Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
Der blev ikke fundet nogen resultater for filtreringen!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2010 Standard I en virksomhed skal kommunikationskanalerne være fleksible, klare, gennemsigtige og omkostningseffektive. Windows Exchange Server 2010 hjælper dig med dette og hjælper dig med at opnå et helt nyt...
1.275,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard I en virksomhed skal kommunikationskanalerne være fleksible, klare, gennemsigtige og omkostningseffektive. Windows Exchange Server 2013 hjælper dig med at opnå et helt nyt niveau af ydeevne og...
1.629,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Sammenlignet med sin forgænger har produktet en lang række nye tjenester, funktioner og teknologier, der er designet til at støtte virksomheder i forbindelse med udformningen af deres...
10.178,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition Windows Exchange Server 2016 tilbyder en pålidelig messaging-platform, hvor e-mails og kontakter samt aftaler og opgaver kan administreres centralt. Det er serverversionen af Windows 10 ....
2.137,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Windows Server 2016 er en gennemprøvet messaging-platform til central styring af e-mails og kontakter samt aftaler og opgaver og serverversionen af Windows 10. Især større virksomheder og...
15.214,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Det er særlig vigtigt for din virksomhed at have fleksible kommunikationskanaler mellem medarbejdere og kunder til enhver tid. Især sikker e-mail-trafik, koordinering af aftaler, opgaveløsning og...
2.839,90 Kr. *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Ud over tekstbehandling og regneark spiller administration af e-mails, aftaler, kontakter og opgaver en vigtig rolle i virksomheder. For at klare de daglige kommunikationsopgaver er Microsoft...
16.767,90 Kr. *

Oversigt over de Windows Exchange Server-versioner, der i øjeblikket er tilgængelige i Wiresoft Shop

I Wiresofts onlineshop finder du ikke kun den nyeste version af Exchange Server 2019, men også de tidligere versioner, som Microsoft normalt også yder support til. Dette giver dig mulighed for at supplere dine nuværende serverlicenser i den pågældende version til en rimelig pris eller opgradere til en højere version. Følgende Exchange-versioner er tilgængelige i Standard- og Enterprise-udgaverne:

Til alle serverlicenser til Windows Exchange Server, der er tilgængelige i Wiresoft Online Shop, finder du også de tilsvarende klientadgangslicenser, hvormed du kan udstyre dine medarbejdere på en skræddersyet og samtidig omkostningseffektiv måde.

Hvis du vil bruge Windows Exchange Server som et skrivebordsprogram, anbefales Microsoft Outlook som klientsoftware, selv om det ikke er en del af nogen af Exchange Server-versionerne. Hvis du ikke bruger den Outlook-software, der er inkluderet i Office-pakken, kan du også købe Outlook og Microsoft Exchange Server sammen hos Wiresoft.

Nedenfor finder du en kort oversigt over de vigtigste funktioner og nyskabelser i de respektive serverversioner. Du kan få yderligere detaljerede oplysninger på de respektive produktsider og også direkte fra vores team - pr. e-mail, telefon eller chat.

Exchange Server 2019

Microsoft Exchange Server 2019 er i øjeblikket den mest opdaterede version af den gennemprøvede messaging-platform med omfattende brugerdefinerede og derfor fleksible funktioner til messaging og samarbejde på tværs af virksomheden. Her lægger Exchange endnu mere vægt på sikker e-mail-trafik, suppleret med omfattende muligheder for koordinering af aftaler, opgaveløsning og kontaktstyring. Postkasseserverrollen giver en betydelig forbedring af ydeevnen med Exchange Transport, Mailbox Transport Submission, Mailbox Transport Delivery og Frontend Transport. Exchange Server-applikationerne kan implementeres både lokalt og i skyen. De vigtigste funktioner i Exchange 2019 omfatter:

 • Meta Cache Database (MCD) til at sikkerhedskopiere metainformationer som f.eks. en postkasses mappestruktur og fremskynde adgang og søgning.
 • Dynamic Database Cache (DDC) til situationsafhængig dynamisk justering af lagerkapaciteten, især ved høj arbejdsbelastning.
 • Omorganisering af søgeindekset - det er nu placeret direkte i den respektive database for en postkasse.
 • Windows Server Core tilbyder en forenklet version af standardserversystemet, hvilket gør konfigurationen lettere og deaktiverer unødvendige, men ressourcekrævende tjenester, samtidig med at der er færre angrebspunkter.
 • Klientadgangsregler gør det muligt at begrænse adgangen til servernes konfigurationsområde, både for Administrationscenter og for PowerShell.
 • Mange kalenderforbedringer, især i forbindelse med tilrettelæggelse af møder, herunder standard slutdato, videresend ikke, forbedret kalenderstyring og flere muligheder for at konfigurere meddelelser fra kontortiden og tildele en proxy via PowerShell.
 • OneDrive for Business giver bedre samarbejde om dokumenter og integrerer både lokalt lagrede og online filer.

Exchange Server 2016

Microsoft Exchange Server version 2016 tilbyder en høj grad af kontrol og samtidig gennemsigtighed i organiseringen af e-mail-trafikken samt en

Kontrol og styring af andre kommunikationsprocesser. E-mails og kontakter kan administreres og arkiveres centralt, og det fælles arbejde med dokumenter, herunder versionsstyring, er også blevet forbedret. Ved at reducere serverrollerne til to - postkasse og kanttransport - blev serverarkitekturen optimeret, og samtidig blev skaleringen forenklet, herunder bedre understøttelse af cloud-tjenester. Exchange Server 2016 har bl.a. følgende nøglefunktioner:

 • Outlook on te Web er det nye navn for Outlook Web Access eller Outlook Web App. Webadgangen til Exchange Server tilbyder en optimeret webgrænseflade, som også kan bruges uden forudgående installation af Outlook-appen på en smartphone eller tablet.
 • Arkitekturen for eDiscovery-søgning fungerer både asynkront og decentralt og involverer flere servere. Når du indtaster søgeord i Outlook eller Outlook på nettet, vises forslag baseret på ofte anvendte kontakter samt e-mails, kalendere og tidligere søgeforespørgsler, herunder filtre som f.eks. datointervaller.
 • Forbedret skalerbarhed af søgninger øger antallet af postkasser og arkivpostkasser fra 5.000 til 10.000.
 • Filer, der er gemt i OneDrive for Business og SharePoint 2016, kan nu blot indsættes som et link i en e-mail og åbnes af modtageren.
 • Ved at understøtte hybride scenarier kan en postkasse enten være placeret på en lokal server eller i skyen. Lokale postkasser kan også bruges via Exchange Online-arkivering eller Azure Rights Management.
 • DLP (Data Loss Prevention) beskytter sikkerheden for data i e-mail-trafikken, både når der sendes fortrolige oplysninger og når der modtages manipulerede e-mails.

Exchange Server 2013

Exchange Server 2013 tilbyder en række praktiske funktioner, der gør samarbejdet mellem medarbejdere og teams effektivt og gennemsigtigt. Der er lagt særlig vægt på kontrol og beskyttelse af kritiske data uden at hindre forretningsprocesser. Samtidig er administrationen af postkasser og kalendere også blevet optimeret, bl.a. ved at reducere serverrollerne til tre - med: Mailbox Server, Client Access og Edge Transport. Alle Exchange Server-funktioner kan leveres både lokalt og i skyen. Outlook Web App har en forbedret brugergrænseflade: understøttelsen af touchskærme udvider også brugen af Exchange 2013 til mobile enheder. Følgende funktioner hører også til de væsentlige nyskabelser i serverversionen 2013:

 • Intelligent Search-funktionen bidrager ikke kun til at forbedre kvaliteten af søgeresultaterne, men også kommunikationen inden for virksomheden: Oplysninger kan således hentes fra forskellige kilder og sammenfattes.
 • Compliance-eDiscovery-funktionen tilbyder forbedret integration af Microsoft Lync 2013 og Microsoft SharePoint 2013, hvilket nu også gør det muligt at søge i postkasser på websites.
 • In-place eDiscovery forenkler hentningen af data med optimerede søge- og indeksfunktioner, hvilket også gør det lettere at opfylde kravene til overholdelse af lovgivningen.
 • Forenklet e-mail-transport med mailboksserverrollen, som består af Front-End Transport Service (FET), Hub Transport Service (HT) og Mailbox Transport Service (MT) og erstatter den tidligere Hub Transport Server Role. Unified Messaging-tjenesten indeholder de funktioner, der tidligere blev udført af serverrollen Unified Messaging.
 • Exchange Admin Centre (EAC) omfatter den tidligere Exchange Management Console (EMC) og Exchange Control Panel (ECP); samtidig er det optimeret til lokale såvel som online og hybride implementeringer.
 • Journal Report Decryption giver mulighed for at beskytte e-mails via Information Rights Management - IRM - i Microsoft Outlook og Office Outlook Web App.
 • Forebyggelse af datatab - DLP - forhindrer ikke kun tab af data, men også utilsigtet eller forsætlig overførsel af følsomme data til uautoriserede personer.
 • ActiveSync Mobile Access gør det muligt for mobile enheder at synkronisere med Exchange-postkassen og også få adgang til kalendere, kontakter og opgaver.

Exchange Server 2010

Exchange Server 2010 er en populær version af Microsofts gruppesoftware, som stadig bruges i mange virksomheder som e-mail-transportserver og til at administrere aftaler og opgaver. Derfor tilbyder Microsoft udvidet support for Exchange Server 2010, sandsynligvis frem til og med oktober 2020.

Exchange Server 2010 overbeviser med pålidelighed, ydeevne og et stort antal funktioner til e-mail-trafik - som især for Outlook Web Access og administration har talrige forbedringer og udvidelser, understøttet af fleksibiliteten i anvendelsen af mange funktioner samt compliance-regler. Konfigurationen foretages via PowerShell, mens WebServices styrer adgangen til e-mail-postkasser samt offentlige mapper og replikering. Andre funktioner og innovationer, der er værd at nævne, er bl.a.:

 • Outlook Web Access eller Outlook Web App - OWA - tilbyder de søgemapper, som du kender fra Outlook, samt favoritterne til sortering af e-mails, herunder flere visninger, f.eks. for kalenderen, samt arkivfunktionen. Outlook 2010 kan forbindes med flere Exchange-konti uden at det er nødvendigt at oprette en separat profil.
 • Ved at arkivere e-mails online på Exchange-serveren kan du få adgang til dem hvor som helst fra. Lagring af e-mail er individuelt defineret med politikker for opbevaringsperioder, hvilket gør det lettere at overholde reglerne.
 • Unified Messaging tilbyder nu en enkelt indbakke til e-mails, voicemails samt SMS og fax; voicemails kan også leveres som e-mails med Speech2Text-funktionen eller vises på smartphonen som tekstforhåndsvisninger.
 • Brugeradministration er mulig enten via Exchange Management Console, Remote PowerShell eller via Outlook Web Access. OWA tilbyder sin egen administrationsgrænseflade til dette formål; RBAC (Role-Based Access Control) giver også enkelte medarbejdere definerede rettigheder, f.eks. til administration af distributionsgrupper.
 • Mailbox Resiliency-funktionen tilbyder en mulighed for høj tilgængelighed ud over katastrofeberedskab. DAG-funktionen (Database Availablity Group) gør det også muligt at kopiere Exchange-databaser mellem forskellige servere med replikering ved hjælp af transaktionslogfiler.
 • Organiseringen af e-mail-samtaler lettes yderligere af en lang række praktiske funktioner; disse kan organiseres som tråde såvel som efter emne, med Conversation View sorterer e-mails i overensstemmelse hermed, Ignore Conversation skjuler uvæsentlige e-mail-samtaler. Office Communicator-funktionen OC viser kollegernes tilstedeværelsesstatus, og Consistent Experience forener betjeningen af funktioner på pc, mobiltelefon eller web. Journalfunktionen gør det muligt at overholde reglerne for overholdelse af reglerne.

Microsoft-licensmodellen for Exchange Server med serverlicens plus CAL'er

Licenseringen af Microsoft Exchange Server-versionerne består af serverlicensen og antallet af nødvendige klientadgangslicenser (CAL'er). Ifølge Microsoft skal følgende bestemmelser overholdes:

1. Hver enkelt server kræver sin egen Exchange-serverlicens.

2. Serverlicensen indeholder adgangsrettigheder for administratorer til at kunne administrere Exchange Server - men disse rettigheder repræsenterer ikke brugsrettigheder til Exchange-tjenesterne.

3. Hver medarbejder, der ønsker at bruge Exchange Server-funktionerne, skal have en klientadgangslicens - CAL - til dette formål.

4. CAL'er til Exchange Server er tilgængelige i to varianter: som en personrelateret bruger-CAL og som en enhedsrelateret enheds-CAL.

Hvilke serverlicenser er tilgængelige for Exchange Server-udgaver?

Der er en separat serverlicens for hver udgave af Exchange Server - normalt Standard og Enterprise. Ved at købe dem erhverver du retten til at implementere den respektive serversoftware på din virksomheds server. Den vigtigste forskel mellem de to udgaver er antallet af tilgængelige postkassedatabaser:

 • Standard Edition 2010 understøtter allerede op til 5 postkassedatabaser og er derfor ofte tilstrækkelig til små og mellemstore virksomheders behov.
 • Enterprise Edition med understøttelse af op til 100 postkassedatabaser dækker kravene fra store virksomheder og organisationer.

Det funktionelle omfang af den respektive udgave af Windows Exchange Server 2010 styres via klientadgangslicenserne. Disse er derfor ikke bundet til en bestemt Exchange-udgave, så du med en Enterprise CAL også kan bruge Exchange Standard Server og med en Standard CAL Exchange Enterprise Server. CAL'en til Exchange Enterprise-udgaverne er så at sige en tilføjelse til CAL'en til Exchange Standard-udgaverne.

Yderligere oplysninger om licensering med CAL'er kan findes her eller på de enkelte Exchange Server-versioner i Wiresoft Online Shop.

Licenskøb og licensrådgivning til Exchange Server hos Wiresoft

I Wiresoft Online Shop finder du alle licenser til de beskrevne serverversioner - fra Exchange 2008 til Exchange 2019 - i Standard og Enterprise Edition som originale Microsoft-licensprodukter. Derudover tilbyder vi dig de tilhørende klientadgangslicenser for at kunne bruge funktionerne og tjenesterne i den respektive udgave; du kan købe disse enkeltvis og dermed dække dine CAL-krav på en skræddersyet og samtidig økonomisk måde.

Du kan nyde godt af vores særlige, nedsatte priser på alle serverlicenser og CAL'er: De kommer fra europæiske virksomheder, er ubrugte og derfor fuldt funktionsdygtige. Desuden er de blevet kontrolleret af Wiresoft for at sikre 100 % ægthed. Som Wiresoft-kunde er du altid på den sikre side, når du køber licenser - og du kan også få ekspertrådgivning, hvis du har spørgsmål - i online chat, via e-mail eller telefon.