Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - det mest omfattende Microsoft-operativsystem til professionelle brugere Med det nye Windows 11 Enterprise får større virksomheder, der stiller særligt høje krav til sikkerheden i et styresystem, et maksimum af...
956,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - det nye Microsoft-operativsystem til professionelle brugere Med det nye Windows 11 Pro får brugere, der stiller særligt høje krav til et styresystem, et væld af funktioner og muligheder kombineret med en højere ydeevne,...
411,90 Kr. *

Windows 11: Det nyeste inden for operativsystemer

Windows 11 i et overblik

Windows 11 er det nyeste operativsystem fra Microsoft og har taget pc-brugernes verden med storm. Med denne version følger et væld af nye funktioner og forbedringer, som løfter brugeroplevelsen til et nyt niveau. I denne artikel vil vi se nærmere på Windows 11.

Højdepunkterne i Windows 11

Moderne design

Windows 11 tilbyder en helt ny brugergrænseflade med et moderne design, der er skræddersyet til behovene hos brugere med touchscreen-enheder og traditionelle pc'er. Den nye Start-menu, den centrerede proceslinje og de optimerede vinduesstyringsfunktioner giver Windows 11 et frisk udseende.

Forbedret ydeevne

Med Windows 11 kan brugerne drage fordel af forbedrede ydeevnefunktioner. Understøttelse af DirectX 12 Ultimate og DirectStorage giver en bedre spiloplevelse, mens øget effektivitet og hastighed gør den daglige brug af operativsystemet mere fornøjelig.

Integration af Microsoft Teams

Microsoft Teams er problemfrit integreret i Windows 11, hvilket forenkler samarbejdet og kommunikationen mellem brugerne. Videoopkald, chat og samarbejdsværktøjer er integreret direkte i proceslinjen.

Krav til hardware

Særlige krav til hardware

Windows 11 kommer også med særlige hardwarekrav for at få mest muligt ud af de nye funktioner. Det betyder, at ældre computere måske ikke er kompatible. Tjek minimumskravene, før du opgraderer, for at sikre, at din enhed er kompatibel.

Opgradering fra Windows 10

Windows 10-brugere kan opgradere gratis til Windows 11, hvis deres hardware opfylder kravene. Opgraderingen giver adgang til de nyeste funktioner og forbedringer.

Konklusion

Windows 11 er et spændende nyt operativsystem med et moderne design, forbedret ydeevne og problemfri integration med Microsoft Teams. Det tager brugeroplevelsen til et nyt niveau, men kræver specifikke hardwarekrav. Hvis din computer er kompatibel, giver Windows 11 en spændende mulighed for at optimere brugen af din pc og drage fordel af de seneste innovationer. Husk at tjekke minimumskravene, før du opgraderer.

Kategorier