Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENHED CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENHED CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10053
 • 381-04491
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
194,90 Kr. * 215,90 Kr. * (9,73% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x Device CAL
System  Exchange Server
CAL Device CAL
Leveringsomfang Ret til brug
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog


Til Standard- eller Enterprise-udgaven af Microsoft Exchange Server 2019 kræves der en separat klientadgangslicens ud over serverlicensen for hver slutenhed, der bruges til at få adgang til servertjenesterne: Exchange Server 2019 Device CAL udstyrer en bestemt registreret computer (pc, laptop osv.) med de tilsvarende adgangsrettigheder til dette formål.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENHED CAL"

Enheds-CAL til Microsoft Exchange Server 2019 som brugt software

For Standard- eller Enterprise-Edition af Microsoft Exchange Server 2019 kræves der ud over serverlicensen en separat klientadgangslicens for hver enhed, der bruges til at få adgang til servertjenesterne: Exchange Server 2019-enheds-CAL'en udstyrer en bestemt registreret computer (pc, bærbar computer osv.) med de relevante adgangsrettigheder til dette formål.

I overensstemmelse med Microsofts licenshåndteringsregler omfatter en licens til Exchange Server 2019 Standard eller Enterprise ikke andre brugerrettigheder, så disse skal købes separat, f.eks. i form af en Device CAL. Brugerne kan derfor kun bruge alle Exchange Server-funktioner via en slutenhed, der er udstyret med dem.

Brugte CAL'er til Exchange Server 2019 Standard og Enterprise kan fås fra Wiresoft til en fordelagtig pris - også enkeltvis i stedet for som en pakke. Disse brugte Enheds-CAL'er har de samme funktioner som de Enhedsklientadgangslicenser til Exchange Server 2019, der tilbydes i det officielle Microsoft Volume Licensing Program.

Få alle de nye funktioner i MS Exchange Server 2019 med en brugt CAL til en enhed

Windows Exchange Server 2019 kører på Windows Server 2019 Core, hvilket giver en pålidelig platform til virksomhedens messaging-infrastrukturer. Udgaverne Standard og Enterprise understøtter dem yderligere i at flytte fokus fra kommunikation til samarbejde. Følgende funktioner og egenskaber er til rådighed til dette formål:

 • Meta Cache Database (MCDB) sikrer metainformationer som f.eks. postkassemappestrukturer og fremskynder adgang og indholdssøgning.
 • Dynamic Database Cache (DDC) justerer dynamisk lagerkapaciteten for at udnytte den bedre og øger Exchange Server's hastighed.
 • Det nye søgeindeks er placeret i postkassens database, hvilket gør det meget nemmere at administrere og øger søgehastigheden.
 • Windows Server Core giver dig mulighed for at køre en standardversion af serversystemet på en forenklet måde. Dette forenkler konfigurationen og giver større sikkerhed mod ubudne gæster.
 • Regler for klientadgang giver forbedrede muligheder for at begrænse adgangen til konfigurationsområdet for Exchange Server.
 • Nye kalenderforbedringer, især til organisering af møder, herunder standard slutdato, videresend ikke, forbedret kalenderstyring og flere muligheder for at konfigurere meddelelser fra kontoret.
 • Forbedret dokumentsamarbejde med mulighed for at uploade og gemme filer på OneDrive for Business.

De vigtigste Device CAL'er til Exchange Server Standard- og Enterprise-Edition 2019 som anvendt software i et overblik

Enheds-CAL'er fra Wiresoft, der tilbydes som brugt software, har den samme adgang som tilsvarende nye licenser til at bruge de funktioner, der er tilgængelige i hver af de to Exchange Server 2019-udgaver. Brugt enheds-CAL'er er en billig mulighed, især for små og mellemstore virksomheder og organisationer, for at udstyre de tilsvarende slutenheder med en adgangslicens til Exchange Server, også fordi dette giver mulighed for tilpasset licensering.

Generelle oplysninger om licensering af Exchange Server 2019 med CAL'er

For Standard og Enterprise-udgaverne af Exchange Server 2019 tilbyder Microsoft License Management licensering med en serverlicens plus klientadgangslicenser; som nævnt skal serverlicensen suppleres med slutpunkts- (eller bruger-) licenser for at give medarbejderne adgang til e-mail osv. CAL'er, der er inkluderet i serverlicensen, er kun for it-administratorer og kan derfor ikke bruges til typiske tjenester. Kun en klientadgangslicens som f.eks. en Device CAL giver derfor en medarbejder rettigheder til at bruge Exchange Server-funktionerne på en Windows-aktiveret slutenhed. CAL'en indeholder ikke yderligere software ud over adgangsrettigheder til Exchange Server 2019-klient/server-miljøet.

Hvad er fordelene ved enheds-CAL'er til Exchange Server 2019 Standard- og Enterprise-udgaven?

CAL-baseret licensering til Standard og Enterprise-udgaverne af Exchange Server 2019 giver mulighed for fleksibel on-demand-styring af adgangsrettigheder til de computere, der bruges til dette formål. Microsofts licensmodel tilbyder i alt to typer af CAL'er til Exchange Server 2019:

 • Enheds-CAL til Exchange Server 2019: gælder for én dedikeret enheds (pc, bærbar computer, tablet, telefon) serveradgangsrettigheder ad gangen
 • Bruger-CAL til Exchange Server 2019: gælder for én dedikeret bruger ad gangen

Forskellige anvendelsesmuligheder for enheds-CAL'er til Exchange Server 2019 Standard og Enterprise

Standard og Enterprise-udgaverne til Exchange Server 2019 adskiller sig primært med hensyn til skalerbarhed af postkasseanmodninger. Det er dog generelt muligt at bruge funktionaliteten i Enterprise-udgaven med en Device CAL, der er godkendt til Standard -udgaven - dog er der kun et tilsvarende mindre antal postkassedatabaser til rådighed, og der er kun begrænset funktionalitet på Standard. Enheds-CAL'er til Enterprise Edition har derimod en udvidet række funktioner.

Vær opmærksom på versionskompatibilitet for CAL'er til Exchange Server 2019!

En Device CAL til Exchange Server 2019-udgaverne udstyrer ikke kun den pågældende slutenhed med adgangsrettighederne til denne version, den giver også adgang til ældre Exchange-versioner som f.eks. 2016 (nedgradering). Dette giver Enheds-CAL 2019 en fordel i forhold til ældre Enheds-CAL-versioner, der gælder for den tilsvarende tidligere version af Exchange Server, men som ikke kan bruges til at få adgang til Exchange Server 2019-versionen (opgradering).

Selv om der i øjeblikket ikke findes nyere Enheds-CAL'er til Exchange Server end 2019-versionen, er det altid en god idé at kontrollere kompatibiliteten mellem serverlicensen og klientadgangslicensen ved køb samt de editionsspecifikke funktioner, der er inkluderet.

Hvad skal man overveje, når man licenserer Exchange Server 2019 med en brugt CAL til en enhed?

Som tidligere nævnt udstyrer en Enheds-CAL et enkelt slutpunkt (enhed) med adgangsrettigheder til Exchange Server 2019. Når registreringen af computeren er afsluttet, kan Enheds-CAL'en ikke overføres til en anden enhedsenhed. Det er heller ikke muligt at ændre CAL-typen og bruge en Device CAL som en User CAL.

Disse begrænsninger i Microsoft-licensadministrationen har til formål at forhindre enhver ukorrekt adgang til Exchange Server 2019-tjenester. På denne måde giver de større sikkerhed for en virksomhed og dens kommunikation, da de forhindrer tredjeparts- eller uautoriserede slutpunkter i at få adgang til e-mails og andre serverdata.

Hvad er forskellene mellem enheds-CAL'er og bruger-CAL'er til Exchange Server 2019?

Grundlæggende adskiller enheds-CAL til Exchange Server 2019 sig ikke fra bruger-CAL'en med hensyn til funktionalitet. Forskellen ligger i de fordele, som den respektive type adgang til Exchange Server har. Dertil kommer antallet og udstyret af arbejdsstationer i en virksomhed samt den arbejdsgang, som brugerne har adgang til Exchange Serveren: I nogle SMV'er deler forskellige medarbejdere f.eks. en enkelt slutenhed for på skift at få adgang til Exchange Serveren og ringe e-mails osv. op, mens brugerne i andre virksomheder har adgang til Exchange Serveren via helt forskellige slutenheder.

En enhed, der er godkendt til at få adgang til Windows med en CAL til en enhed, kan anses for at blive brugt af enhver medarbejder, der har tilladelse til at bruge Exchange-tjenester. Hvis den licenserede slutenhed er mobil, f.eks. en bærbar computer eller tablet, kan den pågældende bruger også få adgang til Exchange-serveren lokalt og uafhængigt - f.eks. på farten eller hjemmeOffice - via internetadgang. Enhed CAL tilbyder således også muligheder for mobil brug.

Konklusion om CAL'er for enheder

Hvilken type klientadgangslicenser til Exchange Server 2019 der giver flest fordele ved brug i en virksomhed, kan derfor variere fra sag til sag. Ud over antallet af medarbejdere, der bruger Exchange Server til kommunikation, bør den fremherskende type af adgang via eksisterende slutpunkter også tages i betragtning i relation hertil: Hvis flere medarbejdere regelmæssigt deler en bestemt enheds enhed - uanset om den er mobil eller standalone - og bruger den skiftevis til at få adgang til Exchange Serveren, f.eks. i skifteholdsarbejde, giver Device CAL flere fordele.

Om licensering med Device CALs til Exchange Server 2019 er mere fordelagtig end med User CALs, fordi der så kræves færre licenser, er derfor et resultat af den typiske arbejdsgang i virksomheden. Derfor bør denne viden være grundlaget for valg af CAL, når du køber brugte klientadgangslicenser til Exchange Server 2019.

Enheds-CAL'er til Microsoft Exchange Server 2019 fås fra en enkelt licens i Wiresoft Online Shop

Enheds-CAL'er til Exchange Server 2019 er tilgængelige i Wiresoft Online Shop for så lidt som én klientadgangslicens - eventuelle krav om volumenlicenser fra Microsoft er ikke længere gældende. Samtidig medfører betegnelsen "brugt" ikke nogen ulemper for deres anvendelighed - ikke kun fordi software i princippet ikke kan slides op.

Oplysninger om oprindelsen af Device CALs for Exchange Server 2019 som brugt software fra Wiresoft

Alle Device CAL'er til Exchange Server 2019, der tilbydes som brugt hos Wiresoft, er originale licenser, da de også tilbydes inden for Microsofts licensprogram; i modsætning hertil er CAL'er fra Wiresoft tidligere komponenter af en Device-volumenlicens til Exchange Server 2019, der er købt af den tidligere ejer, en virksomhed. Individuelle adgangslicenser til Device eller den komplette volumenlicens til Device blev videresolgt af sidstnævnte til Wiresoft, og volumenlicenserne blev opløst til individuelle licenser. Disse Device CAL'er er således mærket som brugt software. På trods af den nye mærkning som brugte licenser kan de dog bruges som en ny licens til at få adgang til Exchange Server 2019, da de ikke adskiller sig fra dem med hensyn til begrænsninger på funktionalitet eller anvendelsesperiode.

Enheds-CAL'er til Exchange Server 2019 som brugt software giver køber sikkerhed

Enheds-CAL'er til Exchange Server 2019, der tilbydes som brugt software, giver ikke kun Wiresoft-kunder en billig mulighed for at licensere Exchange Server, men brugen af dem er også sikker og lovlig! Wiresoft Device CALs til Microsoft Exchange Server 2019 giver dig som kunde også den sædvanlige købersikkerhed gennem øjeblikkelig download efter købet, herunder øjeblikkelig licensaktivering med en volumenlicensnøgle.

Er det lovligt at købe eller bruge brugte CAL'er til Exchange Server 2019?

Ikke kun de Device CAL'er til Exchange Server 2019, som du kan købe hos Wiresoft, men også alle andre licenser til klientadgang, der tilbydes, kommer fra virksomhedens licensbeholdning. Derfor er ethvert salg og ethvert køb af CAL'er baseret på den gældende retspraksis, som udtrykkeligt tillader handel med brugte Microsoft-licenser, hvilket i øvrigt er blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

Derfor har du som kunde retssikkerhed, når du køber brugte Device CALs til Exchange Server 2019 og også når du bruger dem, da hverken Wiresoft eller du som køber og bruger overtræder nogen lovbestemmelser ved at gøre dette.

En anden fordel: Wiresofts brugte software er også revisionssikker på grund af det komplette bevis for alle tidligere købere!

Resumé: Dine fordele ved at købe Device CALs til Exchange Server 2019 som brugt software fra Wiresoft

Brugt software fra Wiresoft on Device CALs for Exchange Server 2019 er et godt alternativ til de konventionelle tilbud fra mange andre softwareudbydere - det gælder også for andre adgangslicenser.

Derudover er der heller ingen begrænsninger på det mindste antal Device CAL'er, der skal købes, så licensering kan være skræddersyet og fleksibel - i stedet for at være baseret på en stiv glidende skala. Wiresoft-kunder kan også reducere omkostningerne til licensering af Exchange Server-adgang i forhold til deres faktiske brug af servertjenesterne.

I Wiresoft Software Shop kan du ud over brugte enhedsadgangslicenser til Exchange Server 2019 også finde bruger-CAL'er samt tilsvarende klientadgangslicenser til de aktuelle pre-release-versioner af MS Exchange Server og desuden softwarelicenser til anden Microsoft-server-software, herunder de respektive nødvendige adgangslicenser. Dette giver dig mulighed for at supplere din softwareopbevaring inden for andre forretningsområder med brugte licenser fra Wiresoft, så du undgår ekstra omkostninger til ny hardware samt kompatibilitetsproblemer, der kan opstå ved brug af uensartede softwareversioner.

Ud over Device CAL'er og serverlicenser kan du også finde andre Microsoft-softwareprogrammer i Wiresoft Software Shop - med alle de fordele, som brugt software giver. Hvis du har spørgsmål om Device CALs til MS Exchange Server 2019 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at bruge vores kompetente rådgivning på chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENHED CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENHED CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier