Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 STANDARD

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10567
  • VS6-STD-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
6.405,90 Kr. *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Produktinformation "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"

Er du på udkig efter en kraftfuld, pålidelig og omkostningseffektiv virtualiseringsplatform? Så er VMware vSphere 6 Standard lige det, du har brug for. Denne software har alt det, du har brug for, for at få din virksomh ed op at køre på Cloud . Med VMware vSphere 6 Standard kan du nemt konsolidere dine applikationer på færre servere, reducere strømforbruget og køleomkostningerne, forbedre tilgængeligheden og robustheden og meget mere. Desuden er VMware vSphere 6 Standard let at bruge, selv for nybegyndere, med sin intuitive brugerflade og omfattende funktioner. Så hvorfor vente? Kom i gang i dag med VMware vSphere 6 Standard!

VMware vSphere 6 Standard er en brancheførende virtualiseringsplatform, der leverer effektive funktioner til virksomheder af alle størrelser. Med vSphere 6 Standard kan du konsolidere dine applikationer på færre servere og spare penge med det samme. Og med funktioner som fejltolerance og høj tilgængelighed kan du holde din virksomhed kørende, selv i tilfælde af en serverfejl. VMware vSphere 6 Standard er det perfekte valg for virksomheder, der ønsker at få mest muligt ud af deres virtuelle infrastruktur.

VMware vSphere 6 Standard er en brancheførende virtualiseringsplatform, der leverer omfattende computer-, lager-, netværks- og sikkerhedsfunktioner i en enkelt appliance. Med VMware vSphere 6 Standard kan du konsolidere dine applikationer på færre servere og reducere kapital- og driftsomkostningerne. Du kan også forbedre tilgængeligheden og fleksibiliteten af applikationer og beskytte dine data med avancerede sikkerhedsfunktioner.

 
Yderligere links til "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.