Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10004
 • 021-09707
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
208,90 Kr. * 230,90 Kr. * (9,53% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


MS Office-udgaven 2010 Standard  er en af de mest populære Office-versioner fra Microsoft. Den omfattende portefølje af programmer og funktioner indeholder alt, hvad brugerne har brug for til at arbejde professionelt, både privat og frem for alt professionelt - på alle områder: fra oprettelse af tekstdokumenter i forskellige formater med Word 2010 og analyse af omfattende tabeldata i Excel 2010, til alsidig kommunikation og planlægning med Outlook 2010 og design af informative præsentationer med PowerPoint 2010, til spontan registrering og deling af ideer med OneNote 2010 og deres kreativt sofistikerede publikation med Publisher 2010 - alt sammen samlet i MS Office 2010 Standard edition.

For yderligere spørgsmål om produktet, kontakt venligst vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"

Microsoft Office 2010 Standard - den omfattende kontorsoftware som en købsversion

MS Office-Edition 2010 Standard hører til de mest populære Office-versioner fra Microsoft, hvis omfattende portefølje af programmer og funktioner indeholder alt det, som brugerne har brug for privat, men frem for alt også professionelt, for at kunne arbejde professionelt - på alle områder: fra oprettelse af tekstdokumenter i forskellige formater med Word 2010 og analyse af omfattende tabeldata i Excel 2010, til alsidig kommunikation og planlægning med Outlook 2010 og udarbejdelse af informative præsentationer med PowerPoint 2010, til spontan registrering og deling af idéer med OneNote 2010 og kreativt sofistikeret offentliggørelse med Publisher 2010 - alt sammen samlet i MS Office 2010 Standard edition.

Microsoft Office 2010 Standard Edition tilbydes i almindelig handel kun som volumenlicens, da de bruges af større virksomheder med mange arbejdsstationer. Wiresoft tilbyder på den anden side også udgaven som en enkeltlicens, så private brugere og selvstændige samt små og mellemstore virksomheder også kan købe alle programmerne i Office-Edition Standard 2010 kan købes og anvendes.

Køb af en 2010 Office-Edition har også den fordel, at den stadig understøttes af Microsofts styresystem Windows 7 - som stadig anvendes af mange købere og derfor er en afgørende egenskab ved køb. I Wiresoft Onlineshop kan du købe 2010-udgaven Office Standard samt andre udgaver og andre Office-versioner. Følgende oversigt indeholder en detaljeret præsentation af alle de enkelte programmer i Office 2010 Standard.

MS Office 2010 Standard

Ud over de gennemprøvede Standard-programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook indeholder Office-pakken følgende Standard 2016 indeholder den praktiske digitale notesbog OneNote samt Microsoft Publisher, som kan bruges til at oprette trykklare publikationer til næsten alle formål. Disse applikationer udvider mulighederne for professionel brug og giver dermed mulighed for et omfattende professionelt arbejde på alle områder. Skrivebordsgrænsefladen er også blevet moderniseret og er nu endnu mere intuitiv at bruge.

Oversigt over de enkelte programmer i MS Office 2010 Standard:

 • Word 2010
 • Excel 2010
 • PowerPoint 2010
 • Outlook 2010
 • OneNote 2010
 • Publisher 2010

Word 2010

Den uovertrufne tekstbehandlingssoftware fra Microsofts hus tilbyder igen i version 2010 et stort antal funktioner til at oprette dokumenter og breve til de mest forskellige anvendelsesområder, til at formatere tekster professionelt afhængigt af kravene og til at indsætte grafik, billeder osv...

 • XML-filformatet gør Word-dokumenter ikke blot mere kompakte, men også mere sikre og kompatible med andre systemer.
 • Menuer i faneblad-stil, der er organiseret efter funktion, gør det nemt at få adgang til kommandoer og formateringsmuligheder. Det nydesignede bånd viser endnu flere funktioner end tidligere. Ribbon og faner kan også tilpasses efter dine egne behov, og f.eks. kan alle unødvendige funktioner endda skjules.
 • Visningen Backstage viser baggrundsoplysninger om et aktuelt åbent dokument.
 • Standardskabeloner kan tilpasses til individuelle behov med få klik: Dette omfatter skrifttype eller skriftstørrelse, stødstørrelse og linjeafstand. Alle ændringer kan også gemmes som en ny personlig standardskabelon.
 • De fleste Word-funktioner kan også tilgås via tastaturgenveje, hvilket giver en hastighedsfordel ved tekstarbejde, især for professionelle brugere.
 • Stavekontrol: Under menupunktet "Dokumentkontrol" kan de forskellige muligheder for autokorrektur justeres eller deaktiveres.
 • I Word 2010 kan du ikke kun dele dokumenter med andre, du kan også følge andres ændringer og tilføje kommentarer. Disse kan derefter accepteres eller afvises ved at klikke på dem.
 • Mail merge-funktionen med de tre elementer "Main Document" - som indeholder den samme tekst til alle mail merges - samt "Mail Merge Fields" til personlige data og "Data Source", som bruges til at administrere alle adressedata - f.eks. fra Outlook - er særlig praktisk. "Mail Merge Wizard" hjælper brugerne med trinvise instruktioner.

Excel 2010

Det kraftfulde beregningsprogram indeholder en stor samling af formler, hvormed beregninger hurtigt kan udføres - en uundværlig fordel ved analyse og administration af data fra særligt store tabeller. Excel 2010 indeholder mange nye funktioner og værktøjer, så du kan filtrere data endnu hurtigere, oprette minigrafiske diagrammer i en celle, bruge en webgrænseflade og meget mere:

 • Excel 2010's nye Ribbon konsoliderer mange af de indstillinger og funktioner, der tidligere var spredt ud over mange undermenuer, på en pæn måde.
 • Sparklines gør det muligt at integrere hele diagrammer i en enkelt celle som et visuelt resumé, hvilket giver større klarhed.
 • Dataskiver filtrerer store mængder data i pivottabeller uden først at skulle åbne en liste for at få vist hvert filter
 • Versionsgendannelse understøtter genbrug af ved et uheld lukkede datablade med nye skabeloner og diagramhjælpere.
 • Backstage-visning viser alle vigtige funktioner i en udvidet statuslinje.
 • Samarbejde om regneark er også muligt via en webapp eller et gratis tillægsprogram.
 • Excel 2010 understøtter følgende formater: .xls, .xlsx, .xlsm, .xlsb, .xltx, .xlt, .xlt, .xltm, .xml, .xlam, .xla og .xlw.

PowerPoint 2010

PowerPoint er et universalværktøj til at lave informative præsentationer, både privat og især i erhvervslivet. Programmet Office tilbyder en lang række funktioner og Standard skabeloner, der kan bruges til hurtigt at skabe professionelt designede dias, selv uden stor erfaring. Med få klik kan du integrere grafik, billeder og videoer og give hver præsentation en individuel karakter. Nyheder i PowerPoint 2010:

 • Det nye XML-format til præsentationer er ikke kun mere kompakt, men også mere pålideligt og kræver mindre lagerplads.
 • Alle elementer i et dias er indlejret direkte i dokumentet i PowerPoint 2010 - for en jævn og forsinkelsesfri afspilning.
 • SmartArt-grafik giver dynamiske effekter som f.eks. glidende overgange for at øge publikums engagement.
 • Integrationen af videoer og musik giver yderligere variation gennem en multimedieoplevelse. Funktionsmenuen giver forskellige muligheder under afspilning, herunder uendelig afspilning.
 • De nye Shape-værktøjer giver mulighed for frit at designe en række forskellige objekter til informativ grafik.

Outlook 2010

Denne verdens mest populære e-mail-klient overbeviser igen i den Office Version 2010 af verdens mest populære e-mail-klient imponerer endnu en gang med sine alsidige funktioner, som ikke kun omfatter afsendelse af e-mails, men også håndtering af kontakter, aftaler, opgaver og noter. Microsofts multitalent indeholder en omfattende samling af funktioner, der opfylder alle krav til kommunikation på arbejdspladsen, men også i privatlivet.

 • Tilføje en e-mail-signatur til meddelelser: Designmulighederne for signaturer til e-mails omfatter ikke kun tekst, men også f.eks. et personligt billede eller logo, det elektroniske visitkort og endda en billedfil af den håndskrevne signatur.
 • Visningen "Samtaler" gør det muligt at gruppere eller sortere e-mails efter emne/emne, hvilket giver et bedre overblik i postkassen. Sletningsprocessen kan også anvendes på hele samtalen.
 • QuickSteps gør det muligt at gruppere typiske, ofte anvendte rutineopgaver for at automatisere processer.
 • De praktiske søgefunktioner tilbyder forbedrede filtermuligheder - herunder efter kategori - som også kan gemmes til genbrug.

OneNote 2010

OneNote er det elektroniske alternativ til omfattende notesamlinger - men programmet giver et langt bedre overblik og er også designet til samarbejde med arbejdskolleger via skyen. Vigtige dokumenter registreres centralt og er altid tilgængelige, f.eks. til forberedelse af præsentationer, notater og internetsøgning. Notatprogrammet er intuitivt og nemt at bruge, og det har bl.a. følgende funktioner:

 • OneNote opretter automatisk en personlig notesbog, der allerede indeholder fanerne "Generelt" og "Ikke arkiverede noter" samt de forudindstillede sider: "Forretning", "Oftest anvendte" og "Nyheder".
 • Alle notesbøger kan tilpasses og opdeles i yderligere sektioner, som derefter vises som faner under den respektive værktøjslinje. De kan også ændres igen når som helst.
 • Ud over at oprette tomme sider er der også mulighed for at bruge standardiserede sideskemaer, f.eks. "Business", og for senere at opdele disse i yderligere sektioner, hvis det er nødvendigt.

Publisher 2010

Desktop publishing-softwaren er inkluderet specifikt i MS Office 2010 Standard og er designet til at skabe publikationer af høj kvalitet til en lang række områder på en professionel og printklar måde.

 • Ud over enkle dokumenter som visitkort og lykønskningskort kan det også bruges til at oprette flyers, kataloger til trykning og informative e-mail-nyhedsbreve.
 • Der findes et stort udvalg af skabeloner til dette formål, som ligger meget tæt op ad det typiske udseende af publikationer og kan tilpasses yderligere individuelt.
 • Billeder kan indsættes enten fra computeren, direkte fra internettet eller som ClipArt via Office.com.
 • Der er en række effekter som skygger, lys og 3D til rådighed for yderligere at manipulere billederne. Mange effekter kan også bruges til tekst.

Systemkrav til MS Office 2010 Standard

Office 2010 Standard Edition er tilgængelig til download i to versioner: 32-bit såvel som 64-bit. Som standard installeres 32-bit versionen på en pc, så du undgår kompatibilitetsproblemer med 64-bit versionen på ældre computere eller styresystemer. Med 4 GB hukommelse giver 64-bit versionen fordele, især når du redigerer Excel-filer, der er større end 2 GB. Den nye båndgrænseflade kræver også mere plads på harddisken i forhold til den tidligere version. Ellers gælder følgende minimumskrav:

 • Operativsystemer: Windows 7 til maks. Windows 10, eller min. Windows Server 2003
 • Processor: min. 500 MHz - 1 GHz anbefales for at kunne bruge alle funktioner i Microsoft Outlook
 • Hukommelse: min. 256 MB RAM - 512 MB anbefales for at bruge alle Outlook-tjenester
 • Plads på harddisken: mindst 3,5 GB
 • Billedopløsning: min. 1.024 x 576, min. grafikkort med DirectX9c-acceleration

Køb MS Office 2010 Standard billigt hos Wiresoft i online-butikken

Denne Office 2010 Standard Edition er ikke tilgængelig i den almindelige handel, da den ellers kun tilbydes som volumenlicens til virksomheder. I Wiresofts onlineshop er softwaren Office 2010 Standard også tilgængelig som en enkeltbrugerlicens, som et køb og uden yderligere abonnementsforpligtelser; for dig er der derfor kun engangsudgifter ved køb via Wiresoft, og du erhverver en fuld version af programmet, som har det samme programomfang som det, der er indeholdt i den tilsvarende volumenlicens Office.

Køb software sikkert fra Wiresoft: MS Office 2010 Standard er ikke kun tilgængelig hos Wiresoft til en særlig lav pris, købet er også bekvemt via øjeblikkelig download og også sikkert: denne enkeltbrugerlicens af Office 2010 Standard var en del af en større volumenlicens, som Microsoft kun tilbyder til større virksomheder. Købet af en volumenlicens omfatter retten til at videresælge overskydende softwarelicenser eller hele volumenlicensen - uanset om enkelte eller alle licenser ikke er blevet brugt. Ved salget bliver volumenlicensen opdelt og konverteret til individuelle licenser - disse kaldes brugt software. Denne opdeling har ingen indvirkning på funktionaliteten eller omfanget af de indeholdte programmer.

At købe software fra Wiresoft er en billig måde for vores kunder at købe Office-udgaver som f.eks. MS Standard 2010 på. Derfor er det ikke kun selvstændige erhvervsdrivende og SMV'er, men også private brugere, der kan drage fordel af vores softwaretilbud til lave priser!

Wiresoft sælger kun komplette versioner af MS Office Standard eller andre Microsoft Office-versioner og programmer, der er identiske med de originale Microsoft-produkter; de kommer udelukkende fra lovlige kilder.

At købe Office 2010 Standard som brugt software fra Wiresoft Software-Shop betyder ikke nogen juridisk risiko for dig, da handel med brugt software er tilladt i henhold til loven, hvilket er blevet bekræftet af adskillige domme.

Denne Office 2010 Standard software kan installeres på din pc umiddelbart efter købsprocessen og downloadet er afsluttet og kan aktiveres og bruges fuldt ud med den medfølgende volumenlicensnøgle (MAK).

I Wiresoft Software-Shop kan du ud over Office 2010 Standard Edition også finde andre Office-Editions eller versioner samt andre Microsoft-programmer som købsversioner. Hvis du har spørgsmål om Office 2010 Standard eller anden Microsoft Office software, er du velkommen til at kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier