Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10586
  • DG7GMGF0F4LS
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
363,90 Kr. * 402,90 Kr. * (9,68% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Antal 1x
System  SharePoint Server
CAL Standard User CAL
Leveringsomfang Ret til brug
Varighed Ubegrænset
Sprog Alle sprog


At købe en Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL   betyder, at (en anden) medarbejder nemt kan få adgang til virksomhedsdokumenter og samarbejde om projekter fra hvor som helst. Uanset om det er på kontoret, i marken eller på hjemmekontoret - med SharePoint kan relevante oplysninger udveksles sikkert og nemt. Samarbejdssoftwaren   tilbyder forskellige måder at arbejde i et team på. Hos os kan du bl.a. få SharePoint 2019 originale adgangslicenser . I modsætning til Device CAL er User CAL rettet mod en bestemt person. Denne person kan få adgang til virksomhedens SharePoint-server med alle sine enheder. En Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL er således særligt velegnet til medarbejdere, der skiftevis arbejder på firma-pc'en, på en notebook og på en mobiltelefon. 

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL

Ved at købe en Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL kan du give (en anden) medarbejder mulighed for nemt at få adgang til virksomhedens dokumenter og samarbejde om projekter, uanset hvor du er. Uanset om det er på kontoret, i marken eller på hjemmekontoret - med SharePoint kan relevante oplysninger udveksles sikkert og nemt. Samarbejdsprogrammet på tilbyder forskellige måder at arbejde i et team på. Hos os kan du bl.a. få SharePoint  2019 originale adgangslicenser. I modsætning til Device CAL er User CAL rettet mod en bestemt person. Denne person kan få adgang til virksomhedens SharePoint-server med alle sine enheder. En Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL er således særligt velegnet til medarbejdere, der arbejder skiftevis på virksomhedens pc, på en bærbar computer og på en mobiltelefon. 

SharePoint 2019 Standard CAL det rigtige kørekort til alle

Producenten af SharePoint  Server 2019 har udviklet et licenssystem, hvor kombinationer er mulige. Under alle omstændigheder har en virksomhed brug for en eller flere serverlicenser. Disse kan fås hos os, ligesom de yderligere anvendelige Enterprise-licenser. For at medarbejderne rent faktisk kan få adgang til SharePoint-serveren, kræves der CAL'er. Dette udtryk står for Client Access Licence. En CAL kan være rettet mod en bruger (som med dette produkt) eller en enhed ("Device CAL"). I dette tilbud køber man en brugerlicens til Standard versionen af SharePoint 2019. Hvis brugeren også vil have adgang til Enterprise-funktionerne , skal han have en ekstra Enterprise-klientlicens til. Man kan kombinere enheds- og bruger- CAL'er i en virksomhed eller afdeling. Så man kan overveje, for hvem det specifikt giver mening at købe en Microsoft SharePoint SharePoint Server 2019 User CAL og hvem der er bedre stillet med en Enhedslicens. 

De vigtigste funktioner i SharePoint Server 2019 Standard 

Formålet med SharePoint er grundlæggende at gøre information og digitale arbejdsredskaber let tilgængelige for de medarbejdere, der er autoriseret til at bruge dem. Desuden er teamwork meget forenklet - grupper kan arbejde sammen om projekter, hvor programmet bl.a. tager sig af dokumentationen. Som kommunikationssoftware tilbyder SharePoint f.eks. infrastrukturen til virksomhedssider på internettet og intranettet. Programmet anses også for at være en letforståelig software til forvaltning af virksomhedsindhold (ECM). En vigtig funktion i det daglige arbejde er den differentierede søgning. Den viser bl.a. previews af resultaterne og giver dig mulighed for at søge efter personer eller emner. 

Et væld af forbedringer og forenklinger

Brugere af en Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL kan drage fordel af nyskabelserne i 2019-versionen af SharePoint. Blandt andet er funktionerne blevet udvidet med Flow til OneDrive og formatering af lister. For at gøre informationsbehandlingen mere enkel kan nye poster nu annonceres via e-mail eller via meddelelser i Microsoft Teams. Desuden er det nu nemt at integrere moderne webdele med dynamisk indhold, f.eks. Twitter-feeds. Vigtigt er også den nydesignede brugergrænseflade , som gør det muligt for brugerne at finde mange elementer hurtigere. I søgefunktionen er f.eks. indekseringen blevet forbedret - nu er bl.a. skrifttyper og objekter på billeder også medtaget. 

Gennemtænkte detaljer på SharePoint 2019

Der er naturligvis andre innovationer, som det kan være værd at købe en Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL. Sikkerheden kan f.eks. øges ved, at virksomhederne om nødvendigt deponerer deres data i regionale datacentre. Med hensyn til databehandling er der flere mindre forbedringer. For eksempel er det i 2019-versionen nu muligt at arbejde på Excel-dokumenter samtidig, og der er en dokumentforhåndsvisning for mere end 270 filtyper. De, der bruger Microsoft Teams, vil opleve en dybere integration, og abonnenter på Office365 kan bruge delingsfunktioner på tværs af alle Office-komponenter.

En Microsoft SharePoint Server 2019 brugerlicens er et godt valg, når en ny medarbejder kommer til et team, eller når en afdeling skal ombygges. En SharePoint 2019 CAL kan i øvrigt også bruges til at få adgang til en SharePoint 2016-server.

Yderligere links til "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier