Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Med Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard tilbyder Microsoft en løsning til private og kommercielle serverapplikationer, som nemt kan installeres og vedligeholdes. Serverversionen af...
482,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER
Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Når du køber Windows Server 2012, får du en kraftfuld serverplatform, der er bygget på erfaring og viden om opbygning og drift af datacentre og cloud-baserede tjenester. Server-softwaren er...
9.622,90 Kr. *

Microsoft Windows Server 2012 R2 Editioner Datacenter og Standard hos Wiresoft

Både Standard- og Datacenter-udgaverne til Windows Server 2012 R2 er tilgængelige hos Wiresoft. De adskiller sig primært ved den forskellige grad af virtualisering, de tilbyder brugerne; med hensyn til de funktioner, som 2012 R2-versionen tilbyder som sådan, er de de samme.

Windows Server 2012 R2 Standard Edition er primært designet til kunder, der enten slet ikke bruger virtualisering eller kun driver nogle få virtuelle maskiner.

Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition indeholder på den anden side alle de nødvendige funktioner til et virtualiseret privat cloud-miljø. Dette gør det muligt at køre et vilkårligt antal virtuelle maskiner i Hyper-V-rollen på den anvendte Windows-server.

De vigtigste nyskabelser i Microsoft Windows Server 2012 R2 i et overblik

Det nye serveroperativsystem Windows Server 2012 Standard R2 byder på talrige forbedringer og funktioner inden for netværk, lagring og administration samt virtualisering, web- og applikationsplatforme og især på forbedret adgang og informationsbeskyttelse - herunder en virtuel desktop-infrastruktur.

Også i Windows Server 2012 R2 understøtter den gennemprøvede serverfunktion IPAM (IP Address Management) virtuelle miljøer og fungerer endnu mere effektivt med System Center 2012 R2.

Med Microsoft Windows Server 2012 R2 får du et pålideligt og effektivt serversystem, der imponerer med mange optimeringer samt nye funktioner og programmer:

  • Moderne brugergrænseflade, optimeret til touchskærme
  • Microsoft Windows Azure til sikkerhedskopiering i Azure Cloud
  • PowerShell 3.0 til effektiv administration af systemindstillinger
  • Ny task manager giver mere ydeevne gennem optimerede processer
  • IIS (Internet Information Service 8.0) med certifikatstyring med udvidet validering
  • SMB 3.0 giver endnu hurtigere og bedre adgang til filandele

Følgende funktioner i Windows Server 2012 R2-versionen er særligt værd at nævne:

Højere virtualiseringsniveau med Hyper-V

Windows Server 2012 R2 er endnu mere cloud-orienteret end de tidligere versioner. De vigtigste og også de fleste nyskabelser, som Windows Server 2012 R2 tilbyder i forhold til forgængeren, findes i Hyper-V. Her er især adgangen til virtuelle servere blevet forbedret. Især er adgangen til virtuelle servere på basis af RDP blevet forbedret, så effektiviteten af VM Connect er blevet væsentligt optimeret. I Windows Server 2012 R2 kører sessioner via RDP (Remote Desktop Protocol) via værten, så det er ikke længere nødvendigt med en direkte RDP-forbindelse til den virtuelle server. En virtuel server kan således aktiveres hurtigere på en automatiseret måde og fungerer dermed endnu mere effektivt.

En anden vigtig nyhed for System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 er understøttelsen af Windows Server 2012 R2 og Hyper-V Server 2012 R2. Begge systemer kan drives parallelt i System Center Virtual Machine Manager 2012 R2, og virtuelle servere kan således flyttes mellem netværket og skyen. Der kan således tages backup af en server til skyen via Windows Azure Online Backup, mens Hyper-V fungerer med Windows Azure Virtual Machines.

Hyper-V arbejder tæt sammen med den nye Hyper-V Recovery Manager. Dette giver nu mulighed for cloud-baseret replikering eller sikkerhedskopiering af virtuelle servere baseret på Hyper-V (Hyper-V Replica) eller Windows Azure Virtual Machines: Det giver også mulighed for replikering til en tredje vært sammenlignet med Windows Server 2012 med kun to værter.

VM'er Generation 2

Virtuelle maskiner - også kaldet VM'er Generation 2 af Microsoft - understøtter den nye BIOS-standard UEFI og den integrerede Secure Boot-funktion i Windows Server 2012 R2-versionen. Og med Storage Quality of Service-funktionen kan administratorer nu styre datatransporten for virtuelle servere ud over netværksbåndbredden.

Understøttelsen af Linux som virtuel server er også blevet forbedret, så dynamisk hukommelse også kan bruges i Linux-klienter.

Med VM Connect kan filer nu kopieres og flyttes ved at trække og slippe filer. Virtuelle harddiske (VHDX) kan udvides eller reduceres i Windows Server 2012 R2 under drift; virtuelle servere kan også dele en virtuel harddisk.

På samme måde er det muligt at flytte og kopiere virtuelle servere mellem Hyper-V-værter med Live Migration under drift med en betydeligt højere hastighed. Denne funktion er også blevet optimeret til 10 Gigabit/s netværk i Windows Server 2012 R2 og giver med RDMA (Remote Direct Memory Access) mulighed for at flytte RAM-data mellem værter meget hurtigt; den understøtter også effektiv komprimering af disse.

Arbejdsmapper i Windows Server 2012 R2 med Windows 8.1

Windows Server 2012 R2 fungerer naturligvis sammen med Windows 8.1. Dette gør det muligt at arbejde sammen med Windows Server 2012 R2 med Work Folders og udveksle data via skyen. Overførslen til arbejdsmapperne er krypteret for at beskytte følsomme data mod uautoriseret adgang for tredjeparter.

Datadeduplikering på virtuelle harddiske

Med Windows Server 2012 R2 kan duplikerede filer findes og fjernes ikke kun på filservere, men også på virtuelle harddiske. Dette kan spare meget plads på Hyper-V-værter.

SSD- og SATA-diske er kombineret i Storage Spaces

Med Storage Pools i Windows Server 2012 R2 kan konventionelle harddiske og SSD'er kombineres og bruges sammen, hvilket i høj grad fremskynder ydelsen af en filserver. Serveren analyserer således de lagrede data og placerer de hyppigst anvendte data på de hurtigere databærere.

Forbedret forvaltning og adgangskontrol af data

Microsoft Server 2012 R2 blev filsystemet NTFS suppleret med det nye ReFS (Resilient File System). Den blev udelukkende udviklet til lagring af data på servere for at maksimere datatilgængeligheden og effektivt skalere store datasæt og samtidig sikre dataintegritet ved at sikre modstandsdygtighed over for korruption.

Med dynamisk adgangskontrol styres adgangen til data ved hjælp af metadata. Den nye funktion supplerer Active Directory-sikkerhedslinjerne og beskytter data ved at forhindre uautoriseret adgang, mens de flyttes.

Systemkrav til Windows Server 2012 R2

Følgende minimumskrav er nødvendige for sikker og problemfri drift af Windows Server 2012 R2. De faktiske krav afhænger også af den respektive systemkonfiguration og andre installerede programmer:

Platform: Windows

Processor: min. 1,4 GHz processor med 64 bit

RAM: mindst 512 MB

Plads på harddisken: mindst 32 GB

Licensieringsmodellen for Windows Server 2012 R2

Licenseringen af Windows Server 2012 R2 beregnes afhængigt af antallet af processorer på den fysiske server, hvor operativsystemet anvendes - også virtuelt. En enkelt licens dækker altid 2 fysiske processorer. Den er licenseret pr. fysisk virtualiseringsvært. Hver licens til Windows Server 2012 R2-udgaverne Datacenter og Standard fås kun som en pakke med to processorer, hvor én licens dækker to processorer på én server.

Det er derfor ikke muligt at opdele licenser mellem flere servere, og det er heller ikke tilladt at tildele en licens til en virtuel maskine. Den tidligere licensmodel pr. processor gælder kun op til Windows Server 2012 R2. Licenser for hver nyere version beregnes nu efter en kernebaseret model. De to Windows Server 2012 R2-udgaver Standard og Datacenter adskiller sig fra hinanden på følgende måde med hensyn til virtualiseringsrettighederne:

Licensering af Windows Server 2012 R2 Standard Edition

En licens til Standard Edition indeholder virtualiseringsrettigheder til 2 virtuelle maskiner. Dette svarer til de sædvanlige behov i især mindre virksomheder, som enten slet ikke har brug for virtualisering eller kun for en lille mængde virtualisering. Antallet af rettigheder kan øges ved at købe yderligere standardudgaver. Med tre Server 2012 R2 Standard Editioner kan du f.eks. korrekt licensere en server med 2 processorer og 6 VM'er (virtuelle maskiner).

Licensering af Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition

Datacenter-udgaven er ikke begrænset til 2 VM'er. Ved køb af en Datacenter Edition kan der teoretisk set køres et ubegrænset antal virtuelle maskiner på den licenserede server, hvilket praktisk talt afhænger af ydelsen af den anvendte hardware. Det er derfor den rigtige løsning til virksomheder og organisationer, der anvender en høj grad af virtualisering eller bruger et hybrid cloud-miljø.

Hvilken udgave af Windows Server 2012 R2 der er bedst egnet i det enkelte tilfælde afhænger - for at sige det enkelt - af antallet af virtuelle servere, som en bruger ønsker at drive.

Ud over serverlicensen til de to udgaver Standard og Datacenter har brugerne også brug for CAL'er (klientadgangslicenser) - bruger- eller enhedsbaserede - disse kan også fås til en rimelig pris hos Wiresoft.

Køb Windows Server 2012 R2 Editioner til en rimelig pris hos Wiresoft

Windows Server 2012 R2-udgaverne Standard og Datacenter er tilgængelige til lave priser hos Wiresoft. Afhængigt af om du ønsker at supplere dine Windows Server 2012 R2-licenser eller licensere dine servere med en af de to udgaver, tilbyder Wiresoft dig ubrugte licenser fra europæiske virksomheder, som er købt lovligt - til en uovertruffen pris!

Når du køber Windows Server 2012 R2-licenser fra Wiresoft, modtager du kun originale licenser, der er blevet grundigt testet af Wiresoft for at sikre ægthed og fejlfri funktionalitet. Mange tilfredse Wiresoft-kunder bekræfter prisfordelen med Wiresoft Microsoft-licenser. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om dine licensbehov for Windows Server 2012 R2 Standard og Datacenter: