Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Microsoft Office 2021 Standard - den uundværlige forretningssoftware til virksomheder og selvstændige Den nyeste version af Microsoft Office-pakken 2021 Standard Edition giver professionelle brugere i virksomheder og selvstændige...
1.366,90 Kr. *
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2021 Professional Plus - uundværlig for professionelle erhvervsfolk Den nyeste version af den alsidige Microsoft Office-pakke , der anvendes over hele verden, tilbyder professionelle brugere i virksomheder og...
1.472,90 Kr. *

Microsoft Office 2021 - den nyeste Office-software til professionelle og private brugere

Med Office 2021 er den nyeste version af Microsofts gennemprøvede softwaresuite tilgængelig i forskellige udgaver til professionelle og private brugere. Især Office 2021 Standard og Office 2021 Professional Plus tilbyder igen en betydelig forøgelse af funktioner samt individuelle programmer og udvidede funktioner og dermed et særligt bredt grundlag for at klare de typiske forretningsopgaver i moderne virksomheder: både ved oprettelse og redigering af tekster og beregninger med omfattende samarbejde om dokumenter samt sikker udveksling af data gennem omfattende sikkerhedsstandarder, herunder omfattende kommunikation med medarbejdere og forretningspartnere. Disse Office 2021-suiter hæver også samarbejdet i skyen - f.eks. på hjemmekontoret - til et nyt niveau med en endnu højere standard med hensyn til funktionalitet og effektivitet.

De nye versioner Office 2021 Standard og Office 2021 Professional Plus indeholder igen talrige optimeringer og tilføjelser i de velprøvede Office-programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook samt de ekstra applikationer, der er tilgængelige afhængigt af udgaven, især i forbindelse med fælles redigering af dokumenter i realtid samt sikker udveksling af data og oplysninger i teams, og med funktionen Data Loss Prevention har de en særlig høj sikkerhedsstandard til rådighed til dette formål.

MS Office 2021 suppleres af den digitale notesbog OneNote og Microsoft Teams, som erstatter Skype. Office-programmerne kan også bruges som Office Web Apps. Især i Professional Plus-udgaven kan brugerne også bruge den nye MS Access til forskellige dataanalyser,

Microsoft Office 2021 Standard- og Professional Pro-udgaverne kan findes i Wiresoft Software Shop som brugt software efter den officielle udgivelse - du vil drage fordel af den lavere pris i forhold til det respektive nye produkt - kontakt blot vores team og find ud af, hvornår disse Office-udgaver vil være tilgængelige for dig.

I den følgende oversigt præsenteres de allerede kendte funktioner i Office 2021 Standard og Professional Plus samt yderligere nyskabelser i denne version, som du kan drage fordel af.

Klassiske Office-programmer - endnu mere effektive i MS Office version 2021

I både Standard- og Professional Plus-udgaven udgør de klassiske individuelle programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook igen rygraden i det nye MS Office 2021: de suppleres af den digitale notesbog OneNote, MS Publisher og kommunikationsværktøjet Microsoft Teams. MS Access 2021 er også inkluderet eksklusivt i Professional Plus-udgaven.

I den følgende oversigt præsenteres disse Office-programmer kortfattet, herunder deres særlige funktioner. Kontakt venligst et medlem af Wiresoft-teamet for at få de seneste oplysninger om de ekstra funktioner, der er tilgængelige i MS Office 2021 Standard- og Professional Plus-udgaverne.

 • Microsoft Word 2021 er et af de vigtigste programmer i alle Office-udgaverne til at oprette en række tekstdokumenter til professionelle såvel som private formål. I den aktuelle version understøtter tekstprogrammet korrespondancen endnu mere omfattende - ikke kun med sine mange formateringsmuligheder og integrationen af billed- og beregningselementer, men også med forskellige optimerede funktioner, der gør disse opgaver stadig lettere. Disse omfatter oversættelsesværktøjet, der er integreret i Word, en dikteringsfunktion samt stavekorrektion og grammatisk korrektion. Desuden kan brugerne få tekster læst højt for sig, mens de skriver, og funktionen til indtastning af tale er også blevet yderligere forbedret. Med Word Editor kan ord- og staveforslag vedtages direkte med et klik. Den forbedrede tegngenkendelse af tekst skrevet med en digital pen gør det også hurtigere at indtaste tekst. Der er også forbedringer i integrationen af billeder og grafik, f.eks. integration af Apple HEIC-billedformatet uden forudgående konvertering, og mere komplekse SVG-grafikker kan integreres i et Word-dokument og også skaleres og redigeres uden at kræve mere hukommelse.
 • Microsoft Excel 2021 tilbyder igen i den nye Office-version et væld af effektive funktioner og filtre - herunder dynamiske arrays og den optimerede XVERWEIS-funktion, hvormed data kan analyseres og viderebehandles omfattende. Der kan f.eks. også anvendes tidsaksefiltre, og forskellige funktioner er blevet optimeret specielt til finansielle beregninger; desuden tilbyder Excel igen en bred kompatibilitet med CSV-filformatet (Comma Separated Values).
 • Som i den tidligere version indeholderMicrosoft PowerPoint 2021 igen en lang række designmuligheder til informative præsentationer og omfattende rapporter. Ud over fantastiske effekter som f.eks. morphing-grafik og billeder til dynamiske overgange kan de også skaleres frit i PowerPoint 2021 eller animeres med zoomfunktionen. Alle animationer kan også udføres med en digital pen. Desuden tilbyder Office-programmet en højttalervisning af PowerPoint-dokumenter i delingsmulighederne, og med kommunikationsværktøjet Microsoft Forms kan talerne starte en undersøgelse blandt deltagerne i præsentationen.
 • Microsoft Outlook 2021 tilbyder omfattende værktøjer til kommunikation ikke kun med medarbejdere og forretningspartnere, der befinder sig lokalt inden for rækkevidde, men også til global udveksling af meddelelser og data. Blandt andet gør den automatiske hensyntagen til forskellige tidszoner eller tidsforskelle det lettere at planlægge fælles aftaler til møder. Outlook 2021 understøtter også et vilkårligt antal e-mail-konti pr. bruger, hvilket gør administrationen nemmere, når du bruger flere konti. Desuden er der en ny værktøjslinje til diktering  tilgængelig i Outlook 2021, herunder udvidede stemmekommandoer og automatisk tegnsætning, når du skriver e-mails.

Ud over disse gennemprøvede Office-programmer kan brugere af Office 2021 Standard eller Professional Plus Edition også bruge følgende programmer:

 • Publisher 2021 er et alsidigt værktøj til at designe præsentationer og publikationer af alle slags, som også kan udskrives; den aktuelle version tilbyder også forbedret pengenegenkendelse og funktioner til professionel grafikredigering.
 • OneNote 2021 er den praktiske digitale notesbog til at notere idéer og skitser spontant. Det kan forbindes med andre Office-programmer for at implementere dem med det samme.
 • Microsoft Teams erstatter Skype. Med den kan du f.eks. dele meddelelser i Outlook direkte med andre kolleger og partnere.

Brugerne har også adgang til Access 2021, som er en eksklusiv del af Professional Plus-udgaven af MS Office 2021:

 • Access 2021 tilbyder bl.a. optimeret levering af forskellige databaseapplikationer: Disse kan køres direkte i browseren, hvilket sparer lagerplads og dermed øger effektiviteten. De data, der er gemt i Access 2021, kan f.eks. også stilles til rådighed i en Microsoft SQL-database, der er sikret.

Omfattende sikkerhedsfunktioner i Office 2021 Standard & Professional Plus køber

Sikkerheden af dokumenter og data er endnu en gang et centralt emne i MS Office 2021-versionen, især fordi samarbejdet mellem mange medarbejdere om projekter i skyen giver nye udfordringer for beskyttelsen mod tab og videregivelse af oplysninger.

Til dette formål vil funktionen Group Policy Object (GPO) sandsynligvis igen være tilgængelig i Office 2021 til administration af gruppepolitikker, som er sikret med ADMX-filer (såkaldte ADMinistrative XML Template Files). Dette kan også bruges til at styre sikkerhedsindstillingerne for makroer i eksterne dokumenter. Office 2021 Standard & Professional Plus kan sandsynligvis også bruges på en terminal- eller fjernskrivebordsserver; kontakt venligst en Wiresoft-repræsentant for yderligere oplysninger.

En af de fremragende sikkerhedsfunktioner i MS Office version 2021 er den gennemprøvede Data Loss Prevention (DLP) - til omfattende beskyttelse af fortrolige oplysninger eller data mod målrettet eller utilsigtet offentliggørelse fra en medarbejder. Dette er især nyttigt til beskyttelse af følsomme data, f.eks. personlige oplysninger i organisationer eller virksomheder. DLP opfylder således også kravene i DSVGO. Alle databevægelser overvåges med den dynamiske indholdsbaserede kontrol, og deres overførsel via e-mail eller andre internetbaserede applikationer blokeres, hvis der er risiko for tab af data.

Ved hjælp af forebyggelse af datatab kan administratorer oprette differentierede retningslinjer for adgang til data, der er defineret som følsomme, og som kan begrænses helt eller delvist, samt informere brugerne om potentielle risici for tab af data.

I MS Office 2021 Standard og Professional Plus kan disse regler også defineres for de enkelte programmer: Hvilke oplysninger kan medtages eller deles i et dokument osv.

Ved brug af cloud-tjenester som Microsoft OneDrive går dataene således ikke tabt, selv i tilfælde af serverfejl eller defekte funktioner på en slutenhed; brugerne kan få adgang til dem og redigere dem lokalt uafhængigt af hinanden.

Mange generelle fordele ved Microsoft Office 2021

Ud over disse særlige funktioner i de enkelte Office-programmer overbeviser MS Office 2021 Buy i udgaverne Standard og Professional Plus også med mange praktiske funktioner af generel karakter, som f.eks. understøtter mobilt arbejde og intuitivt teamwork - for at øge effektiviteten i forbindelse med oprettelse af dokumenter, regneark eller præsentationer og også for at lette kommunikationen mellem medarbejdere.

Brugerne kan f.eks. også få adgang til mange Office-funktioner på farten med en Windows-aktiveret smartphone eller tablet - her gør webapps i Office 2021 det nemmere at få adgang til dem; den overskuelige opdeling af de enkelte funktioner og elementer gør det nemt at redigere dokumenter på farten; filer kan også åbnes og deles i skyen med dem.

Den nye desktop-grænseflade i MS Office 2021 imponerer med en endnu mere overskuelig visning og placering af alle elementer; mange programmer kan også køres i mørk tilstand, hvilket især understøtter øjenvenligt arbejde. Den reviderede drop-down menu gør det nemmere at søge efter e-mails og dokumenter - det er muligt at skifte mellem en postkasse og en åben mappe med et enkelt klik. Historik-menuen i desktop-klienten giver også mulighed for at vende tilbage til de sidst besøgte steder. Telefonnumre kan også maskeres for at skabe mere privatliv eller anonymitet.

Desuden understøtter alle programmer i MS Office 2021 buy tilgængelighed i endnu højere grad, f.eks. ved at anvende internationale standarder og praktiske forslag til at gøre dokumenter lettere at forstå, hvilket også omfatter lydnoter. Et stort udvalg af lyde understøtter også akustisk arbejdet med MS Office 2021.

Køb Microsoft Office 2021 Standard og Professional Plus hos Wiresoft som brugt software butik

De to nye Microsoft Office 2021-udgaver Standard og Professional Plus vil snart - efter den officielle frigivelse - være tilgængelige som brugt software hos Wiresoft.

Du vil nyde godt af disse fordele

 • Original Microsoft-software med en gyldig licensnøgle - i stedet for prøveversioner med begrænset brug eller tidsbegrænsede prøveversioner.
 • Mærkningen som "brugt software" betyder ikke nogen begrænsninger i softwarens funktionalitet.
 • Brugt software er blevet testet af Wiresoft for fuld brugbarhed før videresalg.
 • Handel med og brug af Microsofts brugte software er lovlig, fordi det er tilladt ved lov.
 • Når du køber en brugt licens fra Wiresoft, får du altid et lovligt og originalt Microsoft-produkt.

Hvis du har spørgsmål om Microsoft Office 2021 Edition Standard eller Professional Plus, skal du blot kontakte os via chat, telefon eller e-mail.