Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2019 Professional Plus - til alle behov hos professionelle erhvervsfolk Den aktuelle Office Suite i version 2019 tilbyder professionelle brugere (ud over Home & Business, Professional og Standard), især med udgaven...
964,90 Kr. *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Microsoft Office 2019 Standard - udgaven til professionelle brugere Microsoft Office 2019 er den nyeste version af det gennemprøvede produktivitetsprogram til at oprette og designe tekster og beregninger, herunder klar præsentation og...
885,90 Kr. *

Microsoft Office 2019 til Windows

Sammenlignet med sin forgænger tilbyder den nye Office-version 2019 fra Microsoft en række nye funktioner, der gør det endnu mere fleksibelt at arbejde med dokumenter - alene eller i et team. Det gennemprøvede OneDrive gør det muligt at dele data og dokumenter ukompliceret i skyen - til samarbejde om dokumenter på tværs af teamet.

Microsoft har også tilføjet yderligere funktioner til de velafprøvede Office-programmer som Word, Excel og PowerPoint, som giver udvidede muligheder for tekstdokumenter, regneark og præsentationer: Word indeholder bl.a. dikteringsfunktionen Microsoft Dictate samt et oversættelsesværktøj; Excel indeholder f.eks. analyseløsningen "Publish in Power BI" som et nyt menupunkt; og i PowerPoint er der nye animationer som Morph og Zoom.

Desuden er baggrundstemaerne hvid, mørkegrå og sort også tilgængelige i disse programmer, hvor især sidstnævnte farver er behagelige for øjnene og gør det endnu mere afslappende at arbejde på skærmen.

Den nye Office-version har et lidt anderledes udseende end 2016-versionen: Programmernes startside viser nu også Office-filer, der er blevet delt af brugere via skyen. Ellers vil brugerne finde den sædvanlige intuitive menunavigation. Microsoft OneNote er ikke længere inkluderet, men det kan bruges i Windows 10 via Universal Windows App.

MS Office-pakke 2019 er også tilgængelig som offline-version

Ud over softwareabonnementet er den nye Microsoft Office-version også tilgængelig som en offline-version til installation. Det betyder, at brugere, der foretrækker at arbejde med Windows-programmer i et lokalt miljø, kan bruge Office 2019-softwarepakken permanent uden en forbindelse til skyen.

Hos Wiresoft er de to Office 2019-udgaver Standard og Professional Plus tilgængelige i den selvstændige variant. De tilbyder endnu mere omfattende funktioner end de andre udgaver og er særligt velegnede til selvstændige eller freelancere og små såvel som større virksomheder.  

Installation via Click to Run

Sammenlignet med Office 2016 bruger 2019-versionen installationsteknologien Click-to-Run (klik-og-kør). C2R tilbyder månedlige sikkerhedsopdateringer og reducerer netværkskravene med sin optimeringsteknologi til downloads.

Alle Office-programmer og -apps installeres automatisk. Med Office-implementeringsværktøjet er det imidlertid muligt kun at installere individuelle programmer.

MS Office 2019 understøtter kun pc'er, der kører på Windows 10. Mac-computere skal have en af de tre seneste aktuelle MacOs-versioner installeret.

Alle versioner af Office 2019 er tilgængelige som 32-bit og 64-bit versioner. 64-bit versionen kræver mindst 4 GB RAM.

Nye generelle funktioner i Office 2019-programmerne

Office 2019-pakken indeholder en række nye funktioner til alle versioner, som er tilgængelige på tværs af forskellige programmer, f.eks. Word, Excel og PowerPoint; desuden er der forbedrede muligheder i de enkelte programmer til tekstbehandling, i analyser og i udformningen af skabeloner mv. De vigtigste af dem er kort beskrevet nedenfor.

Oversættelsesfunktion

I de nuværende versioner af Word, Excel og PowerPoint er der nu en oversættelsesfunktion; i Outlook kan denne funktion installeres efterfølgende med Office AddIn Translator for Outlook. Den har den fordel, at du ikke længere behøver at åbne en webside via browseren for at oversætte en tekst eller et afsnit, men kan gøre det med det samme via menuen med Check > Oversæt.

Tegning i frihånd

Dette værktøj giver dig mulighed for at oprette og indsætte skitser, former eller endda matematiske repræsentationer fra en frihåndstegning; dette er endda muligt uden en touchscreen, da programmet også fungerer med musen.

Understøttelse af fejlkorrektion med henblik på tilgængelighed

Understøttende fejlrettelse indeholder forslag til at gøre et dokument tilgængeligt, så det let kan læses og redigeres af personer med et handicap. Dette er baseret på internationalt bindende standarder for tilgængelighed.

Audio feedback

Hvis lydfeedback er aktiveret, får du en lyd som bekræftelse, når en e-mail sendes, eller når objekter slettes eller indhold indsættes. Der er også en lydmeddelelse, når skærmindstillingerne er blevet ændret.

Forbedret understøttelse af pen til touch-enheder

Især brugere, der også bruger Office 2019 på en enhed med en berøringsskærm via en pen, nyder godt af den optimerede understøttelse af denne driftsform. Ikke alene er trykintensiteten blevet forbedret, men der er også blevet integreret nye tilt-effekter. Kurvede linjer kan nu tegnes med forskellige trykintensiteter, hvorved bredden eller intensiteten af en linje kan varieres ved at vippe pennen.

Nye funktioner i de enkelte Office 2019-programmer

Derudover tilbyder Office 2019 flere nye funktioner i de enkelte programmer, bl.a.:

Word 2019: Indsæt vektorbaserede piktogrammer

Den nyeste version af Word indeholder nu muligheden for at indsætte vektorbaseret grafik eller ikoner i tekst. Valget af piktogrammer indeholder forskellige skalerbare grafikker, der kan indsættes i et Word-dokument med et klik og forstørres uden tab af kvalitet.

Desuden er det nu muligt at skjule redigeringsbjælkerne og vise en tekst i fuld skærm, hvilket gør det lettere at koncentrere sig under læsning.

Excel 2019: Nye dataanalysefunktioner og diagramtyper

Ud over nye dataanalysefunktioner er Excel også blevet udvidet med flere typer diagrammer, f.eks. tydelige tragtdiagrammer til visning af salgspipelines og salgstrapper samt 2D-kort til visning af geografiske data i form af præcise visualiseringer.

PowerPoint 2019: Animationer til 3D-objekter

Office 2019 giver nu mulighed for at indsætte og redigere 3D-objekter fra et online galleri eller fra skrivebordet i Office-dokumenter. Især i PowerPoint er der funktioner som morph og zoom til rådighed til dette formål for at animere dem, f.eks. for at dreje visningen.

Outlook 2019: Fokus på det væsentlige

Den nye funktion Clutter er en intelligent funktion, der hjælper brugerne med at håndtere den daglige strøm af e-mails. Clutter genkender automatisk, hvilke e-mails der er vigtige, og videresender dem til indbakken. Oversættelsesfunktionen er også tilgængelig efter installationen via Office-tilføjelsesprogrammet Translator for Outlook.

Office 2019-udgaver hos Wiresoft

Office 2019 findes i alt i fem versioner - af disse tilbydes Office 2019 Standard og Office 2019 Professional Plus hos Wiresoft. Disse to versioner har mere omfattende funktioner og programmer end Home & Student-, Home & Business- og Professional-versionerne, hvor Professional Pro indeholder alle funktionerne i Standard-versionen.

Microsoft Office 2019 Standard

Office 2019 Standard-softwaren er særligt velegnet til virksomheder og enkeltpersoner, der skal administrere mere komplekse forretningsprocesser og opgaver på daglig basis.

Til dette formål er der yderligere praktiske funktioner til rådighed, f.eks. Update Control eller Telemetry App, men også Group Policy samt Terminal Services eller RDS og Microsoft Publisher.

Telemetri-app

Telemetri-appen i Windows Office 2019 Standard med Telemetri Dashboard er et værktøj i form af en Excel-arbejdsbog. Den er konfigureret til en virksomhedsdatabase og bruges til at indsamle data om brugen, inventar og integriteten af Office-dokumenter. Den kan bruges til at kontrollere kompatibiliteten af virksomhedsspecifikke tilføjelser for at optimere brugen af dem.

Fjernskrivebordstjenester

Remote Desktop Services (RDS) for Office Standard gør programmer som Word, Excel og PowerPoint tilgængelige som webapps til online brug. Hovedbrugeren af en licenseret terminal kan således bruge disse programmer på en anden mobil enhed.

Udgiver for publikationer

MS Publisher, som kun findes i Windows-versionen, er et kraftfuldt værktøj, som kan bruges til at designe ikke kun præsentationer, men også tryksager på en overbevisende måde. Ved hjælp af drag & drop-funktionen importeres billeder og grafik direkte til Publisher-tegneområdet og redigeres der.

Microsoft Office 2019 Professional Plus

Professional Plus-pakken giver brugerne alle de programfunktioner og tjenester, der tilbydes i Office 2019-udgaven. Disse omfatter funktionerne Access, Skype for Business, Email Retention, Data Loss Prevention, Site Mailboxes, Archiving, Spreadsheet Tools og Enterprise Voice. Af særlig betydning er:

Adgang for krævende erhvervsfolk

Access er et kraftfuldt værktøj i Professional Plus-versionen, som ikke kun giver brugerne mulighed for at oprette databaser til fleksible forretningsapplikationer, men også for at administrere dem omfattende. Der findes alsidige designværktøjer til udvikling af tilpassede systemer til indsamling og analyse af data, f.eks. til statusrapporter, som kan bruges intuitivt.

Forebyggelse af datatab (DLP) for at forhindre tab af data

Det er en vigtig opgave for mange virksomheder at sikre fortrolige data som f.eks. kreditkortnumre eller sundhedsoplysninger, der i stigende grad lagres i skyen. Data Loss Prevention i MS Office Professional Plus 2019 beskytter mod uautoriseret adgang til eller tyveri af følsomme data, der f.eks. er tilgængelige via Exchange Online, SharePoint Online eller OneDrive for Business, men også lokalt i Word-, Excel- og PowerPoint-filer. DLP kan således bruges til at identificere og overvåge sådanne data og sikre overholdelse af reglerne.

Enterprise Voice til omfattende kommunikation

Denne Skype for Business-løsning tilbyder omfattende funktioner til forenet kommunikation. Enterprise Voice kan tilsluttes til eksisterende telefonsystemer og tilbyder praktiske funktioner som f.eks. svargrupper, opkaldsparkering og accept og styring af teamopkald.

Systemkrav til Office 2019

For at få mest muligt ud af Office 2019 på en computer skal den opfylde følgende krav for at få mest muligt ud af Office 2019: Anbefalet processor til pc: 1,6 GHz, 2-kernet processor: til Mac: MacOs (en af de 3 aktuelle versioner) med Intel-processor.

Hovedhukommelse til PC: 2 GB i 32bit-versionen, 4 GB i 64bit-versionen: Mac: 4 GB.

Fri plads på harddisken til PC: 4 GB, til Mac: 10 GB. For optimal visning skal skærmen have en opløsning på 1.280 x 768 pixel (PC) eller 1.280 x 800 pixel (Mac).

Køb Microsoft Office 2019 Editions til en lav pris hos Wiresoft

Hos Wiresoft kan du finde MS Office 2019-versionerne Standard og Professional Plus til en særlig lav pris som en offline-version uden abonnement. Begge produkter er komplette versioner med komplet Microsoft-support og ikke OEM-versioner. Wiresoft sælger kun original Microsoft-software, der er ubrugte og derfor gratis licenser, som kommer fra europæiske virksomheder og er blevet kontrolleret af Wiresoft for ægthed og funktionalitet. Dette bekræftes af vores mange tilfredse kunder, som stoler på softwareprodukter fra Wiresoft. Hvis du har spørgsmål om, hvilken Office 2019-version der passer bedst til dine behov, er du velkommen til at kontakte os.