Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10591
  • VS8-ESSL-KIT-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
3.496,90 Kr. *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Produktinformation "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Kit til små virksomheder

VMware vSphere 8 Essentials Kit er et startsæt, der gør det muligt for små virksomheder at virtualisere og centralisere deres fysiske servere. Resultatet er lavere hardwareomkostninger, større driftseffektivitet og færre startinvesteringer. Sættet indeholder seks CPU-licenser til vSphere Essentials (til tre servere, op til to processorer pr. server) og en licens til vCenter Server Essentials.

VMware har arbejdet hårdt for at fjerne de fysiske begrænsninger i den gratis vSphere-hypervisor. For eksempel er hukommelsesgrænsen i vSphere 5 stadig 32 GB. Med ESXi 6.5 er der nu ingen anden hardwarebegrænsning end et maksimum på to fysiske CPU'er og otte vCPU'er pr. virtuel maskine. Det er ikke længere noget problem at køre to Xeon-processorer med seks kerner og 128 GB RAM og RAID-konfiguration på én maskine. En maskine, der er konfigureret på denne måde, er en meget kraftfuld virtualiseringsvært og kræver ingen betalte licenser.

VSphere 8 Essentials Kit er designet til små virksomheder, der har brug for op til 3 værter og 2 CPU'er hver til serverkonsolidering. Omfatter vSphere (kun ESXi) og vCenter Server til centraliseret administration af værter og virtuelle maskiner. Hvis du har brug for yderligere funktioner som f.eks. høj tilgængelighed, bør du kigge på vSphere Essentials Plus Kit (plus-tegnet i navnet varierer).

vSphere 8 Essentials Kit i et overblik

Betalt software har naturligvis flere funktioner end gratis produkter. I dette tilfælde mangler den gratis vSphere-udgave visse værktøjer og funktioner som f.eks. vMotion, fejltolerance eller vSAN. Alle disse funktioner kræver mindst tre serverknuder. De begrænsninger, der er forbundet med gratis vSphere-udgaver, kan opdeles i to områder: Hardware og funktioner.

Fremtidige virtuelle maskiner, der bruger DirectPath I/O, vil derfor kunne drage fordel af flere virtualiseringsfunktioner som f.eks. vMotion i stedet for at være bundet til den oprindelige vært. Denne funktion kræver den nye version 20 af den virtuelle hardware.

vSphere 8 Essentials Kit til skalering af grupper

VMware præsenterede de næste store udgaver af vSphere og vSAN på Explore 2022 (tidligere VMworld). De vigtigste nye funktioner omfatter Device Virtualization Extensions (DVX), højere skalerbarhed for vHardware 20, konfigurationsstrategier for enhedsgrupper, vTPM og vSphere-datasæt.

Yderligere links til "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Kundeanmeldelser for "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.