Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core SQL Server 2017 Enterprise -udgaven giver større organisationer en kraftfuld nyere version af den gennemprøvede relationelle dataplatform fra Microsoft, som kombinerer alle de vigtige...
55.471,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core Med de inkluderede database-, rapporterings- og analysefunktioner tilbyder SQL Server 2017 Standard Edition især små og mellemstore virksomheder en kraftfuld version af Microsofts gennemprøvede...
13.714,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Microsoft SQL Server 2017 Standard SQL Server 2017 Standard Edition fra Microsoft tilbyder alle de effektive database-, rapporterings- og analysefunktioner, som små og mellemstore virksomheder forventer af et relationelt...
3.349,90 Kr. *

De vigtigste nyskabelser i SQL Server 2017 i et overblik

Med SQL Server 2017 får virksomheder en kraftfuld version af Microsofts gennemprøvede dataplatform, der leverer alle vigtige database-, rapporterings- og analysefunktioner. Denne SQL Server-udgave er derfor særdeles velegnet til at opfylde alle kravene til et moderne, kraftfuldt RDMS (Relational Database Management System) - som det er typisk for varestyringssystemer, ERP-software (Enterprise Resource Planning) og CRM-systemer. Med SQL Server 2017 kan du få indsigt gennem avancerede analyser i databasen med Python og R samt interaktive visualiseringer. SQL Server 2017 tilbyder desuden også mange forbedringer og nye funktioner samt ydelsesforbedringer i Master Data Services (MDS) og Reporting Services (SSRS) til SQL Server 2017. Vigtige funktioner i detaljer er:

Nye funktioner i databasemotoren

SQL Server 2017 tilføjer mange nye funktioner til databasemotoren, herunder forbedret ydeevne. Disse omfatter muligheden for at tilføje CLR-samlinger til en positivliste. Adaptiv forespørgselsbehandling omfatter tre nye forbedringer: Adaptive Joins, samt feedback om hukommelsesallokering i batchtilstand og overlappende udførelse af tabelværdifunktioner med flere udsagn, hvilket frigør CPU-ressourcer. Ligeledes forbedrer nye dynamiske styringslister og automatisk databaseoptimering ydeevnen; sidstnævnte giver indsigt i problemer med forespørgselsydelse, foreslår løsninger og løser automatisk identificerede problemer.

SQL Server-analysetjenester (SSAS)

2017-versionen af SQL Server indeholder også mange vigtige nye funktioner i SQL Server Analysis Services. Det drejer sig bl.a. om forbedringer af tabelmodellerne, f.eks. en tabeltilstand som standardinstallationsmulighed. Og Get Data introducerer nye datakilder til Power Query, som understøtter eksisterende datakilder i M-forespørgsler.

SQL Server 2017 Integrationstjenester (SSIS)

Scale Out-funktionen i SSIS har både nye og ændrede funktioner i SQL Server 2017, hvilket gør det nemmere at køre SSIS på flere pc'er. Desuden understøtter Scale Out-masteren nu høj tilgængelighed, og failover-håndteringen af Scale Out-medarbejdernes eksekveringslogfiler er også blevet forbedret. Desuden har SSIS-kataloget nu en anden global egenskab til at angive standardtilstanden ved implementering af SSIS-pakker. SSIS understøtter også SQL Server på Linux.

Brug af Linux med SQL Server 2017

I Enterprise- eller Standard-udgaverne til SQL Server 2017 kan brugerne også bruge det åbne styresystem Linux til at få adgang til SQL Server. Dette er heller ikke længere et problem med Java-applikationer takket være Java Database Connectivity-driveren. For Linux- og C++-programmer sker forbindelsen til SQL Server 2017 normalt via Open Database Connectivity-grænsefladen.

SQL Server R Services hedder nu SQL Server Machine Learning Services

De tidligere SQL Server R-tjenester er blevet omdøbt til SQL Server Machine Learning Services i SQL Server 2017-versionen. Grunden til dette er understøttelsen af Python - ud over det tidligere programmeringssprog R. Machine Learning Services kan bruges i SQL Server 2017 til at køre R- eller Python-scripts, og det er også muligt at installere Microsoft Machine Learning Server standalone til at implementere R- og Python-modeller, der ikke kræver SQL Server. SQL Server-udviklere har nu også adgang til ML- og AI-bibliotekerne til Python, som er tilgængelige i open source-miljøet.

SQL Server 2017-udgaver hos Wiresoft

Hos Wiresoft finder du SQL Server 2017-udgaverne Enterprise og Standard, sidstnævnte er også tilgængelig med CAL'er som et alternativ til Core-licensering. Mens Standard-udgaven er det rigtige valg til grundlæggende administration og business intelligence (BI) funktioner samt til arbejdsbyrder, der kræver minimale it-ressourcer, er Enterprise-udgaven særligt velegnet til større virksomheder, da den tilbyder endnu mere omfattende og også missionskritisk ydeevne, som er nødvendig for krævende database- og BI-krav. SQL Server 2017 Enterprise giver det højeste niveau af service og ydeevne her, som det er nødvendigt for større og største arbejdsbelastninger.

Forskelle mellem SQL Server 2017 Standard- og Enterprise-udgaverne

Den største forskel mellem Standard- og Enterprise-udgaverne af SQL Server 2017 er som nævnt ydelsen. Derfor er SQL Server 2017 Standard primært tilstrækkelig til små og mellemstore virksomheder, mens Enterprise-versionen også er egnet til mellemstore virksomheder, men er primært beregnet til at dække behovene hos større virksomheder. Der er således forskellige skaleringsgrænser afhængigt af serverudgaven: Mens den maksimale computerkapacitet, der anvendes af en enkelt instans, er tilgængelig i Enterprise Edition, er den i Standard Edition begrænset til mindre end 4 sokler eller 24 kerner, eller afhængigt af programmet er kun et begrænset antal GB tilgængelig.

Desuden har Enterprise Edition af SQL Server 2017 yderligere funktioner, som ikke er inkluderet i SQL Server 2017 Standard: SQL Server Enterprise giver f.eks. ikke kun mulighed for ubegrænset virtualisering og tilbyder samtidig en rabat på Software Assurance, men har også udvidet høj tilgængelighed med Always On-tilgængelighedsgrupper, failover på flere databaser og læsbare sekundære replikaer. Derudover tilbyder udgaven gennemsigtig datakryptering samt kompatibilitetsrapportering via SQL Server Audit og avanceret dataintegration med fuzzy gruppering og opslag samt mobil rapportering og KPI-funktioner.

De mere omfattende business intelligence-funktioner i SQL Enterprise 2017 tilbyder virksomheder forbedringer til flerdimensionale modeller, en tabelmodel og datamining samt en DirectQuery-lagringstilstand og adgang til Power BI-rapportserveren. Den mere omfattende integration af maskinlæringsfunktioner sammenlignet med standardudgaven giver fuld parallelitet i R- og Python-analyser og mulighed for at køre dem på GPU'er, som også er tilgængelige for Hadoop/Spark og Linux.

Licensmodeller for Microsoft SQL Server 2017 hos Wiresoft

Med SQL Server 2016 indførte Microsoft en ændring af den såkaldte licensmetrik, som er den metode, hvormed behovet for licenser beregnes. Hvor det tidligere var irrelevant, hvor mange kerner en processor havde, er antallet af kerner nu afgørende for den nøjagtige fastsættelse af licenskravet. Core-licensering tager hensyn til det nu konstant voksende antal kerner pr. processor, som derfor kan håndtere stadig større arbejdsbyrder.

Microsoft tilbyder derfor også muligheden for core-licensering til SQL Server 2017-versionen. Afhængigt af udgaven - om det er SQL Server 2017 Standard eller Enterprise - har du forskellige muligheder for at anskaffe passende serverlicenser:

Med SQL Server 2017 Standard Edition kan du vælge mellem licensering pr. server/CAL (serverlicenser plus adgangslicenser) og i henhold til kerner - der kræves ikke yderligere adgangslicenser til dette.

SQL Server 2017 Enterprise Edition er licensering pr. server/CAL generelt ikke længere tilgængelig. Den er udelukkende licenseret i henhold til antallet af kerner.

Licensering af SQL Server 2017 Standard efter Server/CAL

Server/CAL's licensmodel er baseret på følgende betingelser:

Der kræves en standardserverlicens for hver server, hvorpå en SQL Server-instans skal køres. Derudover kræves der en separat adgangslicens (CAL) - som en bruger- eller en enheds-CAL - for hver bruger eller enhed, der får adgang til den licenserede SQL Server for denne eller en nyere installeret serverversion. Det betyder, at du med en CAL til SQL Server 2019 også kan få adgang til SQL Server 2017 med en CAL til SQL Server 2019.

Hvilken licensering af Standard Edition af SQL Server 2017 - pr. kerne eller pr. server plus CALS - der er mest fordelagtig, afhænger af den typiske brug i en virksomhed. I visse tilfælde er server/CAL-licensering derfor mere fordelagtig end licensering efter kerner. F.eks. kan en maskine med op til 2 processorer med 8 kerner i hver licenseres billigere med SQL Standard Server/CAL-versionen.

Licensering af SQL Server 2017 Standard eller Enterprise efter kerner

Ved licensering af SQL Server i henhold til processorkerner angiver Microsoft visse definitioner for tællemetoden. En kernelicens gælder således for to kerner - i modsætning til tidligere, hvor der blev opkrævet én licens pr. processor.

Det samlede licensbehov er således et resultat af det respektive antal kerner pr. processor. Som standard kræves der mindst otte licenser pr. server, hvorved otte kerner er licenseret pr. processor. Hver fysisk kerne i en server kræver således sin egen kernelicens. Microsoft har fastsat følgende regler her:

Der kræves 8 kernelicenser - det mindste antal, som Microsoft har angivet - for hver processor. Maskiner med færre kerner kan derfor ikke licenseres til en lavere pris.

Der kræves også mindst 16 core-licenser til hver server.

De core-licenser, der kræves pr. server, fås kun som pakker af 2 stk.

Der kræves ingen yderligere CAL'er for Core-baseret licensering.

Licens Microsoft SQL Server 2017 til en lav pris hos Wiresoft

Uanset om du ønsker at dække dit licensbehov for Microsoft SQL Server 2017 med en Standard eller Enterprise Edition, får du hos Wiresoft licenser til Server/CAL samt 2-Core udelukkende som originale licensrettigheder. Licenser til SQL Server 2017 er særligt fordelagtige hos Wiresoft, fordi vi tilbyder en prisfordel gennem ubrugte softwarelicenser fra europæiske virksomheder - og det helt lovligt.

For i henhold til EF-Domstolens afgørelse har software siden 2012 kunnet videresælges uden problemer. Alle licenser, der tilbydes af Wiresoft, er tidligere blevet kontrolleret for absolut originalitet og anvendelighed. Dette bekræftes af mange af vores entusiastiske kunder. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende din Microsoft SQL Server 2017-licensering.