Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 USER CAL
Køb Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) er efterfølgeren til de gamle Terminal Server CAL'er. RDS er en centraliseret desktop- og applikationsplatform, der giver dig flere muligheder...
141,90 Kr. *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2008 DEVICE CAL
Køb Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) er efterfølgeren til de gamle Terminal Server CAL'er. RDS er en centraliseret desktop- og applikationsplatform, der giver dig flere muligheder...
141,90 Kr. *
3 fra 3

Alt hvad du behøver at vide om CAL til Fjernskrivebordstjenester

Hvad er en CAL til Fjernskrivebordstjenester?

En Remote Desktop Services Client Access License (CAL) er en vigtig licenskomponent, der gør det muligt for organisationer at bruge fjernskrivebordstjenester fra Microsoft. Disse CAL'er er afgørende for at sikre, at dine medarbejdere kan oprette fjernforbindelse og få adgang til serverapplikationer og desktops.

Hvorfor har du brug for en CAL til Remote Desktop Services?

Hvis du bruger Fjernskrivebordstjenester i din organisation, skal du sikre, at alle brugere, der har adgang til disse tjenester, har de nødvendige licenser. CAL'er er nødvendige for at sikre overholdelse af Microsofts licensbetingelser. Uden gyldige CAL'er risikerer du juridiske konsekvenser.

Forskelle mellem User CAL og Device CAL

Der findes to typer CAL'er til Fjernskrivebordstjenester: Bruger-CAL'er og Enheds-CAL'er. Bruger-CAL'er er knyttet til individuelle brugere og giver dem adgang til fjernskrivebordstjenester fra forskellige enheder. Enheds-CAL'er er derimod knyttet til specifikke enheder og giver flere brugere mulighed for at logge ind fra denne enhed.

Fordele ved CAL'er til fjernskrivebordstjenester

Brugen af CAL'er til fjernskrivebordstjenester giver mange fordele for din virksomhed. Disse omfatter

Skalerbarhed

CAL'er er skalerbare, så du kan øge antallet af licenser, efterhånden som din virksomhed vokser.

Sikkerhed

Licenser sikrer en sikker forbindelse og adgang til virksomhedens data, da kun autoriserede brugere eller enheder kan få adgang til dem.

Omkostningseffektivitet

CAL'er er omkostningseffektive, da de giver dig mulighed for at licensere brugere eller enheder individuelt i stedet for at betale for dem alle.

Konklusion

CAL'er til fjernskrivebordstjenester er vigtige, hvis du bruger fjernskrivebordstjenester i din organisation. De muliggør problemfri og licenseret brug af disse tjenester og giver skalerbarhed, sikkerhed og omkostningseffektivitet. Sørg for, at din organisation er korrekt licenseret, så du undgår juridiske problemer, mens du høster fordelene ved disse tjenester.

Kategorier