Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10069
  • R18-04281
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
74,90 Kr. * 81,90 Kr. * (8,55% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x bruger CAL
System  Windows Server 
CAL Bruger CAL
Leveringsomfang Brugsret
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Terminal Server ikke kompatibel (se RDS CAL )


For at kunne bruge de funktioner, der er tilgængelige i både Microsoft Windows Server 2012 og 2012 R2-versionerne - som fås hos Wiresoft i standard- og datacenterudgaverne - kræves der ud over en af de to serverlicenser pr. bruger en klientadgangslicens: Windows Server 2012 User CAL. Det giver den registrerede bruger de tilsvarende adgangsrettigheder, også til Windows Server 2012 R2, som han derefter kan bruge på enhver Windows-kompatibel enhedsenhed.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"

Køb brugte User-CAL'er til Microsoft Windows Server 2012

For at kunne bruge de funktioner, der er tilgængelige i både Microsoft Windows Server 2012- og 2012 R2-versionerne - som fås hos Wiresoft i standard- og datacenterudgaverne - kræves der en klientadgangslicens ud over en af de to serverlicenser pr. bruger: Windows Server 2012 User CAL. Den giver den registrerede bruger de tilsvarende adgangsrettigheder, også til Windows Server 2012 R2, som han derefter kan bruge på enhver Windows-kompatibel enhedsenhed.

Microsofts licensstyring adskiller serverlicensen til Windows Server 2012 fra klientadgangslicensen, så brugsrettighederne skal købes yderligere i form af en bruger-CAL. Kun brugere, der er registreret via denne, har adgang til Windows Server-funktionerne.

Især Windows Server 2012 User CAL kan også bruges til at bruge funktionerne på en server, der er udstyret med en Windows Server 2012 R2-licens. Bruger-CAL'er til Windows Server 2012 tilbydes af Wiresoft til en rimelig pris som brugt software. Disse brugte softwareadgangslicenser adskiller sig ikke i funktionalitet fra de tilsvarende ubrugte licenser fra Microsofts volumenlicensprogram - som heller ikke længere tilbydes der. Desuden kan de brugte bruger-CAL'er allerede købes fra én klientadgangslicens - til fleksibel, behovsbaseret licensering af medarbejdere, der stadig bruger Windows Server 2012 eller R2.

Brug alle Windows Server 2012-funktioner med en brugt bruger-CAL

De bruger-CAL'er, som Wiresoft tilbyder som brugt software til Windows Server 2012-versionen, kan i fuldt omfang anvendes til efterfølgeren Windows Server 2008 R2, så data nu også er tilgængelige i skyen via en passende slutenhed.

Hvilke funktioner er tilgængelige med en bruger-CAL til Windows Server 2012 i Datacenter- og Standard-udgaverne?

Microsoft Windows Server 2012 er efterfølgeren til Windows Server 2008 R2 og serverversionen af Windows 8. De vigtigste nyskabelser omfatter den komplette revision af task manager, kørende applikationer er nu opdelt i kategorier, inaktive programmer stoppes for bedre ydeevne. I standard- og datacenterudgaverne tilbyder Windows Server 2012 en opdateret version af virtualiseringsplatformen Hyper-V til skalerbare, udvidelige virtuelle switche; i 2012 R2-versionen med funktioner som UEFI-opstart af virtuelle maskiner, automatisk aktivering af Windows i virtuelle maskiner af anden generation, også med hurtigere live-migrering og udvidelsesmuligheder til flere steder. Det nye filsystem ReFS supplerer NTFS og bruges især til lagring på filservere. SMB 3-understøttelse giver hurtigere og mere stabil adgang til filandele og omfatter også

Accelerationsfunktioner som RDMA eller brugen af flere parallelle TCP-forbindelser mellem klient og server (SMB Multichannel) understøttes i princippet. Dynamisk adgangskontrol regulerer adgangen til filer ud over sikkerhedspolitikkerne i Active Directory. Med Active Directory tilbyder PowerShell 3.0 bl.a. konfiguration via en webbrowser med Web Access og direkte udførelse af Windows Workflow Foundation-programmer.

Nyhederne i Windows Server 2012 omfatter også udvidelser af Resilient File System (REFS) til filservere, live-migration af et datalager og med Hyper-V Replica distribution af virtuelle servere til flere værter.

Bruger-CAL'er til Windows Server 2012 kan også bruges til Windows Server 2012 R2

I modsætning til andre klientadgangslicenser til Windows Server kan bruger-CAL 'en til Windows Server 2012 også bruges til den næsthøjeste version Windows Server 2012 R2, som tilbyder yderligere forbedringer og udvidelser.

Wiresoft tilbyder både serverversioner i Standard- og Datacenter-udgaverne; disse adskiller sig fra hinanden ved den forskellige grad af virtualisering, men de er ens med hensyn til funktionsudbuddet.

Microsoft-licenssystemet med CAL'er

Med udgivelsen af Windows Server 2012 har Microsoft også tilpasset sin licensmodel. Afhængigt af udgaven kan en server enten licenseres pr. kerne - i så fald kræves der ingen yderligere bruger-CAL'er - eller serveren som sådan plus det nødvendige antal klientadgangslicenser (CAL'er). Især for små og mellemstore virksomheder er modellen med adgangslicenser med CAL'er ofte den mest fordelagtige løsning.

Hvilke CAL-typer er tilgængelige for Windows Server 2012 Standard- og Datacenter-udgaverne?

Der er to CAL-typer til klientadgangslicensering til Windows Server 2012:

  • Bruger-CAL til Windows Server 2012 - til én bruger
  • Enheds-CAL til Windows Server 2012 - til en endenhed (f.eks. pc, bærbar computer, tablet)

Serverlicensen suppleres således enten med User CALs eller Device CALs, hvor førstnævnte giver en bruger de tilsvarende adgangsrettigheder, mens sidstnævnte giver en slutenhed tilladelse til at bruge Windows Server-funktionerne. Begge CAL'er indeholder ikke anden software end adgangsrettighederne til klient/server-miljøet i Windows Server 2012/R2.

Hvad er forskellene mellem bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Windows Server 2012?

Bruger-CAL'er og enheds-CAL'er til Windows Server 2012 adskiller sig kun fra hinanden ved den måde, hvorpå adgangstilladelsen til Windows Serveren finder sted: Med bruger-CAL 'en får en bestemt person adgang til serverens tjenester og data; brugeren kan således skiftevis bruge helt forskellige slutenheder med sin personlige konto og dermed uafhængigt af sted, forudsat at disse er Windows-egnede og udstyret med en kompatibel version af et Windows-operativsystem.

Denne bruger kan f.eks. bruge den stationære computer på arbejdspladsen eller en bærbar computer eller tablet på farten, og den pc, der er til rådighed der, eller den private bærbare computer på hjemmekontoret. På den anden side er det mere praktisk i en arbejdssituation, hvor flere brugere anvender en og samme registrerede slutanordning, at anvende CAL for slutanordninger.

Klientadgangslicensering med bruger-CAL'er kan være mere fordelagtig, især hvis størstedelen af medarbejderne i en virksomhed arbejder mobilt og tjekker deres e-mails eller får adgang til serverdata osv. fra den pågældende udvalgte slutenhed.

Prisfordel og tilgængelighed af brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012 Standard- og Datacenter-udgaverne

Brugte bruger-CAL'er er ikke kun en økonomisk måde for mange virksomheder og organisationer at udstyre deres medarbejdere med en serveradgangslicens til Windows Server 2012 på, men ældre CAL-versioner tilbydes heller ikke længere som nye af Microsoft og forhandlere, så brugt software er løsningen, hvis der stadig er ældre serverversioner i brug.

Følgende oversigt opsummerer alle fordelene og de særlige funktioner ved CAL's software.

Hvad er anvendelsesområdet for brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012 i standard- og datacenterudgaverne?

Afhængigt af om Windows Server 2012 er installeret i Standard- eller Datacenter-udgaven, er der forskellige skaleringsmuligheder tilgængelige med bruger-CAL 'en: Hvis Datacenter Edition af Windows Server 2012 eller R2 bruges sammen med en bruger-CAL til Standard Edition - hvilket i princippet er muligt - er kun de typiske funktioner tilgængelige. Hvis bruger-CAL 'en til Datacenter Edition - som har et udvidet omfang af funktioner - bruges til at få adgang til en Windows Server 2012 / R2 i Standard Edition, er kun dens funktionalitet tilgængelig.

Overhold versionskompatibilitet for bruger-CAL'er til Windows Server 2012

Med en bruger-CAL til Windows Server 2012 har den registrerede bruger brugsrettigheder til Windows Server 2012 samt den næsthøjeste version 2012 R2, men der er ingen adgangsrettigheder til højere serverversioner som f.eks. 2016 (opgradering). Den ældre Windows Server version 2008 eller 2008 R2 kan dog også bruges (nedgradering).

Før du køber brugerklientlicenser til Windows Server 2012, er det derfor tilrådeligt at kontrollere kompatibiliteten mellem den eksisterende Windows Server-licens og klientadgangslicensen.

Hvad skal man ellers være opmærksom på i forbindelse med brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012?

Følgende gælder også for brugte bruger-CAL'er: Når en bruger er registreret med brugerklientadgangslicensen til Windows Server 2012, kan denne bruger-CAL ikke længere overføres til en anden bruger. Desuden er det i princippet også udelukket at ændre CAL-typen og at bruge bruger-CAL'en som en enheds-CAL for at registrere en slutenhed med den.

Disse begrænsninger i Microsofts licensstyring har til formål at forhindre uautoriseret adgang til Windows Server 2012; data og sikkerhed i kommunikationen i en virksomhed er således bedre beskyttet, da uautoriserede brugere ikke kan få adgang til servertjenester og data uden en CAL.

Konklusion om brugte bruger-CAL'er til Microsoft Windows Server 2012

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilken type klientadgangslicenser der ikke blot giver mere fleksible anvendelsesmuligheder, men også repræsenterer den mest omkostningseffektive licensering. Både antallet af medarbejdere med licens og antallet af slutenheder, der anvendes til at få adgang til Windows Server, er afgørende: Licensering med bruger-CAL'er giver flere fordele, hvis de fleste brugere anvender forskellige slutenheder og eventuelt også lokalt uafhængigt af hinanden til at få adgang til Windows Server 2012.

Kendskab til de typiske arbejdsgange er derfor en vigtig forudsætning for køb af brugte CAL'er. I den beskrevne eksempelsituation er licensering med bruger-CAL'er billigere, fordi der skal købes færre klientadgangslicenser. For yderligere rådgivning bedes du kontakte Wiresoft-teamet.

Brugte bruger-CAL'er til Microsoft Windows Server 2012 fra Wiresoft

Brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012 kan også købes enkeltvis i Wiresoft Online Shop, da de sædvanlige Microsoft-regler om licensskalaer ikke gælder; ellers er der ingen ulemper eller begrænsninger ved brugt software i forhold til nye licenser - fordi software i princippet ikke kan slides op.

Hvor kommer brugt software af bruger-CAL'er til Windows Server 2012 fra hos Wiresoft?

De brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012, som Wiresoft tilbyder, er originale licenser fra Microsofts licensprogram og en del af en brugervolumenlicens til Windows Server 2012, som først blev købt af en virksomhed, der derefter solgte den til Wiresoft. Hele volumenlicenser kan opdeles i enkeltlicenser, og de resulterende enkeltbruger-CAL'er betegnes som brugt software og kan bruges som en ny licens til registrering af en bruger.

Købersikkerhed med brugt software som f.eks. bruger-CAL'er til Windows Server 2012

Wiresofts tilbud om pre-owned software til bruger-CAL'er til Windows Server 2012 og andre CAL'er giver vores kunder de samme fordele som nye licenser: Derfor omfatter brugte bruger-CAL'er den sædvanlige købersikkerhed med øjeblikkelig download efter det gennemførte køb og øjeblikkelig licensaktivering med en volumenlicensnøgle, der er gyldig til dette formål.

Er køb og brug af brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012 lovlige?

Wiresoft-kunder kan være sikre på, at de ikke overtræder nogen juridiske bestemmelser, når de køber eller bruger brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012. Det skyldes, at de klientadgangslicenser, der er tilgængelige i Wiresoft Shop - f.eks. de brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012 - kommer fra virksomhedernes licensbeholdning. Derfor gælder den gyldige jurisdiktion også for handel med brugte bruger-CAL'er, som ikke kun udtrykkeligt tillader salg, men også køb og brug af Microsoft-bruger-CAL'er i form af brugt software; dette er blevet bekræftet flere gange ved forskellige domstolsafgørelser. Desuden giver brugt software fra Wiresoft også revisionssikkerhed på grund af det komplette bevis for alle købere!

Alle fordele ved brugte bruger-CAL'er til Windows Server 2012 på et overblik

Wiresofts anvendte software af User CALs til Windows Server 2012 er ikke kun særligt fordelagtig, men har også den fordel i forhold til CAL-tilbuddet hos mange andre udbydere af Microsoft-software, at der ud over de aktuelle adgangslicenser også er mange ældre versioner tilgængelige i butikken - dette gælder også for andre Microsoft klient- og serverlicenser.

Brugte CAL'er fra Wiresoft giver således mulighed for også at tilføje ældre software; dette kan undgå kompatibilitetsproblemer, f.eks. ved parallel brug af forskellige softwareversioner, hvilket også reducerer omkostningerne ved køb af ny hardware.

Licensering med brugte bruger-CAL'er fra Wiresoft eliminerer den sædvanlige licensskala, så du kun køber præcis så mange adgangslicenser, som du rent faktisk har brug for - for skræddersyet licensering i forhold til din faktiske brug af Windows Server-tjenester.

I Wiresoft Software Shop kan du finde bruger-CAL'er til Windows Server 2012-udgaver samt de tilsvarende enheds-CAL'er som brugt software. Wiresofts tilbud om brugt software omfatter også mange andre Microsoft-softwareprogrammer - med alle de nævnte fordele. Hvis du har spørgsmål om licensering med User CALs til MS Windows Server 2012 eller andre Microsoft-produkter, er du velkommen til at kontakte os via chat, e-mail eller telefon.

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier