Standard edition kræves der ud over serverlicensen til Server/CAL-licensering en klientadgangslicens, f.eks. i form af en bruger-CAL: Med denne licens får 25 specifikke brugere deres personlige adgangsrettigheder til SQL Server. Det skyldes, at i denne variant af licensering af SQL 2017 Server er der ingen brugerrettigheder inkluderet i serverlicensen, så de skal købes separat i form af en bruger-CAL til en bruger. Brugeren har derfor kun tilladelse til at få adgang til SQL Serveren via denne, men valget af slutenhed er frit.

User CALs til SQL Server 2017 kan fås hos Wiresoft som brugt software, hvilket giver en prisfordel i forhold til nye tilbud; de har også den fordel, at de kan fås i butikken som enkeltlicenser. Disse brugte brugerlicenser for klientadgang til SQL Server 2017 adskiller sig ikke i funktionalitet fra de ubrugte licenser, der er tilgængelige i Microsofts officielle volumenlicensprogram.

Brug funktionerne i MS SQL Server Standard 2017 med en brugt bruger-CAL

Sammenlignet med den tidligere version indeholder SQL Server 2017 Standard Edition ikke kun nogle optimeringer, men også mange nye funktioner og egenskaber, og tilbyder således også mindre og mellemstore virksomheder fleksible anvendelsesmuligheder af relevante data, f.eks. til ERP- og andre varestyringssystemer, og desuden omfattende beskyttelse mod uautoriseret adgang - alt dette er tilgængeligt for dem med en brugt User CAL.

Denne kraftfulde version af Microsofts dataplatform har alle de database-, rapporterings- og analysefunktioner, der opfylder de typiske aktuelle virksomhedskrav til et kraftfuldt relationelt databaseadministrationssystem. Med en brugerklientlicens til SQL Server 2017 er Python nu tilgængelig sammen med avancerede analyser i databasen med R, herunder interaktive visualiseringsmuligheder. Plus mange ydelsesforbedringer, herunder Master Data Services (MDS) og Reporting Services (SSRS) samt følgende funktioner:

 • Yderligere databasefunktioner med forbedret ydeevne via CLR-samlinger
 • Adaptive sammenføjninger til adaptiv forespørgselsbehandling
 • Forbedrede SQL Server Analysis Services (SSAS) med nye installationsmuligheder for tabulære modeller
 • Hent data til Power Query
 • SQL Server 2017 Integration Services (SSIS) giver optimeret udskalering, herunder understøttelse af høj tilgængelighed og forenklet udførelse på flere pc'er
 • Brug af Linux
 • Brug af Java-programmer med Java Database Connectivity Driver
 • SQL Server Machine Learning Services erstatter de tidligere SQL Server R Services, herunder understøttelse af Python

Hvad er de anvendte bruger-CAL'er til SQL Server Standard-Edition 2017?

Brugte bruger-CAL'er, som Wiresoft tilbyder dem, adskiller sig ikke fra en ubrugt licens med hensyn til funktionalitet, når brugerne benytter sig af tjenesterne i SQL Server 2017 Standard-udgaven. Licensering efter server/CAL kan dog spare penge, især for små og mellemstore virksomheder, når de køber brugt software:

Licensering af SQL Server 2017 Standard med serverlicenser plus CAL'er

I Microsofts licensbetingelser tilbydes licensering af SQL Server 2017 med en serverlicens plus bruger-CAL'er til Standard-udgaven som en alternativ mulighed: Denne licensmodel kaldes Server/CAL-licensering. I modsætning til den alternative kernebaserede licensering består denne af en SQL Server-licens og supplerende klientadgangslicenser til de respektive brugere (eller de enkelte slutenheder): Hver bruger, der ønsker at få adgang til SQL Server-instansen, skal således have en separat adgangslicens (User CAL). Selv om der allerede er to CAL'er inkluderet i serverlicensen, er disse udelukkende udstyret med administratorrettigheder og er ikke beregnet til normale brugere!

Kun en almindelig bruger-CAL giver en bruger ret til at bruge de typiske SQL Server-værktøjer og -programmer i Standard Edition 2017. Denne brugerlicens for klientadgang omfatter ikke anden software, der skal installeres, men kun adgangsrettighederne i klient/server-miljøet til SQL Server 2017 Standard.

Der skal tages hensyn til versionskompatibilitet mellem bruger-CAL'er og SQL Server-licens

Med en User CAL til SQL Server 2017 får en slutenhed ikke kun adgangsrettighederne til SQL Server 2017, men også brugsrettighederne til ældre versioner af SQL Server, f.eks. 2016 (nedgradering). Omvendt kan en bruger med User CAL til SQL Server 2017 dog ikke få adgang til en højere SQL Server-version som f.eks. 2019 (opgradering). Når du køber bruger-CAL'er til SQL Server, skal du derfor altid være opmærksom på, om adgangslicensen er kompatibel med den specifikke serverlicens. Wiresoft tilbyder også brugte bruger-CAL'er til forgænger- og efterfølgerversioner af SQL Server 2017 i softwareshoppen!

Hvorfor tilbyder Microsoft den alternative licensmulighed med CAL'er til SQL Server 2017 Standard-udgaven?

For Standard-udgaven af SQL Server Version 2017 tilbyder Microsoft CAL-baseret licensering af brugere eller slutpunkter som et alternativ til Core-baseret licensering. Denne form for SQL Server-adgangslicensering tager hensyn til behovene hos små og mellemstore virksomheder, hvis serverkapacitet ofte er mindre, da den ofte kun er udstyret med én kerne (eller to), men dette er tilstrækkeligt til deres behov. I dette tilfælde er server/CAL-licensering normalt billigere end serverlicensering efter kerner.

For denne Microsoft-licensmodel tilbydes to CAL-typer ud over SQL Server-licensen for adgang til SQL Server 2017 Standard:

 • SQL Server 2017 User CAL: Denne giver SQL Server-adgangsrettigheder til en dedikeret, enkelt bruger
 • SQL Server 2017 User CAL: Dette giver SQL Server-adgangsrettigheder til en dedikeret Windows-aktiveret slutenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon)

Hvad skal man overveje, når man licenserer SQL Server 2017 Standard med bruger-CAL'er?

Som allerede nævnt får en bestemt medarbejder personligt adgangsrettighederne til SQL Server 2017 med User CAL 'en, hvorved han frit kan vælge, hvilken Windows-kompatibel slutenhed han bruger den på. Når denne bruger er blevet registreret, kan hans rettigheder ikke længere overføres til en anden bruger. Det er heller ikke muligt at bruge en bruger-CAL som en enheds-CAL, dvs. at ændre typen. Disse begrænsninger i forbindelse med licenseringen af bruger-CAL'er har til formål at forhindre uautoriserede brugere eller tredjepartsbrugere i at få ukorrekt adgang til SQL Serveren. Server/CAL-licensering giver derfor også sikkerhed eller beskyttelse af virksomheder og deres data.

Hvad er fordelene ved en bruger-CAL til SQL Server 2017 Standard?

Bruger-CAL til SQL Server adskiller sig ikke fra den enhedsbaserede klientadgangslicens med hensyn til rettigheder. De særlige muligheder eller fordele ved bruger-CAL'en viser sig primært ved den type SQL Server-adgang, der er typisk eller hyppig i en virksomhed.

Brugerlicensen til SQL Server 2017 er udelukkende bundet til en bestemt person, men giver denne person frit valg af slutenhed til at få adgang til SQL Server via, men kun fra en enkelt pc eller lignende ad gangen.

Sammenlignet med en Device CAL har User CAL til SQL Server et andet anvendelsesområde: Den licenserede bruger er ikke bundet lokalt - forudsat at den slutenhed, han bruger, har adgang til internettet. Brugeren kan således skiftevis få adgang til SQL Serveren på sin arbejdsplads i virksomheden og eksternt via en bærbar computer, tablet eller smartphone - f.eks. på et andet sted, på en rejse eller hjemmeOffice.

User CAL'er til SQL Server 2017 gør det derfor muligt for sådanne medarbejdere, der ofte befinder sig forskellige steder, at bruge SQL Server-funktionerne mere fleksibelt og bruge de computere, der er til rådighed i hvert enkelt tilfælde, uden at være afhængige af deres egen slutenhed, fordi de med User CAL'en altid bruger deres personlige konto til at få adgang.

Konklusion

Hvilken type Client Access License for SQL Server 2017 Standard giver brugerne flest fordele, varierer derfor fra sag til sag alt efter det respektive arbejdsmiljø: antallet af medarbejdere i forhold til den fremherskende type brug af de adgangsberettigede slutenheder: Så snart størstedelen af brugerne bruger forskellige computere - og især mobile typer som f.eks. bærbare computere eller tablets - som bruges forskellige steder til at få adgang til SQL Server, giver User CAL'er mere fleksibilitet. Som nævnt ovenfor skal beslutningen om typen af klientadgangslicens dog træffes inden købet, da bruger-CAL'en til SQL Server 2017 ikke efterfølgende kan ændres eller udskiftes til en enheds-CAL.

Køb brugte bruger-CAL'er til Microsoft SQL Server 2017 fleksibelt i Wiresoft Online Shop

Bruger-CAL'er til SQL Server 2017 kan fås i Wiresoft Online Shop fra kun 1 enkelt licens, da de sædvanlige regler for volumenlicenser ikke gælder for denne brugte software - en anden fordel ved brugt software.

Hvad er de anvendte licenser for bruger-CAL'er til SQL Server 2017?

Alle bruger-CAL'er (samt enheds-CAL'er) til SQL Server 2017, som Wiresoft tilbyder som brugte licenser, er almindelige adgangslicenser, da de for nylig blev tilbudt i Microsofts licensprogram til brug af serverspecifikke funktioner; den eneste forskel på disse er, at de tidligere var en del af en brugervolumenlicens til SQL Server 2017, som først blev købt af en virksomhed, og derefter blev alle unødvendige individuelle brugeradgangslicenser eller endda den komplette volumenlicens videresolgt af denne virksomhed til Wiresoft. I dette tilfælde blev volumenlicensen opdelt og konverteret til individuelle licenser, og de resulterende individuelle bruger-CAL'er blev derefter mærket som brugt software. Som allerede nævnt ovenfor kan en sådan brugt bruger-CAL bruges på samme måde som en "ny" på trods af denne betegnelse, ikke kun fordi der generelt ikke er nogen slitage på softwaren, men især fordi der ikke er nogen begrænsning i funktionalitet eller levetid.

Er brugte bruger-CAL'er til SQL Server 2017 sikre?

Brugt software som User CALs til SQL Server har ikke kun en klar prisfordel for Wiresoft-kunder, men tilbyder også den samme sikkerhed som en ny adgangslicens - uden skjulte begrænsninger eller uidentificerbare risici! Brugte licenser er også tilgængelige umiddelbart efter betalingsprocessen er afsluttet via øjeblikkelig download og øjeblikkelig licensaktivering med den medfølgende volumenlicensnøgle, så de tilbyder også den sædvanlige købersikkerhed.

Hvor kommer de brugte bruger-CAL'er til SQL Server 2017 fra?

Alle User Client Access Licenses for SQL Server 2017 Standard edition, som tilbydes i Wiresoft Software Shop, kommer fra virksomheders eller organisationers licensbeholdninger. Den gyldige jurisdiktion gælder således også for dem: Dette tillader udtrykkeligt handel med Microsoft CAL'er som brugt software, hvilket også er blevet bekræftet flere gange ved forskellige domstolsafgørelser.

Hvad betyder køb af brugte bruger-CAL'er for dig som Wiresoft-kunde?

Ikke kun dit køb af brugte User CALs til SQL Server 2017 eller andre licenser, der tilbydes af Wiresoft, men også deres faktiske brug giver retssikkerhed, fordi ingen lovbestemmelser overtrædes i processen - hverken af dig eller Wiresoft.

Alle fordele ved at købe CAL'er til SQL Server 2017 som brugt software

Bruger-CAL'er til SQL Server 2017 eller andre adgangslicenser fra Wiresoft tilbyder som brugt software kunderne et alternativ til de fleste andre udbydere af nye licenser af alle de nævnte grunde - også fordi der ikke er nogen begrænsninger her på grund af tiering af bruger-CAL'er. Derfor kan du frit vælge, når du licenserer dine SQL Server-tjenester, og du kan skræddersy de faktiske brugskrav i din virksomhed, hvilket reducerer dine omkostninger på købstidspunktet.

I Wiresofts online shop finder du ikke kun User CALs, men også Device CALs til SQL Server 2017 - samt adgangslicenser til andre versioner af MS SQL Server inklusive de respektive serverlicenser. På den måde undgår du anskaffelsesomkostninger til ny hardware og eventuelle kompatibilitetsproblemer på grund af uensartede softwareversioner.

Ud over bruger-CAL'er til SQL Server 2017 kan du også finde serverlicenser plus klientadgangslicenser til anden Microsoft-server-software i Wiresoft Software Shop - med alle fordelene ved Wiresofts brugte software. Hvis du har spørgsmål om licensering med User CALs til SQL Server 2017 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier