Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10138
 • MX3-00098
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
10.488,90 Kr. * 11.652,90 Kr. * (9,99% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licensnøgle
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Med Enterprise Edition af Visual Studio 2017 har brugerne adgang til en bred vifte af kraftfulde funktioner til at udvikle apps til ethvert område på de mest populære operativsystemer, mens de integrerede værktøjer gør hvert trin fra udvikling til udgivelse endnu mere effektivt: Kun tilgængelig i Visual Studio 2017 Enterprise  Edition er Live Unit Testing-funktionen til C# og Visual Basic, for at gøre opmærksom på fejl, mens du skriver, samt IntelliTrace-funktionen, som kan bruges til at oprette snapshots og skifte mellem applikationens tilstande - denne udgave understøtter også samarbejdsarbejde i større teams i særdeleshed.

For yderligere spørgsmål om produktet, kontakt venligst vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"

Visual Studio 2017 Enterprise - udgaven til krævende udviklere som en købsversion

Med Enterprise Edition af Visual Studio 2017 har brugerne adgang til en lang række effektive funktioner til at udvikle apps til ethvert domæne på de mest populære styresystemer, mens de integrerede værktøjer gør hvert trin fra udvikling til udgivelse endnu mere effektivt: Kun tilgængelig i Visual Studio 2017 Enterprise Edition er funktionen Live Unit Testing til C# og Visual Basic til at advare om fejl, mens de skrives, samt IntelliTrace-funktionen til at tage snapshots og skifte mellem tilstande i en app - og denne udgave understøtter især samarbejde i større teams.

I Visual Studio 2017 Enterprise har udviklere en bred vifte af sprog til rådighed, fra C og C++ samt C# til iOS, JavaScript, Python, ASP.NET og mange flere, herunder live-understøttelse til at skrive kode: De praktiske funktioner gør det ikke kun lettere at navigere i analyse og fejlfinding, men også at foretage rettelser og overrides ved fejlfinding og refaktorisering - et eksempel herpå er IntelliSense og CodeLens, som viser ændringer i koden direkte i editoren.

Hvem er Visual Studio 2017 Enterprise Edition beregnet til?

Visual Studio 2017 Enterprise Edition er beregnet til professionelle udviklere, som også ønsker at udvikle applikationer til desktop, mobil og web sammen med andre medarbejdere og udnytte deres omfattende muligheder for kodeanalyse og -korrektion. Visual Studio 2017 har den fordel, at denne version også understøtter Windows 7. Takket være den pladsbesparende installation kan softwaren også bruges på ældre enheder, hvilket udvider anvendelsesområdet for applikationer.

Med Visual Studio 2017 Enterprise Edition, der er tilgængelig fra Wiresoft som brugt software, har udviklere mulighed for at erhverve alle fordelene ved den gennemprøvede Microsoft-software uden det sædvanlige abonnement og i stedet i form af en købsversion som en enkelt licens. Ud over denne Visual Studio 2017 Enterprise Edition kan du også finde andre udgaver eller versioner samt Microsoft-programmer, der er kompatible med den, i Wiresoft Softwares onlineshop, f.eks. Windows 7, 8Windows og Windows 10, som er en forudsætning for at kunne bruge visse funktioner. Følgende oversigt viser de vigtigste optimeringer og eksklusive funktioner i Visual Studio 2017 Enterprise.

Eksklusive funktioner i Visual Studio 2017 Enterprise

Enterprise-udgaven af Visual Studio 2017 er designet til udviklere med højere forventninger, der især har brug for effektive funktioner til test og fejlfinding, herunder:

Live Unit Testing til Visual Studio 2017 Enterprise

Tidlig opdagelse og eliminering af fejl i kode er en af de vigtige standardopgaver inden for programmering. Live Unit Testing gør det endnu mere sikkert at ændre eller ombygge kode. Funktionen er udelukkende tilgængelig i Enterprise Edition for projekter i C# og Visual Basic, der er baseret på henholdsvis .NET Core og .NET Framework. Mens en udvikler stadig ændrer kode, kører Live Unit Testing automatisk enhedstests i realtid for at afgøre, om koden er tilstrækkeligt dækket, samtidig med at det sikres, at potentielle ændringer ikke medfører regressioner. Kodedækning med Live Unit Testing vises grafisk i realtid, så brugerne straks kan se, om og hvor mange linjer kode der er dækket af testene; funktionen indeholder desuden følgende tilføjelser og optimeringer i 2017-udgaven:

 • Allerede når du åbner en løsning, vises det, om funktionen Live Unit Testing er aktiveret eller deaktiveret.
 • Ved at integrere Live Unit Testing-funktionen i Visual Studio Task Center kan du nu se en indikation der, hvis den er aktiveret.
 • Live Unit Testing i Visual Studio 2017 Enterprise understøtter nu almindeligt anvendte frameworks som xUnit, NUnit og MSTest.
 • Integreret understøttelse af .NET Core og .NET Standard er blevet tilføjet til Standard løsningen i C# eller Visual Basic.
 • Test kan fejlsøges i udførelseskonteksten i UI-vinduet uden at skulle forlade kodeeditoren.
 • Det nyligt indførte bægerikon bruges til at skelne mellem de forskellige testmetoder for levende enheder.
 • Omdøbningen af funktionen "Live Test Set - Include/Exclude" til "Live Unit Testing - Include/Exclude" fjerner også forståelsesproblemer, der var kendt fra den tidligere version, når du bruger den.

IntelliTrace til Visual Studio 2017 Enterprise

IntelliTrace er specielt udviklet til C#-, C++- og Visual Basic-sprogene til tidsbesparende registrering og sporing af kodeudførelseshistorik. Den kan bl.a. bruges til at

især step-back debugging, som kun var tilgængelig for C# i den tidligere version, er nu også tilgængelig for C++. Med funktionerne "Events" og "Snapshots" kan udviklere øjeblikkeligt skifte mellem forskellige tilstande i et program (dette kræver Windows 10 Anniversary Update (1607)).

Brugere kan oprette øjebliksbilleder og også navigere gennem begivenheder ved hjælp af "Step back" og "Step forward", som vises under fanen "Events" i vinduet med diagnoseværktøjet. Når du navigerer, aktiveres kørselsbaseret fejlfinding automatisk for en valgt hændelse.

Oversigt over andre vigtige funktioner i Visual Studio 2017 Enterprise

2017-versionen af Visual Studio Enterprise indeholder flere forbedringer i forhold til den tidligere version samt nye funktioner, der gør udviklerarbejdet endnu hurtigere og mere effektivt. Allerede under installationen kan administratorer beslutte, hvilke programmer der foretrækkes: f.eks. kan kun Core Editor bruges, eller også .NET-desktopprogrammer, Python osv. Desuden

opstartstider ved opstart, samt opstart af session og indlæsning af løsninger samt registrering af skabeloner for projekter og elementer.

Sprog, der understøttes af Visual Studio 2017

Et af højdepunkterne i Visual Studio Enterprise 2017 er det ekstremt brede udvalg af understøttede sprog: Ud over ældre sprog som Visual Basic samt C, C++, C#, TypeScript og Python til hurtig applikationsudvikling er websprogene HTML og CSS også tilgængelige, samt ASP.NET Core til at skabe webapplikationer og -tjenester samt mobile back-ends, ASP.NET Razor, Java og JavaScript samt F#, PHP og Objective-C til app-udvikling til iOS, osv.

Derudover indeholder Visual Studio 2017 også forbedringer af editorer til C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript og TypeScript samt optimeringer af værktøjerne til fejlfinding af kode og problemdiagnose til softwareudvikling med bl.a. .NET Core, ASP .NET Core og Unity samt MS SQL Server.

Støtte til Xamarin Mobile Development i Visual Studio 2017 Enterprise

Gennem integration af Xamarin er det nu muligt at udvikle mobilapps til Windows, Android og iOS på dette grundlag i Visual Studio 2017. Typiske Xamarin-funktioner omfatter Xamarin Forms Previewer, som straks viser virkningerne af en kodelinje på et program i et live preview. Desuden er funktionerne Xamarin.Forms, Xamarin Profiler og Xamarin Test Recorder inkluderet, ligesom IntelliSense for XAML-forbedringer for Xamarin Forms.

IntelliSense i Visual Studio 2017 Enterprise

IntelliSense-funktionen beskriver API'er i det øjeblik, de indtastes, og udfylder dem automatisk ved hjælp af de indbyggede IntelliSense-kompletteringslister, hvilket fremskynder de tilsvarende processer. Tooltips angiver problemer ved at markere kritiske områder med en bølgelinje. Listerne giver også hurtig adgang til medlemmer, namespaces og kodestumper samt navne på variabler, kommandoer og funktioner. I C# omfatter kompletteringslisterne bl.a. tokens for "list member" og "complete word".

CodeLens i Visual Studio 2017 Enterprise

CodeLens-funktionen giver udviklere mulighed for at spare tid ved at navigere til individuelle funktioner uden at skulle forlade koden for at gøre det. CodeLens fremhæver også eventuelle kodeændringer i editoren og viser, om en test bestod på det pågældende sted, samt hvem der sidst har justeret noget på det pågældende sted.

Nye refaktoriseringer i Visual Studio 2017 Enterprise

Refactoring er en praktisk måde at opdatere eller forbedre den interne struktur af kode på uden at ændre dens adfærd. Flere refaktoriseringer er tilgængelige i Visual Studio 2017 Enterprise; disse omfatter konvertering af If-anvisninger til Switch-anvisninger, tilføjelse af parametre, såsom NULL-kontroller og argumenter, samt generering af overstyringer; der er også mulighed for at tilføje cifferseparatorer for bogstaver - især for numeriske bogstaver, ændring af basen fra "hexadecimal" til "binær" - osv.

Styring af kildekode i Visual Studio 2017 med Git

De, der ikke ønsker at bruge Microsofts egen Azure DevOps-løsning til kildekodehåndtering i Visual Studio 2017 Enterprise, kan i stedet bruge Git for Remote Repository, den meget udbredte Standard til filversionshåndtering, som også gør det muligt for medlemmer af et større team at arbejde på et projekt samtidig.

Visual Studio 2017 Edition giver nu mulighed for Git til direkte at bruge relevante repositories via indbyggede knapper i IDE'en til at oprette, redigere og udgive kode gennem dem. Der er også nye tilføjelser, f.eks. til "Push"- og "Commit"-funktionerne samt SSH-understøttelse. Når Visual Studio Enterprise-brugere bruger Azure DevOps Services, kan de også oprette forbindelse til Git- eller GitHub-repositorier samt TFVC-repositorier via Team Explorer.

Hardwarekrav til Visual Studio 2017 Enterprise

For at installere Visual Studio 2017 Enterprise skal du bruge .NET Framework version 4.5.2. Den version af .NET Framework 4.7.2, der kræves for at køre Visual Studio-softwaren, installeres under installationen. Visse funktioner kan kræve Windows 10. Desuden skal følgende minimumskrav være opfyldt:

Systemkrav:

For at bruge Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise skal du bruge en af følgende Windows -versioner:

 • Windows 10 (min. version 1507) Hjem, Professionel, Uddannelse, Virksomheder
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (med opdatering 2919355): Core, Professional, Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (med opdatering 2919355): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 SP1 (herunder de seneste opdateringer): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Andre krav:

 • Processor: 1,8 GHz eller hurtigere; dual-core eller bedre anbefales
 • Hukommelse: 2 GB RAM, 4 GB RAM anbefales (min. 2,5 GB, hvis du kører på en virtuel computer)
 • Plads på harddisken: op til 130 GB afhængigt af de installerede funktioner, Standard installation kræver 20-50 GB ledig plads
 • For at forbedre ydeevnen og hastigheden anbefales det at installere Visual Studio 2017 og Windows på en SSD for at udnytte harddiskens hastighed
 • Grafikkort: DirectX 9-kompatibelt, minimum 1.280 x 720 (720p) opløsning, anbefalet er 1.366 x 768 WXGA eller højere

Køb Visual Studio 2017 Enterprise enkeltlicens som brugt software på Wiresoft Online Shop

Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise Edition tilbydes i Wiresofts online shop som en enkelt licens i købsversionen - og er tilgængelig som brugt software til en særlig lav pris, det er derfor ikke den kommercielle abonnementsversion. Denne licens til Visual Studio 2017 Enterprise Edition kommer fra en tilsvarende volumenlicens fra et firma, der blev købt af Wiresoft, som blev opløst i processen og konverteret til individuelle licenser, hvorved de fik en ny betegnelse som "brugt software" eller "brugt software".

Licenserne til Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise eller anden Microsoft-software, der tilbydes Wiresoft, kommer fra en virksomhed i Europa, hvor EU-lovgivningen finder anvendelse. Hverken opdelingen i volumenlicenser eller den nye betegnelse for brugt software medfører nogen begrænsninger i Visual Studio 2017 Enterprise-softwarens funktionalitet.

At købe software hos Wiresoft er altid billigt og sikkert på samme tid! Licensen til Visual Studio 2017 Enterprise, som Wiresoft tilbyder i butikken, har ikke en stor prisfordel i forhold til andre abonnementsforpligtelser gennem engangskøb, men kan straks bruges gennem øjeblikkelig download og licensaktivering med den medfølgende gyldige volumenlicensnøgle. Desuden er køb af brugt software som Visual Studio 2017 Enterprise eller anden Microsoft-software også juridisk sikkert for Wiresoft-kunder: handel med brugt software er udtrykkeligt tilladt ved lov, hvilket også er blevet klart bekræftet af tilsvarende domstolsafgørelser, så Wiresoft-software er også revisionssikker.

Af alle disse grunde er enkeltlicenser af brugt software som Visual Studio 2017 Enterprise et billigt alternativ for købere til konventionelle tilbud om softwarelicenser og er dermed en økonomisk måde at bruge sådanne eksklusive programudgaver på.

I Wiresoft Software Shop finder du ikke kun denne Visual Studio 2017 Enterprise Edition, men også andre versioner og udgaver af denne software samt matchende Microsoft-operativsystemer som 8Windows og Windows 10 - altid som brugt software med øjeblikkelig download. Hvis du har spørgsmål om Visual Studio 2017 Enterprise eller et andet Microsoft-program, kan du bruge vores kompetente rådgivning i chatten, via e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier