Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10139
 • MX3-00098
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
12.826,90 Kr. * 14.250,90 Kr. * (9,99% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licensnøgle
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Visual Studio er Microsofts gennemprøvede integrerede udviklingsmiljø til design og implementering af komplekse virksomhedsapplikationer inden for mange områder. Især Enterprise-udgaven af denne end-to-end-løsning overbeviser med sit store udvalg af værktøjer og funktioner - ikke kun til design, men også til løbende test af de udviklede programmer - og er derfor særligt velegnet til større virksomheder og organisationer og dermed også til hele teams af programmører.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"

Maksimér udviklernes produktivitet med Visual Studio 2019 Enterprise - kan købes

Visual Studio er Microsofts gennemprøvede integrerede udviklingsmiljø til design og implementering af komplekse virksomhedsapplikationer på tværs af mange domæner. Især Enterprise-udgaven af denne end-to-end-løsning overbeviser med sit brede udvalg af værktøjer og funktioner - ikke kun til design, men også til løbende test af de udviklede programmer - og er derfor særligt velegnet til større virksomheder og organisationer og dermed også til hele teams af programmører.

Visual Studio Enterprise overbeviser i den nye version 2019 med mange forbedringer i detaljerne samt helt nye funktioner, der letter udviklerens hverdag, herunder især IntelliCode med AI-baserede løsningsforslag og Visual Studio Live Share med praktiske værktøjer til bedre samarbejde i realtid.

Desuden er refaktoriseringer og navigation blevet forbedret i Visual Studio Enterprise 2019, og det samme gælder debuggeren, som er blevet forbedret med flere funktioner. Og med Live Unit Testing kan testene køres, mens koden skrives, mens Live Dependency Checking sikrer, at koden er kompatibel med hver enkelt afhængighedsregel i realtid.

Ved at købe Visual Studio 2019 Enterprise Edition som brugt software fra Wiresoft har brugerne den store fordel at kunne bruge denne udviklersoftware, der udelukkende tilbydes af Microsoft som volumenlicens, som deres egen enkeltlicens på deres pc.

I Wiresofts onlineshop kan du finde Visual Studio 2019 Enterprise Edition samt andre Visual Studio-udgaver - i andre versioner - som en enkeltbrugerversion, som almindelige forhandlere normalt ikke fører som sådan, samt mange andre Microsoft-programmer. I følgende oversigt præsenteres de eksklusive funktioner i Visual Studio 2019 Enterprise samt alle andre vigtige funktioner og egenskaber i denne version.

Højdepunkter i Visual Studio 2019 Enterprise

Visual Studio 2019 kommer selvfølgelig ud over de tidligere gennemprøvede funktioner og værktøjer også med nogle praktiske tilføjelser eller optimeringer af grundlæggende funktioner samt helt nye funktioner, der understøtter udviklere endnu bedre i deres programmering.

 • Git-første arbejdsgang: Det nye startvindue giver nu flere nye muligheder: Først og fremmest er der mulighed for at klone eller tjekke kode ud fra et repository samt flere muligheder for at åbne eller oprette et projekt.I processen er den tidligere dialogboks, der startes, når et projekt oprettes, også blevet fuldstændig omarbejdet. Den træstruktur, der tidligere blev vist til venstre, er ikke længere til stede; den er blevet erstattet af et søgefelt og forskellige filtre, som brugerne kan bruge til at finde de skabeloner, de ønsker.
 • Code Editor: Farveskemaet for IDE kan ændres fra Standard farveskemaet blå til mørkt, og der er desuden nye farver til at fremhæve syntaksen: Metoder vises i bronze, nøgleord som for, foreach, if osv. i lilla osv.
 • PMA-rendering (Per-Monitor-Aware): Mens der tidligere var problemer med visningen ved brug af skærme med forskellige opløsninger, f.eks. ved fjernforbindelser, så Visual Studio blev sløret eller blev gengivet med en forkert skalering, tilbyder Visual Studio 2019 nu en PMA-aktiveret applikation og gengiver korrekt, uanset de respektive anvendte skaleringsfaktorer.

Nye søge- og filterfunktioner

Mange velkendte søge- og filterfunktioner er blevet optimeret til Visual Studio 2019 Enterprise-udgaven, så udviklere kan spare endnu mere tid og arbejde mere effektivt:

 • Nyt søgefelt og nye søgefunktioner: Det søgefelt, der tidligere var kendt i Visual Studio, har nu fået en mere central placering midt i menulinjen. Indtastningsfeltet har nu også en fuzzy-søgning, som er en fejltolerant eller fuzzy-søgning, der returnerer resultater for menupunkter, selv om termerne er stavet forkert. Søgningen understøtter også indstillinger, så de matchende hits vises direkte på det relevante sted i dialogen i stedet for at skulle klikke sig frem til dem via strukturer og menuer.
 • Søgefunktion i debugging: Søgning efter specifikke navne og værdier omfatter vinduerne Watch, Locals og Auto debugging, som hjælper med at finde specifikke objekter og værdier. Flere niveauer er inkluderet, f.eks. også underobjekter eller lister. Desuden kan visningen af værdierne også formateres.
 • Søg efter referencer: Her kan de søgeresultater, der vises på en liste, filtreres yderligere efter specifikke egenskaber eller variabler. Afhængigt af, om der søges efter læse- eller skrivehandlinger, skal der indtastes "read" eller "write" i søgefeltet.
 • Ny filterfunktion for projektmapper: I Solution Explorer i Visual Studio er der nu også mulighed for at skjule individuelle projektfiler, der er blevet aflæst, helt fra visningen. Desuden indeholder værktøjslinjen i Solution Explorer knapper til bl.a. at skifte fra løsningsvisning til mappevisning, lukke knuder og vise skjulte filer.

Nye refaktoriseringer i Visual Studio 2019 Enterprise

C# tilbyder nu flere nye refaktoriseringer, der gør det betydeligt nemmere at organisere kode; blandt andet kan medlemmer flyttes til grænsefladen eller basisklassen, navnespaces kan tilpasses til at matche en bestemt mappestruktur, og foreach-sløjfer kan konverteres til LINQ-forespørgsler. Til dette formål er der i "lyspæren" anført forslag til matchende forslag.

Oprydning af kode

Funktionen til automatisk at omformatere kildekoden med Code Cleanup vises i Visual Studio 2019 som et kosteikon under kildeeditoren og er tilgængelig med et enkelt klik. Den tager også hensyn til indstillingerne i .editorconfig-filerne. Code Cleanup har også en ny indikator for integritet samt en ny kommando under oprydning til at finde en gruppe af klassiske fejl. Advarsler eller forslag kan vises med et enkelt klik og implementeres med det samme. Ofte anvendte rettelser kan også gemmes eller konfigureres som en profil.

IntelliCode i Visual Studio 2019

IntelliCode er en videreudvikling af den tidligere IntelliSense autokomplettering. Mens dette viste de tilgængelige egenskaber og metoder i hvert enkelt tilfælde i en alfabetisk sorteret liste, viser IntelliCode øverst de metoder og egenskaber, der sandsynligvis vil komme på tale, og markerer dem med en asterisk.

IntelliCode er baseret på en Microsoft-analyse af over 2.000 open source-projekter på GitHub, men brugerne kan også bruge deres egne projekter til at træne IntelliCode i at komme med forslag baseret på dette. Analysedataene overføres til skyen til dette formål og behandles, men der er ingen kildekoder.

Visual Studio Live Share

Live Share i Visual Studio 2019 giver op til 30 brugere mulighed for at samarbejde om den samme kildekodebase ved at dele en kodebase og dens kontekst med andre teammedlemmer. Det fungerer, fordi Visual Studio Live Share ikke overfører et billede, men snarere et filtræ og kontekstoplysninger. På den måde forbliver hver deltager i sit velkendte miljø og kan redigere specifikke dele af kildekoden uafhængigt af værten. Live Share giver også mulighed for at foretage fejlfinding sammen.

Fejlfinding i Visual Studio 2019

Når vi nu taler om fejlfinding: Debuggeren i Visual Studio 2019 Enterprise fungerer nu dobbelt så hurtigt som i den tidligere version, mens hukommelsesforbruget ved debugging af C++-programmer uden for processen er blevet reduceret betydeligt.

 • Nyt værktøj til fastgørelse af egenskaber: Objekter kan identificeres endnu nemmere på baggrund af deres egenskaber. For at gøre dette skal du blot trække markøren til en specifik egenskab i debuggervinduet eller vinduet for lokale variabler eller for automatiske værktøjer og klikke på pin-ikonet: straks vises de tilsvarende oplysninger der.
 • Data Breakpoints: Mens Data Breakpoints kun var fokuseret på C++ i tidligere versioner, er de nu også tilgængelige for .NET Core-programmer i Visual Studio 2019. Når værdien af en egenskab ændres for et bestemt objekt, afbryder de udførelsen af kode, uanset hvor den befinder sig. Data breakpoints er gode til at finde det sted, hvor et bestemt globalt objekt er redigeret, tilføjet eller fjernet.

Xamarin til mobiludviklere

Xamarin er nu tilgængelig i Visual Studio 2019 Enterprise. Ud over en pladsbesparende installationsstørrelse på 7 GB i stedet for de tidligere 21 GB tilbyder Xamarin også hurtigere kompilerings- og implementeringstider for Android. Den indeholder også en egenskabseditor til Xamarin.Forms XAML-egenskaber og en forbedret Xamarin.Forms Previewer.

ASP.NET for webudviklere

For ASP.NET-programmer er standardprojektskabelonen i Visual Studio 2019 baseret på ASP.NET Core 2.2. Projektskabelonen er også blevet gjort meget renere og opretter nu færre filer.

Eksklusive virksomhedsfunktioner i Visual Studio 2019

Visual Studio 2019 Enterprise tilbyder flere funktioner, som ikke findes i nogen anden udgave:

 • Snapshot Debugging: Denne funktion giver brugerne mulighed for at tage et snapshot, dvs. et øjebliksbillede af den aktive udførelse af en app for at analysere, hvad der sker på et bestemt tidspunkt. Snapshotet viser den aktuelle tilstand af kildekoden og variablerne.
 • Time Travel Debugging (TTD ): Dette er en udvidelse af snapshot debugging. Med TTD kan webapplikationer, der kører på en virtuel Azure-maskine, registreres under debugging på et fjernsystem, så du kan undersøge deres fremskridt over tid.
 • Live Unit Testing: Live Unit Testing er nyttig til test af løsninger til .NET Framework eller .NET Core. Denne funktion giver dig mulighed for automatisk at køre enhedstests i baggrunden, mens der skrives kode. Live Unit Testing kører også dynamiske tests, når koden ændres, og giver brugerne besked med det samme, hvis det mislykkes. Resultaterne visualiseres i realtid, herunder kodedækning.
 • IntelliTrace: Denne eksklusive funktion i Visual Studio Enterprise til C#, Visual Basic og C++ sparer tid på fejlfinding ved at spore kodeudførelsernes forløb. Under en debugging-session registrerer IntelliTrace løbende data såsom interaktioner med systemet (f.eks. klik, adgang til systemet, registreringsdatabasen eller databaser, indlæsning af XML-dokumenter, start af tråde) og kald til metoder i programkoden. På den måde kan brugerne springe tilbage til de enkelte mellemstationer for at se specifikke værdier i historikken.

Systemkrav til Visual Studio 2019 Enterprise

Følgende krav gælder generelt for installation af Visual Studio 2019 Enterprise og kan være højere i enkelte tilfælde:

 • Operativsystemer: Windows 10, version 1507 eller nyere; Windows 8.1 med opdatering 2919355; Windows 7 SP1 med de seneste opdateringer; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2 med opdatering 2919355
 • Processor: mindst 1,8 GHz
 • Hukommelse: mindst 2 GB RAM
 • Plads på harddisken: 130 GB (afhængigt af de installerede funktioner)
 • Grafikkort: min. 1.280 x 720 opløsning, anbefalet 1.366 x 768

Køb Visual Studio 2019 Enterprise enkeltvis hos Wiresoft i vores online shop

Visual Studio 2019 Enterprise-softwaren tilbydes normalt kun af Microsoft som en volumenlicens. I Wiresofts onlineshop kan du også købe Enterprise Edition som enkeltlicens - til en særlig fordelagtig pris som såkaldt brugt software.

Den enkeltlicens af Visual Studio 2019 Enterprise Edition, som vi tilbyder til salg, er en del af en tidligere Visual Studio-volumenlicens fra en virksomhed, som blev opløst ved videresalg og dermed konverteret til individuelle licenser, som derefter betegnes som brugt software eller brugt software. Hverken opdelingen eller betegnelsen som brugt software af denne Visual Studio 2019 Enterprise-software betød nogen begrænsninger med hensyn til funktionalitet.

Køb af software fra Wiresoft - altid sikkert for dig! Denne udgave af Visual Studio 2019 Enterprise, der er tilgængelig i Wiresoft Shop, overbeviser ikke kun med sin særligt lave pris, men tilbyder også sikkerhed ved køb gennem øjeblikkelig download og aktivering af licensen med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle.

Ethvert køb af Visual Studio 2019 Enterprise eller et andet program som brugt software i Wiresoft Software Shop udgør ikke noget juridisk problem, fordi handel med brugt software er klart tilladt i henhold til loven, hvilket er blevet bekræftet af adskillige juridisk bindende domme.

Brugt software som Visual Studio 2019 Enterprise Edition som en enkelt licens giver vores kunder en billig måde at bruge eksklusive programudgaver på. Du kan også drage fordel af vores tilbud om Microsoft-software til lave priser!

I Wiresoft Software Shop kan du finde Visual Studio 2019 Enterprise Edition samt andre versioner af Visual Studio og andre Microsoft-programmer som en købsversion til øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om Visual Studio 2019 Enterprise eller anden Microsoft-software, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning i chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier