Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD

Klar til øjeblikkelig afsendelse, leveringstid 24 timer

 • SW10590
 • P73-00354
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
387,90 Kr. * 429,90 Kr. * (9,77% gemt)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Core 16 Core 
Enheder 1x
Virtuelle maskiner 2x
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringsomfang Download + licens


Windows Server 2008 er den umiddelbare efterfølger til 2003 versionen af . "Longhorn", som systemsoftwaren uofficielt kaldes, indeholder ikke blot talrige forbedringer i forhold til den ældre forgænger, men også nye funktioner, der opfylder de aktuelle krav på , også med hensyn til virtualisering. Server Microsoft Business

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2008

Windows Server 2008 er den umiddelbare efterfølger til Microsofts 2003-serverversion. "Longhorn", som er det uofficielle navn på systemsoftwaren, indeholder ikke kun talrige forbedringer i forhold til den ældre forgænger, men også nye funktioner, der opfylder de nuværende forretningskrav, herunder virtualisering.

Windows Server 2008 er et pålideligt grundlag for opbygning af et virksomhedsnetværk med sikre grænseflader til den centrale server og naturligvis også for integration af mange slutenheder. Den grafiske brugergrænseflade gør Windows Server let at bruge, selv for begyndere. Desuden kan operativsystemet (OS) også styres via mus og tastatur, hvilket gør det unødvendigt at kende til komplekse kommandoer.

Ud over Windows Portable Devices, Point of Service for .NET og RemoteApp omfatter de vigtigste funktioner Hyper-V, som gør det muligt at virtualisere hele serversystemer. PowerShell, som er baseret på .NET Framework, er nu standard i Server 2008, og failover clustering er blevet forbedret. IIS 7.0, den nye version af Internet Information Services, er også inkluderet, herunder understøttelse af PHP, SSL og HTML.

Windows Server 2008 er således et effektivt serverstyresystem, hvis forskellige udgaver understøtter de individuelle krav fra større, men også mindre virksomheder. Softwaren giver alle forudsætninger for, at administratorer og it-eksperter kan optimere fleksibiliteten og pålideligheden af virksomhedens egen serverinfrastruktur og samtidig levere en robust applikations- eller webplatform, som udviklere kan bruge til at levere en lang række applikationer og tjenester.

Microsoft Windows Server 2008 fås i udgaverne Standard, Enterprise samt Datacenter i hvert enkelt tilfælde som 32-bit og 64-bit arkitektur, hvoraf Standard-udgaven fås hos Wiresoft til en favorabel pris. Denne udgave er specielt designet til brug i små og mellemstore virksomheder uden at gå på kompromis med vigtige funktioner.

Vigtige funktioner og optimeringer i Microsoft Windows Server 2008 Standard

Med funktionerne i Windows Server 2008 Standard har især virksomheder af forskellig størrelse alle vigtige og effektive værktøjer til rådighed til at opbygge og vedligeholde et robust serveroperativsystem inden for administration, beskyttelse og overførsel af data. Ud over integrationen af Windows Vista øger de kraftfulde virtualiseringsværktøjer det effektive teamwork og giver større kontrol over virksomhedens og hjemmets netværk.

Højere sikkerhed med Windows Server Standard 2008

Windows Server 2008 Standard indeholder derfor også mange nye sikkerhedsfunktioner, som forbedrer beskyttelsen af serveren og de administrerede data. For eksempel har den integrerede firewall i den nye snap-in til håndtering af fjernserverværktøjer en række reviderede politikker og indstillinger.

Andre sikkerhedsværktøjer omfatter den skrivebeskyttede domænecontroller, som er særlig nyttig på potentielt usikre steder, og den integrerede Network Access Protection (NAP). Forvaltningsfunktionen NAP er en slags karantænesystem for usikre klienter. Den er baseret på NPS (Network Policy Server), som stiller visse krav til enhver klient, der ønsker at få adgang til Windows -serveren, og hvis de skal være opfyldt, er det en forudsætning for, at klienten kan få lov til at logge ind på virksomhedens netværk. Til dette formål gør DC-isolationsstrategierne det muligt at oprette og administrere logiske netværk separat inden for de fysiske netværk, så kun adgang fra registrerede klienter kan tillades.

BitLocker-værktøjet er tilgængeligt til at kryptere data med Server 2008. BitLocker overholder Sarbanes-Oxley- og HIPAA-reglerne (Health Insurance Portability and Accountability Act) for datasikkerhed i virksomheder. BitLocker krypterer hele systemet. De komponenter, der startes før kernen, er sikret ved hjælp af en integritetskontrol (Kernel Integrity Check).

Kort sagt giver alle disse funktioner i Windows Server 2008 Standard et pålideligt og samtidig sikkert serveroperativsystem.

Andre funktioner, der er værd at nævne, omfatter:

Hyper-V til virtualisering af serversystemer

Hyper-V til Windows Server 2008 giver nu organisationer mulighed for at virtualisere uden at være afhængige af programmer fra tredjepart. Værktøjet, som består af hypervisoren, gør det muligt at oprette flere virtuelle servere på én fysisk server. Dette gør det muligt for serveren at påtage sig flere roller, som også kan administreres separat fra hinanden. Hyper-V administreres via Microsoft Management Console (MMC). I klyngedrift kan Hyper-V også bruges til live-migrationer, hvor virtuelle maskiner kan flyttes under drift.

Denne virtualiseringsteknologi kan køre på computere med både x64- og x86-processorer og understøtter NAT (Network Address Translation) og NAP (Network Access Protection). På den måde hjælper Hyper-V også med at spare på typiske virksomhedsressourcer som f.eks. driftsomkostninger og strømforbrug, som reduceres betydeligt.

Windows PowerShell

Windows Server 2008 er det første operativsystem fra Microsoft, der indeholder kommandolinjeskallen (kommandolinjefortolkeren) Windows PowerShell. PowerShell er baseret på .NET-rammen, version 2.0, og giver brugeren mulighed for at udføre kommandoer interaktivt på en kommandolinje, der kan sammenlignes med f.eks. Windows Script Host, cmd.exe eller Unix. For mere komplekse shell-scripts er PowerShell Scripting Language også tilgængeligt her.

Active Directory i Windows Server 2008

Active Directory, mappetjenesten i Microsoft Windows Server til administration af ressourcer og brugere, er opdelt i fem roller fra og med versionen Windows Server 2008:

 • Active Directory Domain Services (AD DS) som den centrale komponent til domæne- og ressourcestyring
 • Active Directory Lightweight Directory Services (ADLDS) til tilslutning af tjenester, der kræver Lightweight Directory Access Protocol (LDAP)-kompatible oplysninger
 • Active Directory Federation Services (ADFS) til webbaseret godkendelse af brugere uden for AD-DS-infrastrukturen
 • Active Directory Rights Management Services (ADRMS) til at beskytte ressourcer mod uautoriserede brugere
 • Active Directory Certificate Services (ADCS) til tilvejebringelse af infrastrukturen for offentlige nøgler

De tidligere DCO-typer i Active Directory er blevet suppleret med RODC (Read Only Domain Controller). RODC'en er skrivebeskyttet og har en reduceret funktionalitet, og der administreres således ingen adgangskoder, så den kan bruges som domænecontroller, især i usikrede områder.

Failover Clustering

I Enterprise Edition indeholder Windows Server 2008 failover clustering på operativsystemets klyngenoder. Failover-klyngen understøtter GUID Partition Table (GPT) med maksimalt 128 partitioner samt dynamisk tilføjelse af ressourcer, hvilket yderligere forbedrer serverens høje tilgængelighed.

Terminaltjenester i Windows Server 2008

Der er også blevet tilføjet flere funktioner til Terminal Services i Windows Server 2008. Disse omfatter understøttelse af flere skærme samt opløsninger på op til 1.920 × 1.200 pixels, levering af programmer under en terminalsession via RemoteApp, Windows Portable Devices og Microsoft Point of Service for .NET. Terminaltjenesterne gør det også muligt at bruge lokale og eksterne programmer samtidigt på én computer.

Intuitiv brugergrænseflade

Windows Server 2008 Standard overbeviser med sit intuitivt anvendelige skrivebord og muligheden for at vælge mellem flere tilstande: Med servermanageren har du altid overblik over den aktuelle systemstatus og kan styre centrale funktioner via den. Den integrerede WMI-grænseflade giver også værtsfunktioner til administrationsskripter, og med førnævnte PowerShell kan du bruge eksisterende scripts i bat- eller vbs-format, mens Microsoft Management Console (MMC) giver dig de forskellige administrationsprogrammer via snap-ins.

Derudover er det også muligt at installere Windows Server 2008 som en såkaldt core-version; i dette tilfælde er den grafiske brugergrænseflade udeladt, og den indeholder kun de mest nødvendige funktioner. Core-versionen bruger ikke kun færre ressourcer, men giver også en mindre angrebsflade på grund af det mindre antal installerede komponenter, herunder serverrollerne.

Systemkrav til Windows Server 2008 Standard

På grund af det øgede antal funktioner i forhold til den tidligere version gælder følgende højere systemkrav, når du bruger Windows Server 2008:

 • Processor: mindst 1 GHz (x86-processor) eller 1,4 GHz (x64-processor) - anbefales: 2 GHz eller højere
 • Hukommelse: Mindst 512 MB RAM - 2 GB RAM eller mere anbefales
 • Hukommelse 32-bit systemer: højst 4 GB
 • Hukommelse 64-bit systemer: højst 32 GB
 • Harddisk: mindst 10 GB ledig plads; 40 GB anbefales til fuld installation; 10 GB anbefales til installation af serverkerne
 • Drev: DVD-ROM
 • Opløsning: Super VGA 800 × 600 eller højere opløsning

Licensmodellen for Windows Server 2008

Licensering af Windows Server 2008 er baseret på antallet af processorer i en fysisk server, hvor operativsystemet anvendes, herunder virtuelle servere. Hver serverlicens giver mulighed for drift af Windows Server Software 2008 Standard på én fysisk og én virtuel server.

Serverlicensen omfatter også administratorrettigheder til administration og tilrådighedsstillelse af funktionerne.

For at få adgang til Windows Server Standard som bruger kræves der derfor yderligere klientadgangslicenser (CAL'er). Der gælder også særskilte regler for adgang via Windows Server 2008 External Connector. Du kan finde yderligere oplysninger om CAL'er til Windows Server 2008 på den tilsvarende Wiresoft-produktside.

Licens Microsoft Server 2008 Standard til en særlig pris via Wiresoft

Wiresoft tilbyder originale serverlicenser til Microsoft Server 2008 Edition Standard til en særlig lav slutpris. På denne måde kan du drage fordel af fordelene ved at købe licenser fra Wiresoft, ikke kun for disse licenser, men også for alle andre softwarelicenser: Alle Microsoft-softwareprodukter, som vi tilbyder, er enkeltlicenser, der er købt hos europæiske virksomheder.

Ved køb er du som kunde på den helt sikre side, for ifølge en dom fra EF-Domstolen er køb og videresalg af softwareprodukter, som også omfatter serverlicenser og klientadgangslicenser, helt lovligt.

Desuden er alle disse licenser 100 % anvendelige, da de er blevet grundigt testet af os for ægthed og anvendelighed.

Mange af vores kunder kan bekræfte fordelene ved Wiresofts prisbillige licenstilbud, som suppleres af vores ekspertrådgivning om den mest økonomiske licensering af Windows -servere i en virksomhed. Hvis du har spørgsmål om din individuelle licensering med Microsoft Server 2008 Edition, er du velkommen til at kontakte os:

Yderligere links til "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.

Kategorier