Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD
Microsoft Windows Server 2008 Windows Server 2008 er den umiddelbare efterfølger til Microsofts 2003-serverversion. "Longhorn", som er det uofficielle navn på systemsoftwaren, indeholder ikke kun talrige forbedringer i forhold til den...
387,90 Kr. *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2008 R2 Windows Server 2008 er den umiddelbare efterfølger til Microsofts 2003-serverversion. "Longhorn", som er det uofficielle navn på systemsoftwaren, indeholder ikke kun talrige forbedringer i forhold til den...
387,90 Kr. *

Microsoft Windows Server 2008: En æra af serverteknologi

Introduktion til Windows Server 2008

Windows Server 2008 markerer en vigtig fase i udviklingen af Microsofts Windows Server-produktlinje. Med udgivelsen fulgte adskillige forbedringer og nye funktioner, som er af stor betydning for virksomheder og IT-professionelle, og som fortsat påvirker serverteknologien i dag.

Hvad gør Windows Server 2008 til noget særligt?

Som efterfølgeren til Windows Server 2003 byggede Windows Server 2008 videre på eksisterende funktioner og introducerede samtidig innovative funktioner som forbedret sikkerhed, administration og virtualiseringsfunktioner, der lagde grundlaget for fremtidige udviklinger.

De vigtigste funktioner i Windows Server 2008

Forbedringer i sikkerhed og administration

Windows Server 2008 introducerede installationsmulighederne Read-Only Domain Controller (RODC) og Server Core, som gav nye måder at sikre og administrere servere på.

Skrivebeskyttet domænecontroller (RODC)

RODC tilbød en sikker måde at levere Active Directory-tjenester til højrisikosider ved ikke at tillade skriveadgang til Active Directory.

Fremskridt inden for virtualisering

Med Windows Server 2008 blev Hyper-V-virtualiseringsteknologien for første gang introduceret som en integreret del af operativsystemet.

Hyper-V

Hyper-V indvarslede en ny æra inden for Windows-virtualisering ved at forbedre effektiviteten af ressourceforbruget og samtidig øge isoleringen af virtuelle maskiner.

Nye netværksfunktioner

Network Access Protection (NAP) og forbedret Terminal Services Gateway var blot nogle af de netværksfunktioner, der blev forbedret med Windows Server 2008.

Beskyttelse af netværksadgang (NAP)

NAP var en ny sikkerhedsfunktion, der kontrollerede netværksklienters sundhedsstatus, før de fik adgang til netværksressourcer, hvilket gav en ekstra forsvarslinje mod usikre enheder.

Relevansen af Windows Server 2008 i dag

Arv og vedligeholdelse

Windows Server 2008 har officielt nået slutningen af sin livscyklus, hvilket betyder, at Microsoft ikke længere tilbyder regelmæssig support. Det er vigtigt for organisationer at migrere til nyere versioner for at minimere sikkerhedsrisici.

Support og migrering

Organisationer bør opgradere til nyere versioner for fortsat at modtage sikkerhedsopdateringer og teknisk support og samtidig drage fordel af de nyeste teknologier.

Windows Server 2008 var et banebrydende produkt, der banede vejen for fremtidige innovationer inden for serverteknologi. Kategoriteksten, der præsenteres her, giver et omfattende overblik over systemet, dets nøglefunktioner og dets relevans i dag.

Kategorier