Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10013
 • 3YF-00096
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
208,90 Kr. * 230,90 Kr. * (9,53% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version af Fuld version
Enheder 1x
Omfang af levering Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Få minutter
MacOS  Yosemite, Mavericks, Mountain Lion


Microsoft Office 2011 er også en uundværlig del af det daglige arbejde på mange Mac-computere. Med udgivelsen af denne udgave til Mac-brugere er fokus derfor ikke kun på bedre kompatibilitet mellem macOS og Windows til praktisk samarbejde, men også på generel brugervenlighed og tilføjelse af funktioner, der gør det lettere at bruge Office-programmerne online. Mac-brugere kan nu drage fordel af alle fordelene ved de klassiske Office-programmer Word, Excel og PowerPoint: til at oprette professionelle dokumenter i formater, der ofte bruges både professionelt og privat, til hurtigt at formatere og analysere omfattende data og til at vise og dele informative præsentationer, også på nettet.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"

Microsoft Office for Mac 2011 Standard - mere brugervenlig end før

Microsoft Office er også en uundværlig komponent i det daglige arbejde på mange Mac-computere. Med udgivelsen af denne udgave til Mac-brugere er der derfor ikke kun fokus på bedre kompatibilitet mellem macOS og Windows med henblik på praktisk samarbejde, men også på generel brugervenlighed og tilføjelse af funktioner, der gør det lettere at bruge Office-programmerne online.

Mac-brugere kan nu drage fordel af alle de fordele, som de klassiske Office programmer Word, Excel og PowerPoint tilbyder: at oprette professionelle dokumenter i både professionelle og private, ofte anvendte formater, hurtigt formatere og analysere omfattende data samt vise og dele informative præsentationer, selv på nettet.

En helt ny tilføjelse til Office for Mac er Outlook, som med sine mange praktiske værktøjer til organisering af e-mailtrafik samt kontakter og koordinering af aftaler giver betydelige fordele i forhold til det tidligere medfølgende Entourage.

Microsoft Office 2011 til Mac i udgaven Standard er tilgængelig i Wiresoft Software Shop som en billig enkeltlicens, der kan købes med øjeblikkelig download. Nedenfor finder du en oversigt over alle de fordele, som Office 2011 til Mac tilbyder sine brugere.

Generelle nyskabelser i Office for Mac 2011 Standard

Visuelt set har denne Office version til Mac et nyt udseende i forhold til den tidligere version ved at vedtage det Windows typiske båndudseende, flere detaljer nedenfor. Derudover er der en række optimeringer og fordele, som gør arbejdet med Office for Mac 2011 endnu mere effektivt og praktisk:

Ribbon-visning nu også i Office til Mac

Den typiske båndlinje, som Windows-brugere kender, er nu også tilgængelig på Mac med denne Office-version. Typiske funktioner er sorteret tematisk i individuelle bjælker eller bånd og er tilgængelige via forskellige faner. Afhængigt af den aktuelle aktivitet i et programdokument får brugeren vist et tematisk passende udvalg af værktøjer og funktioner til redigering, f.eks. til formatering af Word-tekster eller redigering af billeder i en PowerPoint-præsentation.

Fordelen ved at bruge et bånd er, at de relevante funktioner nu er direkte tilgængelige, og at brugeren ikke længere skal søge efter dem i forskellige undermenuer.

Desuden kan båndene også tilpasses.

Men de, der stadig ønsker at bruge den velkendte brugergrænseflade fra den tidligere version, kan også skjule båndvisningen og få adgang til de ønskede funktioner via den klassiske menu, som stadig er tilgængelig.

Integrerede fotoredigeringsfunktioner i Word, Excel og PowerPoint

Redigeringen af billeder og grafik i Word, Excel og PowerPoint er blevet væsentligt forenklet med nye funktioner og forbedret på anden vis. Hvis du vil indsætte et billede i et dokument, er det nu nok at trække det fra skrivebordet eller fra en mappe til det relevante sted. Størrelsen kan derefter justeres præcist eller formatet beskæres. Der er yderligere funktioner til rådighed til at justere farvetoner og mætning eller til at tilføje forskellige effekter og filtre. Det er også muligt at justere graden af gennemsigtighed. Det gør det f.eks. muligt at bruge et foto som baggrundsillustration på en hel side.

I den forbindelse er det også blevet lettere at lave grafik. Til dette formål indeholder de såkaldte SmartArts en række grafiske elementer, hvormed f.eks. hierarkidiagrammer eller procesforløb i Excel kan visualiseres efter dine egne behov.

Udvidet katalog over skabeloner

Microsoft har også udvidet sin portefølje af skabeloner til Word, Excel og PowerPoint betydeligt i Mac-versionen fra 2011. Det er nemmere at vælge en passende skabelon, fordi den første side af hver skabelon vises i formatoversigten. Så snart du bevæger musen over en bestemt skabelon, vises alle de andre sider efter hinanden.

Visual Basic er igen tilgængelig med Office 2011 til Mac

I Office 2011 er der igen understøttelse af Visual Basic, det kraftfulde scriptingsprog, til Mac. Dette gør det muligt at oprette XML-baserede dokumentformater, samtidig med at VBA-makrokoden bevares. VBA på Mac giver især Office programmer som Excel, Word, Access osv. mulighed for at bruge gentagne opgaver på en automatiseret måde ved at programmere dem korrekt via makroer.

Brug af MS Web Apps på Mac

I Office-pakken til Mac har Microsoft knyttet de forskellige programmer sammen med webapps. Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter kan således redigeres online i browseren, uanset hvilken version af Office der er installeret lokalt eller hvilket styresystem der er tale om. Forudsætningen er en gratis registrering på Windows-Live-tjenesterne.

Forbedret samarbejde om dokumenter

Når flere brugere samarbejder om det samme dokument i Word og PowerPoint, låser programmet de afsnit, som en bestemt bruger arbejder på i øjeblikket, for andre samarbejdspartnere. Dette forhindrer, at der oprettes flere versioner af det samme dokument. Samtidig kan brugerne altid se, hvem der i øjeblikket foretager hvilke ændringer.

Microsoft Messenger

Microsoft Messenger er også integreret i Office for Mac 2011. Dette giver brugerne mulighed for at kommunikere direkte med kolleger uden at skulle bruge de eksterne chatfunktioner. Messenger tilbyder også en revideret lyd- og videotransmission.

Optimeringer af de enkelte Office programmer til Mac 2011

Ud over disse generelle tilføjelser og forbedringer til Office-pakken til Mac 2011 har standardprogrammerne også en række nye funktioner:

Nye værktøjer i Word 2011

Ud over nye skabeloner er der en række nye integrerede visningsmuligheder, som gør det endnu mere praktisk at arbejde med Word:

 • "Udgivelseslayout" er udelukkende beregnet til layoutet af et Word-dokument, hvor formatet og placeringen af tekst og grafik kan ændres, uden at du kan redigere selve teksten. Dette forhindrer utilsigtede ændringer i teksten.
 • "Notepad"-visningen bruges til øjeblikkelig notering af nøgleord, mens der også kan integreres stemmebemærkninger.
 • "Fuld skærm"-tilstanden giver bedre mulighed for at koncentrere sig om dokumentets indhold ved at skjule alle redigeringsfunktioner.
 • Når musemarkøren flyttes til toppen af skærmen, viser programmet kortvarigt en værktøjslinje med de vigtigste formateringsfunktioner.

Forbedringer i Excel 2011 til Mac

Excel til Mac 2011 indeholder nu funktioner, som tidligere kun var tilgængelige i Windows-versionen. Det giver også mulighed for en bedre udveksling af data mellem de to operativsystemer. Disse nye funktioner fortjener en særlig omtale:

 • Det er nu nemmere end tidligere at oprette pivottabeller i Excel til Mac.
 • Sparklines - små ordgrafikker - gør tabellerne mere overskuelige, de kan placeres som små diagrammer direkte i et enkelt felt, f.eks. for hurtigt at visualisere resultatet af en beregning der.
 • Der kan oprettes indlejrede funktioner med formelgeneratoren ved hjælp af if-funktionen. Der er mulighed for maksimalt syv indlejrede if-betingelser med dette.

PowerPoint 2011 til Mac

PowerPoint-præsentationer kan designes endnu mere praktisk og realiseres med Mac-versionen 2011. Følgende funktioner er nyligt integreret:

 • Med "Broadcast"-funktionen kan præsentationer afholdes live via internettet. Deltagerne modtager et weblink og kan følge præsentationen på en hvilken som helst enhed efter at have logget ind. Som sædvanlig har oplægsholderen kontrol over præsentationens forløb.
 • I visningen "Præsentator" ser præsentanten på sin skærm ikke kun det aktuelle dias, men også en forhåndsvisning af det næste dias, herunder hans noter og tidspunktet.
 • 3D-diasovergange hjælper med at holde styr på præsentationen ved at vise hvert enkelt lag individuelt. Skjulte eller overlappende elementer kan nemt omplaceres med musen.

Outlook er tilgængelig i Office Mac 2011

Den nye version af Office til Mac indeholder nu Outlook, som endelig erstatter det tidligere Entourage-program. Outlook bruges til omfattende styring og organisering af

E-mails og aftaler og tilbyder de samme omfattende funktioner som Windows-versionen. Når du skifter fra Windows til Mac, kan alle data importeres uden problemer. Outlook 2011 tilbyder bl.a. disse funktioner

 • Bedre klarhed i længere e-mail-korrespondancer: Flere e-mails fra forskellige deltagere om et bestemt emne kan også vises på tværs af forskellige mapper i form af tråde som sammenhængende samtaler. Det betyder, at du altid har et overblik over alle vigtige bidrag og deltagere.
 • PST-filer (Personal Store) til e-mails, opgaver, noter og kalenderposter kan importeres fra pc'en til Mac, hvis en bruger ønsker at skifte til macOS.
 • For at organisere aftaler kan kalendereksemplet nemt vises direkte i Outlook.

macOS-hardwarekrav til Office for Mac 2011 Standard

Når du installerer Office for Mac 2011, skal du være opmærksom på, at MS Office for Mac 2011 ikke længere understøttes af styresystemet macOS Catalina 10.15 og højere! Desuden er Office-pakken til Mac kun tilgængelig i 32-bit-tilstand.

 • Processor: Intel-processor
 • Operativsystem: mindst Mac OS X 10.5.8 eller højere
 • Bemærk venligst: Office for Mac 2011 Standard er ikke kompatibel med Catalina og højere versioner!
 • Hukommelse: mindst 1 GB RAM
 • Plads på harddisken: 2,5 GB i HFS+-format (også: Mac OS Extended eller HFS Plus)
 • Skærmopløsning: mindst 1.280 x 800

MS Office 2011 til Mac Standard købe billigt i Wiresoft online shop

Wiresoft tilbyder Standard-udgaven af Office 2011 til Mac til download - med disse indbyggede programmer:

 • Word 2011 til Mac - til tekstbehandling
 • Excel 2011 til Mac - til regneark
 • PowerPoint 2011 til Mac - til udarbejdelse af præsentationer
 • Outlook 2011 til Mac - til kommunikation og organisation

Når du køber Standard-udgaven af Office 2011 til Mac, får du disse fordele hos Wiresoft ud over vores lave pris på brugt software:

 • MS Office 2011 for Mac Standard software er tilgængelig til øjeblikkelig download som et Medialess Licence Kit, som du kan registrere i dit navn.
 • Dette er en billig enkeltbrugerlicens, som kommer fra en volumenlicens. Softwaren er på tysk.
 • Hvis den medfølgende licens blev brugt af den første køber, blev den slettet igen ved salget til Wiresoft, så den er 100 % gratis og kan bruges igen.
 • Alle enkeltlicenser til Office for Mac fra volumenlicenser er blevet grundigt testet af Wiresoft for at sikre korrekt brugbarhed.
 • Wiresoft tilbyder som seriøs softwareforhandler ikke sådanne enkeltlicenser, som kun er gyldige i en begrænset periode, eller som er testversioner med begrænsede funktioner, eller sådanne Office licenser, som er oplåst via en licensnøgle, som kan bruges af tredjeparter.
 • Ved hvert køb af software hos Wiresoft kan du være sikker på, at du altid køber et originalt Microsoft-softwareprodukt i overensstemmelse med de juridisk gyldige regler i EU, så hverken du eller Wiresoft befinder sig i en juridisk gråzone.

Hvis du har spørgsmål om køb af Microsoft Office 2011 for Mac Standard eller andre Microsoft-softwareprodukter, der er tilgængelige i Wiresoft-butikken, bedes du kontakte os via e-mail, telefon eller chat.

Yderligere links til "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier