Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD
Microsoft SQL Server 2016 Standard SQL Server 2016 Standard giver virksomheder en pålidelig, skalerbar, hybrid databaseplatform til at skabe intelligente, missionskritiske applikationer, fordi denne udgave indeholder alle de nødvendige...
2.679,90 Kr. *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2016 Standard 2-Core SQL Server 2016 Standard 2-Core-udgaven giver virksomheder en pålidelig, skalerbar og hybrid platform med relationelle databaser til at opbygge intelligente applikationer til desktop, server og...
12.616,90 Kr. *

Vigtige fordele og funktioner i Microsoft SQL Server version 2016 i korte træk

 • Stretch Databases-integrationen giver forbedret cloud-understøttelse ved at forbinde lokale miljøer og skyen samt mulighed for at gemme OLTP-data i Microsoft Azure
 • Ny Always Encrypted-teknologi hjælper med at beskytte virksomhedsdata - lokalt og i skyen
 • In-memory OLTP forbedrer ydelsen af dataindsamling med mere end 100 gange hurtigere forespørgsler og op til 30 gange hurtigere transaktionsbehandling
 • Konventionelle OLAP-løsninger (Online Analytical Processing) understøttes
 • Programmeringssproget R kan bruges til statistiske analyser med avanceret analytik
 • Højere sikkerhed gennem funktioner som Always Encrypted, Dynamic Data Masking og Row-Level Security (RLS)
 • Optimér SQL-serverens ydeevne med T-SQL (Transact-SQL)
 • PolyBase forenkler behandlingen af relationelle og ikke-relationelle data i Transact-SQL-forespørgsler
 • Business Intelligence er tilgængelig for alle mobile enheder, herunder Android- og iOS-smartphones, til at offentliggøre rapporter i Excel 2016 for intuitiv forståelse gennem omfattende visualiseringer
 • Avanceret Business Intelligence med SQL Server Reporting Services (SSRS)
 • Hybride scenarier er tilgængelige i Microsoft Azure til sikkerhedskopiering, herunder høj tilgængelighed og genopretning af lokale databaser, herunder lagring af aktive sekundære replikker i Always On-tilgængelighedsgrupper med skrivebeskyttet adgang

Fordele og tjenester med Microsoft SQL Server 2016 i et overblik

Microsoft SQL Server 2016 er endnu en version af den intelligente, pålidelige dataplatform, der understøtter produktivt teamarbejde. Med SQL Server 2016 Standard kan du omdanne forskellige forretningskritiske applikationer til intelligente applikationer. Her tilbyder 2016 Standard Edition allerede en højere skalerbarhed ud over optimeret tilgængelighed for op til 24 kerner. Desuden giver integrationen af open source R udvidede analysemuligheder.

Windows SQL Server 2016 tilbyder således en omfattende business intelligence-database til administration og analyse af data. Alle medarbejdere i virksomheden, der enten har en klientadgangs-licens eller er autoriseret til at få adgang til databasen i sig selv i tilfælde af 2-core-licensering, kan køre en række typiske forretningsprogrammer.

Administratorer vil sætte pris på den effektive databaseadministration, da SQL Server 2016 kun kræver minimale it-ressourcer. Serverversionen understøtter desuden en række udviklingsværktøjer, som ikke kun er beregnet til lokal brug, men også til cloud-baseret brug. Følgende nye funktioner og egenskaber i SQL Server version 2016 er særligt bemærkelsesværdige:

SQL Server 2016 tilbyder endnu højere ydeevne

Ud over mange andre funktioner har 2016-versionen af Microsoft SQL Server-softwaren også optimeret ydeevnen, herunder mange fleksible implementeringsmuligheder. Dette sikres også af de integrerede in-memory-funktioner, som giver en betydelig forøgelse af ydeevnen for alle arbejdsbelastninger - og med en hastighed, der kan sammenlignes med in-memory OLTP. Desuden er der yderligere

Funktioner, der også øger ydeevnen i SQL Server 2016, såsom In-Memory Columnstore og Query Store samt Temporal Tables, den integrerede understøttelse af historisering og samtidig tilrådighedsstillelse af tabeldata.

R-tjenester til Microsoft SQL Server

Ved at integrere de nye SQL Server R Services gør Microsoft også det statistiske sprog R tilgængeligt for SQL Server 2016. Brugere, der har en licens til klientadgang, kan således udføre R-scripts direkte på SQL Serveren i stedet for først at eksportere alle data til en analyse fra SQL-databasen og derefter importere dem til R, som det tidligere var tilfældet. R Services sparer derfor ikke kun værdifuld tid, men giver også større sikkerhed, da følsomme data ikke længere skal overføres.

Master Data Services til effektiv forvaltning af masterdata

Værktøjet Master Data Services (MDS) i SQL Server 2016 giver mulighed for effektiv administration af stamdatasæt i en virksomhed eller organisation. Med MDS kan data ikke blot organiseres i form af modeller, men der kan også defineres regler for opdatering, herunder autorisation af personer, der skal kunne opdatere disse data. Stamdatasættet kan også frigives til specifikke personer i Excel.

Reporting Services (SSRS) til levering af rapporter

SSRS - SQL Server Reporting Services - understøtter oprettelsen og administrationen, herunder mobile og paginerede rapporter, med forskellige værktøjer og tjenester. Analysetjenester leverer analysedata fra rapporter fra Reporting og Business Services-rapporter og kan også bruges til klientapplikationer eller Business Intelligence-værktøjer fra andre udbydere. Desuden giver Reporting Services-funktioner brugeren mulighed for at generere rapporter fra forskellige datakilder, herunder offentliggøre dem i forskellige formater. Medarbejderne kan læse dem via en browser i webportalen, via e-mail eller endda på en mobilenhed.

Højere sikkerhedsniveau

Microsoft SQL Server version 2016 har også nogle vigtige forbedringer med hensyn til sikkerhed:

Med Always Encrypted beskyttes og krypteres særligt følsomme data, f.eks. kreditkort- eller ID-kortnumre, og de lagres i en Azure SQL- eller SQL Server-database. Always Encrypted gør det muligt at skelne mellem brugere, der har tilladelse til at se disse data, og brugere, der kun har tilladelse til at administrere dem, men som ikke har adgang til dem.

Row-Level Security (RLS) giver på den anden side mulighed for at implementere præcise adgangsbegrænsninger for individuelle datarækker. RLS regulerer således, at en bestemt medarbejder kun kan få adgang til præcis de datarækker, som han eller hun har tilladelse til.

Dynamic Data Masking (DDM) forenkler sikkerhedskodning i applikationer; DDM forhindrer uautoriserede brugere i at få adgang til fortrolige data ved at maskere dem.

SQL Server 2016 Standard Edition tilgængelig fra Wiresoft

Wiresoft tilbyder SQL Server 2016 Edition Standard til en fordelagtig pris i de to varianter 2-core licens samt Server/CALs. Dette tager hensyn til virksomhedernes og institutionernes forskellige behov med hensyn til SQL-tjenesternes skalerbarhed baseret på serverens ydeevne.

Microsofts licensmodel for SQL Server 2016

Med SQL Server version 2016 ændrer Microsoft også den såkaldte licensmetrik: den beregner antallet af licenser, der kræves for en server, som SQL-softwaren bruges sammen med. Mens det tidligere var irrelevant for de tidligere Microsoft Server-versioner, hvor mange kerner der er til rådighed i en processor, er dette antal nu grundlaget for at bestemme licenskravet - afhængigt af den pågældende serverudgave. Core-licensering tager hensyn til processorernes stigende ydeevne på grund af det stadigt stigende antal kerner, der installeres, hvilket betyder, at der kan håndteres stadig større arbejdsbyrder.

For SQL Server version 2016 tilbyder Microsoft licensering pr. Server/CAL'er for Standard Edition fra Wiresoft ud over den ekstra 2-core-licensering. Det betyder, at mindre virksomheder også har mulighed for at drage fordel af ydelsen og virtualiseringsfunktionerne i SQL Server 2016 Standard, hvis deres serverydelse tillader licensering med de billigere alternative Server & CAL'er.

Om det er mere fordelagtigt for en virksomhed at licensere standardudgaven af SQL Server 2016 efter kerner end at licensere efter Server plus CAL'er afhænger af den respektive anvendelse i en virksomhed og afhænger f.eks. af antallet af medarbejdere og graden af virtualisering af tjenester. Det omvendte er også muligt, nemlig at Server/CAL-licensering er den mere omkostningseffektive løsning. En maskine med maksimalt 2 processorer med 8 kerner hver kan licenseres billigere med SQL 2016 Server/CAL-versionen, forudsat at det faktiske behov for cloud-tjenester osv. er mindre.

Licens til SQL Server 2016 pr. server/CAL

Microsoft-licensen pr. Server/CAL består af disse komponenter:

Hver server, som SQL Server 2016 Standard-udgaven skal køres på, kræver som udgangspunkt sin egen serverlicens. For at medarbejderne kan bruge alle serverens tjenester og funktioner, skal serverlicensen suppleres med yderligere klientadgangslicenser - CAL'er. Der kræves en separat adgangslicens - som en bruger- eller en enheds-CAL - for hver bruger eller slutenhed.

Licens til SQL Server 2016 pr. 2-Core

Ved licensering af SQL Server 2016 på grundlag af processorkerner definerer Microsoft tællemetoden i henhold til følgende kriterier: En kernelicens gælder for to kerner - i modsætning til den tidligere beregning, hvor man regnede med en licens pr. processor.

Det samlede licensbehov for SQL Server 2016 beregnes nu ud fra antallet af kerner pr. processor.

Det skal dog tages i betragtning, at Microsoft har indført følgende regel: Der kræves mindst 16 kernelicenser til hver server, dvs. 8 licenspakker med 2 kerner. Årsagen er, at Microsoft generelt har fastsat dette som det laveste antal kerner. Det betyder, at motorer med et faktisk lavere antal kerner stadig ikke kan licenseres til en lavere pris. I modsætning til licensering med Server/CAL-pakken kræves der dog ingen yderligere CAL'er.

Køb licenser til Microsoft SQL Server 2016 til en lav pris hos Wiresoft

Afhængigt af om du ønsker at købe licenser til Microsoft SQL Server 2016 med 2-Core- eller Server/CAL-produkter, får du hos Wiresoft begge licenspakker som originale Microsoft-licenser - og det til en særlig fordelagtig pris. Det skyldes, at vi tilbyder dig en prisfordel ved at sælge ubrugte softwarelicenser, som europæiske virksomheder helt lovligt har erhvervet gennem os. I henhold til EF-Domstolens retskraftige afgørelse kan softwareprodukter som f.eks. serverlicenser videresælges. Du kan derfor være sikker på at købe en fuldt anvendelig licenspakke fra Wiresoft, da alle licenser er blevet grundigt kontrolleret af os på forhånd. Mange entusiastiske kunder bruger allerede vores licenstilbud. Hvis du har spørgsmål om din licensering af Microsoft SQL Server 2016, bedes du kontakte os.