Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10014
 • 3YF-00090
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
507,90 Kr. * 562,90 Kr. * (9,77% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Den omfattende Microsoft-softwarepakke Office 2016 fås også til Mac. Udgaven Standard indeholder de gennemprøvede programmer Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote. I Mac-versionen tilbyder MS Office 2016 en grundig revision af de tidligere komponenter med en optimeret tilpasning til OS X, samtidig med at den typiske brugergrænseflade kendt fra Windows med sit typiske layout bevares. Brugerne kan skrive tekster, lave beregninger, designe præsentationer, håndtere e-mails og behandle noter, som de plejer, uden at skulle undvære de velkendte funktioner i Mac-systemet. Tastaturgenvejene fra Windows-versionen er også blevet overført til Microsoft Office 2016 for Mac , hvilket især er en lettelse for de brugere, der skifter mellem de to operativsystemer.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"

Microsoft Office 2016 til Mac - den effektive kontor- og forretningssoftware

Den omfattende Microsoft-softwarepakke Office 2016 er også tilgængelig til Mac. I Standard-udgaven indeholder den de gennemprøvede programmer Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote. I Mac-versionen tilbyder MS Office 2016 en gennemgribende revision af de tidligere komponenter med en optimeret tilpasning til OS X, samtidig med at den typiske brugergrænseflade fra Windows med sit typiske layout bibeholdes. Brugerne kan skrive tekster, lave beregninger, designe præsentationer samt håndtere e-mails og behandle noter som sædvanligt uden at skulle undvære de velkendte funktioner i Mac-systemet. Microsoft Office 2016 til Mac indeholder også de velkendte tastaturgenveje fra Windows -versionen, hvilket gør det lettere for brugere, der skifter mellem de to styresystemer.

Især er kompatibiliteten på tværs af platforme mellem dokumenter, der er oprettet på Windows, og dokumenter, der er oprettet på OS X, blevet optimeret i Office 2016 Mac ved hjælp af en mere ensartet præsentation. Dette giver en særlig fordel ved samarbejde og deling af dokumenter, ikke kun mellem Windows og Mac-brugere, men også i skyen - hvor Office foretrækker at tilbyde Microsoft Cloud OneDrive.

Mac-versionen af MS Office 2016 Standard adskiller sig dog på nogle punkter fra Windows -versionen: Microsoft Publisher- og Microsoft Access-programmerne er ikke inkluderet i Office for Mac 2016; det samme gælder de to nye funktioner "Intelligent Search" - "Insights" - og "What would you like to do?" - "Fortæl mig" - og de nye diagramtyper, der er tilføjet til Word, Excel og PowerPoint.

Ikke desto mindre er der også mange praktiske forbedringer i de programmer, der er tilgængelige i Office for Mac 2016, samt nye interessante funktioner til ubesværet at håndtere alle de opgaver, der opstår.

Microsoft Office 2016 til Mac er tilgængelig i Wiresoft Software Store som en billig enkeltlicens til Standard -udgaven til en lav pris. Nedenfor finder du en oversigt over alle de fordele, som Office 2016 til Mac tilbyder, når du køber den.

Nye funktioner i de enkelte programmer i Office 2016 til Mac

Mange nye funktioner i Office 2016 til Mac er også tilgængelige på tværs af programmerne i de tre individuelle programmer Excel, Word og PowerPoint, hvilket understøtter dokumentarbejde på tværs af programmerne.

Forenklet deling af dokumenter

For at dele dokumenter endnu nemmere kan brugerne blot klikke på knappen "Share" (Del) i båndet. Tilladelser til læsning og redigering kan også tildeles individuelt.

Forbedret versionshistorik for dokumenter

Når du arbejder på et dokument med flere kolleger, er det vigtigt, at ældre versioner af dokumentet fortsat er tilgængelige. Ved hjælp af funktionen "Versionshistorik" kan disse ikke kun vises med det samme, men de tilsvarende tilstande kan også gendannes for at fortsætte med at bruge dem.

OneDrive-integration også til Mac

Integrationen af OneDrive i Office 2016 for Mac kan nu også bruges af Mac-brugere og dermed få adgang til et Office-dokument, der er gemt på OneDrive, fra enhver tilsvarende enheds enhed, uanset hvor den befinder sig. Dermed er det ikke længere nødvendigt at gemme dem lokalt på en pc eller lignende eller på et USB-stik, som det tidligere var tilfældet.

Beskyttelse mod datatab (DLP)

DLP er også tilgængelig i Office 2016 til Mac for Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter via OneDrive. Administratorer kan især bruge DLP til centralt at oprette og administrere politikker, der fastsætter retningslinjer og meddelelser om datasikkerhed, når de opretter og deler dokumenter med andre brugere, og som vises, når appen registrerer en potentiel risiko.

Individuelle funktioner i Office 2016 for Mac-programmer

Ud over disse nye funktioner, der er tilgængelige samlet i Word, Excel og PowerPoint, indeholder Office 2016 til Mac også flere nye funktioner og forbedringer til de andre individuelle programmer, der er tilgængelige i Standard-udgaven:

Nye Word-funktioner i Office 2016 til Mac

Især følgende funktioner gør det nemmere for flere brugere at arbejde sammen på et Word-dokument:

 • Input i realtid: Hvis flere brugere arbejder på det samme Word-dokument, kan input i realtid bruges til at vise, hvor hver enkelt bruger i øjeblikket foretager ændringer, som derefter kan spores eller kontrolleres med det samme.
 • Kommentarfunktion: Med den forbedrede kommentarfunktion er tekstredigering i Word 2016 nu meget mere overskuelig og effektiv, da et Word-dokument nu indeholder alle de forskellige deltageres kommentarer; desuden kan disse også besvares direkte, så det ikke længere er nødvendigt at skrive en ekstra e-mail.
 • Gem i en fastgjort mappe: Et Word-dokument kan nu få sin mappe fastgjort optisk, så alle brugere kan få adgang til den og de indeholdte dokumenter endnu hurtigere og nemmere via en springliste (jumplist).
 • PDF i Word: For at overføre indholdet af en PDF til Word er det ikke længere nødvendigt i Word for Office 2016 til Mac at kopiere og indsætte det - nogle gange med besvær: Det er tilstrækkeligt at åbne PDF-filen direkte i Word for at overføre ikke kun teksten, men også alle de grafiske elementer. Disse og kan nu frit redigeres i Word. Hvis Word-dokumentet skal være tilgængeligt igen som PDF-dokument, kan det også gemmes i dette format igen.

Nye Excel-funktioner i Office 2016 til Mac

Excel 2016 til Mac indeholder følgende forbedringer af eksisterende funktioner samt nye værktøjer:

 • PROGNOSE.ETS: Funktionen PROGNOSE.ETS kan bruges til at ekstrapolere tidsserier i data ved hjælp af eksponentiel udjævning (ETS), en veletableret algoritme blandt brugerne. Funktionen bruges til at generere alternative kortfristede prognoser, som også kan stilles til rådighed som et såkaldt prognoseark.
 • LET-funktionen: Med LET er det nu muligt at navngive individuelle intervaller i en formel; dette forbedrer ikke kun beregningspræstationen, men også læsbarheden og kombinationsmulighederne i Excel.
 • Visningsfilter: Især når man arbejder sammen på et Excel-dokument, er det ofte vigtigt at kunne vise kun bestemte visninger - f.eks. ens egne - for at få et bedre overblik. Ved hjælp af filtervisningen kan andre brugeres sortering og filtre nu skjules.

Nye Outlook-funktioner i Office 2016 til Mac

Mac-brugere, der kan lide at bruge Outlook til at organisere e-mails og aftaler, vil helt sikkert sætte pris på følgende nye funktioner; de sorterer ikke kun den daglige strøm af e-mails, men gør det også meget lettere at finde indhold og dokumenter.

 • Oversigt over vedhæftede filer: Hvis en e-mail skal sendes med en vedhæftet fil, viser Outlook 2016 til Mac tydeligt alle de senest anvendte dokumenter på en liste.
 • Deling af dokumenter: Mac-brugere af OneDrive kan nemt dele dokumenter med andre via dette, herunder individuel konfiguration af delingstilladelser til læsning og redigering osv.
 • Clutter-funktion: Dette værktøj er en vigtig hjælper til at sortere store mængder e-mails og dermed skille kornet fra spidsen: Den sorterer automatisk uvæsentlige e-mails i deres egen mappe og sender en daglig oversigt over de e-mails, der er gemt der, via Outlook, så de ikke bliver overset.
 • Forenklet søgning: Hvis du vil ændre den aktuelle mappe eller postkasse, når du søger efter indhold, skal du blot bruge rullelisten "Nyt søgeområde" til at ændre søgningen.

Nye PowerPoint-funktioner i Office 2016 til Mac

De nye Outlook-funktioner i Office Standard til Mac giver bl.a. praktiske muligheder for at forbedre tidsstyringen under en præsentation og fremhæve indholdet på en levende måde:

 • Tidsregistrering: Tag stresset ud af præsentationer med stramme tidsfrister: Tidssporing forbedrer tidsstyringen og hjælper med at udnytte en given præsentationstid effektivt, fordi den viser den tilgængelige tid under præsentationen, så brugeren kan reagere i overensstemmelse hermed og justere sin præsentation til enhver tid.
 • Mere præcise noter via penselværktøjet: I stedet for at bruge en laserpointer eller endda en stav under en præsentation for at påpege visse elementer eller processer som tidligere, kan brugerne nu bruge den integrerede pensel til at rette publikums opmærksomhed ved at fremhæve vigtige elementer i farver. Dette sker kun i præsentationstilstand, så den originale PowerPoint-fil forbliver uændret.
 • Delingsfunktion: Delingsfunktionen i PowerPoint er blevet forbedret for at gøre det nemmere og hurtigere at dele præsentationer via sociale medier.

Nye OneNote-funktioner i Office 2016 til Mac

OneNote - notesbogen fra Office, gør det endnu mere praktisk at tage noter, redigere og dele vigtige idéer med andre:

 • Del notesbøger: Alle relevante oplysninger om et projekt, f.eks. fotos, tegninger, videoer osv., kan samles centralt i det nye OneNote og synkroniseres med andre, hvilket forbedrer samarbejdet om projekter.
 • Indsættelse af videoer: SelvVideoer fra Vimeo og YouTube kan nu nemt integreres i en side i OneNote.
 • Opret noter direkte på en webside: Mac-brugere, der bruger Microsofts Edge-browser, kan bruge den til nemt at skrive noter eller fremhæve en webside og derefter dele dem via OneNote.

Systemkrav til Office 2016 til Mac Standard

Office 2016 til Mac er kun tilgængelig i 64-bit version. Office 2016 til Mac kan heller ikke bruges til iOS på iPhones i købsversionen.

 • Processor: Intel-processor
 • Operativsystem: Mac OS, mindst version 10.10 (Yosemite) op til version Mac OS 10.12.6 (Sierra)
 • Hukommelse: mindst 4 GB RAM
 • Plads på harddisken: 6 GB i HFS+-format (også: Mac OS Extended eller HFS Plus)
 • Skærm: mindst 1.280 x 800

MS Office 2016 til Mac køb billigt i online shop hos Wiresoft

Hos Wiresoft kan du finde Standard-udgaven af Office 2016 til Mac - med de integrerede programmer:

 • Word 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • Outlook 2016
 • OneNote 2016

Når du køber Standard-udgaven af Office 2016 til Mac, får du ud over vores lave pris på brugt software også følgende ekstra fordele hos Wiresoft:

 • Ved køb af hver Microsoft Office 2016 for Mac Standard-licens fra Wiresoft får du et softwareprodukt, som udelukkende bruges af dig selv.
 • Hver licens til Office -softwaren, der blev brugt af den første køber, blev slettet, da den blev solgt til Wiresoft, hvilket gør den 100 % gratis og brugbar igen.
 • De individuelle licenser til Office for Mac, der kommer fra volumenlicenser, er blevet grundigt testet af Wiresoft for at sikre, at de kan bruges korrekt.
 • Wiresoft tilbyder som seriøs softwareforhandler ikke prøveversioner i sin online shop, som kun er gyldige i en begrænset periode eller har begrænsede funktioner.
 • Ved ethvert køb hos Wiresoft kan du altid være helt sikker på, at du køber et originalt Microsoft-softwareprodukt, der overholder de juridisk gyldige regler, så du på ingen måde befinder dig i en juridisk gråzone.

Hvis du har spørgsmål om køb af Microsoft Office 2016 for Mac Standard eller andre tilgængelige Microsoft-softwareprodukter, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier