Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD
SQL Server 2014 Standard Microsoft SQL Server 2014 er en større produktudgivelse med mange nye funktioner: Pålidelighed til forretningskritiske applikationer med højere tilgængelighed, lynhurtige forespørgsler og avancerede...
2.652,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE
SQL Server 2014 Enterprise Microsoft SQL Server 2014 er en cloud-aktiveret informationsplatform, der hjælper organisationer med at frigøre banebrydende indsigt på tværs af organisationen og hurtigt skabe løsninger og formidle data lokalt...
35.517,90 Kr. *

Arbejd effektivt med SQL Server 2014-tjenester

SQL Server-systemet består af flere komponenter, som Microsoft kalder Services, og som gør det lettere at anvende funktioner og administrere dem. SQL Server 2014 indeholder følgende serverkomponenter:

  • Database-motor
  • Analysetjenester
  • Rapporteringstjenester
  • Integrationstjenester
  • Master Data Services

SQL Server-databasemotor

SQL Server-databasemotoren eller databasemodulet leverer de grundlæggende funktioner til SQL Server 2014. Disse omfatter behandling samt lagring, replikation og sikkerhedskopiering af data. Dette databasemodul indeholder også forskellige værktøjer til administration og levering af relationelle og XML-data samt en DQS-server (Data Quality Services), som også arbejder sammen med integrationstjenesterne.

Analysetjenester

Denne analysekomponent i Microsoft SQL Server 2014 Standard indeholder en række værktøjer, hvormed brugerne kan oprette og administrere OLAP-forespørgsler (Online Analytical Processing) - f.eks. til trendanalyser, salgsprognoser, budgetberegninger eller finansielle rapporter. Dette omfatter også data mining-applikationer til statistiske beregninger for at identificere tendenser eller mønstre i de analyserede data.

Rapporteringstjenester

Rapporteringstjenesterne i SQL Server 2014 gør det muligt at oprette rapporter i en lang række forskellige former: enten som en matrix, en graf eller i fri form. Disse rapporter kan også administreres og implementeres nemt og effektivt. Rapporteringstjenesterne giver også en udvidelig platform til udvikling af dine egne rapporteringsprogrammer.

Integrationstjenester

Med Integrationstjenesterne (SSIS) tilbyder SQL Server 2014 en gruppe af grafiske værktøjer samt programmerbare objekter, der bruges til at flytte, kopiere eller omdanne data. Med de faste roller, der er tilgængelige i SSIS-katalogdatabasen, er integrationstjenesterne en stor lettelse for især administratorer.

Master Data Services

Master Data Services (MDS) er en effektiv og sikker løsning til administration af domæner samt kunder, konti og produkter, samtidig med at transaktionernes sikkerhed garanteres. Til dette formål kan MDS-dataversioner bruges til at administrere hierarkier og forretningsregler. En særlig tilføjelsesfunktion til Excel understøtter også Master Data Services.

Vigtige nyheder med SQL Server 2014 - til optimeret dataanalyse

Microsoft SQL Server 2014 giver brugerne en cloud-egnet informationsplatform, der tilbyder en række vigtige værktøjer og funktioner, som virksomheder også kan levere pålidelige løsninger og applikationer til skyen med. Disse omfatter in-memory OLTP-funktionalitet samt Column Store Index og StreamInsight, som også understøtter hybrid cloud-strategien med SQL Azure, som beskrives mere detaljeret nedenfor.

SQL Server-dataværktøjer til Business Intelligence

Yderligere innovationer i SQL Server 2014 er, ud over høj tilgængelighed og skalerbarhed, de nye SQL Server Data Tools for Business Intelligence (SSDT). BI-projektskabelonerne understøtter Visual Studio 2013 ud over Analysis Services, Integration Services og Reporting Services.

In-Memory-teknologi med OLTP i Enterprise Edition

I den nye SQL-udgave er den integrerede in-memory OLTP - Online Transaction Processing - særlig bemærkelsesværdig i Enterprise Edition. Denne funktion - annonceret af Microsoft som "Project Hekaton" - er en ægte turbo, der bidrager til den betydelige ydelsesforøgelse af SQL Server 2014. Dette er en in-memory-database, der understøtter OLTP-arbejdsbelastninger, der er indbygget i Microsoft SQL Server 2014. In-memory OLTP supplerer de in-memory-funktioner, der allerede findes til data warehousing og business intelligence.

De hukommelsesresidente OLTP-funktioner, der er tilgængelige med Hekaton, øger ydelsen af SQL Server-applikationer uden behov for yderligere optimering. Hekaton er kun tilgængelig i Enterprise-versionen, så virksomheder, der lægger vægt på hurtig ydeevne, bør vælge denne udgave.

Hukommelsesoptimerede xVelocity ColumnStore-indekser og AlwaysOn-tilgængelighedsgrupper

De opdaterbare ColumnStore-indekser, som kun er tilgængelige i Enterprise-udgaven, er også tilgængelige i ColumnStore, hvormed data kan gemmes, administreres og hentes i et kolonnebaseret dataformat.

Sidst men ikke mindst tilbyder SQL Server 2014 også AlwaysOn Availability Groups her, som understøtter op til 8 sekundære replikker, herunder 2 synkrone sekundære replikker.

Microsoft SQL Server 2014 - Systemkrav

Hukommelse: min. 1 GB RAM, anbefales 4 GB eller mere

Processor: min. 1 GHz for 32-bit systemer eller 1,4 GHz for 64-bit systemer, 2 GHz anbefales

Plads på harddisken: mindst 6 GB, også afhængigt af de installerede SQL Server 2014-komponenter

Operativsystem: Windows Server 2012 og Windows Server 2012 R2 i henholdsvis 32-bit- og 64-bit-versioner

Windows SQL Server 2014-udgaver og licenser hos Wiresoft

SQL Server 2014 tilbydes hos Wiresoft i to hovedudgaver, der opfylder de forskellige krav til funktioner og ydeevne hos organisationer og enkeltpersoner:

  • Enterprise Edition af SQL Server 2014 er særligt velegnet til missionskritiske applikationer, der kræver en stærk in-memory-ydelse samt sikkerhed, samtidig med at der opretholdes høj tilgængelighed.
  • Standard Edition af SQL Server 2014 tilbyder allerede omfattende funktioner til middle-tier-applikationer og datalagring af datawarehouses (data marts).

Den nye Microsoft-licensmodel for SQL Server 2014

Den nye såkaldte licensmåling fra Microsoft gælder også for SQL Server version 2014.

Dette definerer, afhængigt af den respektive serverudgave, hvilke licensmuligheder der tilbydes for at bruge SQL-softwaren.

Med de ældre Microsoft-serverversioner var det tidligere ligegyldigt, hvor mange kerner en processor havde. Nu er deres antal imidlertid grundlaget for at definere licenskravene for visse SQL Server-udgaver. Årsagen hertil er det øgede antal kerner, som yderligere øger processorenes ydeevne og dermed også de voksende arbejdsbyrder. Kernelicensering svarer således på en måde til den højere skalering af ydelsen.

Standardudgaven af SQL Server version 2014 er - i modsætning til andre udgaver som Enterprise - ikke kun tilgængelig som 2-core-licensering, men også med licensering pr. server/CAL'er. Microsoft tager således hensyn til de mindre og mellemstore virksomheders lavere krav til tjenesternes ydeevne og skalerbarhed. På denne måde kan de også drage fordel af ydelsen og cloud-funktionerne i SQL Server 2014 og falde tilbage på det normalt billigere licensalternativ med Server & CAL'er.

For at finde ud af, hvilken licensform for SQL Server 2014 Standard Edition der passer bedst til din virksomhed eller organisation, skal du derfor bestemme og analysere de typiske arbejdsbelastninger og på dette grundlag vælge den relevante udgave eller, i tilfælde af Standard, den korrekte licensform. Dette afhænger også af antallet af medarbejdere og den nødvendige virtualisering af tjenester. Selv om server/CAL-licensering ofte er den mest omkostningseffektive løsning her, kan det i nogle tilfælde være fordelagtigt at vælge licensering efter kerner. Nedenfor finder du en kort forklaring på de to licensmuligheder for SQL Server 2014. Hvis du har spørgsmål om den mest fordelagtige form for din virksomhed eller dine behov, er du velkommen til at kontakte os for at få rådgivning.

Licensering af SQL Server Version 2014 med 2-kernede pakker

Ifølge Microsoft er den kernebaserede licensering af SQL Server 2014 baseret på følgende kriterier: En single core-licens er altid gyldig for to kerner - i stedet for én licens pr. processor som tidligere. Microsoft har imidlertid indført et yderligere kriterium, således at det eneste antal kerner pr. processor ikke svarer til antallet af krævede kernelicenser, men derimod gælder følgende: Det mindste antal kerner er altid 16, uanset om en motor er udstyret med færre kerner eller ej.

Du skal derfor altid købe mindst 16 kernelicenser, dvs. 8 pakker med 2-kernelicenser. Yderligere licenser i form af CAL'er er så ikke nødvendige. Motorer med et lavere antal kerner end 16 kan derfor ikke licenseres til en lavere pris.

Server/CAL-licensering til SQL Server 2014 Standard

Ved licensering med en serverlicens plus klientadgangslicenser (CAL) er disse to komponenter nødvendige: Serveren skal først have sin egen licens til SQL Server Edition 2014 Standard. Dette omfatter også administratorrettigheder, men for at en medarbejder kan bruge serverens tjenester og funktioner, skal han eller hun have en ekstra klientadgangslicens. Her kan du vælge mellem CAL til en bruger eller til en en enhed - kaldet bruger- eller enheds-CAL. Begge er også tilgængelige hos Wiresoft til en særlig pris.

Microsoft SQL Server 2014 til en fordelagtig pris hos Wiresoft

Hos Wiresoft kan du få SQL Server 2014 i både Standard og Enterprise Edition som originale Microsoft-licenser. Du nyder især godt af den prisfordel, som Wiresoft giver dig i forbindelse med disse og andre Microsoft-licenser. Alle Microsoft-produkter, der tilbydes, er ubrugte licenser, der kommer fra europæiske virksomheder, kan bruges 100 % - og er erhvervet helt lovligt af os. Fordi det i henhold til EF-Domstolens afgørelse er tilladt at videresælge eller købe softwareprodukter som f.eks. serverlicenser. Det betyder, at du kan være sikker på, at du køber en fuldt anvendelig licenspakke fra Wiresoft, som er blevet grundigt kontrolleret af os for ægthed. Mange kunder har tillid til Wiresofts udvalg af licenser og den ekspertrådgivning, vi tilbyder. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om din specifikke licensering af Microsoft SQL Server 2014.