Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE
Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence Køb Server: Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence For at kunne holde et konstant øje med dine forretningsprocesser og optimere dem har du brug for et godt databasestyringssystem....
21.631,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2012 Enterprise SQL Server 2012 er en større produktudgivelse med mange nye funktioner: Pålidelighed til forretningskritiske applikationer med højere tilgængelighed, lynhurtige forespørgsler og avancerede...
30.534,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD
SQL Server 2012 Standard De særlige styrker ligger inden for business intelligence og forretningskritiske applikationer samt integration af en cloud i overensstemmelse med dine ønsker og behov. Virtualisering beskriver en proces, hvor...
2.137,90 Kr. *

Andre nye funktioner, der er værd at nævne i SQL Server 2012, er den stærkere integration af cloud-løsningen SQL Azure: Med denne kan databaser også stilles til rådighed via internettet, og lokale databaser kan synkroniseres. SQL Azure administreres i SQL Server Management Studio. Desuden gør den nye funktion Contained Databases det betydeligt nemmere at flytte databaser inklusive afhængige objekter.

Columnstore index (Transact-SQL) introducerer en standard til lagring og søgning i store datawarehouse-tabeller. Columnstore-indekset anvender kolonnebaseret datalagring og databehandling og opnår op til ti gange så god en forespørgselspræstation som konventionel rækkebaseret lagring.

Sidst men ikke mindst giver de nye SQL Server Data Quality Services (DQS) mulighed for at oprette en vidensbase, som kan bruges til at udføre vigtige datakvalitetsopgaver, f.eks. standardisering samt korrektion, udvidelse og deduplikering af data.

Ligeledes er Microsofts licensmodel også blevet tilpasset til den nuværende ydeevne for moderne serversystemer. Standardudgaven af SQL Server 2012, som fås i både 32- og 64-bit versioner, har allerede en forbindelse til skyen. Dette kan købes enten med en kernelicens eller med en serverlicens plus CAL'er. Hver SQL Server 2012-udgave har forskellige regler for korrekt licensering. Flere oplysninger om dette nedenfor.

SQL Server 2012 er også kompatibel med de ældre Windows-versioner 7 eller 8. Med en licens til SQL Server 2012 får du således et ekstremt kraftfuldt serversoftware, som også kan bruges i mange scenarier.

Microsoft SQL Server 2012 fås hos Wiresoft i følgende udgaver til en uovertruffen pris:

 • SQL Server 2012 Standard
 • SQL Server 2012 Business Intelligence
 • SQL Server 2012 Enterprise

SQL Server Standard Edition indeholder allerede mange funktioner til brug i den daglige drift samt omfattende administrationsværktøjer til at opfylde kravene i mindre virksomheder og organisationer, herunder virtualisering og datasikkerhed

Virtualisering og datasikkerhed.

Business Intelligence Edition føjer endnu et medlem til antallet af tilgængelige serverudgaver til SQL 2012, idet premium-udgaven, SQL Server 2012 Enterprise, tilbyder slutbrugerne den bredeste portefølje af funktioner og tjenester, hvormed der kan oprettes skalerbare og samtidig meget tilgængelige SQL Server-applikationer.

Vi rådgiver dig gerne om køb af den SQL Server-udgave, der passer bedst til dine behov, og sammensætter en skræddersyet serverlicenspakke til dig.

Kort oversigt over SQL Server 2012-udgaverne

Ud over Standard - for små og mellemstore virksomheder - og Enterprise med alle de funktioner, der er udviklet til mellemstore og store virksomheder og organisationer, og som er kendt fra tidligere SQL-versioner, er den nye Business Intelligence Edition det nye medlem af den omfattende SQL Server-familie, som også omfatter andre udgaver. Som navnet antyder, er BI-udgaven designet specielt til de krav, som virksomheder, der ønsker at bruge effektive værktøjer til typiske forretningsopgaver, stiller.

Ud over 64-bit versionen erSQL Server 2012 også tilgængelig som 32-bit version, selv om det anbefales at installere 64-bit versionen. I Standard-, Business Intelligence- og Enterprise-udgaverne er databasernes maksimale størrelse begrænset til 524 PByte (petabyte).

Vigtige Business Intelligence-funktioner i SQL Server 2012-versionen

Med de omfattende SQL Server BI-funktioner i 2012-versionen kan virksomheder implementere en funktionel BI-platform. Til dette formål tilbyder den omfattende rapporterings- og analysefunktioner De vigtigste BI-funktioner omfatter følgende:

 • BI Semantic Model (BISM ): Med BI Semantic Model giver SQL Server 2012 et værktøj til at oprette modeller i SQL Server Analysis Services (SSAS) og Powerpivot for Excel - sidstnævnte giver administratorer mulighed for at oprette rene tabulære modeller.
 • Semantisk søgning til Business Intelligence: Den semantiske søgning udvider den allerede eksisterende fuldtekstsøgefunktion i SQL Server med nye scenarier, der rækker ud over søgning efter nøgleord: Semantisk søgning giver dig mulighed for at søge efter ligheder mellem dokumenter ved at analysere deres respektive betydninger.
 • SQL Server PowerPivot for SharePoint: Med SQL Server PowerPivot er SharePoint Server forbundet til SQL Server 2012 for at kunne bruge de tilsvarende funktioner. Med PowerPivot kan data, der er gemt lokalt i Excel-tabeller eller Access-databaser, gøres tilgængelige for andre brugere og analyseres hurtigt.
 • Analysis Services i SQL Server 2012: SSAS giver løsninger til at oprette og gøre analytiske databaser tilgængelige, som derefter kan bruges i BI-applikationer som Excel, Performance Point, Reporting Services osv. Instansen Analysis Services er designet til forskellige typer løsninger: Administratorer kan vælge mellem en flerdimensional løsning eller en løsning i tabelform.
 • SQL Server Data Tools (SSDT): SSDT er efterfølgeren til Business Intelligence Development Studio i SQL Server version 2008 R2.SQL Server Data Tools kan bruges til at oprette datawarehouses og administrere Analysis Services i SQL Server 2012.
 • Columnstore-indeks: Columnstore-indeks i SQL Server 2012 er et effektivt værktøj til typiske datawarehouse-applikationer. De gør det muligt at gruppere og administrere data og hente dem i et kolonnebaseret dataformat. I denne proces sammenkædes alle kolonner for at skabe et samlet indeks.
 • Data Quality Services (DQS ): Med Data Quality Services (DQS) er procedurer som datarensning og datamatching forbedret i SQL Server 2012. DQS renser og optimerer datasæt ved at finde og fjerne dublerede eller inkonsistente data, før de bruges til rapporter i Reporting Services eller Data Warehouses.
 • Power View: En anden BI-funktion er Power View, en tilføjelsesfunktion til SharePoint Server. Power View er et webbaseret dashboard-værktøj til dataanalyse og til opbygning af ad hoc-rapporter, som giver mulighed for hurtig datavisualisering.

Den nuværende licensmodel for SQL Server 2012 fra Microsoft

Den ændrede licensmåling gælder for SQL Server 2012-versionen. Med dette definerer Microsoft typen og behovet for licenser, der er tilgængelige pr. serverudgave. Det betyder, at der er forskellige licensmuligheder for SQL-softwaren.

Den processorlicens, der er kendt fra tidligere versioner, findes ikke længere. Det er blevet erstattet af kernelicensering, hvor hver enkelt kerne i alle processorer i en server skal være licenseret. Mens serverydelsen baseret på kerner ikke spillede nogen rolle i forbindelse med licenseringen af ældre Microsoft-serverversioner, er antallet af kerner udgangspunktet for beregning af licenskravet i SQL Server Enterprise-udgaverne. Servernes stigende ydeevne, som kan håndtere større arbejdsbyrder, og som er muliggjort af antallet af kerner, bliver således grundlaget for licensering.

Virtuelle servere kan også udstyres med bl.a. Server/CAL-licenser. I dette tilfælde kræves der, ligesom med standardudgaven, yderligere klientadgangslicenser (CAL'er) ud over serverlicenserne. Med core-licensering er der derimod ikke brug for CAL'er for at få adgang til serveren.

Oversigt over licensmulighederne for SQL Server 2012

Denne oversigt viser de forskellige licenstyper for de SQL Server 2012-udgaver, der er tilgængelige hos Wiresoft:

 • Standard Edition (SE) - her kan du vælge mellem licensering med kerner eller pr. server plus CAL'er
 • Business Intelligence Edition (BI) - denne kan kun licenseres pr. server plus CAL'er
 • Enterprise Edition (EE) - kun kernebaseret licensering er mulig

Licensering af den Standard-udgave

Standard Edition af SQL Server version 2012 er den eneste version, der giver mulighed for at vælge mellem 2-core-licensering og licensering efter Server/CAL'er. Denne omstændighed er baseret på, at Microsoft skelner mellem de forskellige krav, som små og mellemstore virksomheder stiller til små og mellemstore virksomheder i modsætning til større og store virksomheder, når det gælder SQL Serverens ydeevne og skalerbarhed

SQL-funktionernes ydeevne og skalerbarhed. Med det økonomisk mere fordelagtige licensalternativ Server & CALs kan disse også bruge ydelsen og de alsidige cloud-funktioner i SQL Server 2012 i virksomheden, tilpasset til en lavere, men for deres formål normalt helt tilstrækkelig serverydelse.

Men organisationer og virksomheder af mindre størrelse har også nogle gange brug for den fulde SQL-kraft, som kun kan dækkes med en Core-licens. For at købe den rigtige type licens til SQL Server Standard Edition fra starten bør du

Først skal du bestemme de typiske arbejdsbelastninger og desuden antallet af medarbejdere, der bruger SQL Server-tjenesterne. Under visse omstændigheder kan det derfor være en fordel at købe Core-licenser.

I det følgende afsnit fremhæves forskellene mellem de to licensmuligheder for SQL Server 2012. Hvis du vil finde ud af, hvilken Standard Edition-licens der er bedst for din virksomhed, skal du blot kontakte os for en konsultation, og du er også velkommen til at chatte.

Licensering af SQL Server Standard og Enterprise Edition med pakker med 2 kerner

For kernebaseret licensering af SQL Server 2012 gælder følgende krav i henhold til de kriterier, der er defineret af Microsoft:

 • Hver kernelicens er gyldig for præcis to kerner - i den forbindelse tælles det rene antal kerner pr. processor ikke med - derimod gælder følgende også:
 • Det mindste antal kerner er altid 16 - uanset om en motor faktisk har færre kerner eller ej.
 • En server med et lavere antal kerner end 16 kan ikke licenseres til en lavere pris.
 • Kærnelicenserne er kun tilgængelige som 2-pakker.

Det betyder: Du skal købe mindst 16 kernelicenser = 8 pakker med 2-kernelicenser. Den yderligere licensering med bruger- eller enheds-CAL'er er ikke relevant.

Server/CAL-licensering til SQL Server 2012 Standard og Business Intelligence

Licenseringen af SQL Server 2012 Standard eller Business Intelligence med en serverlicens plus yderligere klientadgangslicenser (CAL'er) består af følgende to komponenter:

 • Hver server kræver sin egen licens. Denne indeholder administrator-adgangsrettigheder, som udelukkende er beregnet til administration.
 • Hver medarbejder, der skal bruge serverens tjenester og funktioner, skal have en klientadgangslicens (CAL).
 • Disse CAL'er er tilgængelige i to varianter: som en bruger-CAL og som en enheds-CAL.
 • Når der er udstedt en licens til kundeadgang, kan den ikke overdrages eller anvendes på anden måde end angivet.

Licensering af Microsoft SQL Server 2012 med Wiresoft til en særlig fordelagtig pris

Wiresoft tilbyder SQL Server 2012-versionen i standard-, Business Intelligence- og Enterprise-udgaverne som originale Microsoft-licenser til særligt lave priser. Softwarepriserne hos Wiresoft er så favorable, fordi de licenser, der tilbydes, er ubrugte, gratis brugsrettigheder, som stammer fra europæiske virksomheder og er erhvervet af os helt lovligt. Køb og videresalg af softwareprodukter som f.eks. serverlicenser blev udtrykkeligt tilladt i en dom fra EF-Domstolen.

Du kan derfor være sikker på, at du køber en fuldt funktionsdygtig licenspakke fra Wiresoft, som er 100% brugbar og er blevet grundigt kontrolleret for ægthed.

Mange kunder er allerede afhængige af Wiresofts usædvanlige licenstilbud for at spare omkostninger - herunder ekspertrådgivning. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om den mest fordelagtige licensering for dig med Microsoft SQL Server 2012-udgaver.