Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard I en virksomhed skal kommunikationskanalerne være fleksible, klare, gennemsigtige og omkostningseffektive. Windows Exchange Server 2013 hjælper dig med at opnå et helt nyt niveau af ydeevne og...
1.629,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Sammenlignet med sin forgænger har produktet en lang række nye tjenester, funktioner og teknologier, der er designet til at støtte virksomheder i forbindelse med udformningen af deres...
10.178,90 Kr. *

Udgaver og licenser af Microsoft Exchange Server 2013

I alle tilgængelige udgaver tilbyder Microsoft Exchange Server 2013 grundlæggende, afprøvede og sikre samt nye funktioner til at sende e-mails og administrere postkasser, opgaver og kalendere i en organisation.

Microsoft Exchange Server 2013 er licenseret i henhold til den sædvanlige klient/server-model. Det betyder, at en server og alle klienter, der har adgang til den, skal have en licens. De funktioner, der er tilgængelige her, afhænger også af den type adgangslicenser, der kræves for at bruge dem  - disse kan også fås hos Wiresoft. Serverlicensen til Exchange 2013 fås i to udgaver, der primært adskiller sig fra hinanden ved det antal postkasser, der understøttes:

 • Standard Edition er klar til at opfylde kravene til postkasser i små og mellemstore virksomheder, som ikke har brug for mere end 5 postkassedatabaser.
 • Enterprise Edition er specielt designet til større virksomheder, der har brug for mere end 5 postkassedatabaser, og den understøtter endda (med Exchange Server 2013 RTM Cumulative Update) op til 100 postkasser.

Vigtige nyskabelser i Exchange Server 2013

Sammenlignet med tidligere Exchange-versioner tilbyder Microsoft Exchange Server 2013 et omfattende sæt nye funktioner og tjenester, der understøtter brugerne endnu bedre i deres kommunikation og samarbejde. Desuden bidrager de til at øge effektiviteten og samtidig reducere driftsomkostningerne i virksomhederne. Exchange Server-funktionerne kan leveres både lokalt og i skyen. Outlook Web App tilbyder også en optimeret brugergrænseflade, der understøtter touchskærme og dermed udvider brugen af Exchange 2013 til mobile enheder. Følgende funktioner er de vigtigste nyskabelser i serverversionen 2013:

Exchange Admin Center (EAC)

Exchange 2013 tilbyder også en række optimeringer for administratorer. For eksempel er Exchange Management Console (EMC) og Exchange Control Panel (ECP), som udgjorde de to tidligere grænseflader til administration af Exchange Server, blevet kombineret i det nye, webbaserede Exchange Admin Center (EAC). Det er også optimeret til lokale, online og hybride implementeringer. Webbaseret administration giver administratorer mulighed for at bruge klientadgangsregler til individuelt at definere brugernes adgang til internettet samt intranettet og Exchange-administrationskonsollen.

Intelligent søgefunktion

Værktøjet Intelligent Search i Microsoft Exchange Server 2013 forbedrer ikke kun kvaliteten af søgeresultaterne, men forbedrer også samarbejdet og kommunikationen mellem teams og enkeltpersoner: Brugerne kan nu nemt hente og sammenfatte oplysninger fra flere kilder.

Integration med SharePoint og Lync

Microsoft Exchange Server 2013 Standard giver forbedret integration med Microsoft Lync 2013 og Microsoft SharePoint 2013 via funktionen Compliance eDiscovery og websidepostkasser. Sammen giver disse to tjenester vigtige funktioner, herunder muligheden for at samarbejde med websidepostkasser.

Støtte til overholdelse af krav til overholdelse

Det er meget nemmere for organisationer at opfylde overensstemmelseskrav og opretholde overholdelse af politikker med In-Place eDiscovery. I Exchange 2013 gør de forbedrede søge- og indeksfunktioner det meget nemmere at finde vigtige data. Derudover forhindrer DLP (Data Loss Prevention) også brugere i at sende fortrolige oplysninger til uautoriserede personer.

Forenklet e-mail-transport

Exchange Server 2013 er det nu de tre tjenester Front-End Transport Service (FET), Hub Transport Service (HT) og Mailbox Transport Service (MT), der er ansvarlige for at sende e-mails. De er komponenter i postkasseserverrollen. Funktionerne i den tidligere Hub Transport Server-rolle udføres nu af disse tjenester. De funktioner, der udføres af Unified Messaging-serverrollen i den tidligere version Exchange 2010, leveres her af Unified Messaging-tjenesten.

Forskelle mellem Exchange Server 2013 Standard og Enterprise Edition

Som allerede forklaret er den største forskel mellem Microsoft Exchange Server 2013 Standard Edition og Enterprise Edition det antal databaser, der kan administreres med den. Det betyder, at de er rettet mod virksomheder af forskellig størrelse og dermed også har forskellige behov for at skalere Exchange Server-tjenesterne. Standard Edition er f.eks. begrænset til fem databaser pr. server, mens Enterprise Edition kan administrere op til 50 databaser pr. server.

Desuden tilbyder Microsoft nogle ekstra funktioner eller et udvidet udvalg af funktioner i forhold til standardudgaven til professionelle brugere, når de køber Exchange Server 2013 Enterprise Edition. Disse omfatter:

Dekryptering af journalrapport

Exchange Server 2013 giver således brugerne mulighed for at beskytte deres meddelelser via IRM (Information Rights Management) i Microsoft Outlook og Office Outlook Web App. Der kan ikke kun oprettes visse beskyttelsesregler til dette formål, f.eks. for automatisk at give meddelelser IRM-beskyttelse, før de sendes. Dekryptering af journalrapporter giver også mulighed for at gemme en ukrypteret kopi af en IRM-beskyttet meddelelse sammen med den originale IRM-beskyttede meddelelse i journalrapporterne.

Forebyggelse af datatab - DLP

Forebyggelse af datatab er et vigtigt aspekt af virksomhedsbeskeder, især når forretningskritisk kommunikation involverer afsendelse af e-mails, der indeholder fortrolige data. Funktionerne til forebyggelse af datatab i Exchange Server forenkler ikke kun administrationen betydeligt, men gør det også lettere at overholde politikker for fortrolige data uden at hæmme brugernes produktivitet. DLP forhindrer ikke kun tab af data inden for en organisation, men forhindrer også medarbejdere i at sende følsomme data til uautoriserede personer ved et uheld eller forsætligt.

ActiveSync Mobile Management

Mens ActiveSync Mobile Access-funktionen også er inkluderet i Standard-udgaven af Exchange Server 2013, så brugerne kan synkronisere en eller flere mobile enheder med deres Exchange-postkasse og få adgang til kalendere, kontakter og opgaver, giver ActiveSync Mobile Management-funktionen i Enterprise-udgaven af Exchange Server 2013 avancerede politikker til at administrere alle tjenester individuelt.

Voicemail med Unified Messaging (UM)

Unified Messaging giver brugerne mulighed for at bruge ikke kun voicemail, men også andre voicemailtjenester som f.eks. Outlook Voice Access. UM kan bruge Microsoft Lync Server til at kombinere tale- eller chatbeskeder samt lyd- og videokonferencer og udvidede tilstedeværelsesoplysninger i et integreret kommunikationsmiljø. Brugere kan bruge en hvilken som helst telefon til at lytte til beskeder via deres indbakke eller via Outlook Voice Access.

Arkiv for overholdelse af reglerne

Retningslinjerne for overholdelse kræver, at en virksomhed eller organisation opbevarer alle relevante elektronisk lagrede oplysninger, herunder e-mails, med henblik på eventuelle retstvister. Overholdelsesarkivering i Exchange Server hjælper dem med at kontrollere relevante messaging-data i en organisation ved at erstatte den tidligere lagring af PST-filer (Personal Store) i Outlook med arkivering i Overholdelsesarkivet. Ved hjælp af indholdsanalyse i Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise bliver beskyttelsen og overvågningen af fortrolige data i overensstemmelse med kravene endnu mere effektiv.

Systemkrav til Microsoft Exchange Server 2013

Følgende minimumskrav er nødvendige for at installere Microsoft Exchange Server 2013 i standard- eller virksomhedsversionen eller for at bruge den fuldt ud:

 • Understøttede styresystemer: Windows Server 2012 eller R2 Standard eller Datacenter samt Windows Server 2008 R2 Standard eller Enterprise med SP1 og R2 Datacenter RTM
 • Processor: Intel 64 eller AMD64
 • Hovedhukommelsespostkasse: mindst 8 GB
 • Klientadgangshukommelse: mindst 4 GB
 • Edge Transport: mindst 4 GB
 • Harddiskplads: mindst 30 GB, plus 500 MB plads til hver UM-sprogpakke og 200 MB plads på systemdrevet
 • Drev: DVD-ROM
 • Skærmopløsning: mindst 1 024 x 768 pixel
 • Scenarier for sameksistens, der understøttes af Exchange 2013 med tidligere versioner:

            Exchange 2013: inkl. CU2

            Exchange 2010: inkl. SP3

            Exchange 2007: inkl. opdatering Roll-Up 10 til SP3

            Exchange 2003 og tidligere versioner: ikke understøttet

           

            Der kan også være andre forudsætninger.

Versioner af Windows Exchange Server 2013 - fås til lave priser fra Wiresoft

Wiresoft tilbyder Microsoft Exchange Server version 2013 i de to udgaver Standard og Enterprise til en særlig lav pris. Med køb af Standard Edition af Exchange 2013 er alle postkassekrav fra små til mellemstore virksomheder og organisationer allerede opfyldt på fremragende vis. Hvis du køber Enterprise Edition, vil større virksomheder og institutioner ikke kun nyde godt af den stærke mailbox management, men også af alle funktionerne i denne Exchange Server 2013-version.

Licensering af Windows Exchange Server 2013

Ved at købe en Enterprise eller Standard Edition af Exchange Server 2013 fra Wiresoft vælger du et originalt softwareprodukt fra Microsoft, der kommer fra en europæisk virksomhed og er blevet lovligt solgt eller købt af os. Der er altid tale om ubrugte licenser, som Wiresoft har kontrolleret for absolut ægthed og fuld funktionalitet. Som kunde nyder du godt af den uovertrufne prisfordel, som vi tilbyder. Du skal blot kontakte os for yderligere oplysninger, og hvis du har spørgsmål om dine behov for softwarelicensering: