Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 STANDARD

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

  • SW10541
  • ST7-STD-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
13.332,90 Kr. * 14.812,90 Kr. * (9,99% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Produktinformation "VMWARE vSAN 7 STANDARD"

Som kunde hos VMware vSan 7 Standard  har du ret til at benytte dig af denne effektive software. vSan 7 Standard er designet til virtualiserede miljøer og tilbyder Enterprise-klasse storageydelse og -funktioner. Med sin all-flash-arkitektur og forenklede Management er VMware vSan 7 Standard perfekt til små virksomheder, der har brug for at optimere deres infrastruktur og samtidig holde omkostningerne nede. Nedenfor er nogle af de vigtigste funktioner i dette produkt:

● Lagringsydelse i virksomhedsklasse
● Forenklet administration
● All-flash-arkitektur
● Omkostningseffektivt

VMware vSan 7 Standard er den perfekte lagerløsning til små virksomheder. Den er nem at opsætte og administrere og leverer lynhurtig ydeevne. Desuden har VMware vSan 7 Standard alle de funktioner, du har brug for til at beskytte dine data. Så hvis du leder efter en pålidelig og billig opbevaringsløsning, er VMware vSan 7 Standard noget for dig!

VMware vSan 7 Standard er den nyeste version af hyperkonvergeret infrastruktursoftware fra VMware. Den bygger på succesen fra tidligere versioner med nye funktioner og forbedringer, der gør det endnu nemmere at implementere og Management hyperkonvergerede infrastrukturer. De vigtigste højdepunkter omfatter:

Forbedret ydeevne og skalerbarhed - Med vSan 7 kan du nu opnå op til 2 millioner I/O-operationer Pro sekund (IOPS) med en klynge på blot fire knudepunkter. Og takket være understøttelse af større harddiske (op til 10 TB) kan du gemme flere data på mindre plads.

Forenklet Management - Den nye vSphere Web Client giver et enkelt kontrolpunkt for Management af hele din virtuelle infrastruktur, herunder din vSan implementering. Gennem integration med andre VMware-produkter kan du nemt udvide dit hyperkonvergerede miljø til Cloud eller til flere steder.

Større fleksibilitet - Du kan nu bruge en hvilken som helst kombination af flash- og diskdrev i din vSan-klynge, hvilket giver dig større fleksibilitet i forbindelse med udformningen af din lagerløsning. Ved at understøtte strækkede klynger kan du desuden opretholde programtilgængelighed i tilfælde af fejl på et websted.

Tak, fordi du har overvejet VMware vSan 7 Standard som en del af din it-strategi!

 
Yderligere links til "VMWARE vSAN 7 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "VMWARE vSAN 7 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier