Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10597
  • VS8-STD-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
7.409,90 Kr. *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Produktinformation "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

Hvad er nyt i VMware vSphere 8 Standard

VMware vSphere 8 Standard er en af fire vSphere-udgaver. vSphere 8 Standard er licenseret efter fysiske værtsprocessorer. Siden version 7 er det maksimale antal processorkerner begrænset til 32. Der tages ikke hensyn til størrelsen af hovedhukommelsen. Der kan køre et vilkårligt antal virtuelle maskiner (VM'er) på en licenseret vSphere-server. Omfatter ikke vCenter Server (/vendor/vmware/vmware/vcenter-server/standard/). De primære anvendelsesområder for vSphere Standard er serverkonsolidering og forretningskontinuitet.

vSphere 8 Standard indeholder nye funktioner og forbedringer

Ved opgradering af vSphere-systemer har det vist sig, at vCenter-versionen altid er større end eller lig med ESXi-versionen. Dette sikrer, at du kan drage fordel af alle de nye funktioner, der er indført i den seneste vSphere-version. Du kan finde flere oplysninger om vSphere-bygningsnumre under VMware vCenter Server-bygningsnumre og -versioner og VMware ESXi/ESX-bygningsnumre og -versioner. Du kan finde oplysninger om opgraderingsrestriktioner for vSphere Back-in-Time-versioner i VMware knowledgebase-artikel 67077.

forbedringer af vSphere Cluster Service (vCLS): Med vSphere 7.0 Update 3 kan vSphere-administratorer konfigurere virtuelle vCLS-maskiner til at køre på bestemte datastores ved at konfigurere indstillingerne for vCLS-datastores for virtuelle maskiner i hver klynge. Administratorer kan også definere databehandlingspolitikker for at angive, hvordan vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) skal placere grupper af vCLS-proxy-VM'er (vCLS-VM'er) og andre VM'er med arbejdsbyrde.

VMware vSphere 8 Standard giver en meget fleksibel virtualiseringsplatform

VMware vSphere 8 Standard er en virtualiseringsplatform til datacentre og servere, hvilket gør den til et vigtigt digitalt fundament for cloud-infrastrukturer. Med vSphere 8 Standard kan datacentre nemt omdannes til cloud-miljøer uanset enhedsprogrammer og operativsystemer.

VMware vSphere 8 Standard - Virtualiseringsplatform fra VMware: vSphere 8 Standard er baseret på virtualiseringskonceptet og udnytter dets styrke til at omdanne datacenteret til en forenklet cloud computing-infrastruktur. Det gør det muligt for it-organisationer at levere fleksible og pålidelige it-tjenester. Som et cloud-operativsystem administrerer VMware vSphere 8 Standard store infrastrukturer som f.eks. storage, netværk og CPU'er i et dynamisk og problemfrit driftsmiljø. Desuden kan denne softwarepakke håndtere alle kompleksiteterne i datacenteret.

Yderligere links til "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.