Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10533
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
93.751,90 Kr. *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Produktinformation "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"

VMware vRealize Operations 7 Enterprise er en omfattende platform til driftsledelse for moderne datacentre og clouds. Den giver integreret styring af ydeevne, kapacitet og konfiguration på tværs af det softwaredefinerede datacenter. vRealize Operations 7 leverer avancerede analyser til optimering af arbejdsbelastninger for at opnå bedre effektivitet og kortere tid til markedsføring.

vRealize Operations 7 Enterprise er designet til at hjælpe kunderne med at administrere deres heterogene miljøer. Platformen leverer brugbar indsigt gennem evnen til at indsamle data fra en række forskellige kilder, herunder VMware vSphere ® , Microsoft Hyper-V®, Amazon AWS, IBM SoftLayer®, OpenStack® Clouds og andre offentlige Cloud udbydere. Disse indsigter gør det muligt for kunderne at identificere problemer, før de forårsager driftsforstyrrelser eller påvirker Service Level Agreements (SLA'er).

Med udgivelsen af vRealize Operations 7 Enterprise fortsætter VMware sin tradition for at levere innovative produkter. Dette produkt bygger videre på succesen fra sine forgængere med endnu flere funktioner, der hjælper virksomheder med at forbedre deres ydeevne og tilgængelighed.

VMware vRealize Operations 7 Enterprise er en omfattende driftsledelsesløsning til moderne datacentre og clouds. Den giver intelligent styring af ydeevne, kapacitet og konfiguration på tværs af hele den softwaredefinerede infrastruktur. Med vRealize Operations 7 Enterprise kan du optimere dine virtuelle maskiner (VM'er), applikationer og den underliggende infrastruktur for at reducere omkostningerne og øge effektiviteten.

vRealize Operations 7 Enterprise har en intuitiv brugergrænseflade, der gør det nemt for dig at identificere og løse problemer i dit miljø. Løsningen tilbyder også avancerede analyser, der giver dig dyb indsigt i dine VM'er, applikationer, lagerenheder, netværk og meget mere. Det giver dig mulighed for at træffe bedre beslutninger om, hvordan du skal administrere din infrastruktur for at opnå optimal ydeevne og effektivitet.

Yderligere links til "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Kundeanmeldelser for "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.