Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 Standard - til moderne kontor- og virksomhedsorganisation Office-Edition 2016 Standard er designet til at håndtere alle de typiske opgaver i moderne virksomheder - og meget mere: Mange praktiske, intuitive værktøjer...
667,90 Kr. *
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
MS Office 2016 Professional Plus - det afgørende mere for erhvervslivet MS Office 2016 Professional Plus er den mest omfattende udgave af Microsoft Office-version 2016, den indeholder alle de programmer, der er nødvendige i en...
749,90 Kr. *

Office 2016: Den pålidelige kontorsoftware til produktivt arbejde

I kategorien Office 2016 præsenterer vi den gennemtestede kontorsoftware fra Microsoft, som stadig tilbyder en fremragende løsning til alle dine arbejdsbehov i dag. I denne artikel vil vi give dig et omfattende overblik over Office 2016 og forklare fordelene ved denne gennemprøvede suite for din produktivitet og effektivitet.

Hvad tilbyder Office 2016?

Gennemprøvede applikationer, når de er bedst

Office 2016 indeholder de velkendte applikationer som Microsoft Word, Excel, PowerPoint og Outlook, som er blevet optimeret i deres nyeste version, så du kan arbejde problemfrit og effektivt.

Lokal lagring og uafhængighed af skyen

I modsætning til de nyere Office-abonnementer kræver Office 2016 ikke en permanent internetforbindelse. Du kan gemme dine dokumenter og data lokalt og er ikke afhængig af skyen.

Hvorfor vælge Office 2016?

Engangskøb, permanent brug

I modsætning til Office-abonnementer er Office 2016 et engangskøb. Du betaler én gang og kan bruge pakken permanent uden månedlige abonnementsgebyrer.

Databeskyttelse og kontrol

Med Office 2016 bevarer du fuld kontrol over dine data og retningslinjerne for databeskyttelse, da du ikke er afhængig af cloud-lagring.

Stabilitet og pålidelighed

Office 2016 tilbyder stabilitet og en ensartet brugergrænseflade uden konstante opdateringer og ændringer, der afbryder dit workflow.

Konklusion

Office 2016 er det perfekte valg for alle, der leder efter gennemprøvet og pålidelig kontorsoftware uden at skulle forpligte sig til tilbagevendende abonnementsgebyrer. Med velkendte applikationer, maksimal databeskyttelseskontrol og et stabilt arbejdsmiljø er Office 2016 en førsteklasses løsning til dem, der ønsker at øge deres produktivitet.

Uanset om du er studerende, professionel eller virksomhedsejer, giver Office 2016 dig de værktøjer, du har brug for til at arbejde effektivt og skabe professionelle dokumenter, præsentationer og regneark. Invester i Office 2016 og oplev den dokumenterede ydeevne og pålidelighed i denne kontorpakke i verdensklasse.

Med Office 2016 kan du få dit arbejde gjort effektivt og samtidig bevare fuld kontrol over dine data. Det er en omkostningseffektiv og stabil løsning til dem, der leder efter gennemprøvet kontorsoftware uden abonnementsgebyrer. Øg din produktivitet, og invester i Office 2016 for at drage fordel af de velkendte applikationer og de mange fordele ved denne gennemprøvede kontorsoftware.

Kategorier