Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENHED CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENHED CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10158
 • 359-06865
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
773,90 Kr. * 858,90 Kr. * (9,9% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x Device CAL
System  SQL Server 
CAL Device CAL
Leveringsomfang Licens-ID + Autentifikationskode 
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog


For at kunne bruge de funktioner, der tilbydes af Microsoft SQL Server 2019, skal en bruger have en tilsvarende klientadgangslicens - f.eks. SQL Server 2019 Device CAL; dette indeholder adgangsrettighederne for en enkelt, registreret slutenhed. Det skyldes, at SQL 2019-serverlicensen til Standard-udgaven i Server/CAL-varianten ikke i sig selv indeholder nogen brugerrettigheder; disse skal købes separat, f.eks. i form af en adgangslicens til en slutenhed. Denne Device CAL giver kun tilladelse til serveradgang til den computer, der er udstyret med den.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENHED CAL"

Enheds-CAL'er til SQL Server 2019 som brugt software

For at kunne bruge de funktioner, der tilbydes af Microsoft SQL Server 2019, har en bruger absolut brug for en tilsvarende klientadgangslicens - f.eks. SQL Server 2019 Device CAL; denne indeholder adgangsrettighederne for en enkelt, registreret slutenhed. Det skyldes, at SQL 2019 Server-licensen til Standard-udgaven i Server/CAL-varianten ikke i sig selv indeholder nogen brugerrettigheder; disse skal købes separat, f.eks. i form af en adgangslicens til en slutenhed. Denne CAL til enheden giver kun tilladelse til serveradgang til den computer, der er udstyret med den.

Som brugt software har SQL Server 2019 Device CALs fra Wiresoft ikke kun den store fordel, at de også kan fås enkeltvis, men også at de har en lavere pris end sammenlignelige tilbud fra de sædvanlige licensudbydere. De har de samme funktioner som Device Client Access Licenses for SQL Server 2019, der er tilgængelige via det officielle Microsoft Volume Licensing Program.

Få alle fordelene ved MS SQL Server 2019 med en brugt CAL til en enhed

SQL Server 2019 er i øjeblikket den nyeste version af Microsofts databaseplatform. Virksomheder, der anvender enterprise resource planning-systemer, ERP-software eller CRM-systemer, kan bruge alle de vigtige database-, rapporterings- og analysefunktioner i dette kraftfulde relationelle databaseadministrationssystem.

Afhængigt af udgaven indeholder SQL Server 2019, ud over muligheden for klyngetildeling (gruppetildeling) af data, overvågningsfunktioner til systematisk indsamling af data under behandlingen af målrettede databaseforespørgsler. Med SQL Server 2019 Device CAL kan brugere på en dedikeret slutenhed drage fordel af alle fordelene ved Intelligent Query Processing til hurtigere forespørgsler på større datamængder samt den nye Big Data Cluster-funktion med maskinlæringsværktøjer og PolyBase til optimeret behandling af Transact-SQL-forespørgsler fra eksterne datakilder.

Andre funktioner i SQL Server 2019:

 • Always Encrypted krypterer data sikkert - både klientens og DBMS'ets data
 • Intelligent Query Processing optimerer forespørgsler på store datasæt
 • Intelligent Performance giver hurtigere udførelseshastighed for databaseoperationer
 • Database-snapshots dokumenterer potentielle uoverensstemmelser
 • Sidste forespørgselsplanstatistik giver ajourførte oversigter over forespørgsler
 • lightweight Query Profiling Infrastructure er som standard aktiveret
 • Accelerated Database Recovery til hurtigere gendannelse af databaser efter genstart eller rollback af transaktioner

Enheds-CAL'er til SQL Server 2019 Standard edition

Selv med en brugt Device CAL fra Wiresoft kan du fuldt ud bruge de sædvanlige funktioner og tjenester i SQL Server 2019 Standard-Edition: Især små og mellemstore virksomheder nyder godt af licensmuligheden pr. server/CAL, som består af en serverlicens og et varierende antal adgangslicenser (Client Access Licenses) til enheder.

Licensmodel for SQL Server 2019 med serverlicenser plus CAL'er

Muligheden for at licensere en SQL Server 2019 plus Enheds-CAL'er sker i henhold til de vilkår, der er defineret af Microsoft - denne licensmodel kaldes Server/CAL-licensering. Microsoft-licensstyring skelner således mellem licenser til servere og licenser til de enkelte slutenheder eller brugere. Hver server, hvorpå en SQL Server-instans køres, kræver først en Standard Server License 2019. For at få adgang til den licenserede SQL Server kræves der desuden en separat adgangslicens(Device CAL) af den samme eller en højere serverversion til hver dedikeretslutenhed.

Det er kun enheds-CAL'en, der giver enheden ret til at bruge SQL Server-funktionerne i version 2019. En klientadgangslicens til slutenheder indeholder ikke yderligere software, der skal installeres, men kun adgangsrettighederne i klient/server-miljøet til SQL Server 2019.

For Enheds-CAL'er til SQL Server 2019 skal versionskompatibilitet tages i betragtning

En enheds-CAL til SQL Server 2019 giver også adgang til SQL Server 2017 eller en ældre version (nedgradering). Det omvendte tilfælde, hvor du bruger en Device CAL til en ældre SQL Server-version, f.eks. 2016, til at få adgang til en højere SQL Server-version, f.eks. 2019, er dog ikke muligt. Derfor skal du sikre dig, at du har den korrekte version af dine Enheds-CAL'er, når du bruger SQL Server 2019.

Hvorfor er der klientadgangslicenser til SQL Server 2019 Standard edition?

For Standard-udgaven af SQL Server 2019 tilbyder Microsoft valgfrit CAL-baseret licensering til bl.a. enheder (endpoints). Licensering af serveradgang via enheds-CAL'er er mere økonomisk, især for små og mellemstore virksomheder, hvis SQL Server har lavere ydeevne, men er tilstrækkelig til deres behov. Til denne type brug af SQL Server 2019 tilbyder Microsofts licensmodel to forskellige typer af CAL'er:

 • SQL Server 2019 Device CAL: Dette giver serveradgangsrettigheder til en dedikeret slutpunktsenhed (pc, bærbar computer, bord, mobil)
 • SQL Server 2019 User CAL: Dette udstyrer en dedikeret bruger med serveradgangsrettigheder

Det er normalt billigere at købe f.eks. klientadgangslicenser til flere enheder for at bruge SQL Server-funktionerne end at købe serverlicenser efter kerner.

Hvad er de specifikke detaljer ved licensering med enhedskalkulationskaler til SQL Server 2019?

En enheds-CAL er en licens, der giver en bestemt enheds adgangsrettigheder til SQL Server 2019 til en specifik slutenhed (enhed). Det er ikke muligt efterfølgende at ændre denne slutenhed, der er angivet under den første registrering, og det er heller ikke muligt at ændre tildelingstypen - fra Device til User CAL. Disse begrænsninger har til formål at forhindre misbrug af CAL'er og giver større sikkerhed, fordi uautoriserede eller udenlandske brugere ikke kan få adgang til en virksomheds server.

Hvad er fordelene ved en Device CAL til SQL Server 2019?

Med hensyn til funktionalitet er der stort set ingen forskel mellem den endpoint-baserede klientadgangslicens og licensen til brugere. De respektive fordele fremgår af typen af typiske SQL Server-adgange. Virksomheder, der bruger SQL Server, har normalt forskellige antal eller typer arbejdsstationer, der bruges til fælles arbejdsgange: I visse projekter kan flere medarbejdere f.eks. dele en enkelt computer eller bruge den på skift, mens den samme bruger i et andet arbejdsmiljø regelmæssigt bruger helt forskellige enheder til at få adgang til SQL Serveren.

Ved at binde enhedslicensen til SQL Server 2019 udelukkende til et specifikt Windows-aktiveret slutpunkt - i stedet for til en bruger, der skal bruge retten til at få adgang til SQL Server, opstår der forskellige typer af brug afhængigt af typen: Hvis der er tale om en mobil enhed, f.eks. en bærbar computer, kan den pågældende bruger få adgang til SQL Serveren via den ikke kun inden for virksomheden, f.eks. på arbejdspladsen, men også uden for virksomheden - f.eks. på en anden virksomhedsadresse eller hjemme-Office. Med en pc foregår adgangen naturligvis altid på samme sted.

Konklusion

Så hvilken CAL-type til SQL Server 2019, der giver flere implementeringsmuligheder i en given organisation, afhænger af det fremherskende brugsscenarie. Beslutningen om typen af klientadgangslicens skal træffes inden købet, da en Device CAL til SQL Server som nævnt ikke efterfølgende kan ændres til en User CAL eller omvendt.

Det er ikke kun antallet af medarbejdere, der spiller en rolle, men også den vigtigste måde, hvorpå de endelige enheder anvendes: Hvis mange medarbejdere skiftevis bruger den samme computer til at få adgang til SQL Serveren, uanset om det er internt, eksternt eller mobilt, giver licensering med Device CAL'er flere fordele. Enheds-CAL'er er derfor en passende form for licensering, når flere medarbejdere regelmæssigt får adgang til SQL Serveren skiftevis via en enkelt enhedsenhed.

Køb Device CAL'er til Microsoft SQL Server 2019 fra kun én licens i Wiresoft Online Shop

Enheds-CAL'er til SQL Server 2019 fås i Wiresoft Online Shop fra kun en enkelt brugerlicens - tilbuddet som brugt software er betydeligt billigere end en tilsvarende ny licens, uden at CAL'ens "brugte" tilstand betyder nogen ulemper med hensyn til brugbarhed, da softwaren ikke kan slides op.

Hvad bruges enheds-CAL'er til SQL Server 2019?

Enheds-CAL'erne til SQL Server 2019, der tilbydes i Wiresofts onlinebutik, er originale adgangslicenser, som er tilgængelige som en del af Microsofts licensprogram, med den forskel, at de engang var en del af en volumenlicens af SQL Server 2019 til slutpunkter købt af en virksomhed, der videresolgte unødvendige individuelle adgangslicenser til enheder eller volumenlicensen til Wiresoft. Denne tidligere volumenlicens blev opdelt og konverteret til individuelle licenser, og i den forbindelse blev enhedskalkulationskalkulationerne mærket som brugt software eller brugt software. Som allerede nævnt indebærer denne betegnelse ikke nogen form for slitage af Device CAL-softwaren til SQL Server, og den indebærer heller ikke nogen begrænsning af dens funktionalitet eller dens anvendelse i ubegrænset tid.

Hvilken form for sikkerhed tilbyder brugte CAL'er til enheder til SQL Server 2019?

Det er ikke kun billigere for kunderne at købe brugt software som f.eks. Device CALs til SQL Server fra Wiresoft, det er også sikkert! Fordi allerede en enkelt Device CAL til Microsoft SQL Server 2019 du får ikke kun til en billigere pris end den tilsvarende nye software, men du har også køber sikkerhed gennem den øjeblikkelige download efter betaling plus licensaktivering med den medfølgende volumenlicensnøgle.

Enheds-CAL'er til SQL Server 2019, der er tilgængelige hos Wiresoft, kommer fra forskellige virksomheders licensbeholdninger. Derfor gælder den sædvanlige jurisdiktion for handel med brugt software. Dette er en udtrykkelig godkendelse af handel med brugt software, hvilket er blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

For dig som kunde betyder købet af Microsoft Device CALs for SQL Server 2019 eller andre klientadgangslicenser, der tilbydes af Wiresoft, samt brugen som brugt software retssikkerhed, fordi ingen lovbestemmelser overtrædes. Og på grund af det komplette bevis for alle købere er brugte CAL'er fra Wiresoft også revisionssikre!

Dine fordele ved at købe brugte CAL'er til en enhed til SQL Server 2019

Ved at tilbyde Device CALs til SQL Server 2019 eller andre CALs som brugt software hos Wiresoft får vores kunder ikke kun et prisbilligt alternativ til andre tilbud, men de får også valgfrihed med hensyn til det nøjagtige antal Device CALs, der er nødvendige for at opnå en nøjagtig licens til brugen af SQL Server-tjenester, i stedet for den mere upraktiske differentiering af licenser, hvilket reducerer licensomkostningerne.

Det brede udvalg af brugte software-CAL'er i Wiresofts onlinebutik omfatter Enheds-CAL'er samt Bruger-CAL 'er til SQL Server 2019 og ældre versioner af adgangslicenser til MS SQL Server, herunder matchende serverlicenser. På denne måde kan du undgå at købe ny hardware eller undgå kompatibilitetsproblemer, der kan opstå. Benyt dig af det store udvalg af tilbud på brugt software til forskellige CALs til SQL Server osv. hos Wiresoft!

I Wiresoft Software Shop finder du Device CAL'er til SQL Server 2019 samt klientadgangslicenser til andre Microsoft Server-programmer - altid til lave priser som brugt software, der kan bruges med det samme ved øjeblikkelig download og aktivering. Hvis du har spørgsmål om Device CALs til SQL Server 2019 eller andre Microsoft-produkter, kan du kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENHED CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENHED CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier