Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Erhvervskunder
telephone
Hjælp med opsætningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro

Tilgængelig som en øjeblikkelig download

 • SW10532FB
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Du får Bonuspoint
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENS
11,00 Kr. *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med hvert køb hos Wiresoft støtter du Kinderschutzbund.


Er du en erhvervskunde
eller har du juridiske spørgsmål?

Jeg er her for dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETALJER  
Version Fuld version
Enheder 1x
Leveringsomfang Download + licens
Medium Download
Runtime Ubegrænset
Sprog Alle sprog
Leveringstid  Nogle få minutter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


MS Office 2021 Standard til Mac er i øjeblikket den nyeste udgave af den gennemprøvede og testede Microsoft office-software til Apple-computere, som også kan downloades. Brugerne nyder således endnu en gang godt af det alsidige udvalg af individuelle programmer, der dækker stort set alle opgaveområder i et moderne kontor, og som også er kompatible med hinanden, så de kan arbejde produktivt - ikke kun alene, men især i Team: med Word til tekstoprettelse til forskellige områder, Excel til komplekse beregninger i regnearkformat, PowerPoint til informative, interaktive præsentationer og Outlook til omfattende kommunikation og opgaveplanlægning. Disse suppleres af OneNote, appen til organisering af noter, samt Cloud storage OneDrive til at gøre data tilgængelige online, og sandsynligvis igen af Microsoft Teams, som erstatter Skype.

Hvis du har yderligere spørgsmål om produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Produktinformation "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"

 

FOR ELEVER, STUDERENDE OG PRAKTIKANTER!
TIDSBEGRÆNSET TILBUD TIL UNIVERSITETER!
*Der kræves ingen legitimation for dette produkt

 

Microsoft Office Standard 2021 til Mac - INGEN ABONNEMENT! PERMANENT LICENS!

MS Office 2021 Standard til Mac er i øjeblikket den nyeste udgave af den gennemprøvede og testede Microsoft office-software til Apple-computere, som også kan downloades. Brugerne nyder således endnu en gang godt af det alsidige udvalg af individuelle programmer, der dækker stort set alle opgaveområder i et moderne kontor, og som også er kompatible med hinanden, så de kan arbejde produktivt og uden barrierer - ikke kun alene, men især i Team: med Word til tekstoprettelse til forskellige områder, Excel til komplekse beregninger i regnearkformat, PowerPoint til informative, interaktive præsentationer og Outlook til omfattende kommunikation og opgaveplanlægning. Disse suppleres af OneNote, appen til organisering af noter, samt af Cloud storage OneDrive til at gøre data tilgængelige online, og sandsynligvis igen af Microsoft Teams, som erstatter Skype.

Som en særlig funktion i forhold til den tidligere version af Office 2021 Standard for Mac kan den nye Office-software også bruges på Mac-computere, der allerede er udstyret med de nye Apple Silicon-processorer. Den kan selvfølgelig også stadig bruges på Intel-baserede Macs.

Benyt dig af tilbuddet om brugt software fra Wiresoft og køb den nye Office 2021 Standard for Mac komplet version som download og uden abonnementspligt til en lavere pris end i den almindelige softwarehandel!

Hvad er nyt i MS Office 2021 Standard til Mac?

Alle apps i pakken er teknisk set opdaterede, hvilket naturligvis også afspejles i det reviderede design, selv om den velkendte menustruktur er bibeholdt. Desuden er fokus på samarbejde på Team - også på Cloud - blevet yderligere styrket. Med den nye Office -udgave kan MacUser også fortsat drage fordel af de populære og effektive værktøjer - til effektivt kontorarbejde i Business's daglige rutine.

Selv om man endnu ikke kender alle de nye funktioner i Office 2021 Standard for Mac, har Microsoft annonceret forskellige detaljer om de enkelte programmer:

 • Word 2021: XLOOKUP-funktionen til linjefokusering reducerer distraktioner, Word-User, hvilket gør det lettere at kontrollere et dokument præcist linje for linje.
 • Excel 2021: Igen er XLOOKUP-funktionen tilgængelig for at gøre det lettere at finde eller kontrollere indholdet i en tabel eller et regneark på Excel. Hertil kommer forbedret understøttelse af dynamiske arrays i regneark - med de nye array-funktioner FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE og XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Præsentationer kan nu suppleres med en forudindspillet stemmekommentar, hvilket udvider anvendelsesmulighederne og informationsindholdet.
 • Outlook: E-mailtekster kan oversættes til mere end 70 sprog.

Yderligere funktioner i Office 2021 Standard for Mac

Den aktuelle Standard-udgave af Office 2021 for Mac-User indeholder ud over de ovennævnte tilføjelser til de enkelte programmer en række andre forbedringer, som ofte er programoverskridende og dermed giver en mere effektiv brugeroplevelse.

Freehand-værktøj i Word, Excel og PowerPoint 

Frihåndsværktøjet i Office-programmerne Word, Excel og PowerPoint giver brugerne en lang række muligheder for at lave tegninger og skitser i frihånd samt diagrammer og formler - afhængigt af slutanlæggets funktionalitet kan brugerne tegne i et dokument med en pen på en tablet, deres finger på en touchscreen eller med musen på en stand-alone enhed eller en bærbar computer - og derefter redigere dem yderligere med en række effekter og værktøjer. Office 2021 Standard til Mac indeholder også nye lasso- og viskelæderværktøjer til dette formål. Selv Office-fremmede filformater som ODF kan åbnes og redigeres.

Omfattende integreret PDF-håndtering

Den nye Office kan nu også vise PDF-filer uden Adobe Reader og tillader kommentarer. Formularer kan også udfyldes og underskrives digitalt. Med den forbedrede sikkerhed og autorisationsstyring er filerne også bedre beskyttet mod uautoriseret adgang.

Teamwork med OneDrive

OneDrive er det praktiske værktøj til at arbejde på projekter på tværs af Team. Brugere redigerer dokumenter, regneark og dias, der er gemt i Microsoft OneDrive, sammen - på kontoret, på Home-Office eller på farten samtidig i MobiDrive Cloud. Eksisterende Google Drive-, OneDrive- og Dropbox-konti kan også knyttes til Office for Mac via OneDrive. Omfattende styringsmuligheder for tildeling af adgangs- og ændringsrettigheder sikrer, at kritiske data og oplysninger forbliver beskyttet mod uautoriseret adgang, selv på Cloud.

Tilgængelighed i Office programmer

Tilgængelighed er blevet en integreret del af det understøttede computerarbejde - både for forfattere og læsere af dokumenter og e-mails. Word i Office 2021 Standard for Mac, Excel, PowerPoint samt OneNote er der en optimeret tilgængelighedskontrol, som gør det lettere at forstå dokumenter og dermed forbedrer samarbejdet med andre brugere.

Dette omfatter støtte til internationalt gældende standarder i forbindelse med udarbejdelse af tekster samt praktiske forslag til strukturering og præsentation af tekster. Ved at aktivere funktionen "Tjek tilgængelighed" vises en liste over advarsler eller fejl i det pågældende program, som suppleres med tips og anbefalinger til forbedringer. Når du planlægger aftaler med Business-partnere andre steder, kan du ved at vise tidszonen for internationale modtagere på Outlook sikre, at de også er til stede.

Brugere af Office 2021 Standard til Mac har også gavn af de mange muligheder for at gøre arbejdet lettere: afsnittet "Brugervenlighed" indeholder et stort udvalg af toner med "Giv feedback med lyd" til at aktivere lydsignaler. For at forbedre koncentrationen indeholder Word også mørkegrå og sorte temaer i Office 2021 Standard til Mac: Hvis du vælger en mere diskret baggrund, kan du reducere distraktioner og forbedre fokus på opgaverne, og hvis du aktiverer tekst-til-tale, kan du læse indholdet af dokumenter og e-mails højt, mens du arbejder og er på farten.

Særlige funktioner i Office 2021 Standard til Mac for administratorer

Ud over de rene fordele for brugerne vil udgaven Office 2021 Standard for Mac formentlig igen tilbyde praktiske funktioner for systemadministratorer, som allerede var tilgængelige i den tidligere version, for at gøre det lettere at administrere brugere og samtidig give højere sikkerhed:

 • Med GPO eller Group Policy Object har administratorer effektive gruppepolitikker til rådighed til at sikre Office via ADMX-skabeloner, som giver forbedret sikkerhed ved styring af opdateringer og makroer i dokumenter.
 • Desuden indeholder selve opdateringskontrollen muligheder for at aktivere funktions- og funktionsopdateringer samt sikkerhedsrelevante kvalitetsopdateringer som f.eks. patches og hotfixes: vigtige funktionsopdateringer kan f.eks. ignoreres, og vigtige opdateringer kan udskydes i op til 5 uger.
 • Ved at bruge terminalen Services eller Remote Desktop Services , som findes i Office til Mac, kan softwaren også bruges på en ældre Mac.

Alle de enkelte programmer i MS Office 2021 Standard for Mac på et overblik

Med Standard -udgaven af Microsoft Office 2021 til Mac har brugere af Apple-enheder igen adgang til de klassiske, uundværlige Office -programmer Word, Excel, PowerPoint og Outlook, som imponerer med deres mange anvendelsesmuligheder som ingen anden kontorsoftware:

 • Word 2021 indeholder alt til professionel udarbejdelse af tekstdokumenter til mange forskellige formål - praktiske værktøjer som "Review"-funktionen gør det lettere at anvende eller forstå fremmedord direkte i et dokument, og Microsoft Academic Search gør det lettere at citere korrekt.
 • Excel 2021 giver endnu flere muligheder for at illustrere f.eks. kort- og tragtdiagrammer med PowerPivot- og PowerQuery-udvidelserne, herunder synkront samarbejde i realtid på Excel ark og regneark. Beskyttelse mod datatab beskytter fortrolige data i overensstemmelse med EU's databeskyttelsesregler.
 • PowerPoint med hver ny udgave giver2021 flere interessante visuelle effekter til at give præsentationer liv, herunder animationer som zoom og morphing-overgange samt nye ikoner, SVG-vektorfiler og 3D-modeller til at visualisere indhold. Den highlighter, der er kendt fra Word, kan også bruges til dette formål på PowerPoint.
 • Outlook 2021 sorterer pålideligt den daglige strøm af e-mails i virksomheder med intelligente værktøjer, der automatisk sorterer e-mails efter vigtighed og relevans. Tekst-til-tale-funktionen, som læser beskeder op, sparer tid. Data Loss Protection beskytter også på Outlook kritiske data i vedhæftede filer mod at blive sendt og tilgås af uautoriserede personer

Systemkrav til installation og brug af MS Office 2021 Standard for Mac

Nedenfor finder du oplysninger om de kendte systemkrav og gældende brugsbetingelser, der gælder for den nye udgave af MS Office 2021 Standard til Mac. Det kan også være nødvendigt at følge yderligere instruktioner for brug efter den officielle udgivelse.

Hardwarekrav til MS Office 2021 Standard til Mac

Office 2021 Standard til Mac er den version af Microsoft Office -suite, der også kører på Mac-computere med den nye Apple Silicon-processor. Det kan dog også bruges på Mac-computere med Intel-processorer. Den tidligere 32-bit version er ikke længere tilgængelig, så softwaren kan kun installeres på 64-bit baserede enheder. Alt i alt skal følgende minimumskrav være opfyldt:

 • Operativsystemer: Office for Mac 2021 understøttes af de tre nyeste versioner af macOS. I øjeblikket er det Monterey, Big Sur og Catalina; understøttelsen af Mojave forventes at blive afbrudt eller ikke længere opdateret
 • Processor: Intel-processor eller Apple Silicon-processor
 • Plads på harddisken: 10 GB
 • Hukommelse: 4 GB RAM
 • Grafikkort: DirectX 9 eller højere
 • Skærmens opløsning: 1.024 x 768 pixel

Licensering af Microsoft Office 2021 Standard til Mac

En licens til Standard-udgaven af Microsoft Office 2021 til Mac giver dig ret til at bruge softwaren på én Apple-enhed. Dette kan også omfatte installation af en softwarekopi på en netværksserver med henblik på at bruge den Remote eller via Virtual Desktop Infrastructure med en tilsvarende licenseret slutenhed.

Køb MS Office 2021 Standard til Mac på Wiresoft billigere end brugt software

Hvorfor bruge flere penge, når du kan købe den aktuelle Office 2021 Standard udgave til Mac som brugt software lige nu? På Wiresoft kan du nyde godt af de betydeligt lavere priser på original Microsoft software - med øjeblikkelig download og alle disse fordele:

 • Brug en enkelt licens - uden abonnementspligt
 • Komplet Office suite inkl. alle programmer
 • Fuld funktionalitet af alle Office programmer - Wiresoft anvendt software er fuldt funktionsdygtig uden tidsbegrænsning
 • Lovlig brug af brugt software Microsoft - bekræftet af domstolsafgørelser i EU

Har du spørgsmål om den aktuelle Microsoft Office 2021 Standard-Edition for Mac om den anden Microsoft eller om anden brugt software? Så skal du blot kontakte os på chatten, pr. telefon eller e-mail.

Yderligere links til "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"
Kundeanmeldelser for "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD KEIN ABO - VOLLVERSION - ANSTATT 247 Euro"
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser vil blive aktiveret efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

Jeg har noteret mig bestemmelserne om databeskyttelse.