Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10072
  • R18-05121
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
122,90 Kr. * 135,90 Kr. * (9,57% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x CAL-enhed
System  Windows Server 
CAL Enhed CAL
Leveringsomfang Brugsret
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminal Server ikke kompatibel (se RDS CAL )


For at brugerne kan bruge alle de tjenester i Microsoft Windows Server 2016, der er tilgængelige i standard- og datacenterudgaverne, kræves der ud over serverlicensen til en af udgaverne også en klientadgangslicens til slutenheder: Windows Server 2016 Enhed CAL. Dette giver en enkelt registreret computer (pc, bærbar computer, tablet osv.) de tilsvarende definerede adgangsrettigheder.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL"

Device-CAL'er til Microsoft Windows Server 2016 som brugt software

For at brugerne kan bruge alle de tjenester i Microsoft Windows Server 2016, der er tilgængelige i Standard og Datacenter-udgaverne, kræves der ud over serverlicensen til en af udgaverne også en klientadgangslicens til slutenhederne: Windows Server 2016 Device CAL. Dette giver en enkelt registreret computer (pc, bærbar computer, tablet osv.) de tilsvarende definerede adgangsrettigheder.

I henhold til Microsofts licenshåndteringsregler er der ingen brugerrettigheder inkluderet i serverlicensen til Windows Server 2016, så disse skal købes separat i form af en Device CAL. Hver slutenhed, der er registreret på den, kan derefter bruges af enhver autoriseret bruger til at få adgang til Windows serverens funktioner.

Enheds-CAL'er til Windows Server 2016-udgaverne Standard og Datacenter kan fås fra Wiresoft til en rimelig pris som brugt software - de kan også fås enkeltvis til fleksibel, behovsbaseret licensering af de endelige enheder. Brugte softwareadgangslicenser til slutenheder har de samme funktioner som Device CAL'er til Windows Server 2016, der tilbydes som nye produkter gennem Microsofts almindelige volumenlicensprogram.

Brug alle funktionerne i Windows Server 2016, selv med en brugt CAL til en enhed

Med en Device CAL kan du - også som brugt software - bruge alle funktioner i

Server version 2016, efterfølgeren til Windows Server 2012: Den understøtter ikke kun Windows 10, men er også cloud-ready, hvilket gør det muligt at oprette en cloud-server, hvor data kan sikkerhedskopieres via en adgangsgodkendt enhedsenhed.

Windows Server 2016 er tilgængelig fra Wiresoft i udgaverne Standard og Datacenter samt de CAL'er, der kræves til hver af dem. Disse omfatter også Core & Nano Server Deployment og muliggør brugen af Virtualization/Hyper-V Containers samt Windows Server Containers og Host Guardian Service. Især Datacenter-udgaven af Windows Server 2016 tilbyder med en tilsvarende Device CAL brug af funktioner som SDN (Software Defined Networking) samt netværksstacks (Protocol Stack), S2D (Storage Spaces Direct), Storage Replica og Shielded Virtual Machines (Shielded VMs), funktioner, der især er nødvendige i virksomheder med store arbejdsbyrder og flere virtuelle systemer.

Alle oplysninger om anvendte software Enheds-CAL'er for udgaverne Windows Server 2016 Standard og Datacenter på et overblik

Enheds-CAL'er, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, adskiller sig ikke fra de tilsvarende nye Enheds-CAL'er, de indeholder de samme muligheder for at bruge de funktioner, der er tilgængelige i Windows Server 2016-udgaverne Standard og Datacenter. Enheds-CAL'er som brugt software er derfor et økonomisk alternativ for mange virksomheder og organisationer til at udstyre eksisterende Windows-kompatible slutenheder med en serveradgangslicens. I den følgende oversigt forklares alle fordele og særlige funktioner ved denne brugte software.

Microsoft License Management for CAL'er til Windows Server 2016

Microsoft License Management definerer alle relevante vilkår i supplerende licenser til slutpunktsadgang til Windows Server 2016 i Standard og Datacenter-udgaverne, så brugerne kan få adgang til e-mail, kontakter og kalendere via dem. Hver serverlicens indeholder adgangslicenser, men disse er beregnet til administratorer og må ikke bruges til brugertypiske tjenester. Disse er kun tilgængelige via klientadgangslicenser såsom Device CAL, som giver den pågældende slutenhed de relevante rettigheder, så enhver bruger kan bruge de typiske Windows -serverfunktioner. Ud over de dedikerede adgangsrettigheder til klient/server-miljøet på Windows Server 2016 indeholder enheds-CAL'en ingen yderligere software.

Hvilke CAL-typer er tilgængelige for Windows Server 2016 Standard- og Datacenter-udgaven?

Klientadgangslicenser til Windows Server 2016 er tilgængelige via Microsofts licensmodel i to typer CAL'er:

  • Enheds-CAL til Windows Server 2016 til en dedikeret slutpunktsenhed (pc, bærbar computer, tablet, telefon)
  • Bruger-CAL til Windows Server 2016 - til en dedikeret bruger

Er der forskel på enheds-CAL'er og bruger-CAL'er til Windows Server 2016?

En Device CAL til Windows Server 2016 giver grundlæggende de samme funktioner og tjenester som en User CAL. Forskellen er kun i den respektive type adgang til Windows -serveren: Med en Device CAL kan en enkelt enheds-CAL bruges af flere brugere, som skiftevis får adgang til Windows Server-tjenesterne via den; denne situation kan være givet i nogle virksomheder - afhængigt af antallet og udstyret af arbejdsstationer med en computer og de typiske arbejdsgange - i modsætning til den situation, hvor en bruger overvejende bruger helt forskellige enhedsenheder med en separat konto til dette formål.

Hver Windows-kompatibel slutenhed, der er udstyret med en Device CAL, kan derfor bruges af forskellige medarbejdere til at gøre brug af Windows-tjenesterne. Et typisk scenarie er virksomheder med skifteholdsarbejde, hvor flere medarbejdere deler en enkelt enhedsenhed for at tjekke deres e-mails osv.; i dette tilfælde kræves der færre licenser til adgang til enhedsenheder end bruger-CAL'er.

En licenseret slutenhed, der kan bruges på farten, f.eks. en bærbar computer og tablet, men også en smartphone, kan således bruges af den pågældende bruger uanset hvor han/hun befinder sig - f.eks. hjemmeOffice, på farten eller et andet sted - til at få adgang til Windows -serveren via internettet. Derfor tilbyder CAL-enheden også muligheder for mobil brug.

Hvilke anvendelsesmuligheder er inkluderet i CAL'er til en enhed til Windows Server 2016 i udgaverne Standard og Datacenter?

Afhængigt af, om der er installeret Standard eller Datacenter-udgaven af Windows Server 2016, tilbyder en Device CAL forskellige funktioner.

Med en Device CAL til Standard Edition er det dog også muligt at få adgang til Windows Server i Datacenter Edition - med den forskel, at den begrænsede funktionalitet, der er typisk for Standard Edition, er tilgængelig. Kun Enheds-CAL til Datacenter Edition tilbyder det udvidede omfang af tjenester og funktioner, der svarer til serverlicensen til Datacenter Edition. Med Device CAL til Datacenter Edition er det derfor kun funktionaliteten i Standard Edition, der er tilgængelig med en Standard serverlicens.

Bemærk versionskompatibilitet for CAL'er til enheder til Windows Server 2016

Ud over muligheden for at bruge de funktionaliteter, der er tilgængelige afhængigt af udgaven med Device CAL til Windows Server 2016, udstyrer dette også en slutenhed med adgangsrettigheder til ældre Windows Server-versioner, f.eks. 2013 (nedgradering). Omvendt kan en Device CAL til Windows Server version 2016 dog ikke bruges til at få adgang til den højere version 2019 (opgradering).

Derfor bør købere af Device CALs til Windows Server 2016 altid være opmærksomme på kompatibiliteten mellem eksisterende serverlicens og klientadgangslicenser ud over de funktioner, der er tilgængelige for den pågældende udgave.

Hvad skal man ellers overveje, når man licenserer Windows Server 2016 med CAL'er til enheder?

En enheds-CAL til Windows Server 2016 giver licens til præcis én endenhed og udstyrer den med de adgangsrettigheder, der er tilgængelige pr. udgave. Når registreringen er afsluttet, kan denne CAL til enheden ikke længere overføres til en anden enheden. Det er heller ikke muligt at ændre CAL-typen og bruge enhedens CAL som en bruger-CAL.

Disse bestemmelser i Microsoft License Management tjener til at forhindre uautoriseret adgang til Windows Server 2016, hvilket også giver virksomhederne større sikkerhed for kommunikation og data, da det ikke er muligt at få adgang til e-mail-tjenesterne eller serverdata via en computer uden den tilsvarende Device CAL.

Konklusion om CAL'er for enheder

Hvilken type klientadgangslicens der giver flere muligheder eller mere fordelagtige licensmuligheder i en virksomhed for at få adgang til Windows Server 2019, afgøres derfor fra sag til sag. Ud over antallet af slutenheder, der bruges til at få adgang til Windows -serveren, er antallet af brugere også afgørende: Så snart flere brugere skiftes til at bruge en enkelt slutenhed til at få adgang til Windows -serveren, giver licensering med Device CAL flere fordele.

Et præcist kendskab til virksomhedens egne processer er derfor det bedste udgangspunkt for at vælge den rigtige CAL-type til Windows Server 2016. Under ovenstående omstændigheder er licensering med enheds-CAL'er billigere for en organisation end licensering med bruger-CAL'er, fordi der i dette tilfælde skal købes færre klientadgangslicenser.

Brugte CAL'er til Microsoft Windows Server 2016 er tilgængelige i Wiresoft Online Shop fra en enkelt licens

Brugte Device CAL'er til Windows Server 2016-udgaverne kan også købes enkeltvis i Wiresoft Online Shop - da Microsofts licensregler ikke gælder med hensyn til niveaudeling; ellers er der ingen ulemper eller begrænsninger ved brugt software - ikke kun fordi software ikke kan slides i princippet, men også i sin generelle funktionalitet.

Hvor kommer Device CAL'er til Windows Server 2016, som Wiresoft tilbyder som brugt software, fra?

Enheds-CAL'er til Windows Server 2016-udgaverne, der tilbydes af Wiresoft som brugt software, er originale licenser, da de også er tilgængelige via Microsofts licensprogram; med den forskel, at de tidligere var en del af en Device Volume License for Windows Server 2016, som først blev købt af en virksomhed. Denne volumenlicens eller individuelle adgangslicenser til enheder, som ikke var nødvendige, blev derefter købt af Wiresoft, og volumenlicenser blev opløst til individuelle licenser. Sådanne enkeltstående Enheds-CAL'er mærkes derefter som brugt software. På trods af denne betegnelse kan de bruges som en ubrugt licens til at få adgang til Windows Server 2016, da de ikke adskiller sig fra nye licenser, hverken med hensyn til begrænsninger i funktionaliteten eller med hensyn til anvendelsesperioden.

Købersikkerhed med brugt software af CAL'er til en enhed til Windows Server 2016

Wiresofts tilbud om brugt software for Device CALs til Windows Server 2016 giver kunderne en sikker mulighed for adgangslicensering til Windows Server 2016! Dette skyldes, at selv brugte Device CAL'er hos Wiresoft omfatter den sædvanlige købergaranti med øjeblikkelig download efter købet, herunder øjeblikkelig licensaktivering med en gyldig volumenlicensnøgle.

Er det lovligt at købe og bruge brugte CAL'er til enheder til Windows Server 2016?

For Wiresoft-kunder er køb af brugte Device CAL'er til Windows Server 2016 samt brugen af dem juridisk sikre, da de ikke overtræder nogen lovbestemmelser. Det skyldes, at de Device CAL'er til Windows Server 2016, der tilbydes i Wiresofts butik, samt andre klientadgangslicenser af denne type stammer fra virksomhedernes licensbeholdning. Derfor er handelen med brugte CAL'er baseret på gældende retspraksis, som udtrykkeligt tillader salg samt køb og brug af brugte Microsoft-licenser; dette er også blevet klart bekræftet igen og igen af forskellige domstolsafgørelser.

Wiresoft brugt software tilbyder også revisionssikkerhed på grund af det komplette bevis på alle tidligere købere!

Oversigt over fordelene ved den anvendte software til CAL'er til en enhed til Windows Server 2016

Bruger-CAL'er til Windows Server 2016 fra Wiresoft som brugt software er et billigere alternativ end sammenlignelige nye produkter fra konventionelle softwareudbydere - denne fordel gælder også for andre brugte Microsoft-serverlicenser eller adgangslicenser.

Da licensering med brugte enheds-CAL'er ikke er begrænset af den ellers ofte almindelige graduering, kan du licensere det nøjagtige antal slutenheder i overensstemmelse med den faktiske brug af Windows -servertjenesterne i din virksomhed. Som Wiresoft-kunde kan du med denne fleksible licensering af klientadgang til slutenheder til Windows Server også reducere dine anskaffelsesomkostninger.

Wiresofts brugte licenser er også en særdeles praktisk måde at supplere din softwareopbevaring til en rimelig pris, fordi tilbuddet også omfatter flere versioner af en software, så kompatibilitetsproblemer, som kan opstå ved parallel brug af forskellige softwareversioner, kan undgås, og dermed kan omkostningerne til køb af ny hardware reduceres. Ud over enheds-CAL'er til Windows Server 2016-udgaverne kan du også finde de tilsvarende bruger-CAL'er som brugt software i Wiresoft Software Shop.

Wiresofts tilbud om brugt software omfatter også Microsoft-software til mange andre områder - med alle de ovennævnte fordele. Hvis du har spørgsmål om Device CALs til MS Windows Server 2016 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier