Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10002
 • 79P-00123
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
141,90 Kr. * 156,90 Kr. * (9,56% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
System  Windows (32bit)
Terminalserver Kompatibel


MS Office 2007 - og dermed også udgaven 2007 Professional Plus   - er en milepæl i Office-pakkernes historie: Sammenlignet med ældre versioner og forgængerne tilbyder den Plus med hensyn til funktionalitet og effektivitet, hvilket sammen med de medfølgende programmer gør den til et uundværligt værktøj for virksomheder, men gør det også lettere for private brugere og selvstændige at udføre alle daglige kontor- og administrationsopgaver effektivt: med Word 2007 til at oprette tekster i mange forskellige formater, Excel 2007 til komplekse beregninger, Outlook 2007 til omfattende kommunikation og opgaveplanlægning og PowerPoint 2007 til at designe klare rapporter og præsentationer. Plus Desuden tilbyder Office udgave 2007 Professional Plus en lang række yderligere programmer: med Publisher 2007 til en lang række muligheder i trykte publikationer, men også til online, med Access 2007 til en lang række databaseapplikationer og endelig også med InfoPath 2007 til at oprette formularer til praktisk dataindsamling og analyse. Købere af Professional Plus -udgaven får således en sofistikeret Office-version, der gør det muligt at arbejde professionelt og kommunikere bredt.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2007 Professional Plus - alle programmer til professionelle erhvervsfolk i én pakke som en enkelt licens

MS Office 2007 - og dermed også udgave 2007 Professional Plus - er en milepæl i Office-pakkernes historie: Sammenlignet med ældre versioner og forgængerne tilbyder den et plus i funktionalitet og effektivitet, der sammen med de medfølgende programmer gør den til et uundværligt værktøj for virksomheder, men også gør det lettere for private brugere og selvstændige at udføre alle daglige kontor- og administrationsopgaver effektivt: med Word 2007 til at oprette tekster i mange forskellige formater, Excel 2007 til komplekse beregninger, Outlook 2007 til omfattende kommunikation og opgaveplanlægning og PowerPoint 2007 til at designe levende rapporter og præsentationer. Især Office-Edition 2007 Professional Plus tilbyder desuden et stort plus i form af yderligere programmer: med Publisher 2007 til forskellige muligheder med publikationer af trykte medier, desuden til online, med Access 2007 til en lang række databaser og endelig også med InfoPath 2007, for at levere formularer til praktisk indsamling og evaluering af data. Købere af Professional Plus -udgaven får dermed glæde af en modnet Office-version, som muliggør professionelt arbejde og omfattende kommunikation.

Dette er nyt i MS Office 2007 Professional Plus

Professional Plus Edition tilbyder bl.a. følgende nye funktioner i de forskellige programmer:

 • Nyt bånd: Den opdaterede brugergrænseflade giver hurtigere og intuitiv navigation.
 • Brugerdefinerbare indstillinger med temaer og layouts øger produktiviteten.
 • Det nye Live Preview viser skabeloner og designs baseret på data i realtid i dokumentvinduet.
 • Understøttelse af XML-filformatet giver større sikkerhed, reducerer dokumentstørrelsen og giver hurtigere indlæsningstider.
 • Outlook tilbyder nu en funktion til at søge i e-mails samt tilmelding til RSS-feeds og et spamfilter.
 • Access tilbyder færdige Standard formater, som kan redigeres.
 • Automatiserede formler i Excel fremskynder beregningerne.

Den nye båndgrænseflade

Alle disse klassiske Microsoft-programmer i Professional Plus 2007 præsenterer sig dermed i et helt nyt design: Den tidligere menustruktur fra Office- forgængerne er i de enkelte Office 2007-programmer erstattet af en overskuelig multifunktionslinje - også kaldet Ribbon - i de enkelte programmer. Ribbon tilbyder nu for hvert Office-Program individuelle grupper af sammenfattede kommandoer, som suppleres yderligere af liste- og dialogbokse. Disse er derefter generelt tilgængelige som faner, som er yderligere opdelt efter kontekst. På denne måde samles alle de kommandoer eller funktioner, der er nødvendige for at udføre en bestemt handling, og de er umiddelbart tilgængelige på ét overskueligt sted, f.eks. for at formatere et Word-dokument efter dine egne specifikationer eller for at indsætte og redigere en grafik i et dokument.

Ribbon giver desuden mulighed for at foretage brugerdefinerede indstillinger i de respektive menuer og dermed tilpasse dem til ens egne behov, så ofte anvendte funktioner er direkte tilgængelige, hvilket også er et plus i arbejdseffektiviteten.

Det nye Live Preview

Derudover findes der i Office 2007 Professional Plus samt de andre udgaver af

såkaldt Live Preview: Afhængigt af det åbne program viser denne funktion skabeloner og designs, men også formatfunktioner i et dokumentvindue i en realtidsvisning.

Det nye filformat OpenXML

Med OpenXML tilbyder Office 2007-versionen også et nyt XML-baseret Standard-filformat i Professional Plus -udgaven, som giver en lang række fordele, der er vigtige i den moderne forretningsverden: For eksempel reducerer XML-understøttelse størrelsen af filer, hvilket på den ene side sparer plads på pc'en og på den anden side reducerer indlæsningstiden for dokumenter på websider betydeligt.

På websider sikrer XML-understøttelse, at dokumenternes størrelse reduceres effektivt, hvilket resulterer i behageligt kortere indlæsningstider. XML-filer giver også en bedre beskyttelse mod datatab med Data Loss Prevention - DLP.

Den nye kompatibilitetstilstand

I Microsoft Office 2007 kan dokumenter, der er oprettet med ældre versioner af programmerne Office(Office 97), åbnes, redigeres og gemmes igen i den såkaldte kompatibilitetstilstand, hvilket gør dem tilgængelige igen for de ældre Office-versioner til Windows og Mac OS og gør det muligt at redigere dem. Dette opnås bl.a. ved, at alle funktioner, der ikke findes i den ældre programversion, ikke er tilgængelige her, så der ikke er nogen kompatibilitetsproblemer.

Microsoft Office Professional Plus 2007 Edition hos Wiresoft

Købet af en 2007 Professional Plus udgave af MS Office har for mange købere på den ene side den store fordel, at denne stadig understøttes af ældre Microsoft-operativsystemer fra version Windows XP SP3, som stadig anvendes på ældre hardware, så denne brede kompatibilitet er en helt afgørende faktor for købet. Til gengæld fås denne udgave kun som volumenlicens i almindelige butikker, men hos Wiresoft kan kunderne også købe Professional Plus 2007 som enkeltlicens i form af brugt software.

I Wiresofts softwarebutik kan du købe Office 2007 Professional Plus samt andre udgaver af denne version og nyere Office-pakker. En introduktion af de enkelte programmer i Professional Plus 2007, herunder deres nyheder i Office 2007 Professional Plus giver følgende oversigt.

MS Office 2007 Professional Plus - alle forretningsværktøjer samlet i én pakke

Ud over de gennemprøvede Office- klassikere Word, Excel, PowerPoint og Outlook indeholder Professional Plus 2007 udgaven ikke kun DTP-programmet Microsoft Publisher 2007, men også databaseprogrammet Access 2007 og værktøjet til oprettelse af formularer InfoPath 2007. Lige disse ekstra inkluderede programmer er næsten uundværlige for kommercielle og/eller forretningsmæssige anvendelsesområder.

Oversigt over alle de programmer, der er indeholdt i MS Office Edition 2007 Professional Plus:

 • Word 2007
 • Excel 2007
 • PowerPoint 2007
 • Outlook 2007
 • Publisher 2007
 • Access 2007
 • InfoPath 2007

Word 2007

Microsoft Word 2007 byder på mange forbedringer samt nye funktioner og features: Der er mange standardskabeloner til rådighed, så du straks kan oprette tekstdokumenter til erhvervsmæssige og private formål, som er professionelt formateret og kan tilpasses yderligere. Nye effekter som gennemsigtighed og 3D er også tilgængelige for at gøre tekster mere tiltalende. Der kan også oprettes makroer i Word for at håndtere visse tekstredigeringstrin mere effektivt. Et stort plus er også den centrale styring af versioner eller ændringer samt kommentarer.

Excel 2007

Det kraftfulde regnearksprogram tilbyder nu udvidede funktioner til oprettelse af formler og visualisering af data, herunder pivottabeller og muligheden for at oprette professionelle, beskrivende diagrammer i få trin. Med forbindelse til Microsoft SharePoint Services er fortrolige data beskyttet, når du kommunikerer med andre.

PowerPoint 2007

Med diasmasteren giver PowerPoint 2007 et effektivt værktøj til at administrere alle skabeloner for at sikre et ensartet udseende af alle præsentationer, der oprettes med PowerPoint, og for at spare tid. Der er mange nye tekst- og typografiske effekter samt formateringsværktøjer til rådighed til designet, hvoraf de fleste kan anvendes med det samme med et enkelt klik.

Den integrerede dokumentinspektør fjerner pålideligt kommentarer, skjult tekst eller personlige oplysninger, før du offentliggør eller deler en præsentation, og den digitale signatur sikrer også, at indholdet ikke kan ændres. Takket være det nyligt tilgængelige Office Open XML-format .pptx kan præsentationer, der er oprettet med dette format, også offentliggøres som HTML-websider.

Outlook 2007

Den gennemprøvede kommunikationssoftware tilbyder effektive funktioner til administration af den daglige e-mail-trafik, bl.a. med Sofortsuche, for at søge i e-mails inklusive vedhæftede filer efter bestemte termer eller nøgleord, samt for at frigive data og oplysninger målrettet til enkelte brugere og formål samt et spamfilter. Det er også blevet mere intuitivt og dermed nemmere at skrive beskeder, herunder formatering. Den integrerede opgavebjælke med kalender giver mange muligheder for at koordinere aftaler og projekter. Indholdet kan f.eks. være farvekodet og markeret efter person eller betydning.

InfoPath 2007

InfoPath 2007 bruges til at oprette, administrere og udveksle formularer til indsamling af forskellige data. Da de er baseret på XML, kan de også gøres tilgængelige på nettet via Office SharePoint Server 2007 med de integrerede "Forms Services" og dermed udfyldes uden InfoPath-software.

Scenarier, der anvender InfoPath 2007, omfatter lageropgørelse, projektstatusrapporter, udgiftsrapporter og forsikringspolicer. InfoPath 2007 er også designet til at integrere med Outlook 2007, så brugerne kan åbne og redigere InfoPath-formularer fra Outlook 2007.

Publisher 2007

Dette kraftfulde DTP-program er designet til hurtigt og nemt at skabe publikationer af høj kvalitet til en række forskellige formål, lige fra flyers og personlige formularbreve til store brochurer. Skabelonerne i Publisher 2007 omfatter ikke kun trykte produkter, men også formater til udsendelse af e-mail-nyhedsbreve og design af websider. Takket være den omfattende kompatibilitet med de andre programmer på Office kan tekster, billeder og tabeller osv. fra Word, Excel, Access, Outlook og PowerPoint også anvendes.

Access 2007

Det gennemprøvede databaseprogram bruges til centralt at indsamle og strukturere data fra forskellige kilder med henblik på at gøre dem tilgængelige internt i virksomheden eller eksternt for kunderne til yderligere behandling. Takket være de forskellige formatskabeloner kan de indsamlede oplysninger analyseres og anvendes bedre og også præsenteres i en forståelig form som meningsfulde rapporter.

Via Windows SharePoint Services har brugere af Access 2007 mulighed for at redigere de registrerede data til enhver tid, gendanne slettede oplysninger og indstille individuelle adgangsrettigheder.

Systemkrav til MS Office 2007 Professional Plus

Office Edition 2007 Professional Plus er kompatibel med mange ældre Windows styresystemer, men understøttes ikke længere af Windows 10. Den nye båndgrænseflade, der blev indført med Office 2007-versionen, kræver dog mere diskplads sammenlignet med tidligere versioner. Generelt gælder følgende minimumskrav for korrekt gennemførelse af alle ansøgninger:

 • Operativsystemer: fra Microsoft Windows XP Service Pack 3 til Windows 8.1 eller Microsoft Windows Server 2003 eller højere
 • Processor: min. 500 MHz - for at kunne bruge alle Outlook-funktioner anbefales 1 GHz
 • Hukommelse: min. 256 MB RAM - 512 MB anbefales for korrekt brug af Outlook-tjenester
 • Plads på harddisken: min. 2 GB
 • Skærmopløsning: mindst 1.024 x 768

Køb MS Office 2007 Professional Plus hos Wiresoft som en enkelt licens til en lav pris

2007 Professional Plus Edition fra Microsoft hører til Office-Editions, som i den almindelige handel kun tilbydes som volumenlicens til virksomheder og derfor ikke fås som enkeltlicens. Office I Wiresoft Software Shop kan du købe 2007 Professional Plus Edition som en enkeltbrugerlicens uden abonnementsforpligtelser; ved køb i Wiresoft Shop skal du kun betale engangsudgifterne for den fulde version af denne Office Edition, som tilbyder det samme antal funktioner som den tilsvarende volumenlicens.

Den underliggende volumenlicens kommer normalt fra en større virksomhed og er blevet købt af Wiresoft. Ved køb af volumenlicenser har virksomheden også ret til at videresælge overskydende softwarelicenser eller hele volumenlicensen - uanset om de enkelte licenser, der er indeholdt heri, eller hele volumenlicensen er blevet brugt eller ej. Ved salget opløses volumenlicensen og omdannes til individuelle licenser, som derefter betegnes som brugt software. Denne opdeling eller udpegning har ingen indvirkning på den generelle funktionalitet af den tilbudte Office 2007 Professional Plus Edition eller de indeholdte programmer. Wiresoft tilbyder derefter disse enkeltbrugerlicenser til en særlig lav pris som en købsversion.

Dit køb af software hos Wiresoft er ikke kun billigt, men også sikkert: Du kan installere Office 2007 Professional Plus softwaren på din pc efter at have gennemført købsprocessen og den øjeblikkelige download og aktivere den med den medfølgende volumenlicensnøgle, som kun er gyldig og funktionel for din personlige enkeltlicens. Wiresoft sælger kun Office 2007 Professional Plus software eller andre Office udgaver eller versioner, der er identiske med originale Microsoft-produkter; de virksomheder, som disse tidligere volumenlicenser stammer fra, er udelukkende beliggende i Europa, så køb af denne Office 2007 Professional Plus udgave som brugt software indebærer ingen juridisk risiko, da handel med brugt software er tilladt ved lov, hvilket også er blevet bekræftet flere gange ved domstolsafgørelser.

Køb af brugt software i Wiresoft Shop er en god mulighed for dig som kunde til at bruge ellers ikke tilgængelige Office-Ellers ikke tilgængelige udgaver som f.eks. Professional Plus 2007. Vores kundekreds omfatter derfor både små og mellemstore virksomheder, men også selvstændige og private, som nyder godt af vores billige udvalg af Microsoft-programmer.

I Wiresoft Software-Shop finder du MS Office-Edition 2007 Professional Plus samt andre udgaver af denne version og nyere udgaver og andre Microsoft-programmer som billige købsversioner til download. For spørgsmål om Professional Plus eller anden Microsoft Office -software, skal du blot bruge vores kompetente rådgivning via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier