Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Microsoft Office 2010 Standard - den omfattende kontorsoftware som en købsversion MS Office-Edition 2010 Standard hører til de mest populære Office-versioner fra Microsoft, hvis omfattende portefølje af programmer og funktioner...
230,90 Kr. *
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2010 Professional Plus - den omfattende suite til professionelle erhvervsfolk som en købsversion Med MS Office-Edition 2010 Professional Plus erhvervsfolk har alle Microsoft-programmer samlet i én pakke, fordi...
283,90 Kr. *

MS Office 2010 Standard

Standard Edition af Office 2010 tilbyder allerede flere programmer end Office 2010 Home and Student eller Home and Business: den indeholder også Outlook og Publisher, som begge er uundværlige til kommunikation og udgivelse af trykte og online medier. Dette udvider mulighederne ud over rent privat brug og muliggør professionelt arbejde på alle områder. Desuden er brugergrænsefladen blevet revideret og moderniseret, hvilket gør den endnu mere intuitiv at bruge.

MS Office 2010 Standard indeholder disse individuelle programmer

 • Word 2010 til tekstbehandling
 • Excel 2010 til regneark
 • PowerPoint 2010 til præsentationer
 • Outlook 2010 til håndtering af e-mails, kalendere og kontakter
 • OneNote 2010 til oprettelse og brug af noter
 • Publisher 2010 til desktop publishing

Word 2010 - det alsidige tekstbehandlingsprogram

Word er en klassisk komponent i alle Office-versioner. Det alsidige tekstbehandlingsprogram indeholder en lang række funktioner og skabeloner, der kan bruges intuitivt til at oprette et professionelt og attraktivt dokument ud fra en hvilken som helst tekst - til ethvert formål: fra forretningskorrespondance i virksomheden til oplæg og afhandlinger i skolen og på universitetet til flyers og bøger, der derefter kan udgives klar til trykning.

Excel 2010 - til omfattende regneark

Excel er et kraftfuldt grundlag for at udføre komplekse matematiske, økonomiske og statistiske beregninger og analyser. Regnearksprogrammet tilbyder en bred vifte af funktioner til dette formål, som vil glæde selv de mest krævende brugere. Desuden indeholder programmet også et bredt udvalg af diagramtyper til en overskuelig præsentation af analyseresultater.

PowerPoint 2010 - til overbevisende design af præsentationer

PowerPoint tilbyder alt, hvad der er nødvendigt for at visualisere en lang række forskellige oplysninger. Mange skabeloner for præsentationsdias og elementer gør det lettere at designe professionelle præsentationer for at præsentere indholdet i foredrag klart og tydeligt og dermed tiltrække publikums opmærksomhed. PowerPoint kan bruges til at lave præsentationer ikke kun i virksomheder, men også i forskning, skoler og universiteter.

Outlook 2010 - administrer e-mails, kontakter, aftaler og meget mere

Outlook udgør det uundværlige grundlag for moderne kommunikation i virksomheder: Dette omfatter ikke kun den professionelle organisering af e-mail-trafikken, men også den centrale administration og koordinering af aftaler og forretningskontakter - en af de typiske opgaver i den moderne kontorrutine.

OneNote 2010 - den digitale notesbog

OneNote giver brugerne den største fleksibilitet til at samle tekst, billeder, digital håndskrift og lyd- og videooptagelser på ét centralt sted. Effektive søgefunktioner hjælper brugerne med hurtigt at finde de oplysninger, der er gemt der, så de kan samarbejde effektivt med andre brugere.

Publisher 2010 - til professionel desktop publishing

Med Publisher har brugere af Office 2010 Standard et alsidigt DTP-program til rådighed til professionelt at oprette alle former for reklamemateriale osv., uanset om det er online eller offline. Til dette formål tilbyder softwaren en bred vifte af designmuligheder, ikke kun for virksomheder, men også for private brugere, herunder billedredigering - til flyers og breve til udskrivning osv. samt online nyhedsbreve.

MS Office 2010 Professional Plus

Ud over de enkelte programmer, der allerede er inkluderet i MS Office 2010 Standard, tilbyder Professional Plus Edition også:

 • Access 2010 til oprettelse af databaser
 • InfoPath 2010 til oprettelse og administration af formularer

Access 2010 - databaseapplikationer for professionelle og begyndere

Microsoft Access er et kraftfuldt og letforståeligt program, hvormed komplekse databaser og applikationer kan oprettes og administreres i få trin efter individuelle behov, så de kan stilles til rådighed for andre brugere i virksomheden, men også for kunder. Databasestyringssystemet tilbyder forskellige værktøjer til at strukturere og administrere selv store datamængder på en meningsfuld måde.

InfoPath 2010 - at skabe effektive formularer

InfoPath er et alsidigt værktøj til at fremskynde forretningsprocesser, der involverer indsamling og organisering af oplysninger ved hjælp af individuelt oprettede formularer. Ud over forretningsbrugere i virksomheder har it-afdelinger og udviklere også gavn af de effektive funktioner, som InfoPath tilbyder til at oprette formularer til f.eks. tidsregistrering, undersøgelser eller forsikringer. Det kraftfulde XML-redigeringsmodul i kombination med de integrerede standardkontroller gør det muligt at automatisere mange processer med forbindelse til SharePoint Server 2010.

Systemkrav til MS Office 2010 Standard / Professional Plus

I modsætning til den tidligere version er Office 2010-udgaverne nu tilgængelige til download i to versioner: 32-bit og 64-bit. Som standard installeres 32-bit versionen under downloadet for at undgå kompatibilitetsproblemer med 64-bit versionen på ældre computere eller operativsystemer. 64-bit versionen er primært velegnet til redigering af Excel- eller MS Project-filer med en størrelse på over 2 GB, da den har mere end 4 GB hukommelse. Den nye båndgrænseflade kræver også mere plads på harddisken end den ældre version. Ellers gælder følgende minimumskrav:

 • Operativsystemer: min. Windows 7 til max. Windows 10 eller min. Windows Server 2003
 • Processor: min. 500 MHz - 1 GHz anbefales for at kunne bruge Microsoft Outlook
 • RAM: min. 256 MB RAM - min. 512 MB anbefales til brug af Outlook-tjenester
 • Plads på harddisken: mindst 3,5 GB for Office 2010 Professional Plus
 • Billedopløsning: min. 1.024 x 576, min. grafikkort med DirectX9c-acceleration

Køb MS Office 2010 Editioner Standard og Professional Plus billigt hos Wiresoft

Wiresoft Software Shop kan du finde Standard- og Professional Plus-udgaverne af Office 2010 som enkeltbrugerlicenser - normalt er disse kun tilgængelige i form af en  volumenlicens til virksomheder.

Dine fordele, når du køber Office 2010-software hos Wiresoft:

 • Med disse udgaver får du adgang til yderligere Office-programmer, som ikke er inkluderet i de sædvanlige gratis tilgængelige udgaver.
 • De enkeltbrugerprogramlicenser, der tilbydes for begge Office 2010-udgaver, er rene købsversioner, som ikke forpligter dig til at tegne et softwareabonnement, som det i stigende grad tilbydes med nyere versioner, men som normalt betyder, at der skal betales for opdateringer.

Af disse grunde er det dobbelt værd at købe software fra Wiresoft, især hvis du ikke ønsker at skifte til et nyere styresystem. Det betyder, at især private brugere samt selvstændige og små og mellemstore virksomheder kan nyde godt af alle fordelene ved de MS Office 2010-udgaver, der er tilgængelige i softwarebutikken, og samtidig spare penge, fordi de får dem til en særlig fordelagtig pris. Hvordan fungerer det?

Køb Microsoft Office 2010 som brugt software

Wiresoft tilbyder MS Office 2010 i de nævnte udgaver samt andre versioner som brugt software. Det betyder, at de som såkaldt brugt software kommer fra en tidligere bruger - som regel en større virksomhed - og derfor er de hos Wiresoft betydeligt billigere end en licens af samme software - hvis den overhovedet stadig er tilgængelig hos en anden forhandler.

En sådan brugt software behøver ikke nødvendigvis at være installeret eller anvendt. Næsten alle de softwarelicenser, som Wiresoft tilbyder - især den til MS Office 2010 - stammer fra en volumenlicens, som altid er beregnet til et større antal arbejdsstationer eller brugere og er købt af virksomheder i bestemte faste størrelser. Disse har ret til at sælge sådanne volumenlicenser eller dele af dem, som ikke er nødvendige for Wiresoft. I den forbindelse opdeles disse i individuelle licenser.

Dette hverken påvirker eller begrænser deres generelle funktionalitet, men gør visse udgaver, såsom Standard og Professional Pro, tilgængelige for vores kunder.

Opdeling og videresalg af volumenlicenser af MS Office 2010 og andre Microsoft-programmer er lovligt og er også udtrykkeligt bekræftet af domstolene.

Sikkerhed ved køb af software med Wiresoft

For at aktivere Office-softwaren på din pc skal du bruge en volumenlicensnøgle - også kaldet en MAK-nøgle (Multi-Activation-Key) - for at aktivere den. Dette er gyldigt for det nøjagtige antal pc'er, der er defineret pr. volumenlicens. Med Wiresoft kan du altid være sikker på, at du får et fuldt anvendeligt softwareprodukt, der kører funktionelt og i ubegrænset tid på din computer!

Ud over disse Office 2010-udgaver kan du også finde nyere versioner og anden Microsoft-software til salg i Wiresoft Software Shop. Hvis du har spørgsmål om Office 2010 Standard og Professional Plus eller andre MS-programmer, kan du bruge vores kompetente rådgivning via e-mail, telefon og chat.